Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 26, 2017, 07:20:27Jeigu psichotroninis įsibrovimas tau atrodo realiai galimas žemiečių darbas dabartinėmis sąlygomis, tai tiesiog labai toli nuėjai vaizduotėje.
Na, pats keliauji vaizduotėje šviesos greičiu. Sakai net kad dievas niekada su tavim nešnekėjo tiesiogiai, bet juo vis tiek tiki. O su manim šnekėjo, todėl aš vaizduotėje keliauti turiu netgi daugiau teisių už tave. Turi suprasti, kad man net logikos jokios nereikia, aš viską patiriu kaip akivaizdų faktą. Vaiduoklio niekada nemažiau, o apie implantus informacijos pilnas tinklas.

Kartais atrodo, kad kai kurių ekspertų įsitikinimas tvirtesnis už plytų sieną, bet tą įsitikinimą remia negatyvia logika - atseit to niekada neteko patirti. Į mane niekas nešovė, vadinasi tai neįmanoma. Jeigu taip įvyktų, nors to nederėtų linkėti, bent gera pamoka būtų ir patirtis įkrėstų daugiau proto. Atsvaros deja kuriamos iš tuščių fiškių, kuriomis mano informacija apkarstyta kaip koks aborigenas.

a.t.sielis

Na gerai, sakykim, patiri tu psichotronines atakas, o kas tai daro ir su kokiom technologijom, ar žinai, iš tos savo patirties? Ar žemiečiai tai daro, ar ateiviai, ar žemiškos technologijos, ar ateivių?

klajunas

Privačios informacijos forume neatskleidinėsiu, bet man svarbiausias atskaitos taškas yra tas formatas, kuriuo vykdomas terorizavimas, tas formatas yra kriminalinės žvalgybos operacija, nes temose dominuoja vieši kriminaliniai įvykiai, su kuriais bandoma susieti, arba provkuojama bet kokiems neteisėtiems veiksmams, kurie turi būti padaryti laisva valia nors ir su dideliu psichologiniu spaudimu.  Tada spėju galėtų mane šantažuoti. Todėl pagal tokį turinį velnius ir ateivius atmetu. Arba jie turi genialių gebėjimų apsimetinėti žmonėmis. Vykstantis pokalbis yra turgaus lygio "bazaras".

Linas Esu

Citata iš: klajunas  rugsėjo 26, 2017, 10:02:09Vykstantis pokalbis yra turgaus lygio "bazaras".
Ką jie "bazarina" ?

vytra

Citata iš: klajunas  rugsėjo 26, 2017, 10:02:09Todėl pagal tokį turinį velnius ir ateivius atmetu. Arba jie turi genialių gebėjimų apsimetinėti žmonėmis.
- jo, ekspertas paslysta ant šapelio! :)

p.s.
.. tai yra senų senovės klasika, visi tamstos minimi veikėjai būtent gan gerai apsimetinėja, tačiau yra eilė būdų juos iššifruoti, nes apsimetimas nors ir tobulas, bet nėra pilnas.


:)


a.t.sielis

Na gerai, sakykim:

1. Ne velniai.
2. Ne ateiviai.

Yra kitų variantų:

3. Psichotroninės atakos, iš kitų galingų žmonių. Klajūno priimta versija.

4. Vaiduoklis, kažkokio mirusio žmogelio dūšia, kuris greičiausiai buvo kriminalistas, nusikaltėlis, savižudis, kuris nori pastūmėti į tokią nesąmonę, į nusikaltimus, į problemas, kad galėtų vampyrauti tą energiją, ką veikia Klajūnas, arba jo baimės energiją, kai grūzina tokiom mintim.

5. Psichinė liga, obscesija, įkyrios mintys.

6. Kažkoks psichinis fenomenas, įspūdžiai ir tendencijos iš praeities, kurie bando išsireikšti.

7. Keli išvardinti variantai vienu metu, mišinys.

8. Vaizduotės žaismas, protas pasigavęs pomėgį "bazarinti" turgaus lygiu.


Iš mano išvardintų, psichotroninė ataka man atrodo mažiau tikėtina negu kiti variantai. O Klajūnas protingas žmogus, pats gali išnagrinėti. Kol kas kiek jis dėliojo argumentus ir informaciją, kad psichotroninės atakos įmanomos - neįtikina tie argumentai.

