Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

San IL

Atsiprašau jei įžeidžiau, nebuvo toks tikslas.

elteide

Citata iš: klajunas  rugsėjo 28, 2017, 03:18:30Čia irgi šmeižtas iš oro paimti teiginiai. Nesakau kad 100 proc. abstinentas, nes tai nereiškia kad niekada vientiniais atvejais nesu to daręs. Bet kad "negali būti" yra absurdas.
jei geriu du tris kartus į metus po 2-3 taures vyno ,galiu vadint save abstinente?

@San IL jeigu rašinėsi apie mane tokias nesąmones, turėsiu apskųsti administracijai.
Citata iš: klajunas  rugsėjo 28, 2017, 03:18:30Jų vaidmuo daugiau techninis, nors kartais paflirtuojam. ;D
o koks tas techninis jų vaidmuo..operatorės, apskaitininkės, technikės   ar kas? :)

klajunas

Citata iš: elteide  rugsėjo 28, 2017, 11:28:20jei geriu du tris kartus į metus po 2-3 taures vyno ,galiu vadint save abstinente?
Metuose yra 365 dienos, kiek proc sudaro 3 dienos. Kai kas blaivas būna 365/365, kiti 365/360, o latrai 365/9. Jeigu kada taurelę ir išgeri tai ne iki girtumo. Realiai gaunasi 365/365. Paprasta matematika. Nesu vartotojas. Anksčiau retkarčiais išgerdavau sidro, bet kai nustatė cukraus perteklių, dėl diabeto grėsmės negeriu ir sidro.

Citata iš: elteide  rugsėjo 28, 2017, 11:28:20o koks tas techninis jų vaidmuo..operatorės, apskaitininkės, technikės   ar kas? :)
Technikių vaidmuo dirbti haliucinacijom. Naudodamos techniką ant kitų žmonių uždeda savo žodžius. Bet šitą triuką seniai išrišau ir dabar šiaip pasikalbam.

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 20:28:14Tikrai neketinu mesti iššūkio . Tiesiog įdomu koks bus atsakymas .

Tai jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?
Dėl įdomumo pasidarysiu dar vieną rentgeno nuotrauką dominančioj vietoj kitu kampu ir geresnės kokybės. Bet čia tik iki šių metų galo laikotarpiu. Paviešinsiu forume. Ta vieta ne pats implantas, bet pjovimo vieta, kur matosi/jaučia dvi skylės. Pažiūrėsiu ką rodys.

Jeigu kas norės, galės nešti neurochirurgui. (Pageidautina su okulisto pažyma kad "mato".)

Linas Esu

@klajunas Jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?

CitataĮ tokius daiktus nesikreipiau, nes mano chebra už juos stovi aukščiau ir to nedaleistų.
Kas ta jūsų chebra ?

elteide

argi smegenis švytint idomumo dėlei protinga?

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 28, 2017, 17:05:15@klajunas Jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?
Kas ta jūsų chebra ?
Turbūt per ilgai tau buvau geras. Klaidingai įsivaizduoji mūsų vaidmenis: savęs kaip klausimų uždavinėtojo, o manęs kaip atsakinėtojo. Aš tau paaiškinau, kad tik surinkau jūsų reakcijas for future record.  :D

kiskis

#172
rugsėjo 28, 2017, 18:40:25 Redagavimas: rugsėjo 28, 2017, 18:49:14 by kiskis
Citata iš: klajunas  rugsėjo 28, 2017, 17:10:25Turbūt per ilgai tau buvau geras. Klaidingai įsivaizduoji mūsų vaidmenis: savęs kaip klausimų uždavinėtojo, o manęs kaip atsakinėtojo. Aš tau paaiškinau, kad tik surinkau jūsų reakcijas for future record.  :D
Padare is musu bandymu triusius, as blin pasipiktines. Sukurs geresne istorija, mes jam parodem kur balti siulai geriausei matyt.



av88p

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 13:37:20...

4. Šviesaus dvasingumo tame ką patiriu nėra, bet yra tamsusis dvasingumas, Iliuminatinis. Draco-reptilinis. ...
Apibūdinote terminais (Iliuminatinis, Draco-reptilinis). Ar tai Jūsų priskirti terminai, ar jau egzistuojantys ir kažkur apibūdinti?
Koks tai yra tas Iliuminatinis ir Draco-reptilinis dvasingumas?
Noriu žinoti, ar mano taip pat priskirtinas tokiam.  :)

a.t.sielis

Sugalvojau, kaip Klajūnas gali patikrinti ar balsai galvoje yra kitų asmenų, ar jo paties proto generuojami. Reikia testuoti pagal bet kokį patikrinamą objektyvų faktą, kuris Klajūnui yra nežinomas. Žmonių išsilavinimas ir žinios skiriasi, jeigu ten kitam laido gale sėdi žmonės, jie žinos kažkokių faktų, pvz. istorinių, laikraštinių, ir pan., kurie Klajūnui nežinomi, bet kuriuos galima lengvai patikrinti pagooglinus.

Kaip Klajūne, ar buvo tokių faktų? Ar ta "morka" apie informaciją, kurią jie tau suteiks, visada yra iš kažkokių egzotiškų sferų, kurių niekas nežino ir negali patikrinti?

kiskis

#175
rugsėjo 29, 2017, 10:16:28 Redagavimas: rugsėjo 29, 2017, 10:18:45 by kiskis
Jei jie jo galvoje kalba istikruju, jie gali arba meluot arba sakyt tiesa, kaip Vytauto atveju. Gali kartais meluot , kartais sakyt tiesa., nieko tu cia taip nepatikrinsi.
Beto Klajunas "isitikine"(pagal legenda), kad jie ne jis, jam tikrint nereik :)

a.t.sielis

Tikrinti reikia, sveikas žmogus viskuo abejoja. Bet čia paties Klajūno reikalas tikrinti, nes mes niekada nežinosim, ar testuojamas faktas buvo jam iš anksto žinomas ar nebuvo. Šiame taške jo protas jį gali apgauti irgi.

