Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

@a.t.sielis
Kas ta piktavalė esybė ? :D

a.t.sielis

#256
spalio 04, 2017, 14:55:59 Redagavimas: spalio 04, 2017, 15:26:33 by a.t.sielis
Citata iš: Linas Esu  spalio 04, 2017, 14:33:11Kas ta piktavalė esybė ? :D
Nežinoma ir mums nematoma/neapčiuopiama piktos valios esybė. T.y. egzistuojantis nefizinio pavidalo asmuo, turintis piktą valią.

Gali būti vaiduokliai, t.y. tai kas lieka iš žmogaus, kai jis miršta ir sunyksta fizinis kūnas. Liko protinis sandas ir sąmonė. Vaiduoklių atveju protinis sandas ir sąmonė klajoja tame pačiame lygmenyje, kur ir gyveno. Arba gali būti kažkokios kitos esybės, bet irgi egzistuojančios tokiu pačiu nefiziniu pavidalu: protinio sando ir sąmonės, a la krikščioniško pobūdžio velniai, okultinės būtybės. Arba gali būti kažkokių nežinomų slaptų demoniškų ar technologinių civilizacijų atstovai, fiziniame ar nefiziniame lygmenyje, kurie gyvena mums nežinomuose/neapčiuopiamuose fiziniuose ar nefiziniuose visatos sluoksniuose ir vietose, gal arti Žemės, gali toli nuo Žemės.

Linas Esu

#257
spalio 04, 2017, 15:35:16 Redagavimas: spalio 04, 2017, 15:52:40 by Linas Esu
Citata iš: a.t.sielis  spalio 04, 2017, 14:55:59Liko protinis sandas ir sąmonė. Vaiduoklių atveju protinis sandas ir sąmonė klajoja tame pačiame lygmenyje, kur ir gyveno.
O protinis sandas ir sąmonė ? ieškojau , niekur nerandu info kas tas " sandas " ?

a.t.sielis

www.zodynas.lt › Terminų žodynas
sandas. sand|as sudedamoji dalis, dėmuo, komponentas:

Linas Esu

Citata iš: a.t.sielis  spalio 04, 2017, 15:52:33www.zodynas.lt › Terminų žodynas
sandas. sand|as sudedamoji dalis, dėmuo, komponentas:
apsižioplinau , pražiopsojau pirmą sykį . Dėkui .

Tai žodžiu , jūs manote , kad tie TI yra apsėsti kokio nors protinio ir sąmonės sando , kuris egzistuoja tik ne fiziniame pasaulyje ?

PVZ : trys variantai :

A. Žmogus apsėstas
B. Žmogus psichtotroninio ginklo auka
C. Psichinis sutrikimas/negalia ( paranoja/šizofrenija )

Kokie kriterijai ar simptomai ? ( suprantu , kad tarkime nežinote daug apie B ir C , bet kaip dėl A varianto ?

a.t.sielis

Nežinau daug nei apie vieną, o priežastys, leidžiančios kelti A prielaidą kartu su C prielaida (abu sudaro kompleksą A+C) yra tokios:

1. "Liga" sunkiai pasiduoda gydymui. Pvz. TI pasakoja, kad gydymo metu, balsai nedingdavo. Vadinasi, fenomenas gali būti nepriklausomas nuo smegenų chemijos, kuri tuo metu turėtų būti veikiama vaistų, blokuojančių haliucinacijas, t.y. fenomenas gali būti nepriklausomas nuo fizinio lygmens dalykų.

2. Kad paties individo protas nefiziniame lygmenyje galėtų iki tokio laipsnio susiskaidyti ir kenkti pačiam individui - mažai tikėtina. Visiems būdingas savisaugos instinktas, egoizmas - t.y. tam tikras savo intereso paisymas. Iki tokio laipsnio stūmimas į žalingus veiksmus, nesant priežasčių, kelia klausimų, iš kur tai kyla.

3. Interaktyvus ir sąmoningas balsų pobūdis, piktavališkumas, nepriklausomumas ir kiti kokybiniai požymiai. Paskaitykite tą ilgą pasakojimą kur daviau nuorodą. Nepanašu kad su žmogum bendravo jo paties protas.

Žmonijoje per tūkstančius metų yra patirties apie tai, kad aukštesnės piktos esybės įtakoja žmones. Tokiam bendram fone ir keliamos tokios prielaidos.

Linas Esu

Citata iš: a.t.sielis  spalio 04, 2017, 17:06:32Žmonijoje per tūkstančius metų yra patirties apie tai, kad aukštesnės piktos esybės įtakoja žmones. Tokiam bendram fone ir keliamos tokios prielaidos.
Pavyzdžiui... ?

a.t.sielis

Pavyzdžiui, skaityk krikščionių šventųjų pasakojimus, kartais lįsdavo prie jų visokie demonai, kankindavo per naktis.

