Kaip apsisaugoti nuo keru?

Pradėjo ruta, birželio 05, 2013, 16:02:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

vitake

Toks užkeikimas neturėtu veikti, be tavo plauko, kraujo, nuotraukos ar ko nors susijusio su tavimi...
Bet jei jau kažkas vyksta siūlau sudeginti tą lapą ir pradėt nešiotis druskos.

lt133

Aš tokiu atveju melsčiausi, ieškočiau psalmių tinkamų ir dažnai jas skaityčiau. Naudočiau šventintą vandenį. Daugiau nežn ko imtis.

preacher

Tegul ji ant laužo tą kerėtoją sudegina, tai gal kerai ir nesuveiks  ;D

ruta

zinot gyvenam ne viduramzeis,manau galima rasti ir kitu budu be deginimo. :)

2Pacas

Rutele tai ar nebutu paprasciausia tesiok ismesti ta lapuka..?

Master

Rūta, atleisk savo draugei ir pamiršk tą kvailą radinį. Jeigu prieš tave ištiesų naudojami kerai, jie atsimuš nuo tavęs jeigu tu nejausi nepykantos burėjui. Suveiks grįžtamasis smūgis ir jeigu būrėja nebus radusi to, kad spriimtu atgalinį smūgį, klius jai pačiai :3

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Master  birželio 05, 2013, 18:12:30
Rūta, atleisk savo draugei ir pamiršk tą kvailą radinį. Jeigu prieš tave ištiesų naudojami kerai, jie atsimuš nuo tavęs jeigu tu nejausi nepykantos burėjui. Suveiks grįžtamasis smūgis ir jeigu būrėja nebus radusi to, kad spriimtu atgalinį smūgį, klius jai pačiai :3


Nebent jin šia taisykle nesivadovauja :D Na gal prisidės karmos daugiau, kitam gyvenimui :D Bet aišku mėgėjai dažniausiai gauna per nagus dar tam pačiam gyvenime :)

Master

Šėšėli, truputį noriu paklausti...
Tavo mintis, man girdėta... Ir dabar tiesiog įdomu... (dėl viso ko pasitikrinau dėl grįžtamojo smūgio)
Va citata iš knygos:
Astralinis žaibas, kurį jis siunčia savo priešui, turi įsmigti į pastarojo kūną, o jeigu jis negali į jį prasiskverbti, sugrįžta į siuntimo tašką ir smogia pačiam kerėtojui.
<...>
Ypatingą galią nuo užkalbėjimo turi visiškas ir nuoširdus atleidimas nusikaltėliui. <...> arba žūti nuo grįžtamojo smūgio ir savo lervų, kurios atremtos numatytos aukos dvasios švarumu, grįžta į jį patį su dviguba nepykanta.
Tai kaip čia dabar? Grįžtamasis smūgis grįžta per laaabai ilgą laiką... ar viskas priklauso nuo žmogaus pasaulio suvokimo?

ruta

kaip nekeista as nepykstu ant jos ir nejauciu nuoskaudos,man tiesiog baisu pasidare,kad zmogus taip elges,skaiciau daug straipsniu internete apie tai,nenoriu kad ji nukentetu,niekada nelinkiu zmogui bloga.juolab kad ji pati turi drauga o jis mazu vaikuciu.bijau kad jei tai tiesa kas rasoma nepaliestu ju.

a.t.sielis

Citata iš: ruta  birželio 05, 2013, 16:02:59
sveiki,gal galit pasakyti ar imanoma apsisaugoti nuo uzkeikimo.


Aišku, kad įmanoma. Reikia galingesnio globėjo nei tas užkeikėjas. Jeigu esate tikinti, galite paprašyti apsaugos iš savo garbinamo Viešpaties. Reikia stipraus prašymo.

Jeigu ne, tada nežinau, gal kiti geriau patars. Bet pats bandyčiau apsisaugoti ta pačia metodika kaip ir būčiau puolamas. Man siunčia negatyvą, siūsčiau atgal pozityvą, koncentruočiau geras mintis į tą žmogų bei į save. Geros mintys stipresnės nei blogos. Jeigu blogi palinkėjimai turi galią, tai geri palinkėjimai tuo labiau turi galią. Galima prašyti artimų ir susijusių žmonių paramos, palaiminimų, kad dažniau prisimintų ir ko gero palinkėtų.

