Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 19:34:37sieli nesisaipyk pats girdetum balsus, ka pats darytum.
O ką pats darytumėte ir ko nedarytumėte ? pvz staiga , pradeda dėtis panašūs dalykai kaip klajūno galvoje .

klajunas

#136
rugsėjo 27, 2017, 19:38:34 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 19:40:24 by klajunas
Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 19:21:43Tai pas taves pajungta kiaura para ar karts nuo karto? necypia nespengia galvoje? Tai rusai cia? o balsai galvoje lt kalba kalba?
Ausyje sucypia kai kochlėjos implantą įjungia, kaip kolonėlės su mikrofonu. Šiaip nei cypia nei spengia, nors galvoje daug dalykų darosi. Pajungta visą parą, bet leidžia miegoti. Kalba lietuviškai.

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 19:26:43O ką pvz neurochirurgai sako ? ar bent jau kas dirba medicinos srityje . Jie ką nors rado/užmatė ?
Į tokius daiktus nesikreipiau, nes mano chebra už juos stovi aukščiau ir to nedaleistų.

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 27, 2017, 19:23:02O šiaip, gerai girdis, aiškiai, kokybė garso gera? Labai gera, ar tokia šiaip sau?
O girdisi kaip nori, garsas reguliuojamas, galima užmesti spec. efektų pagasdinimui.

Linas Esu

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 19:38:34Į tokius daiktus nesikreipiau, nes mano chebra už juos stovi aukščiau ir to nedaleistų.
Nuotrauką leido pasidaryti ? tai kodėl negali "leisti" konsultacijai pas neurochirurgą ?

a.t.sielis

CitataĮ tokius daiktus nesikreipiau, nes mano chebra už juos stovi aukščiau ir to nedaleistų.
O tu panagrinėk šitą dalyką racionaliai. Kaip susiformavo toks įsitikinimas? Gal tai blefas, kad toliau leistumeis apgaudinėjamas.

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 19:40:45Nuotrauką leido pasidaryti ? tai kodėl negali "leisti" konsultacijai pas neurochirurgą ?
Todėl kad vyksta operacija ir tai neįeina į planą.

mcgyver

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 19:36:01O ką pats darytumėte ir ko nedarytumėte ? pvz staiga , pradeda dėtis panašūs dalykai kaip klajūno galvoje .
as i forumus neviesinciau ir ieskociau informacijos.

Linas Esu

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 19:42:53Todėl kad vyksta operacija ir tai neįeina į planą.
Kieno planą ? kokia operacija ?

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 19:45:50Kieno planą ? kokia operacija ?
Deja tokie klausimai tam tikroje skalėje čiuožiantys žemyn. Atsakymai akivaizdūs iš konteksto.

Linas Esu

#143
rugsėjo 27, 2017, 19:49:52 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 19:52:57 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 19:48:53Deja tokie klausimai tam tikroje skalėje čiuožiantys žemyn. Atsakymai akivaizdūs iš konteksto.
Ne viską skaitau ką rašote . Tai pasitikslinsiu . Vyriausybė ? agentai ?

O jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?

a.t.sielis

Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 19:34:37sieli nesisaipyk pats girdetum balsus, ka pats darytum.
Nesišaipau, klausimas buvo rimtas.

Ką daryčiau, nežinau, nes tokios situacijos neįsivaizduoju. Galimybė bauginanti. Gyvenime esu turėjęs tik vieną psichologiškai įtemptą laikotarpį, kai dėl taip vadinamos "nelaimingos meilės" emocijos ir protas ne visai sutarė, brrr, atsikandau visam laikui. Bet tame nebuvo nieko anomalaus, eilinė būsena, su savo mintim, savo emocijom.

Nors šiaip žinau, melsčiaus, ką daugiau daryti. Iš praktikos žinau, kad Dievas apvalo ir sustiprina.

O jeigu žmonės galvoja, kad tai techninė problema, tai turi būti ir techninis sprendimas.

Jeigu situacijos priežastys subjektyvios arba subtilios, geriausi sprendimai subtilūs ir subjektyvūs. Jeigu situacijos priežastys objektyvios, sprendimai turi būti objektyvūs, arba egzistuoja objektyvi aklavietė. Kaip pvz. mes 50 metų pragyvenome okupuoti Sovietų Sąjungos. Tai buvo objektyvi aklavietė, teko prisitaikyti ir kentėti okupantą. Maldos (subjektyvus sprendimas) tame irgi padėjo, bet laipsniškai, laipsniškai Lietuva buvo išvesta iš okupacijos.

eternal.bliss

Na matosi, kad žmogui patinka turėti kažką svarbaus gyvenime. Va turi su kuo gali tapatintis, ir betkokie argumentai netinka.
Jei klausiama įrodymų, jų nėra, tik tie patys kliedesiai, jeigu pasiūlo nueiti pasidaryt tyrimą, neleis kažkas.

Idealoginis akligatvis, žmogus tiki, kad tai ka sako balsai yra tiesa, neieško įrodymų išorinių nes balsai neleidžia. Išeičių iš situacijos nesvarsto. Jei toliau tokiu keliu, tai tik giliau į miška einama, kol nebesuvoks kas yra ir kur yra. Ir viskas tik dėl to, kad turėtų su kuo sisitapatinti ir pasijustu svarbus, mat kartais numeta "geros" informacijos kurios neverta atsisakyti.  :)

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 19:49:52Ne viską skaitau ką rašote . Tai pasitikslinsiu . Vyriausybė ? agentai ?
Žinau tiek, kad naudojamas žodis "saugumas", kuris nelygu VSD. Nors aplink operaciją greičiausiai vykdo kelios suinteresuotos žinybos.
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 19:49:52O jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?
Nuotrauka nieko nepadės, nes reikia apžiūrėti tiesiogiai kaulą prapjovus skalpą. Tai pirmas ekspertizės veiksmas. Bet kol kas nesiruošiu daryti. Viskam savo metas.

Citata iš: eternal.bliss  rugsėjo 27, 2017, 20:08:31Na matosi, kad žmogui patinka turėti kažką svarbaus gyvenime. Va turi su kuo gali tapatintis, ir betkokie argumentai netinka.
Jei klausiama įrodymų, jų nėra, tik tie patys kliedesiai, jeigu pasiūlo nueiti pasidaryt tyrimą, neleis kažkas.
Dar vienas ekspertas. Matosi gerai apie viską nutuokiantis. Sveikas įsijungęs į diskusiją.  :D

Linas Esu

@klajunas . Jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 20:17:20@klajunas . Jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?
O ką nori mesti iššūkį?  :D Padnoškės gal nepakištų, bet pakištų aklą neurochirurgą kuris nieko nemato.  :D

Linas Esu

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 20:25:56O ką nori mesti iššūkį?  :D Padnoškės gal nepakištų, bet pakištų aklą neurochirurgą kuris nieko nemato.  :D
Tikrai neketinu mesti iššūkio . Tiesiog įdomu koks bus atsakymas .

Tai jeigu kas nors kitas anonimiškai norėtų nunešti jūsų kaukolės nuotrauką neurochirurgui , " jie " taip pat neleistų to padaryti ?

CitataĮ tokius daiktus nesikreipiau, nes mano chebra už juos stovi aukščiau ir to nedaleistų.
Kas ta jūsų chebra ?

Aukštyn