Linas Esu

#263
spalio 04, 2017, 17:46:26 Redagavimas: spalio 04, 2017, 17:51:13 by Linas Esu
Citata iš: a.t.sielis  spalio 04, 2017, 17:33:38Pavyzdžiui, skaityk krikščionių šventųjų pasakojimus, kartais lįsdavo prie jų visokie demonai, kankindavo per naktis.
Skaičiau , domėjausi , neradau nieko įdomesnio apart Anneliese Michel istorijos.



Dar yra kas panašaus , šiuo laikmečiu ?

a.t.sielis

Manau, užtenka to, ką gali rasti google. Per paskutinius 200 metų buvo ne vienas.

Padre Pio daug kovojo su demonais. F. Joseph-Marie Verlinde, kuris nėra šventasis, šiaip šių laikų vienuolis, buvo susidūręs su okultinėm būtybėm, yra filmas lietuvių kalba youtube, kažkur gale video ten apie tai.

Linas Esu

#265
spalio 04, 2017, 18:42:42 Redagavimas: spalio 04, 2017, 18:49:52 by Linas Esu
Citata iš: a.t.sielis  spalio 04, 2017, 17:58:58Manau, užtenka to, ką gali rasti google. Per paskutinius 200 metų buvo ne vienas.

Padre Pio daug kovojo su demonais. F. Joseph-Marie Verlinde, kuris nėra šventasis, šiaip šių laikų vienuolis, buvo susidūręs su okultinėm būtybėm, yra filmas lietuvių kalba youtube, kažkur gale video ten apie tai.
Tokių kaip tėvas " Padre ", kurie kovojo nuo neatmenamų laikų nieko nereiškia , kol nėra įrodymų . Visai tai ir lieka geriausiu atveju hipoteze . Kai yra kas nors apčiuopiamo . Galima matyti paciento psichinės būklės pradžią , gydymą ir rezultatą . Tik tuomet įmanoma daryti adekvačias išvadas .

Tai apie ką jūs kalbate nėra nei įrodyta nei paneigta . Tikėjimo klausimas . ( čia tik mano asmenine nuomonė )

Kas liečia TI , žinoma , kad egizstavo eksperimentai , kiek jie buvo veiksmingi ...toli gražu iki dabartinių pasakojimų , kas pvz vyko 20a ar 21a .
 
Pats @klajunas greičiau iškraipo informaciją šioje temoje negu pateikia realią situaciją vadovaudamasis savo " patirtimi " kalbant apie psichiatrijos mokslą .

O ir  @San IL pataiko į remdamasis šizofrenijos atvejais , kadangi simptomai tolygūs . ( juokinga tik tiek kad jo paties draugas švelniai tariant klėdi . Taiko dvigubus standartus užsimini apie " priežiūrą " moderatoriams kaip @Benamis , tačiau savo paties moderuojamame forume ufologija.lt pasineria kartu su inkognito į fantazijos laukus , taip skatindamas inkognito šizofrenijos progresavimą ) ( mano asmeninė nuomonė )

Pagrindinis klausimas
: kaip atskirti kada yra A ; B ar  C ? kuri diagnozė ( patirtis ) nesubjektyvi ?

a.t.sielis

#266
spalio 04, 2017, 18:54:00 Redagavimas: spalio 04, 2017, 18:56:58 by a.t.sielis
Citata iš: Linas Esu  spalio 04, 2017, 18:42:42Pagrindinis klausimas : kaip atskirti kada yra A ; B ar  C ? kuri diagnozė ( patirtis ) nesubjektyvi ?
C objektyvią dalį matai tik pagal vaistus ir gydymą, priežastys ir "haliucinacijų" turinių šaltinis yra nežinomas, gali būti komplekse su A. Redukavimas (manymas kad "tai tik fizinė liga") yra subjektyvus.

B gali būti patikrinta tik per objektyvius įrodymus, kurių kol kas nėra.

A iš esmės yra subjektyvi, gali būti tam tikrų objektyvių požymių, pvz. kaip mano minėtas testas objektyviai patikrinamai informacijai gauti. Subjektyviai patikrinama per "haliucinacijų" turinius, ką jie savyje turi ir reiškia.

