Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

CitataDarai prielaidą, kad čia tik svarstymas, kai labai didelis TI skaičius pasaulyje susiduria su atviru gaujiniu pjudymų, reputacijos dergimu, sąskaitų uždarinėjimu, bylų klastojimu, diagnozių prisiuvimu ir t.t.
su sąskaitom šiais neramiais laikais visko gali būti ..prieš 5-6 m irgi uždarė Barclays banke  sąskaitą ir parašė , kad jie turi tokia teisę ir neprivalo pasiaiškinti...keista buvo, bet poto aišku pasidrė kodėl. mat buvo neseniai maždaug metai atidaryta ir buvo įnešta keli sykiai grynos pinigų sumos nelabai didelės bet ir ne 100 ...jiems įtarimus sukėlė ir uždarė  :)

mcgyver

@klajunas tu viesini viska internete todel, kad kiti tavo poziciijoj ko nors pasimokytu? Ar imanoma tau kaip nors istrukti is balsu? Informacija kuria radai internete ka ji tau suteike, paaiskino? Kokiuose salyse dazniausiai buna tokiu zmoniu kaip tu?

vytra

#197
spalio 02, 2017, 17:36:40 Redagavimas: spalio 02, 2017, 17:39:22 by vytra
Citata iš: a.t.sielis  spalio 02, 2017, 16:12:48teisinis veiksnumas pradedamas riboti, atitinkamai negali laisvai disponuoti savo pinigais ir pan. Tokie faktai dar nėra apčiuopiami sąmokslo teorijos įrodymai.
- taip, tai yra tik įrodymai, kad tavo giminė nori tavim atsikratyti!

p.s.
.. manau giminės (kuri tikriausiai netikra) neperauklėsi, kol esi jų akiratyje, jie jaučiasi ir visada jausis "šventai įžeisti". Tokių scenarijų kupina senovės istorija.

:(

a.t.sielis

Citata iš: vytra  spalio 02, 2017, 17:36:40- taip, tai yra tik įrodymai, kad tavo giminė nori tavim atsikratyti!

Tik vienas variantas?

klajunas

Pavyzdys kaip konsultuoju persekiojamus žmones, kurie ieško pagalbos.

Kodėl tampama taikiniu

Spec. tarnybų taikiklyje atsiduria vis daugiau žmonių, kurie nėra pažeidę jokių įstatymų, bet yra kažkam neparankūs, todėl juos norima pašalinti sau iš kelio. Tokios kovos, savo tikslais panaudojant jėgos struktūras, vyksta tarp įvairių klikų ir interesų grupių valstybės organizacijoje arba tai gali būti „klasinis" konfliktas, kai sutvarkomi žemesnės kastos „išsišokėliai", nesutinkantys būti „nuliais" ir sau patvirtinama valdžia bei pranašumas, <...>



Žmogui tapus tokiu taikiniu, jis atsiduria labai sudėtingoje psichologinėje ir socialinėje situacijoje ir jam reikia stengtis visais būdais padėti, jeigu turima bent likučių sąžinės, nes toks susidorojimas yra didelė neteisybė. Žmogus nepažeidęs įstatymų neturi būti neteisėtais metodais persekiojamas, net jeigu kažkam neparankus ar kažkam reikia tokių spektaklių padaryti karjerai sistemoje. Juo labiau tai netoleruotina dėl to, kad paprastai renkamiesi pažeidžiami žmonės, dažnai jauni ir neturintys pakankamai gyvenimo patirties ir galimybių apsiginti. Niekieno gyvenimas neturi būti aukojamas dėl kažkieno siaurų personalinių interesų.

Neturint patirties, sunku susigaudyti kas iš tikro vyksta, ir galima pridaryti kvailysčių, padedant spec. tarnyboms susidoroti. Patirčiai įgyti reikia laiko, o laiko nėra. Tačiau patirtimi galima dalintis, todėl reikia stengtis pasinaudoti kitų žmonių patarimais. Kitaip sakant, savo suvokimą paaštrinti galima per informaciją apie tokias operacijas.

