Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 27, 2017, 12:32:31Kiek paskaičiau apie visa tai, išvados tokios:
1. Neskirstau pasaulio į materialų ar nematerialų. Pas mane yra fizinė brana ir gnostinė brana, abi "materialios". Gnostinės branos esybes, kurios nepririštos prie fizinės branos ir mes jų negalime matyti, vadinu transcenderiais kurie gyvena pasaulio hipostratoje. Tai tikras pasaulis, bet su šiuo sąveikauja tik per tam tikrus kanalus, bet gali tiesiogiai sąveikauti su siela, kuri yra iš gnostinės branos. Šitokio tipo poveikį atmetu, nes ne toks turėtų būti formatas, haliucinacijos turėtų būti beprotiškos, išvedančios iš proto. O mano patirtis ne tokia, nes aš nesu išvestas iš proto.

2. Psichotriniką turi žemės mokslas, bet ji priklauso atitrūkusiai civilizacijai, kuri gal būt kontaktuoja su nežemiškomis civilizacijomis. Aš to jokių įrodymų neturiu. Nors yra ezoterinės ufologijos elementų, bet mano reiškimosi formatas ne ufologinis. Mano tikslas nėra gaudyti ir įrodinėti ateivius. Planeta skirstoma į atviras įtakos zonas ir uždaras zonas, kurios turi hierarchinę sistemą ir valstybių oficiali valdžia nėra aukščiausioje vietoje šioje hierarchijos. Yra centrai, kurie stovi virš valstybių, ir jie turėdami pažangias technologijas, kontroliuoja, kad žemesnio rango sistema jų negalėtų susikurti ir naudoti, nes laiko ją savo išskirtine teise. Yra daug šių uždarų zonų pavadinimų, ir jos skirtsomos į pozityviai ir negatyviai nusiteikusias. Deja mano gyvenimą lydi daug draco-reptilinių elementų, akivaizdžios pastangos patraukti į tamsiąją pusę, į satanizmą, kuris susijęs su Iliuminatų frakcijomis.

3. Šizofreniją galiu iš karto atmesti, nes mano elgesyje nėra jokių sutrikimų ir neadekvatumo. Aš nesu šių reiškinių pasyviai tampoma marionetė ir turiu sukaupęs daug patirties. Aktyviai šią situaciją tyrinėju, ir manęs nereikia gydyti. Viskas prasidėjo 2003 m. studijuojant universitete. Universitetą sėkmingai baigiau 2005 m. Niekam visuomenėje nekeliu jokio pavojaus ir gelbėti nereikia nei visuomenės, nei manęs. Aš reiškinius tyrinėju, ne gana to noriu tyrinėti ir man nereikalinga jokia lobotomija.

Siūlantys vaistus nesupranta ką šneką. Pirmiausia, niekas nežino ar aš vartoju vaistus, ar ne ir koks tų vaistų "poveikis". Absurdiškas teiginys "išgersi" tabletę ir viskas praeis - nesuprantančių ką šneka neišmanėlių kliedesys. O aš žinau kas "tabletė" yra. Visuomenė pakabinta ant psichiatrų skleidžiamo melo. Po 14 metų aš tai žinau iš savo patirties. Forumo "psichiatrai" nesivarginkite su savo melais ir neklaidinkite visuomenės. Per 14 metų su kitais žmonėmis nėra buvę jokių incidentų.

"Transas" nėra sapnas, tai nėra sapno sąmonės būsena, nes aš jo metu nemiegu, nors būdinga tai, kad ryškiausi vaizdiniai būna naktį tamsiuoju sezonu, nuo lapkričio iki vasario mėnesio. Deja nemiegu kelias naktis iš eilės.

4. Šviesaus dvasingumo tame ką patiriu nėra, bet yra tamsusis dvasingumas, Iliuminatinis. Draco-reptilinis. Pozityvių religinių patirčių, naktimis nesu turėjęs.

Nesu tampomas kaip lėlė, greičiau esu tyrinėtojas ir manęs gelbėti ar man padėti nereikia. Be to gaunu sau įdomios ir naudingos informacijos. Yra pažadėta atskleisti "visą žmogaus spektrą", parodyti sąmonės ir psichotronikos paslaptį, tačiau tik dešimtmečių bėgyje. Vienu ypu visų kortų atskleisti nesiruošia. Ką galiu, viešinu savo tinklaraštyje. Gal ateityje gausiu priėjimą prie bibliotekų, tada prasidės tikra fantastika. Bet to nenori leisti, nes nepatinka mano savarankiškumas, laukia kad rodyčiau daugiau paklusnumo ir būčiau tik įrankis. Tačiau juo būti nesutinku.

