Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mcgyver

tai klajunai be irodymu nelabai kas patikes tai ar verta viska pasakoti internete? jie juk zino tavo mintis visas.

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 20:28:14Tikrai neketinu mesti iššūkio . Tiesiog įdomu koks bus atsakymas .
Čia tarp mūsų ir skirtumas. Tau įdomu, o man neįdomu, nes aš atsakymą žinau. Aš tavo smalsumo tenkinti nesiruošiu. Ir nepagalvok kad noriu tave kažkuo įtikinti ar įrodyti. Čia tik kaip sakoma for future record.

Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 20:40:28tai klajunai be irodymu nelabai kas patikes tai ar verta viska pasakoti internete? jie juk zino tavo mintis visas.
Man ir nereikia kad patikėtų, neteisingai supranti mano intencija. Čia tik pasidalinimas įdomia informacija, kuri gali praversti. Žmonių tikėjimas deja nepadėtų, padės kiti dalykai.

Linas Esu

#152
rugsėjo 27, 2017, 20:53:08 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 21:42:32 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 20:48:55Ir nepagalvok kad noriu tave kažkuo įtikinti ar įrodyti.
Tikrai ne problema .

Klausimai ne dėl to buvo užduoti , įrodymų neprašiau , taip pat nereikalavau įtikinėti .
Eiliniai , paprasti klausimai .

CitataO ką nori mesti iššūkį?  :D Padnoškės gal nepakištų, bet pakištų aklą neurochirurgą kuris nieko nemato.  :D
Tai jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?

CitataĮ tokius daiktus nesikreipiau, nes mano chebra už juos stovi aukščiau ir to nedaleistų.
Kas ta jūsų chebra ?

eternal.bliss

#153
rugsėjo 27, 2017, 21:11:36 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 21:17:26 by eternal.bliss
Ar egzistuoja nors vienas išorinis realus įrodymas, kad visi balsai yra tas kas jie sakosi?

Jeigu nebeprileidi galimybės, kad visa tai yra kažkas kito negu pats tiki, tuomet tai tik tikėjimas.


Beto norėjei pasišnekėti su žmogum kuriam buvo taip. Kai parašiau, kad man taip buvo, ir visi tie "geros informacijos" srautai, tiesiog praignoravai.
Tai ant kiek tu nori suvokti kas tau yra, ir ant kiek tu tiesiog nori tikėti, kad esi kažkoks išrinktasai pasaulio.
Koks pagrindas yra išorinis tau tikėti tuo? Tiesiog tikėjimas? isivaizdavimas? užčiuopimas kažko, kas gali būti lengvai paaiškinama?

elteide

o man idomu, ką tos 3 moterys kalba?:)

kiskis

Citata iš: elteide  rugsėjo 27, 2017, 21:13:32o man idomu, ką tos 3 moterys kalba?:)
Pletkus visokius, o ka jos daugiau gali kalbet ???

vytra

Citata iš: eternal.bliss  rugsėjo 27, 2017, 21:11:36Ar egzistuoja nors vienas išorinis realus įrodymas, kad visi balsai yra tas kas jie sakosi?
- taip, Kristus sakė: jokie mirusieji pas Jus negali sugrįžti, jei taip Jums yra, jie yra apsimetėliai.

p.s.
.. pabandyk jiems užduoti paprastą žmogišką klausimą, nustebsi atsakymais.

:(

elteide

#157
rugsėjo 27, 2017, 22:09:56 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 22:14:06 by elteide
Citata iš: kiskis  rugsėjo 27, 2017, 21:22:38Pletkus visokius, o ka jos daugiau gali kalbet ???
arba meilės žodžius ...:)
o jei be bejerio, tai tikrai pabandyt, ką vytra siūlo, nors man atrodo , kad viskas išbandyta...kodėl tada taip toliau, gal yra nenoras pripažint sau kažko...

vytra

Citata iš: elteide  rugsėjo 27, 2017, 22:09:56arba meilės žodžius ...:) o jei be bejerio, tai tikrai pabandyt, ką "vytra" siūlo, nors man atrodo , kad viskas išbandyta...kodėl tada taip toliau, gal yra nenoras pripažint sau..
- mane tai persekioja kažkokie apsimetėliai manimi, draugai net nufilmavo ir parodė tą įrašą man, tikrai panašus, nors tikrai ne identiškas! Kas tai? KGB? bet aš nesu su jais susijęs ir joks veikėjas. Man tai kažkokia velniška komedija, nes tikrai mane pažįstantys neapsiriktų.