Teritorija ir horizontas

Spec. tarnybų vykdomos slaptos operacijos pagrindinė sąvoka yra teritorija ir horizontas. Iš spec. tarnybų perspektyvos, kiekvienas žmogus gyvena savo pasaulyje, turinčiame įvykių horizontą. Iš išorės tai yra svetima teritorija, į kurią vykdant užduotį reikės įsibrauti, o iš vidaus tai yra sava teritorija, kurią siekiama išsaugoti ir apginti. Horizontas yra riba tarp vidaus ir išorės, kuri yra matas parodantis, ką sąmonė kontroliuoja, o kas yra už jos kontrolės ribos. Horizontas būdingas visiems, ir yra individualaus žmogaus pažeidžiamumo rodiklis. Tokio pažeidžiamumo dažnai nebūna organizacijoje, kuri turi savo vidinę informacijos sistemą ir šį horizontą išplečia savo viduje aprėpdama daugelio individų struktūrą. Tačiau šiame tekste mane labiausiai domina pažeidžiamiausi, individualūs atvejai, kuomet žmonės neturi į ką kreiptis ir gali padėti tik patys sau.

Horizontas iš vidinės ir išorinės perspektyvos veikia skirtingai. Iš individo perspektyvos, jis sukelia psichologinį paranojos jausmą, nes horizontas nurodo į neapibrėžtumo sritį, kuri yra už sąmonės kontrolės ribų. Šis paranojos efektas įjungia vaizduotės ir semantinės asociacijos mechanizmą, kurie neturi jokio tiesioginio pagrindimo šiapus, nors žmogus tikrai žino, kad vyksta operacija ir jis yra persekiojamas. Iš išorinės perspektyvos žmogaus pasaulis yra teritorija, į kurią reikia įsibrauti ir kurią reikia užgrobti. Tačiau kadangi vis dar gyvename racionalios teisės pasaulyje, užgrobimas negali būti atviras, paliekantis ženklus ir pėdsakus. Spec. tarnybos įsibrauna taip, kad šis įsibrovimas netaptu lengvai parodomu faktu. Galima naudoti tik ikifaktinių ženklų sistemą. Kad įsibrovimo ženklas netaptų faktu, naudojamos įvairios maskuotės sistemos.

Organizacijai visos individualios teritorijos, per bendrą informacijos sistemą yra kiaurai permatomos ir kontroliuojamos, todėl organizacija turi informacinį pranašumą. O individualiu atveju, spec. tarnybų taktika, per maskuotės sistemas ir „anapusinio" pasaulio neapibrėžtumą stengiasi sukelti paranojos būseną. Kai maskuotės sistema lieka ikifaktinėje stadijoje, šis persekiojimas lengvai gali būti paverstas klinikiniu paranojos atveju. Tai taip pat yra vienas iš susidorojimo būdų. Realiai, kas operaciją tenkina, priklauso nuo turimų užduočių, ir toks klinikinis susidorojimas gali ir netenkinti. Tada šis efektas naudojamas psichologiniam dezorientavimui ir susilpninimui arba socialiniam diskreditavimui, jeigu žmogus išprovokuojamas elgtis neadekvačiai.

Iš taikinio perspektyvos kontrpriemonės gali būti, racionali maskuočių analizė (nepasiduodant impulsyviam mąstymui ir elgesiui) ir informacijos rinkimas, kuris mažina užhorizontinio pasaulio neapibrėžtumą. Bet teisiniam procesui svarbiausia yra operaciją pagauti kokioje nors faktinėje situacijoje, kurią būtų galima užfiksuoti ir naudoti kaip įrodymą. Nes į tavo kontroliuojamą teritoriją užsimaskavę braunasi agentai, kurie gali elgtis kaip paprasti nepažįstami arba kaip žinomi žmonės, bet niekada kaip prieš tave operaciją vykdantys operatyvininkai. Taip pat maskuojama technika („blakės", mikroobjektyvai ir t.t.). Techniką „pagauti" lengviau negu žmones, bet ją sudėtinga asocijuoti su vykdoma operacija.