Taigi bazaro centre yra "visas žmogaus spektras" ir ateinantys labai intriguojantys dešimtmečiai, kuriais ir toliau reikšiuosi internete.

Mano stafkė yra ant 2. versijos.


a.t.sielis

Jo, man dar vienas momentas įdomus: targeted individuals viską pasakoja panašiai. Abejotina, ar gali būti vienodos konkrečios haliucinacijos pas daug žmonių, su tuo pačiu siužetu, ir dar tokio ekscentriško pobūdžio. Todėl abejotina, kad tai grynai psichinis fenomenas. Kažkas čia rankas prikišę. Tas pats galioja ir "pagrobtiems UFO".

Taigi, linkstu prie to, kad čia kažkokios technologinės būtybės knisa protą žmonėms, eksperimentuoja kažką. Dėl vaistų nežinau, ne specialistas.

ir kaip matyti iš klajūno pavyzdžio, žmogus pats nori į tai įsitraukti. Manau, tokie dalykai vyksta tik su tam tikros prigimties žmonėmis, kurie praeityje buvo susiję su tom technologinėm būtybėm, arba yra tokio paties mentaliteto.

TinSoldier

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 13:37:203. Šizofreniją galiu iš karto atmesti, nes mano elgesyje nėra jokių sutrikimų ir neadekvatumo. Aš nesu šių reiškinių pasyviai tampoma marionetė ir turiu sukaupęs daug patirties. Aktyviai šią situaciją tyrinėju, ir manęs nereikia gydyti. Viskas prasidėjo 2003 m. studijuojant universitete. Universitetą sėkmingai baigiau 2005 m. Niekam visuomenėje nekeliu jokio pavojaus ir gelbėti nereikia nei visuomenės, nei manęs. Aš reiškinius tyrinėju, ne gana to noriu tyrinėti ir man nereikalinga jokia lobotomija.

Siūlantys vaistus nesupranta ką šneką. Pirmiausia, niekas nežino ar aš vartoju vaistus, ar ne ir koks tų vaistų "poveikis". Absurdiškas teiginys "išgersi" tabletę ir viskas praeis - nesuprantančių ką šneka neišmanėlių kliedesys. O aš žinau kas "tabletė" yra. Visuomenė pakabinta ant psichiatrų skleidžiamo melo. Po 14 metų aš tai žinau iš savo patirties. Forumo "psichiatrai" nesivarginkite su savo melais ir neklaidinkite visuomenės. Per 14 metų su kitais žmonėmis nėra buvę jokių inciden
Aš tik patikslinsiu, ką sako "forumo psichiatrai".

Pirmiausia, niekas ir nesako, kad tavo elgesyje privalo būti būti kokių nors sutrikimų ar neadekvatumų.
Balsus girdintys žmonės gali visiškai nesiskirti nuo bet kurio kito "sveiko" žmogaus. Dar ir priešingai - jie visiškai drąsiai gali būti protingesniais, moralesniais, įdomesniais, geriau susitvardančiais ir blaiviau realybę vertinančiais žmonėmis nei absoliuti daugumą "sveikųjų". Ir nepaisant to, vis tiek balsai galvoje gali būti šizofrenijos pasekmė. Visiškai normalus žmogaus elgesys nėra argumentas atmesti šizofreniją. Ši liga gali pasireikšti tik viduje, pavyzdžiui, auditorinėmis haliucinacijomis.

Pasaulyje pastaruoju metu, apskritai, populiarėja su tokiomis patirtimis susiduriančių žmonių susibūrimai, kurie atmeta gydymą vaistais, bet pripažįsta, jog tai yra sutrikimas. Tačiau jis vertinamas ne tiek kiek kliūtis, kiek paprasčiausias sąmonės būdas susitvarkyti su kažkokiais išgyvenimais ir pan. Kaip kad, pavyzdžiui, vieni žmonės po didelių trauminių įvykių praranda atmintį, o kiti pradeda girdėti balsus, kurie tarsi sapnai netiesiogiai gali padėti susivokti savoje sąmonėje/pasąmonėje, savo išgyvenimuose. Bet kuriuo atveju, tai - proto "išdaigos".