:(

San IL

#159
rugsėjo 27, 2017, 22:28:55 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 22:30:29 by San IL
CitataKas dėl vaistų - nėra jokios abejonės, jog geriau nevartoti didžiulį šalutinį poveikį turinčių medikamentų, jeigu be jų galima visiškai patogiai ir pilnavertiškai gyventi. [...] Kai kuriems tikrai geriau išsiversti geriau be jokių vaistų.
@TinSoldier - pavojingai manevruojate. Jeigu esate šios srities specialistas, turite puikai žinoti, kad be psichiatro priežiūros, nesigydant, šita liga gali labai greitai komplikuotis ir pridaryti visokių neigiamų padarinių tiek pačiam sergančiajam, tiek aplinkiniams. Juolabiau, kad tai ką mes dabar stebime (rašymas forumuose) yra vadinama ligos paaštrėjimu arba psichoze.

Galima gyventi be vaistų, bet tik tuo atveju, jeigu pižiūrintis psichiatras tai leidžia ir apsiima atsakomybę. Jokiu būdu ne pačiam pacientui tai spręsti, o dar labiau - vengiančiam gydymo ir paūmėjimo būsenoje.

Atkreipkite dėmesį į klajūno tekstus:


Citatatemose dominuoja vieši kriminaliniai įvykiai, su kuriais bandoma susieti, arba provkuojama bet kokiems neteisėtiems veiksmams, kurie turi būti padaryti laisva valia nors ir su dideliu psichologiniu spaudimu. 
Matome, kad yra polinkis "neteisėtiems veiksmams". Jeigu asmenybė nestabili - silpnumo akimirką gali būti padarinių. Terpė forume, bendravimas su "bendraminčiais" - tai tik skatina! Todėl ir rašiau, kad forumas turėtų prisiimti atsakomybę, jeigu vadovybė neturi kompetencijos - tegul pasikviečia kas turi, nes užsimerkti - ne išeitis. Mes turime suprasti kas darosi ir imtis veiksmų, kad neįvyktų tragedija.

Toliau:
CitataVisą gyvenimą buvau abstinentas ir toks esu iki šiol.
Niekas nebuvo visą gyvenima abstinentu. O tai, kad esate toks dabar - vadinasi, greičiausiai jau yra buvę incidentų, o negydant ligos jie vėliau gali kartotis ir nevartojant alkoholio. Aš jau esu matęs pilna tokių "abstinentų" savo medicinos praktikoje ir tiesiog nenoriu tikėti tokiais teiginiais nė iš tolo, visi turi ką slėpti - ir tokie teiginiai iš oro neatsiranda.

Ir galiu pasakyti, kad ypač paranoidiniai šizofrenikai labai gerai manipuliuoja žmonėmis.

Todėl noriu pasakyti kad čia yra vaikštoma labai plona riba ir tokių dalykų rašyti, kad "galima ir be vaistų" - labai ne vietoj ir ne laiku. Visų pirma tokį žmogų turi prižiūrėti kompetetingas psichiatras, kuris ir nuspręstų tokius dalykus.

O kad klajūnas taip pyksta ant psichiatrų ir vaistų - vadinasi jau turėjo su jais kontaktą ir vaistus tikriausiai vartojo. Visi jie kaip susitarę tuos vaistus vadina "nuodais". Manęs tokie pareiškimai nė kiek nenustebino.

Toliau pora straipsnių pasiskaitymui:


CitataWhat Happens if it is Left Untreated?