Maskuotės pavertimas faktu

Spec. tarnybos į teritoriją įsibrauna tik per ženklus, kurių tikslas paveikti žmogų, bet taip, kad poveikis netaptų faktu. Į pasaulį braunasi su žmonėm-agentais ir technika. Agentai yra užsislaptinę, kad nebūtų išaiškinti, o technika miniatiūrizuojama iki tokio laipsnio, kad paprastomis priemonėmis jos neįmanoma aptikti - tam reikia specialios įrangos. Šitaip pats operacijos organizacinis centras taikiniui visuomet būna už horizonto ribos, taip aktyvuojant psichologines „paranojos" struktūras.

Bet operacija dažnai pasiekia tokią stadiją, kai nuo taikinio ji neslepiama, bet slepiama tik nuo aplinkinių žmonių ir visuomenės, kad nebūtų galima suvokti neadekvačių reakcijų tikros priežasties. Tai pasiekiama per psichotroninės technikos naudojimą, kai užgrobiamas pats teritorijos, kurią siekiama kontroliuoti centras - highjack'inamas sąmonės srautas. Kadangi tokia technika yra nuotolinė arba miniatiūrizuota (kaip blakės ir mikroobjektyvai), ji vis tiek leidžia spec. tarnyboms veikti iš už horizonto ir psichotroninio įsibrovimo į teritoriją vis tiek negalima paversti faktais, nors poveikis būna daug atviresnis, nei užsimaskavusio agento ženklas, kurio tikslas sukelti gelmines paranojines asociacijas.

Prieš telepatinį terorizavimą galima kovoti su gynybiniais psichotroniniais implantais, bet juos turi tik agentai, o paprastam žmogui jie neprieinami.

Kaip maskuotę paversti faktu? Pirmiausiai, galima siekti užfiksuoti ženklą, kad jį būtų galima rodyti (jeigu tarkim gaunamas koks emailas ar koks laiškas, su paslėptu grasinamu turiniu). Toliau galima ieškoti užmaskuotų techninių priemonių. Tai yra lengviausia, bet reikia specialios įrangos ir kainuoja daugiau pinigų. Agentų demaskavimas sudėtingiausias dalykas, nes daryti poveikį žmonėms neturi teisės, ir jie turi galingos struktūros stogą. Su žmonėmis galimas tik „informacinis karas".

Ar reikia šnekėtis su aplinkiniais

Paprasti ir atviri pokalbiai dažniausiai neveikia, kadangi spec. tarnybos veikia iš už horizonto ir jų veiksmai dėl jau minėtų priežasčių sunkiai paverčiami faktais, savo žodžių dažniausiai nėra kuo pagrįsti. Jeigu tavo sąmonėje yra tik užmaskuoti ženklai, bet nėra jokių faktų, tai kito žmogaus sąmonėje dažniausiai nebūna net ženklų, todėl yra labai sunku patikėti, nebent būtų labai išmintingas ir patirties turintis žmogus. Bet žemiausioje kastoje tai retai pasitaiko.

Primityvus „pasiskundimas" kažkam dažniausiai būna neveiksmingas ir net kenksmingas, nes, pagal socialinę matricą, pradeda abejoti psichologine būsena. Tad jeigu yra noras kalbėtis ir aiškinti, tai reikia daryti ne paprastai, bet sumaniau.

Ko niekada nereikia daryti: Kalbėtis su sistemos, vykdančios susidorojimą, psichologais specialistais, nes tada atveri savo sąmonę priešams ir leidi dar labiau padidinti savo teritorijos kontrolę įsibrovėliams, o jie lieka dar labiau užsimaskavę už horizonto ribos. Tada visi tavo racionalūs argumentai bus nurašomi kaip psichiatriniai simptomai, būsi pririštas prie vietos, gydytojų ir vaistų, kurie taip pat naudojami susidorojimui, arba psichotroninio poveikio maskavimui, kuris paverčiamas įvairiais „šalutiniais poveikiais". Svarbiausia suvokti, kad psichologo išrašyti vaistai taip pat yra naudojami kaip maskavimo priemonė.