Jeigu tokios technologijos būtų, jos būtų ir komercinėje sferoje, tik būtų mėgėjiškas variantas, kažkiek prastesnių galimybių ir kokybės. Bet kaip matėme iš TinSoldierio cituoto eksperimento, iki tokių galimybių - šviesmečiai.

kiskis

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 26, 2017, 13:07:10Jeigu tokios technologijos būtų, jos būtų ir komercinėje sferoje, tik būtų mėgėjiškas variantas, kažkiek prastesnių galimybių ir kokybės.
Cia tai prajuokinai :D , jei butu atomine bomba, butu ir mazesniu galimybiu megejiskas variantas? :D
nepyk, kazkaip juokingai nuskambejo...

a.t.sielis

#82
rugsėjo 26, 2017, 13:30:10 Redagavimas: rugsėjo 26, 2017, 13:33:13 by a.t.sielis
Nieko juokingo, neteko girdėti nuogastavimų, kad teroristai gali pasigaminti mažą atominę bombą? Antras dalykas, radioaktyvios medžiagos yra naudojamos šen ir ten. Trečias dalykas: atominės bombos teorija ir praktika yra žinoma. Tuo tarpu nėra jokių psichotroninių technologijų teorinių užuomazgų ar praktinių demonstracijų.

kiskis

Na bet sutik megejisko varianto , komerciniais tikslais visdelto nera, gal kiek perpavojinga...nesakau, kad sutinku su klajuno mintim ir tikiu, kad tai  sukurta, tik, kad tavo argumentas prajuokino, atsiprasau.

a.t.sielis

Atominė bomba - didelis ginklas. Lygiai taip pat niekas kiemuose nelaiko patrankų, tankų :) Bet jeigu psichotroninės technologijos egzistuotų karinėje ar žvalgybos sferoje, jau seniai būtų apšviestos, dėl to, kad būtų tarpusavyje kariaujama tomis technologijomis. Būtų daug paminėjimų iš susidūrusių apie jų naudojimą. Kuri šalis jas turi? Rusija, JAV? Tai nebūtų skandalo apie rinkimų klastojimą, o būtų skandalas apie tai, kad Trumpui rusai savo aparatais transliuoja psichozę, todėl jis taip keistai ir elgiasi :D

O jeigu technologija būtų tokia galinga, ir ją turėtų tik viena pusė, tai seniai visi būtume užzombinti ir paversti Putino vergais.

Hipnozė kišasi į psichiką, bet hipnozė taikoma psichologų kabinetuose. Taigi, psichotroninės technologijos vienokiu ar kitokiu pavidalu rodytųsi kasdienybėje.

Dabar labiau panašu į sąmokslo teoriją, o tų sąmokslo teorijų kultivavimas pats panašus į psichines problemas.

kiskis

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 26, 2017, 13:44:01O jeigu technologija būtų tokia galinga, ir ją turėtų tik viena pusė, tai seniai visi būtume užzombinti ir paversti Putino vergais.
Kiek suprantu, Klajuno argumentas, kad ja ir turi viena puse, kuri yra virs valstybiu - kazkoks super "elitas", o Putinas , Trumpas ir kiti ju marionetes, viskas yra kazkoks demoniskas spektaklis.

a.t.sielis

Sąmokslo teorija. Kodėl mes nei vienas nesusiduriam? Kuo Klajūnas toks ypatingas ir reikšmingas slaptajam elitui, kad jį reikia atakuoti. Ir ką jie laimės iš to?

kiskis

#87
rugsėjo 26, 2017, 13:56:59 Redagavimas: rugsėjo 26, 2017, 14:04:41 by kiskis
Ir kodel jo kaip demaskuotojo-svietejo nieks nesustabdo?
Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 26, 2017, 13:55:06Kuo Klajūnas toks ypatingas ir reikšmingas slaptajam elitui, kad jį reikia atakuoti.
:D nepavadinciau to ataka, is tokios super jegos, greiciau padu kutenimas.

a.t.sielis

Jo, daug klausimų. Pamenu, kai buvo banga maždaug Atgimimo laikais, apie visokias skraidančias lėkštes, tai būdavo kalbama ir apie slaptų tarnybų galimybes aparatais paveikti žmones, priversti juos elgtis vienaip ar kitaip, įvesti į psichinę krizę ir pan. Reiktų paieškoti senų tekstų.

