Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Mane visuomet stebina zmones kurie sugeba net tona zinutese isgirsti. Fenomenalu.

Citata iš: San IL  spalio 04, 2017, 19:22:45Todėl ir sakau. Tegul Vytautas judina savo švytuoklę. Tegul žmonės gaudo vaiduoklius ar užsiima raganystėmis. Viskas yra gerai tol, kol tai netrukdo atlikti kasdienių veiklų. O paranoidinės šizofrenijos kliedesys - trukdo. Atvejis - tipinis. Štai kodėl užsikabinau būtent už klajūno.
O is kur mes zinom ar jiems tai trukdo ar ne? Is zinuciu forume?

San IL, jeigu taip viska sistemingai daryti kaip tu cia rasai, tai tie moderatoriai su medicinos issilavinimu turetu dalyvius gyvai stebeti. Nes niekas negali zinoti (na nebent tu - nes matau per zinutes sugebi tona isgirsti, matyti nervus ar pykti) ar diskusijos forume ir atsakinejimas i klausimus nepriveda zmogaus prie dar didesnes duobes gyvenime. Ar nepagilina psichozes ir ar nestovi zmogus ant beprotystes slenkscio. To nustatyti forume - neimanoma.

San IL

#271
spalio 04, 2017, 19:49:52 Redagavimas: spalio 04, 2017, 20:17:35 by Benamis
Taip, tu teisus, patikrinti - negalime.

Bet galima bent jau reaguoti į tipinius atvejus.

Ir neleisti forumiečiams atkalbinėti kitų nuo medicinos paslaugų.

 Tik tiek noriu pasiekti.

Tarp kitko mano pirma mintis ir buvo - patikrinti. Siūliau temos pradžioje mėginti analizuoti jo siūlomą "konspiraciją". Jeigu jis būtų leidęsis į tai, būčiau siūlęs susitikti, užrašyti jo pasakojimą - tokiu būdu būčiau pamatęs jį gyvai. Tačiau tada atėjo TinSoldier ir viską galutinai pastatė į vietą.

a.t.sielis

Citata iš: Linas Esu  spalio 04, 2017, 19:08:00Vis dėl to tai lieka subjektyvia " tiesa " , kuri remiasi tikėjimu , o ne aiškiu rezultatu  - po viešų bandymų , ar gydymo proceso nuosekliomis ataskaitomis .
No problem, jeigu subjektyvi tiesa, besiremianti tikėjimu, galėtų padėti efektyviai, rodytų gerai veikiančias sprendimo kryptis, ji įrodytų save savo veiksmingumu. Lygiai tas pats kas ir su tavo C variantu. Jeigu versijos neformuluoja kompleksiškų ir veiksmingų sprendimo būdų, tai rodo, kad priežastys nežinomos, vadinasi, versijos nepilnos arba neteisingos.

Pvz. jeigu manome, kad tai apsėdimas, tada ligoniui gali padėti teigiama gera aplinka, tinkamas maistas, pozityvi veikla ir bendravimas, "įsižeminimas", užimtumas. Paties ligonio supratimas kad tai apsėdimas turės psichoterapeutinį efektą, jam atkrenta polinkis vystyti sąmokslo teorijas, interpretuoti aplinką ir t.t., kaip tik jis skatinamas nusiraminti ir pasitraukti nuo apsėdusiųjų ir procesų kurie leidžia apsėdimą.  Tuom tarpu psichiatrinis gydymas tam tikrais atvejais remiasi stipriais slopinančiais vaistais, laikymu palatoje, ir pan., kur apsėdimui tęstis yra pakankamos sąlygos ("pragariška aplinka"), žmogaus protas lieka vienas ir atkirstas, atviras toliau mąstyti nesąmones, tiesiog fiziniai kanalai yra chemiškai blokuojami.

Tuom nesakau, kad vaistai nereikalingi. Čia tas pats atvejis kaip ir su vėžio gydymu chemoterapija: jie varo tuos vaistus, bet papildomos terapijos mažinančios šalutinius efektus ir remiančios priežiūros nėra, nors ir egzistuoja galimybės tą daryti. Primityvus "fabrikinis" požiūris, pravaryti pacientus kaip pro konvejerį, teikiant "Maximos" pigumo "gydymą".