Sistemos sutvarkymas

Su tokia sistema spec. tanybos highjack'ina žmogaus gyvenimą, kad privestu žmogų prie bedugnės krašto ir, naudodamiesi tokia situacija, galėtų valdyti. Užprogramuotos baigtys tokios: vaistų pripompuota daržovė, nusikaltėlis arba savižudis. Sutvarkyti sistemą nėra neįmanoma, bet tai labai sudėtinga ir be pagalbos, vienam to padaryti beveik nėra galimybių. Tai, aišku, nereiškia, kad nereikia stengtis. Blogiausias sprendimas - pasiduoti šantažui ir nustoti kovoti, nes tai reiškia sistemos vergo gyvenimą. Pagrindinis tikslas turi būti sistemos sutvarkymas, kuriam žmogus turi atiduoti visą savo protą. Minimalus tikslas - neleisti sistemai primesti tau savo žaidimo.

Bet reikia žinoti su kuo turi reikalą. Tai yra galingas agentūrinis tinklas apraizgęs visą visuomenę. Aukščiausioje kastoje - agentai visi, vidurinėje kastoje - 70-80  procentų. Darbininkų kasta turi apie 30 procentų informatorių, slaptų bendradarbių ar agentų. Laisvajai žmonijai priklauso tik dalis, bet dažniausiai jie nesuvokia, kokiame pasaulyje gyvena. Kokiu principu veikia agentūra, jau paaiškinau: iš individualios perspektyvos, visa sistema veikia iš už psichologinio horizonto, neleisdama užfiksuoti jokių faktų. O neturint faktų, agentūra gali apsimesti durneliais, nors žino kas vyksta, o laisvoji žmonija irgi yra „šiapus horizonto" ir dažnai net nenutuokia, kas visuomenėje vyksta: kokie karai, susidorojimo spektakliai ir t.t.

a.t.sielis

Pagal šitą pasakojimą, užpuolimas yra tobulas ir totalus, mechaninėmis priemonėmis apsiginti neįmanoma, agentūra užvaldžiusi visą visuomenę. Faktais to pagrįsti neįmanoma, nes faktų tiesiog nėra - ant tiek tobuli ir totalūs yra veikimo metodai ir priemonės.

Ši teorija praktiškai nepatikrinama ir neįmanoma paneigti.

Kaip kontrargumentą galima būtų pasakyti, kad tokio tobulumo ir totalumo galių žmonių visuomenėje nematyti. Netgi kalbant apie visą kūriniją, tai abejotina, kadangi gyvos esybės turi turėti laisvą valią, ir Kūrėjas neleistų niekam iki tokio laipsnio atlikti subjektyvų valdymą. Objektyvi priespauda yra galima, tai vyksta - okupacijos, terorizmai ir pan. - bet ji pilnai stebima ir nėra jokia sąmokslo teorija.

CitataŠis paranojos efektas įjungia vaizduotės ir semantinės asociacijos mechanizmą, kurie neturi jokio tiesioginio pagrindimo šiapus, nors žmogus tikrai žino, kad vyksta operacija ir jis yra persekiojamas.
Klausimas: iš kur žmogus tikrai žino, kad vyksta operacija?

Vyksta kažkokie reiškiniai, tai faktas, o kas ten vyksta, kas tai daro ar įtakoja, nėra aišku.

Taip pat čia teigiama, kad tai gali būti panašu į proto problemas, bet tai nėra natūralios proto problemos, o iš tikro tai yra puolimas sukeliant ir panaudojant proto problemas kaip priemonę.