Tokių žmonių jokiu būdu negalima vertinti, kaip keliančių grėsmę visuomenei ar kitiems žmonėms ar pan. Kadangi taip tiesiog nėra. Kartais tikrai būna, jog balsus girdintys ar kitas haliucinacijas patiriantys žmonės jų paskatinti padaro net ir labiau žiaurius nusikaltimus. Bet tai greičiau retos išimtys, kurias didele dalimi lemia visai kiti, rimtesni už auditorines haliucinacijas, sutrikimai.

Kas dėl vaistų - nėra jokios abejonės, jog geriau nevartoti didžiulį šalutinį poveikį turinčių medikamentų, jeigu be jų galima visiškai patogiai ir pilnavertiškai gyventi. Bet svarbu suprasti, kad žmonės individualūs, o vaistus reikia prisitaikyti, ypač psichoaktyvius. Jų yra visa galybė rūšių, ir į visus skirtingi žmonės gali reaguoti skirtingai. Su psichiatro pagalba būtina ieškoti tinkamiausių, kurie sukeltų mažiausiai šalutinių poveikių. Kadangi kai kuriems žmonėms be vaistų tikrai neįmanoma vesti normalaus gyvenimo. Todėl va toks piktybinis vaistų neigimas - pavojingas ir žalingas. Bet, vėlgi, visi skirtingi. Kai kuriems tikrai geriau išsiversti geriau be jokių vaistų. Bet tiesiog negalima jų taip demonizuoti, kadangi kai kuriems tai yra vienintelis išsigelbėjimas iš košmaro.


Apibendrinant: Tikrai vaistai gali kartais daugiau pakenkti nei padėti. Tu tikrai gali būti visiškai normalus, adekvatus ir protingas žmogus. Tu tikrai gali būti visiškai grėsmės kitiems nekeliantis žmogus. Ir tu vis tiek gali sirgti šizofrenija, kuri pasireiškia auditorinėmis haliucinacijomis.

Tikrai tavęs tuo neįtikinėsiu - man nusispjauti, kuo tu tiki. Bet tik patikslinu kai kuriuos netikslumus tavo žinutėje.

a.t.sielis

#108
rugsėjo 27, 2017, 14:31:03 Redagavimas: rugsėjo 27, 2017, 14:42:45 by a.t.sielis
Kai kuriems gal vaistai ir būtini. Bet adekvatiems, manau, geriau vaistažolės. Farmacija prigamina visokio šlamšto, gamta protingesnė. Iš dalies suprantu klajūno skepticizmą. Jei kvaili žmonės pradeda kišti rankas prie smegenų chemijos, velniai žino, ko jie ten pridaro.

CitataPasaulyje pastaruoju metu, apskritai, populiarėja su tokiomis patirtimis susiduriančių žmonių susibūrimai, kurie atmeta gydymą vaistais, bet pripažįsta, jog tai yra sutrikimas. Tačiau jis vertinamas ne tiek kiek kliūtis, kiek paprasčiausias sąmonės būdas susitvarkyti su kažkokiais išgyvenimais ir pan. Kaip kad, pavyzdžiui, vieni žmonės po didelių trauminių įvykių praranda atmintį, o kiti pradeda girdėti balsus, kurie tarsi sapnai netiesiogiai gali padėti susivokti savoje sąmonėje/pasąmonėje, savo išgyvenimuose. Bet kuriuo atveju, tai - proto "išdaigos".
Čia kaip iš daktaro Hauso, kai jis pasinėrė į haliucinacijas kad rastų sprendimą. :)

klajunas

Citata iš: TinSoldier  rugsėjo 27, 2017, 14:14:03Aš tik patikslinsiu, ką sako "forumo psichiatrai".
"Psichiatre" pasakyk kam man gydyti telepatiją, jeigu aš taip bendrauju su žmonėmis ir gaunu daug naudingos ir įdomios informacijos. O tu sutiktum, jeigu kas nors tave pabandytų išgydyti nuo mobilaus telefono, nes ten girdisi tai, ko kelių žingsnių spindulyje nėra?

Dar kartą: tu nežinai ar aš vartoju tabletes, ar ne, ar galiu įvertinti tokį pasirinkimą ar ne. Dar kartą kartoju - tu meluoji. Deja turbūt iš nežinojimo.