Aš nekalbu apie tuos apsėdimus, kurie išvarinėjami egzorcizmais. Tai visai kita opera ir kitas priėjimas.

eternal.bliss

#273
spalio 04, 2017, 20:35:20 Redagavimas: spalio 04, 2017, 20:40:33 by eternal.bliss
Tereikia pastovaus, minimalaus prisilietimo, kad užkurtum varikliuką. O poto tau atras ir medžiagų trūkumą, ir paranoja, ir šizofrenija.
Išvis gali neatskirti net tos įtakos. Tik bukos esybės daro pastebimą įtaką, arba tos kurios nori centruoti tave tam tikroje idėjoje. Galimų varijantų yra belenkiek.

kiskis

#274
spalio 04, 2017, 20:47:17 Redagavimas: spalio 04, 2017, 22:19:59 by kiskis
Citata iš: eternal.bliss  spalio 04, 2017, 20:35:20Tereikia pastovaus, minimalaus prisilietimo, kad užkurtum varikliuką. O poto tau atras ir medžiagų trūkumą, ir paranoja, ir šizofrenija.
Išvis gali neatskirti net tos įtakos. Tik bukos esybės daro pastebimą įtaką, arba tos kurios nori centruoti tave tam tikroje idėjoje. Galimų varijantų yra belenkiek.
O kaip nuo apsedimo issivaduot? Ar zmogus pats gali? Ir ant kiek tai paplite?

Linas Esu

#275
spalio 04, 2017, 20:57:17 Redagavimas: spalio 04, 2017, 23:26:14 by Linas Esu
Citata iš: San IL  spalio 04, 2017, 19:31:59Iš ties turiu pridurti, kad mano paminėta paranodinė šizofrenija (ligos kodas F20.0 pagal TLK-10) jau yra pats dugnas, jeigu aš dabar nueičiau pas psichiatrą kalbėdamas kaip klajūnas niekas man tokios diagnozės neišrašytų. Yra begalė sindromų, žymiai lengvesnių formų, kurie tinka šiam atvejui. Ir daug kas yra pagydoma, jeigu laiku kreipiesi.
Kol pats nesikreips , niekas neišrašys ( šeima nieko negali padaryti , nebent neįgalus arba pavojingas visuomenei )

CitataKlajūnas yra parašęs šį ligos kodą šiame forume, vadinasi jį puikiai žino (iš kur?). Būtent todėl ir atkreipiau dėmesį.
Geriausiu atveju prielaida . ( žinant ką peza į lankas įvairiose forumuose )

CitataO dabar mes darom du labai blogus dalykus:
1. Suteikiam terpę  jam įsijausti ir galimai bloginam jo paties kondiciją (mes nežinom kas jam diagnozuota ar ne),
2. Kiti, kas turi panašius sutrikimus ir skaito jo medžiagą - save atitolina nuo gydymo, nes klajūnas visus gasdina kad tik neeitų pas psichiatrus. Rašo daug, naudoja mokslinius terminus, laisvai gali tapti autoritetu tokiems žmonėms.
O jūs siūlote nieko nedaryti?
Net jeigu ir norėtumėte , nieko negalima padaryti .

Citata iš: a.t.sielis  spalio 04, 2017, 19:57:23No problem, jeigu subjektyvi tiesa, besiremianti tikėjimu, galėtų padėti efektyviai, rodytų gerai veikiančias sprendimo kryptis, ji įrodytų save savo veiksmingumu. Lygiai tas pats kas ir su tavo C variantu. Jeigu versijos neformuluoja kompleksiškų ir veiksmingų sprendimo būdų, tai rodo, kad priežastys nežinomos, vadinasi, versijos nepilnos arba neteisingos.
Arba yra patvirtinta praktika , arba jos nėra . Asmeniniai tėvo " kunigėlio " mitologijos išvedžiojimai nieko nereiškia , tol kol niekas iš šalies negali visko patvirtinti adekvačiais įrodymais , o ne religijų tezėmis/dogmomis .

CitataPvz. jeigu manome, kad tai apsėdimas, tada ligoniui gali padėti teigiama gera aplinka, tinkamas maistas, pozityvi veikla ir bendravimas, "įsižeminimas", užimtumas. Paties ligonio supratimas kad tai apsėdimas turės psichoterapeutinį efektą, jam atkrenta polinkis vystyti sąmokslo teorijas, interpretuoti aplinką ir t.t., kaip tik jis skatinamas nusiraminti ir pasitraukti nuo apsėdusiųjų ir procesų kurie leidžia apsėdimą.  Tuom tarpu psichiatrinis gydymas tam tikrais atvejais remiasi stipriais slopinančiais vaistais, laikymu palatoje, ir pan., kur apsėdimui tęstis yra pakankamos sąlygos ("pragariška aplinka"), žmogaus protas lieka vienas ir atkirstas, atviras toliau mąstyti nesąmones, tiesiog fiziniai kanalai yra chemiškai blokuojami.