Kaip kontrargumentą galima būtų pasakyti: daugumai žmonių šitų dalykų nevyksta, mes sau ramiai gyvename. Tuo įrodyta, kad ramus gyvenimas yra įmanomas. Vadinasi, TI irgi gali atsikratyti juos užpuolusių reiškinių, ir sau ramiai gyventi. Tai negali būti taip tobula ir totalu.

Patarčiau paieškoti faktų apie tai, ar kokiems TI pagerėjo ir viskas baigėsi. Jeigu tokių visai nėra, tada reikalas būtų jau rimtesnis.

klajunas

Šiandien jau plačiai neatsakinėsiu, tik noriu pridurti, kad persekiojami žmonės skundžiasi ne vien telepatija, sąrašas "efektų" labai ilgas. Taip pat yra paliudyti metodai ir technologijos dokumentais kaip visa tai padaroma. Sakei kad atseit nėra jokių faktų, bet jų nėra tik tavo pasaulyje, todėl kad tu į jį šių faktų nenori įsileisti, veikia kažkokie psichologiniai filtrai. Kam prireikia, tas viską suranda.

Jeigu netingi pasistudijuok faktus puslapiuose

http://www.kgbveikla.lt/lt/kgb-veiklos-metodai

https://wikileaks.org/spyfiles/document/

https://wikileaks.org/spyfiles/document/autonomy/AUTONOMY-2011-SecuandSurv-en/page-1/#pagination

http://www.theblackvault.com/documentarchive/cia-mkultra-collection/#

NES: gerai nepasidomėjęs klaidini skaitytojus.

eternal.bliss

Man tik įdomu, kodėl sprendimų jokių nėra? kur išeitis iš situacijos?

a.t.sielis

Cituoju iš interneto:
CitataGang-Stalking: Fact or Figment?

Submitted by Marguerite Elsbeth on July 18, 2015 - 5:05pm

October 2006 to date: I am a victim of Gang-Stalking, an on-going hate crime perpetrated by multiple assailants who relentlessly employ covert tactics to disrupt the victim's life to a) gain Real and personal property and b) bring about the victims ultimate destruction via imprisonment or institutionalization, or hands-off murder via suicide or freak "accident".

Crimes perpetrated against me in the past 8.8 years include:
· Defamation of Character (slander/libel)
· Street Theater
· Gas-lighting, scapegoating, shunning, isolation
· Cyber-crime (computer hijacking, hacking, theft)
· Land line, mobile phone hacking/cloning
· ID-, bank-, credit card fraud/theft
· Vehicular/property damage/theft
· Assault, harassment; life threats, suicide drive, freak accidents
· Financial destitution, career loss
· Pet murder, love fraud
· Extreme emotional duress
· Utility/vehicle tampering
· Electronic Harassment (EH) via MIC, VOX, GPS, GSM, EMF, Voice Print, Electrical Wiring Harassment

The result of all of the above is debilitating depression.

I am a 62-year old, single woman. My ex-husband premeditated and initiated this crime against me following our divorce in 2001. He wanted my money, house and property - and me gone. My records indicate 200+ local perpetraters since its inception - perpetrators who "hit and stay", rather than "hit and go".

Reports filed with local/state police, the District Attorney, the FBI and Homeland Security have come to naught. There is no validatiin, vindication or crime victim's restitution for me.

My home is vandalized, my truck is all but destroyed and I am without natural gas; all damaged by the stalkers.

I am rendered destitute, shunned by all. I cannot afford to make the much-needed repairs nor will anyone help me.

The depression from which I suffer is debilitating.

