Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

#120
rugsėjo 27, 2017, 17:33:18 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 17:39:07 by elteide
Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 14:43:31"Psichiatre" pasakyk kam man gydyti telepatiją, jeigu aš taip bendrauju su žmonėmis ir gaunu daug naudingos ir įdomios informacijos. O tu sutiktum, jeigu kas nors tave pabandytų išgydyti nuo mobilaus telefono, nes ten girdisi tai, ko kelių žingsnių spindulyje nėra?

Dar kartą: tu nežinai ar aš vartoju tabletes, ar ne, ar galiu įvertinti tokį pasirinkimą ar ne. Dar kartą kartoju - tu meluoji. Deja turbūt iš nežinojimo.

Psichiatrai sprendžia valstybės problemą žmogaus sąskaita. Kas patenka į šias pinkles - sužlugdo savo gyvenimą.
o iš kur tai atsirado, buvo kažkokia trauma?
aš visgi anąsykį netyčia apsimelavau,prisiminiau, kad aš turėjau dar dvi mažesnes traumas į kaktą, viena sykį mergina jauna būdama bėgdama iš visų jėgų per miškelį , žiūrėdama atgal ar pabėgau ar nepaveja trenkiausi kakta į padarytą skersinį tarp dviejų medžių  taip kad atšokau porą metrų atgal ant nugaros, aišku galėjau ir stipriau bet tuo momentu buvau atsisukus ir stabtelėjau kiek gavosi per žingsnį.. dar vienas sykis, aišku,  mažesnis, su profiliu man trinktelėjo tarp antakių duris belaikant , kad neįlistų berniukai,  žaidimas buvo toks:)...
...
ir ar galėčiau aš taip išmokt?

klajunas

Citata iš: elteide  rugsėjo 27, 2017, 17:33:18ir ar galėčiau aš taip išmokt?
Kadangi versija Nr. 1 yra technologija, tai toks dalykas neišmokstamas, bet instaliuojamas. Deja belenkam neinstaliuoja, turi dirbti specialų darbą. Tačiau kai kurie verslininkai žada, kad po 5-10 metų tai bus komercinė paslauga. Tada galėsi "išmokti", turėsi Facebook savo galvoje ir galėsi paplepėti telepatiškai su savo draugėmis.

Patikinu, trenkti galvos į niekur tikrai nereikės. Ir psichciatrai sėdės pasislėpę po lapu.

mcgyver

#122
rugsėjo 27, 2017, 18:06:33 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 18:14:05 by mcgyver
Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 17:31:20Paaiškinimas: turiu žvalgo komunikacijos sistemą ir trėčiau priklausyti psichotroninės žvalgybos grupei, bet manęs nenori priimti, nes jiems nepatinku.
idomiai
edit:
tai jei neviesintum gal tada tave priimtu ir baigtusi visos nesamones.

klajunas

Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 18:06:33tai jei neviesintum gal tada tave priimtu ir baigtusi visos nesamones.
Per daug prisidirbę ir kelio atgal nėra. Ir ne aš nesąmones pradėjau, todėl mano atsakomybės jokios nėra. Kad viską atstatyti į savo vietas, dabar daug savo š... reikėtų suryti, bet onoras neleidžia. Todėl problema lėtai marinuojama.

mcgyver

Tu ne pries, kad taip visa gyvenima?

Linas Esu

@klajunas , minėjote , kad tą bendravimo būdą savo galvoje su kitais "žmonėmis" laikote "telepatija" . Ar turite implantą ? ( kur ) ?

vytra

#126
rugsėjo 27, 2017, 18:39:45 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 18:46:55 by vytra
Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 18:26:25Tu ne prieš, kad taip visą gyvenimą?
- sunku bus surasti tokią mergą, kuri tai toleruotų.. Žiūrint iš šalies tu irgi panašus į davatką, kuri "aukojasi" su viltimi ateityje "visus nugalėti"!

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 17:31:20.. tokių benkartų į savo grupę nepriimu."
- čia yra senos numirusios davatkos mintys..

p.s.
.. pritariu "sieliniui", siųsk tas davatkas į tris raides, joms patiks!

p.s.2
.. jei kas nežino kas yra "davatka", tai yra tokia asoba, kuri visomis jėgomis spaudžia "vašką" iš apsimestinio (netikro) tikėjimo propogavimo.


