Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

vytra

Citata iš: a.t.sielis  kovo 21, 2018, 11:11:08.. jeigu būtų toks galingas ir su tokiomis absoliučiomis technologinėmis galimybėmis "deep state", tada būtų daug mažiau laisvės, daugiau "zombių", valdžia būtų imama per psichotroniką, visi būtų suvaldyti.
- Čia Jūs kalbate apie primityvias (vergovines?) valdymo formas. Kadaise Dievas suteikė žmonijai laisvę, tai tapo kaip ir kosmoso įstatymas, priešai negali riboti laisvės. Todėl naudojami visokie imitavimai, kad atrodytų lyg laisva valia.

:(

SPACE

pinigėliai pinigai, nesueina tie galai, jei paskambina bobutė, atsiliepiam po truputį.

a.t.sielis

vytra, apie kapitalizmo marketingą ir vartotojiškumą, a la nori tų ar tų daiktų ar kokio nors gyvenimo būdo atseit laisva valia, ir taip visi žino, bet jam pavaldūs net politikai. Tai kur čia deep state ir psichotroninės technologijos?

Jeigu būtų tokių galingų psichotroninių technologijų, kokias piešia klajūnas, tai jos būtų naudojamos politikoje, karyboje, didelių korporacijų reikaluose. Bet nieko to nėra. Dabar pagal klajūno teorijas, jos naudojamos gniuždyti kažkur provincijoje gyvenantį eilinį žmogelį, ir iš to nėra naudos nei jam, nei tų technologijų tariamiems valdytojams.

Gali bandyti paaiškinti, kad jie tėra eksperimentiniai triušiai, bet eksperimentinių triušių deep state susirastų slapčiomis, be rizikos būti paviešintiems.

SPACE

P.Urbšys kritikuoja „valstiečius" dėl žemės ūkio tyrimo, bet pats stumia komisiją ant R.Karbauskiui palankesnių bėgių
Vilniuje nuo meningokokinės infekcijos mirė vaikas
Dėl sugadinto gimtadienio Radžio apkaltinta A.Petravičienė: „Jis iškėlė pavydo sceną už milijoną"

atsieli tu gi nekvailas esi, argi ištikrūjų nori žinoti, kaip viskas yra.

Creative


a.t.sielis

:) užskaitau, Creative.

Reiktų apžiūrėti klajūno kaimynus, ar kuom nešvitina :D

Bet tai ne psichotronika.

vytra

Citata iš: a.t.sielis  kovo 21, 2018, 22:09:33Reikėtų apžiūrėti "klajūno" kaimynus, ar kuom nešvytina?
- kad nusipirkti 10 mikrobangių, reik vis tik pinigų.
- kad sugebėti užsimokėti už 10kW galią (10štukų*1kW), reik vis tik pinigų.
- kad priversti dirbti vidinį magnetroną esant atvirom durelėm, reikia smegenų.

Išvada: nebuvo nei smegenų nei pinigų. Mikrobangės surinktos iš savartynų, o atvirom durelėm nieko nespinduliavo ir nesunaudojo elektros.

:)

nuorytojaus

Citata iš: San IL  kovo 20, 2018, 13:05:16kažkas tiesiog pernelyg gerai apie save galvoja ir suabsoliutina savo subjektyvią tiesą. Forume, beje ne vienas klajūnas turi tokią išraišką. Man ima atrodyti, gal tai nauja infekcinė liga, plintanti forumais?
Ar yra koks receptas-formulė kaip nepulti į kitą kraštutinumą viskuo abejoti, apie nieką neturėti savo nuomonės?

 Linksmas video apie savos nuomonės turėjimą :


a.t.sielis

Šiaip labai įdomus tas creative pacituotas gabaliukas. Kokia išvada? TI tik atrodo nesveiko proto, bet realiai juos atakuoja nesveiko proto būtybės. Kaip toje istorijoje, žmogų atakavo pakvaišęs kaimynas, kuris manė kovojąs su ateiviu.