Even if I AM delusional or crazier than the proverbial outhouse rat, this does not mean I am not gang-stalked.

a.t.sielis

#204
spalio 02, 2017, 20:39:00 Redagavimas: spalio 02, 2017, 20:52:58 by a.t.sielis
Cituoju dar vieną:

CitataBY THESE MEANS I HAVE BEEN:-

1. Since 2004 my brain, body and physical space and privacy have been extremely traumatically violated, monitored and interfered with 24 hours a day 7 days a week - ceaselessly. I have been under this extremely traumatising Orwellian surveillance and interference - and then extremely brutally hard-core tortured and deformed since 2004 - and during all this time my psychological, mental, intellectual and physical states, actions, thoughts, imaginations and words have been exploited and exhibited. (2004-present)

2. subjected to sleep deprivation and "mind-***k" torture - (2005-2006)

3. ceaselessly subjected to sensory and mental torture by being very aggressively and relentlessly psychologically attacked, denigrated, interrogated, undermined, mobbed and baited - directly into my violated and interfered with brain. This takes the form of a running attack with a personally codified system of comments and responses to my thoughts, activities, social and psychological state, and biorhythms - both straightforwardly and with many different disorienting, infuriating and distorting effects. This sensory and mental torture and attack directly into the brain has varied from extreme causing near-complete mental breakdown and desperation, to loud, intensive and continuous, to milder, and has included numerous mock-executions. It is all completely and totally unignorable and inescapable. The "circuits" are always open - my brain, body and physical space are ceaselessly brutally violated, monitored and interfered with - and forced into reaction and response - 24 hours a day 7 days a week (2004/2005-present)

4. repeatedly and relentlessly - every single day and night - subjected to electrical abuse and torture on the genitals. Electric currents are applied to my genitals at different intensities and positions, often continuously for extended periods of time. This ranges from mildly disturbing to extremely torturous. The cumulative affect is sickening and constant mental and physical tension and aggravation. This electrical abuse and torture on the genitals is applied at any time of the day or night. I am often woken up by the application of electric currents to my genitals - night after night after night. Other nights I am given erections, masturbated by a machine, and occasionally voided of semen (my sperm production has been stopped). I AM BEING USED, EXPERIMENTED UPON AND BUTCHERED LIKE A LAB RAT. My genitals have been liposuctioned, collagened, vasectomied, and my scrotum subjected to repeated reductions and enlargements. I have also been anally raped and interfered with numerous times. (2004/2005-present)

5. ceaselessly subjected to multiple nightly neurological experiments and interventions - night after night after night 2,3,4,5 or more times per night artificial "virtual-reality scenarios" are introduced into my brain and therein processed/experienced. I have been on this sleep and brain control regime and I haven't had a natural uncontrolled nights sleep since 2005. This has resulted in mentally and psycho-physiologically exhausting, degrading and deforming me. Very often my brain processing/experiencing these "virtual-reality scenarios" is transmitted and exhibited by these Mengeles butchers pretending to do "science".(2005-present)

6. relentlessly subjected to "deep" neurological interventions on my brain creating a lasting "lobotomised" effect - some similar to being sledge-hammered, stabbed, roasted, fan-forced microwaved, blow-torched etc. in the brain. My senses, sensibility and imagination have been totally degraded and wrecked. Repeatedly subjected to multiple other experiments and interventions on other areas of my brain. Huge - 1,000s of hours - amounts of electricity have been pumped through my body and brain by these nazi butchers. (2005-present)

7. My semen glands, abdomen, intestines, other internal organs are also being continuously, repeatedly and intensively heated and electrocuted ie. cooked/burnt-out. Also my heart, neck, and lower back - but not so often. My torso, face and buttocks have been liposuctioned 2 or 3 times. My nipples are often electrocuted. (2005-present)

I believe all of this is an attempted "reengineering" or "rendering" of my brain and body, and it has very seriously degraded my senses, sensibility and mental, psychological and physical strength, range, quality and depth. My brain has been reduced in power, quality and function by at least 70%. All my 'raw materials', psycho-physiological powers, energy, amorphous, undeveloped and latent thoughts, memories, emotions, passions, and feelings degraded, burnt-out and/or destroyed. My chest has been sunken, my lungs collapsed, my heart and muscles atrophied, my circulation and metabolism slowed, my stomach vulgarised, expanded and deformed, my genitals mutilated and deformed, and my body-shape completely altered and deformed. As one would expect being a lab-rat in a concentration camp since 2004 it has caused these most profound mental and physical ill-effects and degradation, and profound organic impairments and deformities.

