Ka slepe Walt Disney?

Pradėjo Teroras, sausio 12, 2012, 11:17:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

illuminati

#30
liepos 04, 2013, 22:06:52 Redagavimas: liepos 04, 2013, 22:14:26 by illuminati
O kas del graiku ir romenu olimpijadu tai dalyvavo tik vyrai , o ziurovai taip pat buvo tik vyrai ( moterim buvo draudziama ziureti ) uz tai gresdavo bausmes ( nepamenu tiksliai kokios , bet grieztos ) , vyrai vyru nesigedindavo . Taip pat ir senoves Romos viesosios pirtys budavo atskiros vyram ir moterim , ,, triusiku '' niekas nenesiojo ,bet kaip minejau tos pacios lyties zmones vieni kitu nesigedino

illuminati

#31
liepos 04, 2013, 22:08:19 Redagavimas: liepos 04, 2013, 22:12:16 by illuminati
Paragraf , kur ,,TA'' foto dingo ? :D o jei ja mate vaikai .... ajai ... :D

paragraf 78

Nerašyk kelių pranešimų vienas paskui kitą, nes tai spaminimas. Norėdamas kažką papildyti, naudokis funkcija "keisti". Ačiū

Va delfinai čia. Kažkodėl du kartus iš eilės pagal paveiksliuko nuorodą įkėlė kažkokią subinę. Keista.


a.t.sielis

Citata iš: paragraf 78  liepos 04, 2013, 22:12:17
Kažkodėl du kartus iš eilės pagal paveiksliuko nuorodą įkėlė kažkokią subinę. Keista.


Webmasteriai tokiu būdu priešinasi nuorodoms į jpg iš jų serverio. Papildomos nuorodos apsunkina srautą.

D.W. I know

Citata iš: unco  sausio 12, 2012, 17:33:17
Lenk medį kol jaunas. Sakykit ką norit bet pasamonę veikiančios paslėptos žinutės veikia, nepriklausomai nuo valios ar pastabumo.
Kai animatoriai nori paslėpt kokią žinutę, nu pvz. satanizmo ar kokį seksualinį, jie pirma sugalvoja ir įgivendina tą simbolį, o vėliau užmaskuoja animacija. Nors vaikas sąmoningai ir nesupranta kokio nors pavaizduoto seksualinio simbolio, tačiau jam augant, matytas vaizdas įsitvirtina ir vėliau "išlenda" iš galvos kaip pvz. vaikystėj įsimintas kvapas. Jei norit tikrų pavyzdžių, pažiūrėkit seną The Rescuers versiją, viena scena jau senokai buvo iškelta į viešumą http://www.youtube.com/watch?v=YzNXgk5eWGg
Seksualiniai simboliai visur naudojami kaip dirgikliai, pvz. apsinuoginusi moteris reklamose yra daug galingesnis akių dirgiklis nei kostiumuotas dėdulė, tas pats darosi ir dabartiniame disnėjui. Pavizdys, daugybės mergaičių dievaitė Milley Cyrus http://www.youtube.com/watch?v=8EYqTkKqA4g&feature=related , jeigu jums atrodo, kad tokia daugybei vaikų daranti įtaką, prie stulpo besistaipanti, klubus kratanti žvaigždė yra normalu , tuomet man įdomi jūsų nuomonė apie vaikų ugdymą.


P.S. forumui labai reikia spoilerio, dabar pirmas postas pusę temos užima.


Nju, šiaip prie stulpo ji ir nesistaipė. Be to, daina vadinosi "party in the USA", tai jie ir bandė perteikt to party šėlsmą.
turiu pažįstamų Amerikoj, jie irgi  buvo tuose vakarėliuose, ir ne kartą. Tie, kas noti dėmesio, išsidirbinėje, ir dar ne taip. Ir tikrai nemanau, kad tai susiję su satanizmu ir visu tuo.
pagalvokit, ką jūs patys darytumėt, jei būtūt įžymūs.

Teorija

Juokingi tie kurie sako "aš nieko nematau, čia jus viską įsivaizduojat". Čia tikriausiai Disnejaus filmuke irgi nieko tokie nepamatys:



Atsibuskit.

.L.U.T.H.O.R.

Video geriau dėkit filmukų, į nuotraukas tai ko tik nori pri'photoshop'int gali :D

paragraf 78

Tarsi į video negalima nieko įdėti ir pateikti kaip originalų :)

.L.U.T.H.O.R.

Tai žinoma gali, bet į nuotrauką, įdėti kitą paveikslėlį mažai išmanymo reikia :) O video judantis, ten patalpinti, kad atrodytų kaip tikra, sudėtingiau.

paragraf 78

Va beje, pažiūrėjau google "diney conspiracy" radau kitą paskutinio paveiksliuko variantą, nuotrauka pasirodo visai kitoje vietoje yra :)


Benamis

Citata iš: paragraf 78  lapkričio 29, 2014, 20:32:08
Va beje, pažiūrėjau google "diney conspiracy" radau kitą paskutinio paveiksliuko variantą, nuotrauka pasirodo visai kitoje vietoje yra :)


Kitoje vietoje nes tai tiesiog kitas kadras:


paragraf 78

O, dėkui kad pataisei :)

illuminati

ka jau kalbet apie Walt Disney, jei vien svietimo sistema valdoma illuminatu...


Aukštyn