Ir aišku, dar reiktų panagrinėti savyje visą situaciją, kas ten užgautas, įžeistas ar nuskriaustas. Gal yra kokių kalčių prieš tą užkeikinėtoją ar šiaip kokių didelių klaidų gyvenime. Nes iš principo, neįmanoma kad kas kitas pakenktų, tas kenkimas yra tam tikras atoveiksmis kažkokių praeities veiksmų, kuriuos padarėme patys.

Master

Aš tai patarčiau pasikalbėti su ja ir tiek... nes kuo daugiau mąstysi, tuo daugiau atitrūksi nuo realybės. O ir pats burtas, man atrodo perdėm vaikiškas.. (gali būti belenkas)

TinSoldier

#26
birželio 05, 2013, 18:50:52 Redagavimas: birželio 05, 2013, 18:52:28 by TinSoldier
Citata iš: a.t.sielis  birželio 05, 2013, 18:46:14
Citata iš: ruta  birželio 05, 2013, 16:02:59
sveiki,gal galit pasakyti ar imanoma apsisaugoti nuo uzkeikimo.


Aišku, kad įmanoma. Reikia galingesnio globėjo nei tas užkeikėjas. Jeigu esate tikinti, galite paprašyti apsaugos iš savo garbinamo Viešpaties. Reikia stipraus prašymo<...>


Geriausias apsisaugojimas nuo užkeikimo: netikėjimas užkeikimu. Tuomet jau kiek nori gali kas tik nori burtų lazdelėmis mojuoti, čigonai burbėti, ar draugės dzedzeliokus paišyti - nifiga joks prakeikimas/užkeikimas neprilips.

Lažinuosi, kad nuo burtų nėra nukentėjusio nei vieno, kuris netiki burtais.

Master

Echem, atvirkščiai... Netikintys tiesiog visada ras priežastį, kodėl ta nelaimė įvyko... Bet tai nereiškia, kad tai neveikiaa... Va, berods Le vey rašė, kad geriausia ant tokių ir praktikuoti... (ir dar paminėjo, kad tokiu atvėju, net neverta jaudintis dėl aukos, bet kuriuo atvėju jai šakės :3) Bent jau aš taip manau.

a.t.sielis

Citata iš: TinSoldier  birželio 05, 2013, 18:50:52
Geriausias apsisaugojimas nuo užkeikimo: netikėjimas užkeikimu.


Nežinau, nesu tuo tikras. Jeigu kažkas į žmogų iš tikro koncentruoja blogas mintis, priklauso nuo to, kas tai daro. Jeigu žmogus, kaip čia aprašyta, draugė, su kuria yra santykių istorija, ryšys, tada per tą ryšį kažkas gali veikti.

Jeigu kažkoks magas - tai gali veikti silpnesnius žmones. Galvoju taip, mano versija. Nors niekad į tuos klausimus nesigilinau, užkeikimų ir pan.

Netikėjimas irgi gali būti tam tikra savęs apsauga. Bet...

Galima galvoti "aš netikiu", bet jau vis vien susidūriau su tuo faktu, kad man kažkas linki bloga, mano širdis, pasąmonė tai žino. Ir kažkas blogo guli ant tos širdies. Silpnam žmogui gali gulėti baimė, per kurią vyks ryšys, stipriam žmogui - šviesesni, aukštesni dalykai, per kuriuos suveiks apsauga. Tai žiūrint, su kokiu prieskoniu tas netikėjimas bus.

.L.U.T.H.O.R.

#29
birželio 05, 2013, 19:40:28 Redagavimas: birželio 05, 2013, 19:42:16 by Šešėlis
Kaip ten sakoma, kad velniui netikintis žmogus yra lengviausias grobis :)

Žinoma, kai žmogus netiki, tai galvoja kad šiaip juoda diena ar panašiai.

Master, sakydamas, daugiau turėjau galvoje wicca, kur ale ką darai kitam, tas tau grįš trigubai. Ir atrodo dauguma žmonių remiasi šiuo dalyku, nors tai labiau tikėjimo reikalas.

Gal gali pasakyti iš kokios knygos čia citata? :) Nes kažkaip apie astralinius žaibus tai pirmą kartą girdžiu :D

Teisinga mintis yra ta, kad kuo žmogus dvasiškai švaresnis, tuo prie jo mažiau užkeikimų gali prilipti. Bet čia retas atvejis, kad užkeikimas visiškai atšoktų. Dažniausiai visgi užkeikimas vienaip ar kitaip suveikia.

O už tai ką prisidirbi šiame gyvenime tai vienaip ar kitaip tau grįžta. Karma taip sakant. Bet vėl tai slidus reikalas.

Tikiuosi viską supratai, kadangi man mintis dėlioti sunkiai sekasi raštu :D

Aukštyn