8. subjected to various other mental, physical and social tortures, degradations and dirty tricks. This includes being extensively publicly exhibited via internet and TV. All the time during this extremely traumatising Orwellian surveillance and interference, and brutal hard-core torture and mutilation my psychological, mental, intellectual and physical states, actions, thoughts, imaginations and words have been exploited and exhibited.

The states, actions, thoughts, imaginations and words of my continuously and relentlessly extremely tortured and deformed brain/mind and body, and my degraded life have been directly transmitted and broadcast - the outbursts, outcries, anger etc.. Even my comments, thoughts, idiocies and messing around - to alleviate the oppression, aggravation, and boredom of my confinement and torture in this Mengeles/Cameron/Delgado torture and deforming concentration camp - have been exhibited and presented to many unaware people as if they are the products of my normal brain/mind/life. In reality this is "Gestapo Torture/Deformity/Murder TV" - and similar to the Gestapo it seems they enjoy the "sport" - and the degradation, anger and confusion it causes.

Also the media has been flooded with dehumanising and ridiculous "psychological operations", parodies and caricatures of me, my family and life - as at the same time they are parasiting, torturing and organically destroying me, they are constructing a fiction about "me" and ceaselessly, idiotically, making what they pretend to be valid psychological and social observations about me. (2004-present)

9. My mother, sisters and other family members have been neurologically attacked/surgically mutilated, and both of my parents and other family members have been anally raped using these DIRECTED ENERGY AND NEUROLOGICAL WEAPONS - causing them profound mental and physical ill-effects and degradation, and profound organic impairment and disruption. (from 2005-present)

10. Since 2005 colleagues, acquaintances, friends or simply anyone I come into contact with on a day-to-day basis have been neurologically attacked/surgically mutilated, and/or anally raped using these DIRECTED ENERGY AND NEUROLOGICAL WEAPONS - causing them profound mental and physical ill-effects and degradation, and profound organic impairment and disruption. Literally over 500 people. (from 2005-present)

11. I have been constantly subjected to Organised Mobbing at the places I work, in public, and around my home. The perpetrators purposely set out to aggravate, impede and invade my physical and psychological spaces, there is occasional physical and verbal aggression. The perpetrators are mostly of Jewish extraction. (2004-2008 very often in 2008)

Thus my human rights, liberty and privacy have been COMPLETELY VIOLATED and ALL aspects and degrees of my human freedom, individuality and mental and physical integrity and health profoundly assaulted, tortured and wrecked in this ongoing totalitarian nightmare/hell - as I AM BEING RELENTLESSLY, REMORSELESSLY, BRUTALLY, SAVAGELY and CEASELESSLY - since 2004 - subjected to the uninhibited and unchecked aggression, nastiness, ludicrousness, speciousness, and dishonesty of these nazi bully-boys' psycho- and sociopathic personalities, minds, actions and technologies.

They do all this to me and yet these perverted psychopaths allow - even encourage - me to send emails all over the world publicising their sadistic crimes - "we're ass-wiping democracy", and "you're sweeping the floor for us", they continually taunt.

There is massive ignorance and secrecy regarding these technologies and victims such as I are being subjected to uncontrolled and unacknowledged torture and mental and physical destruction. This has remained completely unreported and undiscussed publicly. Despite, since 2004, continually appealing for help to most Governments, Military/Security Agencies, International Organizations, Human Rights Organizations, Religious Organisations, Universities, Scientific and other Institutions, and the International Media all over the world I have received virtually no help, or even acknowledgement, from anyone at all!!

It is our responsibility to record and alert the world to these horrendous crimes - and the extreme danger that these technologies, powers and tendencies pose to human rights, liberty, democracy, privacy and the mental and physical freedom, individuality, integrity, health and growth of all people - in all their "infinite?" richness, degrees, aspects, qualities and diversity!

