Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

#225
spalio 03, 2017, 12:32:58 Redagavimas: spalio 03, 2017, 12:41:38 by a.t.sielis
Citata iš: klajunas  spalio 03, 2017, 12:22:16Tokiu atveju būtų geriau susilaikyti nuo komentarų, o ne pliurpti belenką.
Reziumuojant, pasakysiu, kad matosi, jog kuo daugiau gilinamasi į problemą jūsų būdu, tuo ji sunkėja. Vadinasi, reikia kitų interpretacijų ir kitų sprendimo būdų.

Citata iš: kiskis  spalio 03, 2017, 12:00:47zmones turi vidui gana tikslu laikrodi, pvz jei zmogus uzsiima autogenine treniruote, jis gali be laikrodzio atsibusti norimu laiku.
Žinau, bet tai skiriasi nuo to, kad tau pasako laiką balsai, kai nemiegi, ir gali patikrinti su laikrodžiu. Be to, niekas nežino, kokia yra vidinio nesąmoningo laiko žinojimo priežastis. Mano nuomone, tai tiesiog susisiekimas su viršsąmone, Dievu, kuri mato, kada tu nori prabusti, ir atitinkamai, leidžia taip prabusti.

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  spalio 03, 2017, 12:32:58Reziumuojant, pasakysiu, kad matosi, jog kuo daugiau gilinamasi į problemą jūsų būdu, tuo ji sunkėja. Vadinasi, reikia kitų interpretacijų ir kitų sprendimo būdų.
Žinau lengviausią kelią - garsioji "stručio taktika". Kiekvienam savo.  ;D

a.t.sielis

Tavo gyvenimas, tavo reikalas. O aš visgi rekomenduočiau apsilankyti pas kietą ekstrasensą ar kokį reiki meistrą. Gal ką padėtų. Kainuoja nedaug, o naudos gali būti.

vytra

Citata iš: elteide  spalio 03, 2017, 12:25:25o kas, vytra, su anų dviejų anatomija netaip?
citata: "Everyone is familiar with the facial expressions of various emotions and sentiments like happiness, joy, sorrow and grief, but the face can also give outer expression to inner states of health or disease".

vertimas: "Visi yra susipažinę su įvairiomis emocijomis ir nuotaikomis, tokiomis kaip laimė, džiaugsmas, liūdesys ir sielvartas, išraiška, tačiau veidas taip pat gali išreikšti vidines sveikatos būkles ar ligas".

skaitykite daugiau angliškai čia, yra ir daugiau, bet mano siūlomas lengviausia suprantamas..

:(


elteide

Citata iš: vytra  spalio 03, 2017, 13:09:06citata: "Everyone is familiar with the facial expressions of various emotions and sentiments like happiness, joy, sorrow and grief, but the face can also give outer expression to inner states of health or disease".

vertimas: "Visi yra susipažinę su įvairiomis emocijomis ir nuotaikomis, tokiomis kaip laimė, džiaugsmas, liūdesys ir sielvartas, išraiška, tačiau veidas taip pat gali išreikšti vidines sveikatos būkles ar ligas".

skaitykite daugiau angliškai čia, yra ir daugiau, bet mano siūlomas lengviausia suprantamas..

:(


vytra, ką tu davei, tai, aišku, fainas dalykas, daug gali paaiškinti, bet nepakanka žinoti veido formą, nosies ausų akių formas, ligų požymius ..reikia gerai žinoti  senėjimo anatomiją ir mokėti susieti į vieną,  kitaip tai čia tik apytiksliai spėliojimai...veidotyros reikia normaliai pasimokyt, kad išvadas tikslias padaryt.

vytra

Citata iš: elteide  spalio 03, 2017, 13:27:33reikia gerai žinoti  senėjimo anatomiją ir mokėti susieti į vieną,  veidotyros reikia mokytis, kad išvadas tikslias padaryt.
- tikrai taip, jau yra eksperimentinės "veidototyros" kompiuterinės aplikacijos su apsimokančiu dirbtiniu intelektu (angl. AI), pasiekimai įspūdingi, atpažįsta ne tik šizofrenikus, bet ir gėjus ar teroristus..

:)
 

a.t.sielis

Pažiūrėjau dar tą Magnus Olson, dar vienas momentas: balsai norėjo, kad jis nusižudytų. Tai irgi panašu į apsėdimą.

