Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Phoenix

#270
liepos 22, 2013, 12:16:59 Redagavimas: liepos 22, 2013, 12:19:21 by Phoenix
Šiandien sapnavau laikrodį, prie jo kurį laiką stovėjau ir sapne išgirdau balsą, sakantį "pusę šešių", laikrodis irgi rodė tą pačią valandą.. Kai tai sapnavau, dar jutau kažkokią stiprią baimę.

Strategas

  Asasinai - mėgsti siaubo filmus?

Phoenix

Vakar sapnavau kaip ėjau namo šaligatviu savo gatvėje, ir iš tolo pamačiau kad namo kieme juda kažkas baltas. Priėjau arčiau ir pamačiau kad ten žmogus, panašus į gorilą, apsirengęs baltu chalatu, vaikšto keturiomis :D išsigandęs bėgau atgal, už kampo palei pastato sieną stovėjo kažkokie kareiviai su automatais, jiems pasakiau "Greičiau, jis netoli, darykit ką nors". Po to mačiau raudonus lazerius, sklindančius iš jų ginklų, o paskui atsimenu kaip ėjau palei kažkokią upę ir bandžiau įspėti žmones apie tą būtybę, bet jie manęs nesiklausė ir praėjo pro mane.

Toliau sapnavau kad esu prie didelio apsnigto kalno, kurio viršūnėje mačiau spindintį rutulį (gal saulę?), bandau į jį įkopti, bet neišėjo nes kalnas per status. Šone pamačiau tvorą, besitesiančią iki viršaus, įsikibęs į ją bandžiau lipti, bet pajutau kaip slystu žemyn ir pabudau.

Asasinas

Nemėgstu siaubo filmų ir neprisimenu kada paskutinį kartą žiūrėjau. Greičiau pats gyvenimas kaip siaubo filmas.

Strategas

  Na tada viskas kaip ir aišku. Linkiu, kad jis kuo greičiau Tau pasibaigtų.  8)

.L.U.T.H.O.R.

Sapnavau TinSoldier  :D :D  Bandžiau įsidėmėti jo veidą dėl kažkokių priežąsčių, lyg tai ir supratau, kad sapnuoju. Sakiau, palauk dar žiūrėk į mane, noriu įsidėmėt veidą :D O sapne tas veidas mainėsi, tiksliau iš priekio gerai matės, o šonu pasisukus, kažkoks kitoks veidas buvo. Spėju dėl to, kad matyta foto forume iš priekio o profiliu nematęs, tai protas savo sugalvojo :D

TinSoldier


.L.U.T.H.O.R.


Justinas Herbsman

Citata iš: astropasaulis  kovo 18, 2013, 18:54:34
Kai buvau mažas, atsimenu sapnavau, kad lauke, kieme, esančiame prie namo, nusileido ateivių lėkštė. Kas keisčiausia, kad aš iki tol nebuvau girdėjęs, matęs nieko apie ateivus tarkim per televizorių ar spaudą.


speju kontaktas ivyko,astraliniam plane su jais.... sakoma daug kontaktu ivyksta tik zmogaus smegenys tai uzblokuoja,o prisimena tik tada kai pajegus tai suvokti.... tai lyg barometras rodantis kada zmogus pasirenges atviram kontaktui

MalvinaLT

Sveiki, esu naujas žmogus :) Beieškodama savo sapno reikšmę, atradau šį forumą, tai galvoju pasidalinsiu šiąnakt sapnuotu sapnu.