Tuom nesakau, kad vaistai nereikalingi. Čia tas pats atvejis kaip ir su vėžio gydymu chemoterapija: jie varo tuos vaistus, bet papildomos terapijos mažinančios šalutinius efektus ir remiančios priežiūros nėra, nors ir egzistuoja galimybės tą daryti. Primityvus "fabrikinis" požiūris, pravaryti pacientus kaip pro konvejerį, teikiant "Maximos" pigumo "gydymą".

Aš nekalbu apie tuos apsėdimus, kurie išvarinėjami egzorcizmais. Tai visai kita opera ir kitas priėjimas
Nesuprantu pagrindinės minties .

elteide

Citata iš: San IL  spalio 04, 2017, 19:49:52Ir neleisti forumiečiams atkalbinėti kitų nuo medicinos paslaugų.


klajuno bendramintis ? :D ..nepyk klajune...bet kad tokia kalba vyksta, tai tikslu ar nea ,bet  į temą gaunasi :)
https://www.youtube.com/watch?v=xfDeEQCnzgs

Creative

#277
spalio 05, 2017, 03:10:06 Redagavimas: spalio 05, 2017, 03:16:41 by Creative
Yra toks filmas, kuris mano nuomonę gali būti iš dalies tinkamas. Bet žiūrėti tik tuo atveju jei jau šovėt pats sau į galvą kulką kaip išsireiškus. Mano atveju labai panašu į TI ir man pradžioje buvo, pergalvojau visus įmanomus dalykus kas atsitiko, bet nusprendžiau dar tada kad tai galėjau buti ir aš pati nes turėjau šokiu tokiu bandymu su "magija", o tiksliau su debeseliu kurimu visiškai giedrame danguje. Todėl aš šoviau sau į galvą ir pradėjau domėtis pro kur išlenda tos mintis ir aplinka, kaip straipsnyje

http://anomalija.lt/2017/10/tikrove-ar-haliucinacija-lietuvis-teigia-kad-jo-prota-valdo-slapta-vyriausybes-programa/

parašyta apie tai kad išpradžiū tie praeiviu spjaudimai man buvo, kai nueidavau vis parukyt į lauką tai vis kažkas praeidavo tai spjaudavo, tai nosi šnirpšdavo, tai vien elgetas mačiau pora menesiu vien elgetos ar alkoholikai praeidavo, po to apsiramino ir kiti pradejo eiti žmonės, Arba išeinu iš prekybos centro su noru parukyt prie duru ir staiga aplinkiniai sustoja ir užsirūko gal kokie 6 žmonės o prieš tai niekas nerūkė. Buvo ir taip kad mintyse prieš išeinant į lauką parukyt sakau kad ir kas sriebs visą šitą š.da, ir išejus į lauką žiūriu praeina kaimynas nešinas dideli maišą tualetinio popieriaus, aš net nusijuokiau, kad va eina valyti š... arba buvo taip kad staiga man panika apiėmė ir aš atsiguliau į lovą ir girdžių sunkvežimis atvažiuoja į kiemą o aš galvoju kad tik nesusprogtu kad tik nesusprogtu ir nepatikejus savo mintim pasižiuriu pro langa ir akurat mašina pilna duju balionu... Todėl aš ir galvoju kad gali būti mes patys esame tuo dalis. Viena syki pajutau kad tarkim be socialines jungties t.y. be kitu žmoniu mes neišgyventume vieni ilgai, kitaip sakant esant kosmose ar kitoje negyvenamoje planetoje tokioje kaip marsas, atrodo tarsi gyjomis žmones sujugti, o ten nutruktu ir tiesiog žmogus greitai numirtu jei savęs nebelaikytu vienu iš savu žmonių.

Tai va filmas man patiko kad parodė pirštu į save o ne kitus kaltint kas atsitiko.

Bet čia nekišu nuomones per prievarta čia tik galimybė tokia yra, nors filmas gan fantastiškas. Mano atveju kur rašiau apie savo patirimus, nors pradžia ir buvo panaši į TI visdėlto aš šia versija nuneigiau nors gal kam ir ištikro taip yra. Čia savo patirimus rašiau http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4454.0 ir aš sustojau ties sinchroniškumu (kurio nesuprantu) ir ties abipuse telepatija kuri labiau tinka.