:(

klajunas

Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 18:26:25Tu ne pries, kad taip visa gyvenima?
Aš tai prieš, bet nieko pakeisti neįmanoma. Mano gyvenimas yra mušta korta. Integracija yra neatšaukiama ir ji daroma be atsiklausimo.

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 18:30:49Ar turite implantą ? ( kur ) ?
Kaip tu įsivaizduoji implantą? Nes tai labai plati sąvoka.

Šitie veikėjai implantą vadina kapsule. Galimos kelios vietos: turiu kochlėjos implantus, vidines ausines, kurios irgi naudojamos kaip komunikacijos sistema. Turiu implantą gerklėje, kuris skaito subvocal, turiu trackinimo implantą. Ir t.t. bet pagrindinio televizoriaus sistemos nežinau, galimybė yra nano ir pan.

Kaukolėje yra gręžimo ir pjovimo žymių, kurių specai "nepamatė".

Linas Esu

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 18:41:41Aš tai prieš, bet nieko pakeisti neįmanoma. Mano gyvenimas yra mušta korta. Integracija yra neatšaukiama ir ji daroma be atsiklausimo.

Kaip tu įsivaizduoji implantą? Nes tai labai plati sąvoka.

Šitie veikėjai implantą vadina kapsule. Galimos kelios vietos: turiu kochlėjos implantus, vidines ausines, kurios irgi naudojamos kaip komunikacijos sistema. Turiu implantą gerklėje, kuris skaito subvocal, turiu trackinimo implantą. Ir t.t. bet pagrindinio televizoriaus sistemos nežinau, galimybė yra nano ir pan.

Kaukolėje yra gręžimo ir pjovimo žymių, kurių specai "nepamatė".
Kokie specai to nepastebėjo ?
Ir kas vis dėl to užmatė tas gręžimo/pjovimo žymes ?

mcgyver

Tai kaip suprantu jie atsirenka asmenis ir su jais ekspermintoja?
O tu zinai kas konkreciai tai sugalvojo?(atleisk as nesusipazines su visa tavo pateikta informacija)

klajunas

Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 18:50:19Tai kaip suprantu jie atsirenka asmenis ir su jais ekspermintoja?
O tu zinai kas konkreciai tai sugalvojo?(atleisk as nesusipazines su visa tavo pateikta informacija)
Kažkas panašaus. Kas konkrečiai nežinau. Tie žmonės gal net ne Lietuvoje ir tai atėję iš labai seniai, iš KGB laikų. Po 1990 m. Sovietų žvalgyba paliko daug implantuotų vaikų. Po Lansbergio perversmo, valdymo kompiuteriai perėjo į LR rankas ir tie vaikai vieni buvo žudomi, kad išsiimti techniką, kiti priimti į Saugumą ir VSD. Kodėl vaikai? Todėl kad visas buvęs psichotroninės žvalgybos elitas pasitraukė iš Lietuvos ir liko tik tie, kurie negalėjo pasitraukti ir visokie "eksperimentai". Daug iš tų eksperimentų pateko į nusikalstamą pasaulį ir tapo rezonansinių kriminalinių įvykių vykdymo įrankiais su tiesioginiu valdymu. Kol kas galiu pasakyti tiek.

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 18:48:03Kokie specai to nepastebėjo ?
Tie specai tai forumo "specai". O užmatė pirmiausiai kaukolės savininkas.

mcgyver

Tai pas taves pajungta kiaura para ar karts nuo karto? necypia nespengia galvoje? Tai rusai cia? o balsai galvoje lt kalba kalba?

a.t.sielis

Tai čia tavo teorija, spėjimai. O.k., nagrinėji priežastis, kodėl gali girdėti balsus galvoje. Blinski, nepavydžiu tokių problemų.

O šiaip, gerai girdis, aiškiai, kokybė garso gera? Labai gera, ar tokia šiaip sau?

Linas Esu

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 19:16:14Tie specai tai forumo "specai". O užmatė pirmiausiai kaukolės savininkas.
O ką pvz neurochirurgai sako ? ar bent jau kas dirba medicinos srityje . Jie ką nors rado/užmatė ?

mcgyver

sieli nesisaipyk pats girdetum balsus, ka pats darytum.

Aukštyn