Sapnuoju, jog dėl kažkokių priežaščių susitariu, jog man atliks eutanaziją. Aš jau ant stalo, įkišo kateterį į veną ir pradėjo  leisti vaistus. Aš gulėjau ramiai. Šitas procesas turėjo trukti apie 20 min. Šalia sėdėjo draugė (kurią realiai kažkur esu mačiusi, tačiau sapne žinojau kas ji, bet dabar nežinau) ir skaitė žurnalą. Likus kažkur 5 minutėm iki pabaigos, aš pradedu sakyti, kad noriu gyventi (kažkas man susišvietė, bet neprisimenu), tada ta moteris - gydytoja, kuri man atliko šią procedūrą, ikišo pirštus į burną, bandė spausti liežuvį su tikslu, jei nori gyventi turi išrėkti, kad nori gyventi. Taip, aš tai supratau ir rėkiau rėkiau, kad noriu gyventi, noriu gyventi...tą akimirką ta moteris davė ženklą sesutei ir ištraukė kateterė su vaistais iš rankos. (Šiaip buvo daug smulkmenų, kaip ten mane bandė atstatyti, kad gyvenčiau, nes tsojo širdi sir pan.) Ir pamatau stiklą-veidrodį už jo stovi mano draugai, pažįstami, tėvai, draugas ir visi tai ką matė, tą mano norą gyventi buvo sukrėsti (gerąją prasme, jog retai rasi žmogų, kuris taip nori gyventi) ir verkė. Paprašiau draugės didelį popieriaus lapą ir žymeklį, ji man padavė, viršuje kažką nupiešiau ar parašiau (neprisimenų ką) ir po to didelėm raidėm, drebančiom rankom užrašiau "GYVENK" ir priklijavau savo nuotrauką, kuri buvo prie mano kortelės prikabinta. Tada atsikėliau nuėjau prie durų, kurios buvo šalia to veidrodžio, atidariau ir užklijavau (su mintimi, jog kiti kas norės pasidaryti eutanaziją, to nebedarytų)....ir tada pabudau.

rutulys

#280
rugpjūčio 24, 2013, 11:27:34 Redagavimas: rugpjūčio 24, 2013, 11:32:41 by rutulys
MalvinaLt, tikrai, neeilinis tavo sapnas. Kažkokios paslėptos prasmės jame neverta ieškoti. Man tokio sapno nepasitaikė, bet pvz.: viena maža mergaitė domėjosi ar aš noriu vaikų. Labai panašu, kad tiesiog kažkas iš šalies tyrinėja tave - stato į ekstremalias situacijas ir žiūri kaip reaguosi.

MalvinaLT

Aš žinau tik tai, kad jei prisimenu sapną, tai jis kažkuo reikšmingas, jei ne - tai nereikšmingas. Pvz: jei sapnuoju, kad iškrenta apatiniai dantys (ačiū Dievui, kad tik jie) miršta tolimi gyminaičiai/pažystami. Ir prieš savaitę pirmą kartą susapnavau savo dantis tokius gražius, tokius lygius, tokius baltus - pagal viską, tūrėtų būti viskas gerai.

P.s. atsiprašau už klaidas.

Master

Paskutiniu metu sapnuoju vis ką nors negero (pasąmonė beprotiškai nerami...). Įdomu, kad tie košmarai labai savotiški, bet pabudusi vistiek jaučiuosi klaikiai, kartais net paniškai išsigandusi - mėsos valgymas (valgau mėsą savo noru, arba užsimiršusi arba dėl to, kad nežinau jog tai mėsa...), atsižadėjimas savo idėjų (vegetarizmo, filosofinio požiūrio, dvasingumo....) įsipareigojimas žmogui (sąjungos sudarymas arba vestuvės dažniausiai..).

a.t.sielis

Master, jeigu tie sapnuojami dalykai kelia baimę, tai kaip ir rodytų, kad nesiruoši atsisakyti savo vertybių, ir priešingi dalykai kelia atstūmimą. Gal dienom kažką pamąstai į tą temą probėkšmiais, o naktim visa tai prabėga su stipriu emociniu užtaisu. Bent jau tokį pastebėjau aspektą, kaip veikia sapnai, kad net nežymi mintis dieną, naktį gali būti prasapnuota su didele emocija.

Master

Chm.... Nežinau žinok... Na apie mitybą tikrai dažnai galvoju... Bet neturiu pagrindo bijoti, kad kas nors pasikeistų (juk aš pati viską kontroliuoju... )... O visa kita man nėra labai svarbu... :/ Todėl ir keista, kad per juos pasireiškia košmarai.
Ech... :D

Aukštyn