Apie žemaitijos krikštą ir popiežiaus atsistatydinimą

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2013, 19:45:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Atsieli būri iš kavos tirščiu...

vytautai ka tu nusišneki,kokie nuo nieko nepriklausomi?mes ką?šveicarija?norvegija su gamtos ištekliais?nenusisvaik žmogau su tuo nepriklausomi nuo visų,nes tai tokiai valstybei ,kaip mes neymanoma.

Matau čia diskusija beprasmė...

a.t.sielis

Na nežinau, mokslo tyrimai tau nieko nesako, žmonių nuomonės irgi nieko nesako. Sveiko proto argumentai irgi nieko. Panašu į savižudišką politinį impulsą. Kažkas "žino geriau" ir viską nuspręs ir įvykdys. Kokia čia demokratija?

Du dalykus dar pridursiu:

1. Mazuronis laidoje kalba kažką apie ekonominę naudą, tipo, "kaip padaryti kad žmonės gyventų geriau?" Kaip padaryti? Kurti normalią ekonomiką, o ne beprotystėmis užsiiminėti. Jie negeba normalios ekonominės sistemos konstruoti, o tada pasiruošę parsiduoti už grašius, užmuilinę visiems akis, kad tai "be galo naudinga žmonėms".

2. Lietuvos valdžia jau seniai rusų kišenėje. Ir visi mes rusams mokam duoklę, iškovojom tik dalinai politinę nepriklausomybę, o ekonomiškai ir toliau vergaujame - mokėdami už šildymo žaliavas, kurias perkam iš rusų. Kas juokingiausia, kad tai padaryta privaloma vergija - negali atsijungti nuo centralinio šildymo. Taigi, čia viskas aišku, legali vergija. Kas ją įteisino? Tik tie, kas turi iš to naudą.

2Pacas

#32
rugsėjo 05, 2013, 19:53:04 Redagavimas: rugsėjo 05, 2013, 20:00:25 by 2Pacas
Gerbemas,Mariau.Daznai varotiji "antiamerikietiška šizofrenija".Garantuoju kad turi antirusiška šizofrenija.Yra dvi grupes zmoniu,kurie labiau prijaucia vakarams,kiti rytams.Tai vra kaip ir kaskas jau minejo  kad "musu "Lietuvele" atlieka "pigios keksytes" vaidemeni..vieni uz kad mus tratintu vakarai kiti uz rytus.Klausimas kas labiau gerbe ir daugiau arbatpinigiu duoda sitai "pigei keksytei"......

Marius

#33
rugsėjo 05, 2013, 20:00:23 Redagavimas: rugsėjo 05, 2013, 20:02:24 by Marius
Už tokius žodžius apie valstybę,kurią žmonės savo krauju gynė,tu tupakai aplomai tūtėtum gaut parų,o jei šio forumo administracija gerbia šitą šalį,tokius davasios vargetas kaip tupakas,tūrėtų banint už tokias kalbas,nes tokie forumui garbės nedaro.

2Pacas

#34
rugsėjo 05, 2013, 20:06:09 Redagavimas: rugsėjo 05, 2013, 20:08:52 by 2Pacas
Citata iš: Marius  rugsėjo 05, 2013, 20:00:23
Už tokius žodžius apie valstybę,kurią žmonės savo krauju gynė,tu tupakai aplomai tūtėtum gaut parų,o jei šio forumo administracija gerbia šitą šalį,tokius davasios vargetas kaip tupakas,tūrėtų banint už tokias kalbas,nes tokie forumui garbės nedaro.
Aik aik dvasios vargeta tu :DD (kokiu dar zodziu moki?), matomai turi giliu traumu is vaikystes ar aplamai esi kompleksuota asmenybe,nes visus tik ir keiki ir ir izeidineji,zodziu esi piktas 30+ metu dede kuris yra nepatenkintas gyvenimu, sedi kiaura diena prie pc ir,rasineji piktus komentarus,ir dar matai labai megsti izeidinet kitus zmones,daryk isvadas.
Ps ziurek vel negauk ispejimu uz fleima. ;)

paragraf 78

Jei tęsite offtopiką su asmeniškumais gausite po +10 įsėjimo taškų už kiekvieną postą sekantį po mano pranešimo. Dėkui už supratingumą

Aukštyn