P.s.: Man pasirodė įdomu kad visų TI atveju tas paslėptas "asmuo" ar "organizacija" yra nežinomi, jų niekas nepagavo ir nesusiekė. Mano atveju aš taip pat galvojau tik iš straipsniu aš susekiau gal 5 žmonės (tiksliau jų mąstymo šablonus t.y. tipines mintis, minči eiga, kas po kurio straipsnio eina) bet ir tie per dažnai keitėsi todėl nustojau ieškoti kaltu, nusprendžiau juos nekaltint o pasižiūrėti į save.

klajunas

Interviu su John Hall, apie psichotroninį persekiojimą Amerikoje.


a.t.sielis

#279
spalio 05, 2017, 08:58:14 Redagavimas: spalio 05, 2017, 09:22:19 by a.t.sielis
Citata iš: Creative  spalio 05, 2017, 03:10:06http://anomalija.lt/2017/10/tikrove-ar-haliucinacija-lietuvis-teigia-kad-jo-prota-valdo-slapta-vyriausybes-programa/
Naujas klajūno interviu? Anomalija veikia priešingai, negu rekomenduoja San IL, tiražuoja versiją.

Žodžiu, klajūnas pats nusprendė, kad tai, su kuo jis susiduria, yra valdžios slapta veikla. Sukonstravo totalinį modelį. Modelis netgi paaiškina į kitokią versiją rodančius simptomus, viską suvesdamas į psichotronikos versiją. Input=output.

Klajūne, interviu sakai, kad balsai pradžioje tik terorizavo, o tai ką, dabar jau draugiškesni?

Jeigu tai tavo paties protas, tai apvaldymas yra į naudą, o jeigu tai apsėdimas, tai jiems patogu, ar taip ar taip, jie liko įsibrovę.



vytra

Citata iš: Creative  spalio 05, 2017, 03:10:06..tie praeivių spjaudymai man buvo, kai nueidavau vis parūkyt į lauką, tai vis kažkas praeidavo tai spjaudavo, tai nosį šnirpšdavo, tai vien elgetas mačiau pora mėnesių, vien elgetos ir alkoholikai praeidavo!
- tai čia tavo "paranormalūs reiškiniai? :) Mano nuomone čia "kultūros" rodiklis, kai patinas pamato patelę (su mikro sijonėliu ar kiaurais džinsais įdomiose vietose), ima spaudytis pro abu galu.. :(

p.s.
.. kas dėl girtų elgetų, tai jie gyvena neilgai, per pusmetį išmirė.


:(

Creative

Kad organizacija kuri sukuria dirbtinę tikrovę aš tikiu ir tuo labiau kai perskaičiau Dan Brown - Inferno knygą. Ten rašoma kad yra tokia organizacija iš tikrųjų. Bet kad nusileistų iki mūsų eilinių žmogelių per daug resursų sunaudotu, todėl abejoju ar jiems mes labai rupim.

elteide

 
CitataKas Jūsų manymu rizikuoja pakliūti į „Targeted Individuals" gretas?
 
- Dažnai atsiduria pažeidžiamų socialinių sluoksnių žmonės, psichiniai ligoniai, nusikaltėliai, taip pat alternatyvininkai, disidentai, vienu ar kitu būdu susipykę su sistema. Nemaža dalis yra ir atsitiktinių žmonių, kurie paprasčiausia išsirenkami, nes neturi jokio užnugario ir būna patogūs operacijų objektai. Žmogus renkamasis pagal organizaciją, vykdančia operaciją, operacijos tikslus. Jeigu naudoja elitinės su religija susijusios grupės, įvairiais tikslais renkasi religingus žmonės arba religiškai komplikuotus.
http://anomalija.lt/2017/10/tikrove-ar-haliucinacija-lietuvis-teigia-kad-jo-prota-valdo-slapta-vyriausybes-programa/2/
klajune, o tave pagal kurią kategoriją pasirinko?

San IL

Skaitau straipsnį.