Mano versija: juos atakuoja technokratai-demonai, iš kažkokių demoniškų sferų. Tie patys veikėjai įtakoja ir valdžias Žemėje, todėl jie yra visokių blogų dalykų užnugaryje. Tai ne deep state, tai deep demoniac influence. Iš ten tos visos paranojiškos istorijos. Tie balsai specialiai knisa protą, kad žmogų atskirtų nuo kitų, žiūri kas jiems įmanoma, o tada tas technologijas naudoja įtakoti valdžios veikėjus, bet jau nepastebimai.

Jiems knieti kažką blogo veikti, tai jie ir daro viską ką tik gali. Todėl gali ir eilinį žmogų gniuždyti. Koks jiems skirtumas, jie gi pragariniai, jiems tik ką nors kankinti, ir jie patenkinti.


gidas

Citata iš: a.t.sielis  kovo 22, 2018, 21:06:50TI tik atrodo nesveiko proto, bet realiai juos atakuoja nesveiko proto būtybės.
Citata iš: a.t.sielis  kovo 22, 2018, 21:06:50Mano versija: juos atakuoja technokratai-demonai, iš kažkokių demoniškų sferų.
Citata iš: a.t.sielis  kovo 22, 2018, 21:06:50Jiems knieti kažką blogo veikti, tai jie ir daro viską ką tik gali. Todėl gali ir eilinį žmogų gniuždyti. Koks jiems skirtumas, jie gi pragariniai, jiems tik ką nors kankinti, ir jie patenkinti.
Maniau, kad čia bajeruoji, bet paskaitęs apie apie tavo  pragarus ir apokalipses, supratau, kad greičiausiai suklydau. Tas dalykas  neužkrečiamas, bet matyt pasitaiko ir išimčių. ;)

a.t.sielis

Senovėje (kai kurios) psichinės ligos buvo laikytos demonų apsėdimu. Manau, nieko protingiau neišgalvosim. Nieko naujo po saule. Kaip paaiškinti iki tokio lygio piktybiškus balsus galvoje? Forume racionaliai nagrinėjau įvairias versijas pagal konkrečius faktus. Pvz. žiūrėjome, ką patys tie žmonės rašo apie savo ligos patirtis. Keistos patirtys.

Materialistai netiki jokiom kitom gyvybės formom, tik tokiom, kokias aptinka Žemėje. Tai atskira kalba. Nėra reikalo taikytis prie jų skrupulų.

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  kovo 25, 2018, 20:06:02Senovėje (kai kurios) psichinės ligos buvo laikytos demonų apsėdimu.
Reikia skirti, kur yra tikra senovė bei dabartis, ir kur matricoje vaidinamas spektaklis. Tikros civilizacijos dabartis visada buvo labai technologiškai pažengusi, ir tos technologijos šalia žmogaus egzistavo taip pat ir spektaklinėje žmonių vergų "senovėje".

Tu esi visiškai teisus, kad galima viską aiškinti pagal demonų "apsėdimo versiją", bet tai tik žemos kokybės sąmonės išorinis interpretavimas to, kas vyksta. Tie demonai iš tikro yra žmonės, tik jie priklauso anapus žemės civilizacijos spektaklio egzistuojančiam pasauliui. Vykdydami savo intervencijas į rezervatus, jie gali apsipavidalinti save kaip velnius, demonus ir kitokias baidykles, bet tai yra tik šitaip veikiamo žmogaus išorinis iliuzinis suvokimas.

Radai teisingą kelią, vieną mįslę išsprendei, dabar belieka išspręsti "demono" mįslę, kas jis yra iš tikro, nuėmus visas išorines apgavystes. Šis pasaulis, kuriame gyvename, netikras, jis tėra eksperimentinė simuliacija.

a.t.sielis

#372
kovo 26, 2018, 16:19:08 Redagavimas: kovo 26, 2018, 16:21:06 by a.t.sielis
Citata iš: klajunas  kovo 26, 2018, 15:53:08Šis pasaulis, kuriame gyvename, netikras, jis tėra eksperimentinė simuliacija.
Seniai taip galvoji?