Jeigu kartais meluoja, kartais sako tiesą, tada užtenka to karto, kada sako tiesą, ir jeigu pasakys kažkokį patikrinamą nežinomą faktą iš kasdienybės, tada galvoje iš tikro kalba kiti asmenys, įrodyta.

Vytauto atveju, tas pats, nežinau, ar jo švytuoklė kada nors pasakė jam kokį nors nežinomą faktą, kurį buvo galima patikrinti. Abejoju. Pvz. tegu pavardina jam pi skaičius po kablelio, jie gi ten tęsiasi tęsiasi, ir galima patikrinti.

Linas Esu

#177
rugsėjo 29, 2017, 16:10:53 Redagavimas: rugsėjo 29, 2017, 18:56:20 by Linas Esu
Citata iš: kiskis  rugsėjo 29, 2017, 10:16:28Jei jie jo galvoje kalba istikruju, jie gali arba meluot arba sakyt tiesa, kaip Vytauto atveju. Gali kartais meluot , kartais sakyt tiesa., nieko tu cia taip nepatikrinsi.
Beto Klajunas "isitikine"(pagal legenda), kad jie ne jis, jam tikrint nereik :)
Čia šuo ir pakastas . Kai esate įsitikinęs , kad esi psichiškai sveikas , o balsai galvoje tai tik kalbantys " KITI " žmonės ( kūrėjai/ateivia) . Niekas neįtikins , jog yra atvirkščiai . Jeigu net arogancija ir klaidingi įsitikinimai trukdo atsakinėti į elementarius klausimus , išsisukinėnat demagogijomis . Su tokiais asmenimis neįmanona diskutuoti .Visa ši pateikta info lieka ne daugiau , nei geriausiu atveju pseudo filosofija ar nauja koonspiracijos " teorija " ( nors net iš šalies visi simptomai , kalba apie šizofreniją )

@Vytautas atvejis tikrai ne daug kuo skiriasi lyginant su @klajunas / @inkognito . Visi trys skleidžia visiems ir taip gerai žinomus faktus , taip pat bando įteikti savo pasauliežiūros " tiesas " ( kurias gyvai/telepatiškai perduoda kūrėjai/balsai/ateiviai ) , taip pat nemažai dezinformacijos stengiant paantrinti savo sukurtas iliuzijas .



Visi trys tuo užsiima daugiau nei penkerius/dešimt metų . Be jokios naudos sau . Nuolatos kartodami , kad jiems nesvarbu ką kiti pagalvos/parašys ( dažnai net priremti prie sienos duoda sunkiai protu suvokiamas " atmaskes " ) , tačiau sėdi įvairiose forumuose skleisdami savo " tiesas " ir toliau apsimetinėja netikrais pranašais . Kuria forumuose iliuziją jog žmonių laukia " blogi laikai " ir būtent jie žino KAS KAIP IR KODĖL .

eternal.bliss

#178
rugsėjo 29, 2017, 19:05:30 Redagavimas: rugsėjo 29, 2017, 19:07:54 by eternal.bliss
Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 29, 2017, 10:02:16Sugalvojau, kaip Klajūnas gali patikrinti ar balsai galvoje yra kitų asmenų, ar jo paties proto generuojami.
Nėra patikimas varijantas. Žmogus gali būti girdėjąs matęs kažką, ko neatsimena, ir iškilus tokiai informacijai jis sureguotų kaip į naują informaciją iš šalies. Tačiau ji tiesiog buvo po lapais pasislėpus. Praktiškai net ir idėjos kyla iš proto gebėjimo sugeneruoti matytus vaizduos, informaciją, ir ją perkreipti kitokia linkme, pamatyti kitu kampu.
Taip dažniausiai ir pasimetama, kai atsiranda tokie faktai, ir pradedama tikėti. O kai prasideda tikėjimas, nebelieka jokių argumentų.

Citata iš: kiskis  rugsėjo 28, 2017, 08:54:09Tai gal gali pasipasakot visiem?
Tiesiog buvau susidures su tokiais asmenim kurie naudojosi tam tikrom butybėm, kaip žaislais, ir panašių senarijų būdavo, būdavo ir visokių priepuolių, "valdymų". Tiesiog iššukį daviau, ir atsakė. Neiškarto, net buvau pamiršęs visa tai. Tiesiog skeptiškai i tai žiūrėjau, norėjau įrodymo.

a.t.sielis

Citata iš: eternal.bliss  rugsėjo 29, 2017, 19:05:30Nėra patikimas varijantas.
Galima padaryti patikimu. Pvz. jeigu neturi fenomenalios atminties, neatsiminsi daug skaičių po kablelio. Pasakai kad kitam laido gale diktuotų pi skaičius po kablelio, iki trisdešimties keturiasdešimties skaičių po kablelio. Užsirašai. Tada googlini ir tikrini.

Arba, nemoki kokios nors kalbos. Pasakai kad padiktuotų tekstą nemokama kalba paraidžiui, užsirašai, tada suvedi į google vertėją, ir žiūri, ar ten kas yra.

O jeigu balsai nenori bendradarbiauti, spjauni į juos, ir ištrenki iš galvos. Neaišku tik kokiu būdu :)

Aukštyn