Kreipimasis į Inkognito!

Pradėjo Vilnietis, birželio 26, 2013, 22:53:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

paragraf gal maisai mane su kaskuo? cia tau panasu i "gynima"? kad ir kaip nemalonu prisimint sita sena ivyki nuo kurio sulaukiau tiek...http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1113.msg18812#msg18812

paragraf 78

Gal ir maišau, jei maišau tai atsiprašau :)

illuminati

Zinoma forume esu tik naujokas nors jusu forumus ir straipsnius skaitineju kokia puse metu ( gal nepilnai ) , kaip nuo pradziu sakiau taip ir dabar ( siektiek pasiepiau Inkognito ir prisirinkau minusiuku is jo pasekeju ... ) , kad jeigu inkognitas butu kuom nors istikruju ypatingas tikrai nebutu rekaves per forumus ir t.t. , kita vertus kaip minejau pagal jo istorijas galima butu sukt filma ar rasyt romana ... manau kaip lietuvio autoriaus butu neblogai parduotas , o tai , kad zmogus sedi forumuose ir kuria pasakas tai manau dar nereiskia , kad jis beprotis , tiesiog manau turi asmenybes nepilnavertiskumo kompleksa kury stengiasi uzglaistyt kurdamas savo istorijas ir jas bandydamas ypirst kitiems , na , o tie kurie ir dabar juo tiki pagalvokit -   ar zmogus su ateiviu ,, yranga ,, makaulej garsiai rekautu apie  ja ir pasakotu kaip ir kas ... as nesu skeptikas ir neneigiu nezemiskos gyvybes egziztavimo ... bet cia jau persistenkta . Taigi bent jau as sykart visom keturiom palaikau ,, baznytinius sunsnukius " ar kaip ten buvo pavadinti tie kurie netiki Inkogtu ...

Glow

Keista, kad zmogus taip pyksta ant tu kurie abejoja. Jei jis galetu irodyti ka nors, tai jau butu senai padares. Niekas ant jo blogo nieko nesako, tik klausineja, domisi, analizuoja - o jis pradeda "stumt". Protingi naudoja argumentus, ne emocijas.

paragraf 78

Palauk, čia gi mes naudojame emocijas :)

rutulys

Čia kaip suprantu įvyko mažytis stebuklas: moderuojamas inkognito sugebėjo visus padorius forumo piliečius įžeisti ir užsidirbti baną visiems laikams.


paragraf 78

Gal per neapsižiūrėjimą, moderatorius praleido jo priešpaskutinę žinutę. Žmogiška, visko pasitaiko.

Strategas

 Rutuly, taip, jis taip ir padarė. Sugebėjo apdergti daugumą mūsų, išvadindamas "spuoguotais paaugliais"  :D Čia kaip minimum  8)

Viskas ten susisteminta, perskaityk.

rutulys

#83
birželio 29, 2013, 20:15:44 Redagavimas: birželio 29, 2013, 20:27:36 by rutulys
Esmė, kad jis jau buvo moderuojamas. Gal reiktų nubausti ir prasikaltusi moderatorių? Gal smarkiai jo nebauskime, užteks jei forume jis visų atsiprašys? Juokauju, žinoma.

O dėl įsižeidimų, tiesiog kvaila diskusijoje susitapatinti su minia, gal jūsų pusėje ir yra koks spoguotas paauglys, negi tokio sąjungininko atsisakytumėt? Be to, su jo gyvenimo patirtimi ir vidutinio amžiaus žmogus tikriausiai nedaug jau skiriasi nuo paauglio. Nereikia manyti, kad tokioj formoj inkognito bendrauja su kiekvienu asmeniškai, kad ir kokiu svarbiu save laikytumėte visgi jūsų daug ir kiekvienas įnešate savo įnašą į tai kaip visi jūs atrodote bendroje visumoje.


P.S. Man tai užkliūna, pavyzdžiui, jūsų jaunatviškas karštakošiškumas: žūtbūt kaip galima greičiau padėti tašką iš karto visoje istorijoje, pasaulio matymas tik juodai-baltai. Inkognito nėra jūsų marionetė ir gali jums visai nieko nesiaiškindamas nepriimti jūsų žaidimo taisyklių. O tai dauguma jūsų tikrai atrodot kaip vaikai negavę nežadėto saldainio. Man visiškai suprantamas inkognito atsargumas. Negi jūs patys lengvai sutiktumėt įsėsti į kažkokio niekam nežinamo Gintaro automobilį? Praktiškai savanoriškai leistumėtės būti pagrobti dėl pažadėtų kelių litų?


Strategas

  Nesupratai, Rutuly, kaip matau didžiosios dalies informacijos. Skaityk dar ir dar kartą. Ir dar atidžiau, daug atidžiau.  8)

rutulys

Atleisk Strategai, bet aš to nesiruošiu daryti, man tai paprasčiausiai neįdomu ir gaila savo laiko.
Man nuotaikai pagauti ir susidaryti bendrą vaizdą užtenka vienos kitos žinutės.

Beveik visą ši tema tik spardymas į vienus vartus, vartininką išvarius iš aikštės. O dabar nori, kad po laiko ištraukčiau visus įvarčius?

Jei nori trumpai suformuluok svarbią informaciją, tada padiskutuosime, o tai dabar man visiškai neaišku ko aš nesupratau. O gal tiesiog supratau truputį kitaip nei tu?

.L.U.T.H.O.R.

Rutulį, gi parašyta Gintaro žinutėje, kad inkognito gali artimuosius kartu pasiimti jei nori ar nepasitiki juo, kas grobs visą šeimą, nereikia būti paranojiku :)

Strategas

     Nenoriu, Rutuly, nieko cituot, jei susidarai vaizdą pagal nuotaiką, tuomet tai ir atspindi Tavo požiūrį. O paskaityti būtų verta. Vien dėl to, kad Inkognito kaip mažas vaikas dabar man minusus dėlioja. Didelis mažas vaikas, plius privačiai nebendrauja, tik sysioja į kelnaites. NEsolidu.

paragraf 78

Na dabar jau turėtų nebedėlioti. Užbaninau IP adresą.

rutulys

Citata iš: Šešėlis  birželio 29, 2013, 21:57:16
Rutulį, gi parašyta Gintaro žinutėje, kad inkognito gali artimuosius kartu pasiimti jei nori ar nepasitiki juo, kas grobs visą šeimą, nereikia būti paranojiku :)


Tai tik gražus ir kvailas gestas. Negi manai, kad tikras vyras slėpsis už savo moters sijono ar kad ją įpainios į kažkokius neaiškius reikalus? 

Aukštyn