Psichiatrai sprendžia valstybės problemą žmogaus sąskaita. Kas patenka į šias pinkles - sužlugdo savo gyvenimą.

a.t.sielis

Tai jis tau nesako, kad tau reikia gydytis. Sako, kad nereikia neigti vaistų, kai kiti žmonės gydosi.

Toks klausimas: o iki 2003, prieš prasidedant psichotronikai, teko vartoti kokių nors psichoaktyvių medžiagų? Žolė, amfetaminas, dar kas nors?


klajunas

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 27, 2017, 14:46:03Toks klausimas: o iki 2003, prieš prasidedant psichotronikai, teko vartoti kokių nors psichoaktyvių medžiagų? Žolė, amfetaminas, dar kas nors?
Visą gyvenimą buvau abstinentas ir toks esu iki šiol.

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 27, 2017, 14:46:03Tai jis tau nesako, kad tau reikia gydytis. Sako, kad nereikia neigti vaistų, kai kiti žmonės gydosi.
Problema ta, kad išpučia neva teigiamą pusę ir nei žodžio perspėjimo apie neigiamas pasekmes. nematėt niekada per savo "praktikas" šizofreniko kuris sukasi ratu visą dieną nuo akatizijos? Tiems kas nežino, bet yra įtraukti į priklausomybės nuo psichiatrų ir vaistų liūną, siūlau pasidomėti psichikos sveikatos įstatymu, kur yra įtvirtinta teisė atsisakyti gydymo.

TinSoldier

Niekas neigiamų pasekmių neslepia. Bet tu kalbi vien apie neigiamas, tai aš tiesiog primenu, jog yra žmonių, kuriems vaistai yra veiksmingas išsigelbėjimas.

Perspėjimus apie neigiamas pasekmes tu skelbi. Kam man tai kartoti? Aš pritariu, jog tikrai kartais psichoaktyvūs vaistai gali gyvenimą apsunkinti labiau nei pati liga. Tai plačiai pripažįstama, čia jokios paslapties. Bet perdėtas bauginimas gali atbaidyti kitus žmones net nuo pamėginimo gydytis. O šis pamėginimas kai kuriems gali išgelbėti gyvybę. Bet, aišku, galimus tokių vaistų pavojus visuomet reikia turėti omenyje.

klajunas

Citata iš: TinSoldier  rugsėjo 27, 2017, 15:17:36Bet perdėtas bauginimas gali atbaidyti kitus žmones net nuo pamėginimo gydytis. O šis pamėginimas kai kuriems gali išgelbėti gyvybę.
Aš nieko nebauginu, aš iš viso nekalbu apie jokią psichiatriją, nes čia ji visiškai ne į temą. Psichiatrai turi susikūrę savo galvose daug gražių sąvokų, ir tuos žodžius vadina mokslu, nors jie neturi nieko bendro su realybe. Tai paprasčiausiai labai skirtingų reiškinių pakišimas po stereotipiniais šablonais. Nesuprantu kodėl mintis iš viso iš karto griebia terminą "auditorinė haliucinacija" neturėdami žalio supratimo kas tai yra. Tai tas pats kaip haliucinacijomis vadinti televizoriaus vaizdus, ar garsus. Už tų vaizdų atseit nieko nėra, bet iš tikro vyksta sudėtingi elektroniniai procesai ir tų vaizdų paaiškinimas labai paprastas ir elementarus - technologinis. Psichiatrai galvoje haliucinacija vadina "televizorių", per kurį rodoma informacija, žmogus gauna visą srautą duomenų, kurie gali būti ištisas mokslas. O gudrutis ateina ir nori šliūktelėti kibirą vandens ir viską užgesinti. Todėl nereikia nustebti, kad gniaužiasi kumštis. Tai ištisas fantastinis pasaulis.

a.t.sielis

Citata iš: klajunas  rugsėjo 27, 2017, 15:07:03Visą gyvenimą buvau abstinentas ir toks esu iki šiol.
Kažkur čia galai nesueina, cs temoje rašei taip: "P.S. Pas mane toks žodynas atsiranda kai kanapės parukau  :D "

mcgyver

klajunai o koks tikslams jiems tau i galva siusti bereiksmius pokalbius(balsus)? Ar gali jie paveikti tavo veiksmus?