Linas Esu

#267
spalio 04, 2017, 19:08:00 Redagavimas: spalio 04, 2017, 19:10:56 by Linas Esu
Citata iš: a.t.sielis  spalio 04, 2017, 18:54:00C objektyvią dalį matai tik pagal vaistus ir gydymą, priežastys ir "haliucinacijų" turinių šaltinis yra nežinomas, gali būti komplekse su A. Redukavimas (manymas kad "tai tik fizinė liga") yra subjektyvus.
Nebūtinai vaistai . Psichoterapinis gydymas taip pat veiksmingas . Haliucinacijos nėra kažkas antgamtiško - gydymas individualus , pasitelkiant įvairius metodus . Sunku nustatyti turinį , bet ne priežastis jeigu pacientas dar geba sveikai mąstyti , išsipasakoti .

CitataB gali būti patikrinta tik per objektyvius įrodymus, kurių kol kas nėra.
Sutinku , vien dėl to nesuprantu dėl ko tiek daug tariamų TI , tačiau fizinių įrodymų = 0 . Daugeliu atveju , tai daugiau informacijos pritempinėjimas/paranoja/šizofrenija . ( kuri kontroliuojama )

CitataA iš esmės yra subjektyvi, gali būti tam tikrų objektyvių požymių, pvz. kaip mano minėtas testas objektyviai patikrinamai informacijai gauti. Subjektyviai patikrinama per "haliucinacijų" turinius, ką jie savyje turi ir reiškia.
Vis dėl to tai lieka subjektyvia " tiesa " , kuri remiasi tikėjimu , o ne aiškiu rezultatu  - po viešų bandymų , ar gydymo proceso nuosekliomis ataskaitomis .


San IL

CitataAs klausiu taves kuo klajuno tema yra tokia isskirtine tarkim nuo kitu temu kur zmones teigia, kad jie atkeliavo is ateities, juos pagrobe ateiviai, jie kalba su svytuoklemis, jie yra Dievai ir t.t. ir pan. Kodel tik cia izvelgi kazkokia problema? Jeigu mes vadovausimes tavo logine seka, beveik visas tokias istorijas galime priskirti sizofrenijos kamuojamiems zmonems, ar ne taip? Juk ar sveikas zmogus gali sakyti, kad jis atkeliavo is ateities ir atsakineti i dalyviu klausimus apie tai kaip atrodo ateitis? Ar sveikas zmogus gali sakyti, kad jis kartu su ateiviais keliavo i ju planeta ir ten buvo laikomas? Ar sveikas zmogus gali rasyti, kad vyriausybes agentai jam implantavo cipus? Ar sveikas zmogus gali rasyti, kad jam cipa implantavo ateiviai kurio deka ji dabar ateiviai saugo? Ar sveikas zmogus gali sakyti, kad jis bendrauja su Kurejais savo svytuokles pagalba? Visais atvejais yra analogiska situacija. Tad tavo tas inkognito nusikratymas yra juokingas - nes ir ten analogiska situacija.
@Benamis gaila, kad diskutuoji pakeltu tonu. Tai turėtų būti ne debatai, o konstruktyvi diskusija, kurios metu turėtų gimti geri sprendimai, nes kaip ir sakai - situacija sudėtinga, diferencijuoti tokius atvejus yra sunku. Būtent todėl pirminis mano pasiūlymas ir buvo - turėti kompetetingą žmogų, kuris gebėtų tai padaryti profesionaliai. Aš pats nesu psichiatras, bet su medicina dirbu ir man visa tai yra pažystama, galbūt todėl ir sureagavau būtent taip. Nes mačiau analogiškų atvejų ne vieną ir ne du, bendravau su tais žmonėmis gyvai, esu tai pačiupinėjęs ir žinau ką tai reiškia. Kas nematė ir nečiupinėjo - tą padaryti jiems yra labai sudėtinga - ir tą puikiai suprantu. Tam ir rašau.

Dabar pamėginsiu atsakyti, kodėl užsikabinau būtent už klajūno, nes tavo pastebėjimas yra labai teisingas. Ir į jį atsakyti iš tikro yra nesunku. Užsikabinau todėl, kad tai tipinis, gerai aprašytas atvejis, TI tema būdinga paranoidinei šizofrenijai ir yra ne tokia jau reta jos išraiška. Jau buvau dėjęs citatą iš wiki apie TI taip mėgstamą "mind control":

CitataNumerous individuals suffering from auditory hallucinations, delusional disorders[8] or other mental illness have claimed that government agents use forms of mind control technologies based on microwave signals to transmit sounds and thoughts into their heads as a form of electronic harassment, referring to the technology as "voice to skull" or "V2K".[9]

There are extensive online support networks and numerous websites[8] maintained by people fearing mind control. California psychiatrist Alan Drucker has identified evidence of delusional disorders on many of these websites and other psychologists are divided over whether such sites reinforce mental troubles or act as a form of group social support.[10]