[Quote]Šiais laikais naudojamos „išmaniosios dulkės", kurios yra mažesnio už milimetrą dydžio arba dar mažesni nanoimplantai, valdomi magnetiniu lauku.[/quote]
Kokiu nuotoliu? Didelio magneto reikėtų :-)

[Quote]Nanoimplantai suleidžiami į kraują švirkštu ir surenkami pridėjus magnetinį lauką norimoje kūno vietoje. [/quote]

Gal man kas paaiškins, kaip tie "nanoimplantai" pereina kraujo smegenų barjerą?
Ar užtenka tik labai moksliškai kalbėti ir prasilenkti su realybe - jau ne nusikaltimas?

Jeigu į mūsų smegenis iš kraujo patektų kas tik nori, mes senai būtume lavonėliais. Paaiškinu: kraujo smegenų barjeras labai selektyviai praleidžia medžiagas, todėl tai itin apsunkina vaistų kūrimą, nes vaistus reikia gaminti taip, kad jie tą barjerą praeitų.

Ne viskas taip paprasta, klajūne. Protingai skambėti gali bet kas, bet įspūdį paliks nebent neišprususiai auditorijai. Jūsų tekstuose labai daug nesąmonių, kurios bado akis, deja aš neturiu tiek laiko juos skaityti ir rodyti pirštu. Atsipeikėkite prašau labai ir nustokite. Nuvažiuokite į Palangą ir pailsėkite. Jodu įsotintas oras neleis veikti psichotroniniams ginklams ;)


klajunas

Klausimai, kurie į paskelbtą interviu nebuvo įtraukti:

Citata- Apie ką dažniausiai kalba tie balsai?

- Kadangi poveikis trunka visą dieną, tai priklauso nuo situacijos, nuo to kokia veikla užsiimi. Iš pradžių tai buvo kaip vaidenimasis, tolimi garsai, kai girdėdavosi kaip kitoje patalpoje už sienos arba kitame aukšte grupė žmonių kalba apie mane. Tada pradėjo kalbėti ne erdviniu, bet tiesioginiu kalbėjimu galvoje, tačiau iš pradžių visą dieną kartodavo tik kelias frazes arba vieną sakinį, kuris būdavo susijęs su mąstymo turiniu. Dar vėlesniame etape pradėjome kalbėtis atvirai, ir tie pokalbiai įgavo terorizavimo, grasinimų ir tardymo pobūdį. Buvo skenuojama atmintis arba aš pats rodžiau atmintį ir buvo tiriamos „nuodėmės", kurių reikėjo sufabrikuoti bylai ar kompromatui surinkti. Tačiau per 14 metų nieko nesurinko.

Prasidėjo paprasti pokalbiai, kurių tikslas plauti smegenis „gražiuoju", rodant kai kurias technikos funkcijas, į mąstymą įvedinėjant paaiškinimus, įvairius terminus, tokius kaip integruota sąmonė, tiesioginis valdymas, minčių integratorius, šnekorius, telepatilektas, integracijos laipsniai, sąmonių kolektyvas ir pan. Viena iš įteiginėjamų versijų, kad mane nori išimti iš visuomenės su kokia nors priedanga ir išsivežti į Ameriką. Tačiau visa bėda ta, kad į operaciją prieš mane investuota daug pinigų ir jie negali užbaigti jos be rezultato. Kiek suprantu buvo ruošiamas didelis rezonansinis įvykis, tam buvo tikimasi mano praeityje iškapstyti nuodėmių ir tuo pasinaudoti. Laimei tai nepavyko.
Citata- Ar yra koks nors būdas apsiginti?

- Savarankiškai ginantis - būdų nedaug. Pagrindinis yra žinojimas, nes suprasdamas kas vyksta padarai mažiau klaidingų ėjimų. Yra kai kurie psichologiniai metodai, bet jie intensyvaus puolimo metu išeikvoja labai daug energijos ir neduoda reikiamo rezultato. Vertinti reikia pagal situaciją, galima įtikinti, pavyzdžiui, jeigu tai kriminalinės žvalgybos operacija, kad esi „ne tas žmogus".

Efektyviausias būdas išsivalymas, jeigu tai nanoimplantai, bet savarankiškai to žmogus padaryti negali. Dar vienas būdas yra gynybinės psichotronikos priemonės, bet jas turi tik žvalgai. Šios priemonės turi daug funkcijų - nuima skausmą, paslepia informaciją, renka terorizavimo įrodymus, perduoda informaciją, reikalingą norint išvengti pasalų, sukuria alibi, apsaugo nuo pasikėsinimų ir t.t. Tokias galimybes turi integruoti žmonės.

Aukštyn