Make no mistake these are the most horrendous totalitarian weapons and crimes imaginable and the people and organizations using them are mass-murdering conspirators pursuing totalitarian fundamentalist schemes.

Beware of the brain phrenologists/determinists/reductionists, and those who seek to control and reduce the range of permissible thoughts, imaginations, feelings, moods, attitudes, and speech - the would-be socio-economic, cultural AND PSYCHOLOGICAL/INTELLECTUAL monopolists, police and prosecutors who are already literally and physically actively at work amongst us!! Both monstrously and criminally, and also far more insidiously.

BEWARE OF THE PSEUDO-SCIENCE NAZIS, AND THE ENEMIES OF FREE AND OPEN INFORMATION AND DEBATE!

It is no exaggeration to say our cases are as horrendous and urgent as people fleeing a Nazi or Pol Pot concentration camp - specifically Dr Mengele-type butchers

WE URGENTLY NEED HUMANITARIAN ASSISTANCE AND SAFE HOUSES TO PROTECT OURSELVES FROM THESE DIRECTED ENERGY & NEUROLOGICAL WEAPONS

PLEASE ASSIST US URGENTLY!

Yours in the search for openness and respect for universal human rights
John Finch,
5/8 Kemp St, Thornbury, Vic 3071, Australia,
TEL: 0424009627
EMAIL: tijohnfinch@gmail.com, MCmailteam@gmail.com

TARGETED INDIVIDUAL and a member of THE WORLDWIDE CAMPAIGN AGAINST TORTURE AND ABUSE USING DIRECTED ENERGY AND NEUROLOGICAL WEAPONS
Akivaizdžiai neadekvatu. Klausimas toks: ar gali paties žmogaus protas iki tokio laipsnio jį kankinti? Manau, tai galėtų būti kažkoks apsėdimas.

Dar viena neadekvati istorija: http://educate-yourself.org/mc/deborahpsychotronictorture03mar07.shtml

Ilgalaikis narkotikų vartojimas, haliucinacijos. Tačiau su psichiatrų vaistais balsai dingdavo. O užsiimant joga iš viso pagerėjo. Vėlgi, panašu į apsėdimą.

vytra

Citata iš: a.t.sielis  spalio 02, 2017, 20:39:00Manau, tai galėtų būti kažkoks apsėdimas.
- kuomet Kristus kalbėjosi su Šėtonu dykumoje, Šėtonas Kristui siųlė milžiniškas erdves už tai, kad jis jam nusilenktų.

p.s.
.. "klajūno" visa diskusija persmelgta šia mintimi, tai žemiškos  vertybės ir pasidavusių joms begalinės kovos dėl kiekio.


:(

elteide

iš kur tu at.sieli tai cituoji, iš  klajuno linkų?
ten apie sexualinę prievartą šneka..kad jam taip atrodo, bet yra dar toks dalykas kaip kundalini energijos veikimas...bet keista, kad kiti šeimos nariai irgi tai patyrė...
skamba kas ten surašyta absurdiškai ,  visko idėmiai neskaičiau

kiskis

#207
spalio 02, 2017, 21:34:28 Redagavimas: spalio 02, 2017, 21:41:22 by kiskis
Citata iš: eternal.bliss  spalio 02, 2017, 20:15:31Man tik įdomu, kodėl sprendimų jokių nėra? kur
išeitis iš situacijos?
"Iseities nera"-"blogis nenugalimas", panasu , kad klajunas ir dirba sita darba...
skiepija sita minti...

a.t.sielis

Cituoju iš interneto, radau per google, ne iš klajūno linkų.

kiskis

#209
spalio 02, 2017, 22:20:02 Redagavimas: spalio 02, 2017, 22:27:59 by kiskis
Jei blogis gali ilisti tau i galva, valdyt tavo kuna, tai ka tu gali jam priespastatyt ? ? ? ir jei neesi toks superdidvyris kaip klajunas ? ? ?
gali tik "buti geras" ar ne taip klajune?

Aukštyn