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 27, 2017, 16:25:31Kažkur čia galai nesueina, cs temoje rašei taip: "P.S. Pas mane toks žodynas atsiranda kai kanapės parukau  :D "
Čia buvo tik vaizdingas pajuokavimas, iš tikro visą gyvenimą nevartoju jokių svaigalų. Kai teoriškai domėjausi haliucinogenais vieną kartą bandžiau Hawaiian baby woodrose sėklas, bet jos sukelia tik intoksikaciją ir jokių haliucinacijų. https://lt.wikipedia.org/wiki/Gyslotasis_vyklys
Bet haliucinogenų norėčiau išbandyti, tačiau jie nelegalūs, o aš po tarnybų kalpoku.

Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 16:26:02klajunai o koks tikslams jiems tau i galva siusti bereiksmius pokalbius(balsus)? Ar gali jie paveikti tavo veiksmus?
Visų pirma, pokalbiai ne bereikšmiai, jie labai reikšmingi. Kokia tų žmonių programa, kokie tikslai man iki galo neatskleidžiama, be to per labai daug metų pradinis planas yra pasikeitęs.

Į klausimą ar gali paveikti mano veiksmus galiu atsakyti sąžiningai: taip, gali. Tai vadinama tiesioginiu valdymu.

Konkrečiau atsakinėti nenorėčiau, nes negaliu chaotiškai, bet plano ir savavališkai atskleidinėti informaciją.

mcgyver

O jie zino tavo mintis?

a.t.sielis

Gerai pažvengiau, kaip cs su klajūnu "Žmogaus kalba" temoje kalbėjosi. O dabar štai ką pasakysiu:

Kad ir kas tai per fenomenai jus apėmę, bet patariu mesti visa tai. Gal protiškai tai ir įdomus žaidimas, bet iš šalies žiūrint, visiškai tuščias reikalas. Jeigu tau žada daugiau žinių, meluoja, nes daugėja tik kažkokio brukalo. Užėjau į tavo puslapį, ten bet kuriame skyrelyje kaip ir įdomūs pasvarstymai, tokio paties įdomumo kaip kokie nors sci-fi siužetai, bet nieko nesakantys ir nieko neturintys savyje. Tuščias sukimasis išgalvotų problemų rate. Ir tas kalbų kūrimas - beprasmis reikalas. Panašu į maniją, atskleisti kažkokias didžias paslaptis, bet tiesiog susinaudos gyvenimas tokiems "hobiams" ir tiek.

Sorry, bet taip yra. Sveikas vertinimas iš šalies. Adekvatumo trūksta. Iš principo, sudarai adekvataus žmogaus įspūdį, bet kai pasineri į savo teorijas, tada ne.

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 27, 2017, 17:03:14Kad ir kas tai per fenomenai jus apėmę, bet patariu mesti visa tai. Gal protiškai tai ir įdomus žaidimas, bet iš šalies žiūrint, visiškai tuščias reikalas. Jeigu tau žada daugiau žinių, meluoja, nes daugėja tik kažkokio brukalo. Užėjau į tavo puslapį, ten bet kuriame skyrelyje kaip ir įdomūs pasvarstymai, tokio paties įdomumo kaip kokie nors sci-fi siužetai, bet nieko nesakantys ir nieko neturintys savyje. Tuščias sukimasis išgalvotų problemų rate. Ir tas kalbų kūrimas - beprasmis reikalas. Panašu į maniją, atskleisti kažkokias didžias paslaptis, bet tiesiog susinaudos gyvenimas tokiems "hobiams" ir tiek.
Ačiū už nuomonę.  :)

Citata iš: mcgyver  rugsėjo 27, 2017, 17:02:26O jie zino tavo mintis?
Be abejo, kaip gali nežinoti jeigu sėdi galvoje. Bendravimas mintimis ir vyksta.

Galiu pateikti "balso" citatą iš šios dienos, kai kalbėjo veikėjas lyg norėdamas pasiteisinti:
"Negaliu tau rodyti psichotronikų pokalbių, nes tada žinotum visas mūsų operacijų paslaptis, tokių benkartų į savo grupę nepriimu."

Paaiškinimas: turiu žvalgo komunikacijos sistemą ir trėčiau priklausyti psichotroninės žvalgybos grupei, bet manęs nenori priimti, nes jiems nepatinku.

Aukštyn