Galima skirti į dvi dalis: kur jis pasakoja savo problemas, tai faktiška, ir kur jis pradeda nagrinėti priežastis, tai jau mažai tikėtina.


elteide

Citata iš: a.t.sielis  spalio 03, 2017, 14:00:13Pažiūrėjau dar tą Magnus Olson, dar vienas momentas: balsai norėjo, kad jis nusižudytų. Tai irgi panašu į apsėdimą.

Galima skirti į dvi dalis: kur jis pasakoja savo problemas, tai faktiška, ir kur jis pradeda nagrinėti priežastis, tai jau mažai tikėtina.


taip su balsais nieko gero...jie vienaip ar kitaip stuma į susinaikinimą.
o klajunas nekvailas atrodo, tiesiog jis kažko nepasako, dėlto taip reaguoja į šiuos patarimus

a.t.sielis

Viską jis pasakė, ko jis nepasakė, kiti pasako. Konkrečios asmeninės detalės ne tiek svarbios.

Nesvarbu, kaip jis reaguoja į mūsų patarimus, visa esmė kaip jis reaguoja į patį reiškinį.

klajunas

Kodėl tau atrodo, kad svarbu tik tai, kaip reaguoju?  :D
Svarbiau kaip į tai reaguoja su tuo nesusidūrę ir neturintys informacijos.
Akivaizdžiai egzistuoja reiškinys, yra daug su juo susijusių faktų - projektai, technologijos.
Suinteresuotų žmonių atlikti tyrimai.
Tų, kas stebi iš šalies problema ta, kad jie labai susiaurina savo požiūrį ir mąsto iš trumpalaikės perspektyvos.
Aš apie tai kalbėsiu ir ateinančiais dešimtmečiais - o pasaulis su savo technologiniu progresu artės prie to taško apie kurį kalbu.
Didelė tikimybė, kad bus išsipildžiusios pranašystės situacija. Reaguotojai į reiškinį sėdės pasislėpę po lapais.  :D

a.t.sielis

Vytauto atvejis :) Pasiruošęs dėl tokios efemeriškos garbės eksperimentuoti su savo gyvenimu? O gale, kaip Vytautas, liksi prie suskilusios geldos. Mes iš karto žinojom, kokia bus pabaiga su Vytautu, lygiai tas pats ir tavo atveju.

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  spalio 03, 2017, 16:43:53Vytauto atvejis :) Pasiruošęs dėl tokios efemeriškos garbės eksperimentuoti su savo gyvenimu? O gale, kaip Vytautas, liksi prie suskilusios geldos. Mes iš karto žinojom, kokia bus pabaiga su Vytautu, lygiai tas pats ir tavo atveju.
Gali girtis neesama pergale ir muštis į krūtinę kiek nori, bet distancija teks prabėgti. Tavo taktika tik blefas ir psyopas prie starto linijos, tikintis, kad tuo išmuši iš vėžių.  :D

kiskis

Citata iš: klajunas  spalio 03, 2017, 16:40:43Didelė tikimybė, kad bus išsipildžiusios pranašystės situacija. Reaguotojai į reiškinį sėdės pasislėpę po lapais.  :D
jei tikimybe 0 yra didele, tai kokia yra maza? O jei issipildys dalykas su 0 tikimybe visi busim totaliai sekami galvose :D , kaip pats planuoji prajot pro mus po lapais ant balto zirgo ?

a.t.sielis

Jokio blefo. Daugiausia ką gali reikšti TI, tai kažkokių nežemiškų būtybių apsėdimą, o mažiausia - elementarias proto - smegenų chemijos - genetines problemas. Žemiško sąmokslo tikimybė artima nuliui.

vytra

Citata iš: kiskis  spalio 03, 2017, 16:51:19kaip pats planuoji prajot pro mus po lapais? ant balto zirgo?
- geras pastebėjimas!

p.s.
.. man pabodo ši diskusija, tikriausiai toliau nedalyvausiu, nebent atsirastų kažkokių naujų super faktų.

p.s.2
.. ką galiu pasakyti dabar?

a) klajūnas tiki mokslu ir kompleksuoja dėl to, kad univero nepabaigė.
b) klajūnas turi rašytojo gyslelę ir galėtų kurti fantastikos veikalus.
c) na ir blogiausia: klajūnas konfliktuoja su savo aplinka (giminėmis?) ir nori "prajoti baltu žirgu"!


:)

Aukštyn