Schizophrenia is often considered a thought disorder, primarily affecting cognition. However, it also contributes to chronic behavior, emotional and health problems. People with schizophrenia are likely to have co-morbid conditions such as major depression, anxiety disorders, and substance abuse problems. When schizophrenia is left untreated, results of those conditions-such as suicide and alcoholism-are significantly increased. The suicide rate for schizophrenia is between 5% to 10%, which is significantly higher than the general population. Estimates put the rate of excessive use of drugs or alcohol at 50% of that population and nicotine use at a much higher rate (80 to 90%) than the general population (20%). Social problems, such as long-term unemployment, poverty and homelessness are common. For people with this disorder, all of these factors contribute to an average life expectancy that is 12 to 15 years less than those without the disorder.
https://fragminds.com/how-to-treat-schizophrenia-and-what-happens-if-its-left-untreated/

Straipsnyje taip pat plačiai apžvelgtos gydymo galimybės (taip pat ir be vaistų).

Apie šizofreniją trumpai:
http://www.psychtreatment.com/schizophrenia.htm




vytra

#160
rugsėjo 27, 2017, 22:40:40 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 22:43:33 by vytra
Citata iš: San IL  rugsėjo 27, 2017, 22:28:55pavojingai manevruojate. Jeigu esate šios srities specialistas, turite puikai žinoti, kad be psichiatro priežiūros, nesigydant, šita liga gali labai greitai komplikuotis
- tikrai, kažkokių sindromų galima įžvelgti, bet mano nuomone tai nėra šizofrenija, tai yra eilinis "davatkos" sindromas, kuri aukoja save, kad nugalėtų visus!

p.s.
.. spjauk į visas pasaulio davatkas (raganas?), jos tau neturi jokios valdžios (nes esi vyras) ir nei Dievo ir nei Šėtono akivaizdoje. Gydyti psichiatrams reikia būtent davatkas.

:(

a.t.sielis

Citata iš: San IL  rugsėjo 27, 2017, 22:28:55Aš jau esu matęs pilna tokių "abstinentų" savo medicinos praktikoje
Kurios medicinos praktikoje?

San IL

#162
rugsėjo 27, 2017, 23:29:20 Redagavimas: rugsėjo 28, 2017, 00:50:17 by San IL
Apsigalvojau, pranešimą ištryniau.
Nenoriu atskleisti jokios informacijos apie save.

klajunas

#163
rugsėjo 28, 2017, 03:18:30 Redagavimas: rugsėjo 28, 2017, 04:29:06 by klajunas
Citata iš: San IL  rugsėjo 27, 2017, 22:28:55@TinSoldier - pavojingai manevruojate. Jeigu esate šios srities specialistas, turite puikai žinoti, kad be psichiatro priežiūros, nesigydant, šita liga gali labai greitai komplikuotis ir pridaryti visokių neigiamų padarinių tiek pačiam sergančiajam, tiek aplinkiniams. Juolabiau, kad tai ką mes dabar stebime (rašymas forumuose) yra vadinama ligos paaštrėjimu arba psichoze.
O tai jau yra šmeižtas. Aš šitam forume jau du metai. Paskaityk mano žinučių istoriją ir surask ten kokia nors psichozę.

Citata iš: San IL  rugsėjo 27, 2017, 22:28:55Niekas nebuvo visą gyvenima abstinentu. O tai, kad esate toks dabar - vadinasi, greičiausiai jau yra buvę incidentų, o negydant ligos jie vėliau gali kartotis ir nevartojant alkoholio. Aš jau esu matęs pilna tokių "abstinentų" savo medicinos praktikoje ir tiesiog nenoriu tikėti tokiais teiginiais nė iš tolo, visi turi ką slėpti - ir tokie teiginiai iš oro neatsiranda.
Čia irgi šmeižtas iš oro paimti teiginiai. Nesakau kad 100 proc. abstinentas, nes tai nereiškia kad niekada vientiniais atvejais nesu to daręs. Bet kad "negali būti" yra absurdas.

@San IL jeigu rašinėsi apie mane tokias nesąmones, turėsiu apskųsti administracijai.

Citata iš: elteide  rugsėjo 27, 2017, 21:13:32o man idomu, ką tos 3 moterys kalba?:)
Jų vaidmuo daugiau techninis, nors kartais paflirtuojam. ;D

kiskis

Citata iš: eternal.bliss  rugsėjo 27, 2017, 21:11:36Beto norėjei pasišnekėti su žmogum kuriam buvo taip. Kai parašiau, kad man taip buvo, ir visi tie "geros informacijos" srautai, tiesiog praignoravai.
Tai gal gali pasipasakot visiem?

Aukštyn