Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Organizmas nori mėsos, o tu jam neduodi. Negerai :D

Master

Nenori :3 bet ech, tarp kitko, šianąk vėl sapnavau to pačio tipo košmorą. Kad valgau mėsą,tiksliau kažkokią dešrą... :D

.L.U.T.H.O.R.

tai atsirink simbolizmą savo sapnų, man atrodo, nori tu mėsos :D Gal pasąmoningai :D o koks čia košmaras dešrą valgyt? :D

a.t.sielis

Net jeigu ir nori (iš įpročio), tas noras per dešimt metų praeis negrįžtamai. :)

.L.U.T.H.O.R.

#289
rugpjūčio 25, 2013, 11:01:56 Redagavimas: rugpjūčio 25, 2013, 11:22:50 by Šešėlis
per 10 metų :D aš tai dar nemenu sapnų su maistu. Fantastinius sapnus sapnuoju dažnai. Kiti fizikos dėsniai :D Sapnavau čia kurią naktį, kad nusileido ar ateiviai ar kas ir jie galėjo įsakinėti žmonėms mintimis. Tačiau manęs negalėjo paveikti aš jiems atsikirsdavau tokiu balsu, kokio realiam gyvenime tikriausiai negalėčiau išgauti. Galingu tokiu, žinot kaip būna per filmus kartais parodo, koks dievas kalba, tokiu griaudinčiu didingu balsu :D Tai panašiai buvo. Vienas ateivis liepė šokti mano draugui į vandenį, kad nuskęstų, o aš sakau, nešok. ir taip kovojom mintimis. tada susirėmėm rankomis ateiviu ir baigėsi sapnas

a.t.sielis

Užteks ir metų :) bet per dešimt įvyksta dar daugiau poslinkių, dingsta perteklinės neigiamos emocijos (mėsos klausimui), kartu antipatija prievartai išlieka, ir toliau gilėja.

Master

Na košmarą nuo paprasto sapno skiriu pagal savijautą.. Šitokį sapną sapnuodama jaučiuosi nemaloniai. Pabundant net pagalvoju (ačiū dievui, kad tai sapnas). Kartais sapną arba pabudimą lydi stipri panika ar pasibjaurėjimas.
Šeip spėju, kad tai yra dėl to, kad išties bijau suvalgyti mėsos. Nuolat perskaitinėju produkto etiketes, kad nebūtų gyvūninęs kilmės produktų sudėtyje. Jau ir realiai yra susidariusi baimė.
O valgyti mėsos vien dėl pažiūrų negalėčiau. (Logiška, juk toks tikėjimas net į pasąmonę nuėjęs.)

.L.U.T.H.O.R.

O kodėl nevalgai mėsos? :D

Master

Nes nenoriu niekam sukelti kančių. Man mėsos valgymas atrodo kažkas barbariško... Na ir dėl sveikatos žinoma. Daug domėjausi budismu ir tai irgi buvo katalizatorius. :)
Šeip jeigu reiktų išvardinti visas priežasis jūs pavargtumėte skatyti :D

lt133

O kiek laiko nevalgai mėsos ir kas pasikeitė, kai nustojai ją valgyti?

Master

Emm... Daugiau nei pusę metų. O pasikeitė labai daug kas. Tiesa pasakius pradėjau valdyti save. Atsirado daugiau valios. Dingo potraukis/prisirišimas maistui. Pavyzdžiui nebėra taip, kad va jei kas skanu, tai ir valgau nepaisant to, kad organizmui to nereikia. Va pavyzdžiui vegetarizmas buvo katalizatorius pradėti maitintis visiškai sveikai. Saldumynų išvis nebevalgau, nors ankščiau turėjau jiems didelę silpnybę.
Toliau, tapau aktyvesnė, žvalesnė.. Nežinau ar nuo to, bet sumažėjo miego laikas.
Na o, kad nebūtų ne į temą, tai praeitą naktį sapnavau, jog miriau ir patekau į kažkokią vietą tarp pragaro ir rojaus... Kažkokiose tropikuose žydroje jūroje, kurios dugnas degė... Ir pats sapnas man aiškino kažkokį pamokslą... Bet jis buvo gan tamsus.

nereikalinga

Citata iš: paragraf 78  kovo 30, 2012, 23:05:28
Aš tai sapnuoju labai ryškius ir audringus sapnus. Paprastai jie būna susiję su fantastika.
Va prieš pora naktų sapnavau kad esu terminatorius ir vykdau kažkokią misiją.




Šeip turbūt reiktų pailsėti truputį nuo šio puslapio,ir nuo fantastikos.Kad susinormalizuotų sapnai :)

Gaila per vėlai pamačiau šią temą,nes sapną kitoje temoje papasakojau.

paragraf 78

Citata iš: nereikalinga  rugsėjo 06, 2013, 09:33:47
Šeip turbūt reiktų pailsėti truputį nuo šio puslapio,ir nuo fantastikos.Kad susinormalizuotų sapnai :)


O man patinka tokie sapnai :) smagūs jie būna

rutulys

Kažkurią dieną sapnavau paprastą sapną. Nieko ypatingo. Pagal pojūčius lyg ir Vilniuje važiavau autobusu. Išlipau pirmoje pasitaikiusioje stotelėje, nors netoliese ir buvo kažkoks didelis pastatas, gal ir mokykla, bet aplinkui lyg ir laukai buvo.
Perskaičiau stotelės pavadinimą, ten šviežias užrašas "Pavasario šiandien atidaryta". Dar pagalvojau ar tas užrašas tikrai šiandien užrašytas, ar kada anksčiau.

Kiek žiūrėjau nei Vilniuje, nei mano gimtame mieste stotelės tokiu pavadinimu nėra.

rutulys

Susapnavau lėtai skrendantį traktorių su priekaba, tolėliau, kokių 20 metrų aukštyje, mėlynas, uždara kabina - panašus į baltarusiškus traktorius, tik garso jokio. Apsižvalgiau aplinkui, buavau žalioje vejoje, kurią galima pritempus pavadinti gatve - tiek iš dešinės, tiek iš kairės tęsėsi tvorų eilės, nors tam skraidančiam traktoriui į tai buvo nusispjauti - skrido skersai virš "gatvės".
Dėmesį atkreipė nukritusi galu ant žemės priekaba, ji atšoko ir atriedėjo į mano pusę, šiek tiek pro šalį. Kažkodėl pradėjau stumti tą priekabą į jos nukritimo vietą, netoli vartų. Pro tuos vartus išėjo kažkoks žmogus, mačiau jį tik akies krašteliu. Kai jis priėjo, pradėjau aiškinti, kad priekaba nukrito lygtais prie jo vartų, bet kadangi žiūrėjau smailiu kampu nesu tikras ar tikrai prie jo vartų. Bet tas žmogus į mane nekreipė jokio dėmesio, tiesiog nusistūmė tą priekabą pasiėmęs ją už šono.

Aukštyn