Reikėjo iš karto sakyti, kad turi savo alternatyvią "theory of everything". Tai jau tikrai daugiau negu TI teorijos.

Tai manai, tave persekioja tie, kas atlieka tą eksperimentinę simuliaciją? O kieno agentai yra tie, kuriuos vadini agentais?

Kaip atrodo tikrasis pasaulis, iš kur jis atsirado, kokiais dėsniais pagrįstas? Kas ten gyvena?

Pala pala, tu čia kažką panašaus pasakoji į Westworld siužetą. Ar nebus taip, kad dabar tiesiog grafomanija užsiimi, šneki belenką kas į galvą ateina?

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  kovo 26, 2018, 16:19:08Reikėjo iš karto sakyti, kad turi savo alternatyvią "theory of everything". Tai jau tikrai daugiau negu TI teorijos.
Tai, apie ką aš kalbu nėra jokios vien iš žodžių sulipdytos "teorijos". Aš remiuosi tuo, ką matau savo galvoje. O joje aš matau daug dalykų, kurių neturėtų būti:

1) atsidaro labai ryškus ekranas, kuriame matau kaip dideliu greičiu bėga knygų ir dokumentų puslapiai;
2) tame ekrane matau iš įvairių miestų vietų epizodus ir siužetus;
3) galvoje atsidaro įvairių vietovių žemėlapiai;
4) keičiasi mąstymo režimai, kurie nepriklauso nuo mano valios (taip atrodo): alfabetinis mąstymas, skiemeniniai kodai; kompiuteriu sugeneruoti sakiniai; dirbtinio intelekto perduodamas mąstymas; per įvairias galvos vietas perduodamas didelio dažnio virpesys, kurio aš nesuprantu, bet galiu valdyti priėmimo ir siuntimo režimu;
5) turiu galimybe vaizdiniu principu ištisų puslapių plotu manipuliuoti ženklais ir matematiniais simboliais;
6) matau įvairių cheminių elementų molekulių 3D vizualizacijas ir t.t.
7) atsidaro telepatinio minčių perdavimo kanalai, kurie mastymą gali padalinti į didelį dalių skaičių;
8] yra gebėjimų įsijungimo ir dirbtinio išsijungimo jausmas;
9) veido kaukių pasikeitimai lyg į mano galvą būtų įdedama kito žmogaus veido projekcija.

Iš viso to darau išvadą, kad mano smegenys kiborgizuotos su dirbtine technika. "Diskusijų" metu kalbama apie psichotroninį modulį, kuris įdėtas į mano galvą; per psichotroninį modulį mano galvoje kalba dvi priešiškos grupės, kurios mano sąmonę naudoja kaip "kanalą". Yra neparodyta galimybė per telepatilektą prisijungti prie išorinių informacijos šaltinių.

Matau, kaip mano aplinkoje tiesioginiu valdymu užvaldomi žmonės ir per juos man daromos užuominos.

a.t.sielis

Na, jeigu tie reiškiniai galvoje, kuriuos aprašai, nėra kažkoks jovalas, ar spontaniškai generuojami paties proto, o yra nuoseklūs ir duoda kažkokį realų informacinį rezultatą (t.y. tai duoda naują, tau nežinomą informaciją, kurios negalėtum sugalvoti), tada galima prileisti tą versiją, kad už visko stovi kažkokie technologai.

Paimkim tokią Vangą: ji apako, ir po to visą gyvenimą atliko ekstrasensės funkciją. Kažkokios esybės naudojo ją kaip savo kanalą.

Iš tos pusės vertinant, prie tavęs prisikabino žemesnio lygmens esybės negu prie Vangos, kurios neteisėtai ir prieš prigimtį bei dalykų sandarą bando prasiskverbti į šį Žemės pasaulį, kankina ne tave vieną, bet daug žmonių.

Taigi, kas toliau, kokios perspektyvos, prognozės? Vanga apako, visą gyvenimą taip ir nugyveno, kaip kitų esybių įrankis. Ką tu?

Aukštyn