Psychologists have identified many examples of people reporting 'mind control experiences' (MCEs) on self-published web pages that are "highly likely to be influenced by delusional beliefs". Common themes include "Bad Guys" using "psychotronics" and "microwaves", frequent mention of the CIA's MKULTRA project and frequent citing of a scientific paper entitled "Human auditory system response to modulated electromagnetic energy".[11]
Nuoroda: https://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_auditory_effect#Conspiracy_theories

Dabar kas  liečia kitus atvejus, apie kuriuos rašai - kiekvienas kvanktelėjimas nėra rimta liga. Jeigu žmogaus įsitikinimai (švytuoklėmis, ateiviais ar vaiduokliais) netrukdo žmogui gyventi - tai nėra ligos. Klajūno atveju - jis jau dešimtmetį rašo šia tema, girdi balsus ir aš net bijau pagalvoti apie jo psichinio/dvasinio gyvenimo kokybę. O kad inkognito rašinėja kvanktelėjusius postus, dar nereiškia, kad jis turi fiksaciją - pažįstu jį asmeniškai, matau kaip jis gyvena ir jo ateivių tema visiškai neturi įtakos jo kasdieniam gyvenimui ar psichinei sveikatai.

Todėl ir sakau. Tegul Vytautas judina savo švytuoklę. Tegul žmonės gaudo vaiduoklius ar užsiima raganystėmis. Viskas yra gerai tol, kol tai netrukdo atlikti kasdienių veiklų. O paranoidinės šizofrenijos kliedesys - trukdo. Atvejis - tipinis. Štai kodėl užsikabinau būtent už klajūno.

Ar atsakiau?

O mano pozicija nesikeičia. Pilietinė pareiga yra suvokti ir išvengti tragedijų. Tai ką čia rašau, iš esmės galima būtų pavadinti prevenciniu sveikatos mokymu. Ir mano rašymas yra grįstas metodika, jeigu nors kas nors iš jūsų studijuoja mediciną - nė klausimų neturėtų kilti kodėl taip rašau. Geriausias gydymas - ligos išvengimas. O jau sergant - pastangos, kad nepablogėtų. Ir tai ne vien poliklinikos darbas - tai ir visuomenės darbas.

@a.t.sielis - esu įmetęs tokių aprašytų atvejų temos pradžioje, pažiūrėk pirmą lapą. Tik ten rašo patys žmonės, kurie gydosi. Deja epikrizių iš psichiatrinės ligoninės aš gauti negaliu, nes tai pažeistų paciento-gydytojo konfidencialumą. Galiu tik pasikalbėti neoficialiai su psichiatrais apie tokius atvejus ir perpasakoti, nieko daugiau. Tik gydytojai gali viešinti epikrizes (žinoma be vardų ir pavardžių). Internete šiaip yra nemažai medžiagos, bet ji yra mokamuose puslapiuose, kur gydytojai dalinasi klinikinėmis patirtimis , yra straipsniai, bet nuorodos į juos jeigu duočiau - neveiktų, nes reikia registruotis, o registracija mokama.

CitataO ir  @San IL pataiko į remdamasis šizofrenijos atvejais , kadangi simptomai tolygūs .
@Linas Esu - malonu, kad bent kažkur sutinki, bet žiūriu vistiek spaudi "patinka" ant visų postų, kurie nors kiek man oponuoja, šioje temoje :) Asmeniškumai? Kuo toliau tuo linksmiau.


San IL

Iš ties turiu pridurti, kad mano paminėta paranodinė šizofrenija (ligos kodas F20.0 pagal TLK-10) jau yra pats dugnas, jeigu aš dabar nueičiau pas psichiatrą kalbėdamas kaip klajūnas niekas man tokios diagnozės neišrašytų. Yra begalė sindromų, žymiai lengvesnių formų, kurie tinka šiam atvejui. Ir daug kas yra pagydoma, jeigu laiku kreipiesi.

 Klajūnas yra parašęs šį ligos kodą šiame forume, vadinasi jį puikiai žino (iš kur?). Būtent todėl ir atkreipiau dėmesį.

 O dabar mes darom du labai blogus dalykus:
 1. Suteikiam terpę  jam įsijausti ir galimai bloginam jo paties kondiciją (mes nežinom kas jam diagnozuota ar ne),
 2. Kiti, kas turi panašius sutrikimus ir skaito jo medžiagą - save atitolina nuo gydymo, nes klajūnas visus gasdina kad tik neeitų pas psichiatrus. Rašo daug, naudoja mokslinius terminus, laisvai gali tapti autoritetu tokiems žmonėms.

 O jūs siūlote nieko nedaryti?

Aukštyn