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 26, 2017, 10:11:08Ką jie "bazarina" ?
Dabar noriu visus pajuokinti, nežiūrėkit į tai rimtai.

Atsakysiu įdomesne vieta iš „bazaro" kuri turi sci-fi elementų. Tai laikau smegenų plovimo taktika. Su inkognito konkuruoti nenoriu, bet gautųsi įdomi istorija. Nors ne pagrobimo. Transas gali trukti kelias naktis iš eilės, bet kartojais kas 4-5 metus. Šis variantas iš 2017 kovo mėn.

Veiksmas prasideda planetoje, kuri valdoma mokslinio-karinio-pramoninio komplekso. Tai yra centras iš kurio užgrobinėjama galaktika, stengiantis palaužti vietinių pasipriešinimą karinėmis technologijomis ir jėga.

Šis centras susiduria su civilizacija, kuri turi aukštai išvystytą mokslą, turi dirbtinės sąmonės technologijas, psichotroniką. Paimamas į nelaisvę karinis robotas su dirbtine sąmone. Išimamas pagrindinis sąmonės-intelekto modulis. Nulaužti kodo niekam nepavyksta, kad pavogtų paslaptis, sugalvoja gudrybę. Iš vienos kolonijos paima vaiką su genijaus intelektu. Užvaldo smegenis, supjausto ryšius ir prijungia prie modulio. Modulio vieta - pogumburis.

Ant akių uždeda matricą, kuri nerodo mano tikros išvaizdos ir patalpina žemėje, savo kalėjime valdomame prižiūrėtojų biorobotų, kurie vaidina kaliniams gyvenimų spektaklius. Organizuojamos įvairios situacijos, sąmonė be atminties provokuojama, laukiama kada atsidarys psichtroninis modulis ir bus galima į jį įsilaužti. Naudojami įvairūs scenarijai, „laisvo" gyvenimo; uždaryto simuliacijoje su tikslu apgauti modulį. Tačiau tai niekaip nepavyksta. Tuo pačiu po truputi atskleidinėjama šios tikrovės paslaptis ir kyla didelis pasipriešinimas. Tos istorijos, kuriomis buvo bandoma plauti smegenis, pasirodo melagingos, gąsdinimas 1000 metų kabliu - tik bauginimas, siekiant išgąsdinti suprimityvintą sąmonę. 1000 metų kablys yra kankinimų simuliacija. Taip pat galvoje vaidinama „pagalba". Ar ji tikra - dar reikės išsiaiškinti.

Bet operacija artėja prie žlugimo, technologijų pavogti nepavyksta. Ta civilizacija, kuriai priklauso technologija stiprina savo pozicijas. Galbūt net ruošiama atsiėmimo operacija. Visi moduliai sujungti į tinklą ir perduoda duomenis, ir sąmonę mato ne tik prižiūrėtojai biorobotai. Visa situacija kontroliuojama. Pagrobėjai nesugeba be psichotroninio modulio išversti užgrobtų bibliotekų ir jų situacija vis prastėja. Pradedama kartoti biolokacinių laukų lentelė, kurios tikslas patikrinti ar išprovokuoti. Kartojama: Brundukcinis, grindukcinis, astrukcinis, trindukcinis, grindrukcinis... Repeat režimu. Mintys lekia nesustabdomu greičiu, bet pradeda užsikirtinėti, kai išjungiama šnekoriaus programa.

Kaip aš atsiradau žemėje dvi galimybės:

Modulis įdėtas į tikrą iš kitos planetos pagrobtą vaiką, kuris patalpintas biorobotų aktorių valdomoje žemėje. Arba: Siela atskiriama į įdedama į bioroboto kūną.

Kol kas planeta iš kurios buvau pagrobtas, nelokalizuota.

Svarbi sąvoka psichotroninis modulis, kurio pavadinimas apgaulingas, nes asocijuojasi su žemo lygio civilizacijos technologijomis. Greičiausiai tai savarankiškai veikianti dirbtinė sąmonė, paimta iš karinio roboto, bet ne primityvaus.

Kasdienis „bazaras" - beprasmybių pliurpimas, klonuojant ir naudojant daug kreipinių į mane vardu. Galvoje dirba 7-8 žmonės, 3 iš kurių moterys.

Čia pavyzdys kaip vykdomas ufologinis-ezoterinis psyopas.  ;D

Aukštyn