Ar sutinkate su teksto turiniu?

Pradėjo Nusivyles, rugpjūčio 19, 2013, 22:11:18

« ankstesnis - sekantis »

Ar jus tenkina moderatoriu darbas?

Taip. Viska ka jie daro savo ribose.
Dalinai. Kartais persistengia.
Ne. Per daug sau leidzia.
Žemyn

Nusivyles

Esu labai nusivyles moderatoriu darbu siame forume. Jokiame kitame taip jie nedirba kaip siame. Uz betkoki menkiausia nusizengima is karto baudzia. Suprantu kad bausmes nera labai dideles bet mano manymu tai neadekvatu. Kitose forumose to tikrai nera. Moderatoriai leidzia kartais ir nusizengti dalyviams. Ar cia tokiu budu jie savo "galia" nori pademonstruoti ar tokia sio forumo politika bausti uz bet koki menknieki? Gal kas gales man paaiskinti?

.L.U.T.H.O.R.

#1
rugpjūčio 19, 2013, 22:17:25 Redagavimas: rugpjūčio 19, 2013, 22:19:31 by Šešėlis
Kam reikėjo kurti naują vartotoją, kad pasiskųsti? :)  Sakai moderatoriai turėtų būti atlaidesni? Nemanau :) Ne tokios griežtos taisyklės, kad būtų sunku jų laikytis ;) Baudžiami visi nusižengę taisyklėms, prašau pateik pavyzdžių, kur buvo peržengta riba ir nubausta už "menkniekį"?
Vienintelis dalykas, su kuriuo gali prasmukti nenubaustas, tai offtopic'as, kurio neįmanoma išvengti nei viename forume :)

Teroras

Ziuriu populiaru cia sukurti dar viena paskyra ir rasyti nusiskundimus :) Kodel to niekas nedaro is savo paskyros?

Tu cia tikriausiai juokauji su tokiomis pretenzijomis?

CitataKitose forumose to tikrai nera.


Butent del grieztos politikos ir skiriasi sis forumas nuo kitu tokiu forumu. O labiausiai nepatenkinti moderatoriu darbu buna vaikai, kuriems cia neleidziama savivaliauti ir is gero forumo daryti siukslyno.

Moderatoriai cia dirba taip kaip ir priklauso jiems dirbti. Butu mano valia, bausmes butu gal net grieztesnes. Be to kaip pastebejau, niekas cia is karto nebaudzia uz smulkmenas, o tiesiog geranoriskai ispeja. Gaila, kad kartais to geranoriskumo zmones nesupranta, tai tenka griebtis kitu priemoniu.

Zodziu is muses drambli norima padaryti ir tiek.

paragraf 78

Tai daroma dėl tvarkos. Nusileidi vienam, tada automatiškai kitas gali to paties reikalauti. Taisyklės visiems vienodos. Aš forumuose dalyvauju nuo 2000 metų, taip sakant senas vilkas jau šiame reikale. Daugumoje forumų kur moderatoriai nuolaidžiauja, tvyro betvarkė, offtopai, netvarka ir t.t.
Ačiū dievui, šis forumas pasižymi tvarkingumu, dėkui moderatoriams ir tiems dalyviams kurie jau ir patys įspėja kitus kurie pažeidinėja taisykles.
Taisyklės yra padarytos ne šiaip sau, o tam kad būtų tvarka. Jokia bendruomenė be vidaus tvarkos taisyklių negali ilgai egzistuoti.
Šiaip keista, kad žmogus parašęs tik vieną pranešimą skundžiasi tokiais dalykais, lyg pats juos patyrę būtų.
Šiaip įspėjimo taškai dalinami itin retai ir dėl rimtų pažeidimų, arba piktybinio taisyklių pažeidinėjimo, prieš tai įspėjus dalyvį žodžiu. Aš paprastai įspėju tris kartus, po trečio karto seka įspėjimo taškai. Paprastai visi atsiperka tik žodiniu įspėjimu, nebent piktybinis veikėjas pasitaiko.
O tvarka yra, ir ji bus tokia kokia yra, nes jau mačiau ne vieną forumą kuris be grieždto moderavimo tiesiog iširo, nes prasidėjo visiška beleberda. Nesinori, kad mūsų forumas pavirstų į tokį forumą, kokių užsidariusių jau milijonai.

Master

O tu pasakyk man kitą tokio aukšto lygio forumą...
Ne, jie puikiai atlieka savo darbą ir tikrai nepiktnaudžiauja savo privilegijomis, viskas labai savo ribose. Gal net per geri mūsų moderatoriai. Tokias šiukšlinas temas kaip ši išvis reiktų trinti neatsižvelgiant į nieką.
Nes tikrai nemalonu (manau ne tik man), kai atsiranda kažkokių visą žinančių visą matančių naujokų, nusileidusių iš dangaus ir ieškančių teisybės... Na jau... Gal geriau pakeiskime temą į ar ne per įžūliai elgiasi mūsų forumo naujokai. Ir ar būtų galima padaryti, kad naujokas temą galėtų kurti surinkęs bent 30 pranešimų, o prisiregistruoti tik atlikęs tam tikrą testą (juokauju... ) ir sutikrinus ip (ar kaip ten daroma) :D...
Aš manau :)

Benamis

Zinoma sunku objektyviai vertinti savo darba :) Bet tikrai nemanau, kad esame kazkokie besirdziai asmenys kurie nori patenkinti savo ego. Asmeniskai kai matau, kad pradeda kvepeti asmeniskumais arba kai narys paraso kelias zinutes is eiles, ispeju tiesiog zodziu. Zinoma jeigu tai nepadeda tenka skirti baudos taskus. Dazniausiai jau po pirmu baudos tasku narys pasitaiso ir tuom viskas pasibaigia. Sakyciau efektyvi priemone.

Jeigu nebutu tos tvarkos forume, automatiskai ir forumo lygis nukristu iki eiliniu panasiu forumu blevyzgu - to tikrai nesinori ir dziugina, kad to cia labai mazai.

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 19, 2013, 22:20:41
Šiaip keista, kad žmogus parašęs tik vieną pranešimą skundžiasi tokiais dalykais, lyg pats juos patyrę būtų.


Manau cia raso aktyvus narys, tiesiog susikure nauja paskyra baimindamasis, kad po tokios temos neobjektyviai ji vertinsime :)

paragraf 78

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 19, 2013, 22:29:13
Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 19, 2013, 22:20:41
Šiaip keista, kad žmogus parašęs tik vieną pranešimą skundžiasi tokiais dalykais, lyg pats juos patyrę būtų.

Manau cia raso aktyvus narys, tiesiog susikure nauja paskyra baimindamasis, kad po tokios temos neobjektyviai ji vertinsime :)


Dabar galvoju, ar tik nėra pas mus taisyklės draudžiančios kurtis du profilius?

Beje, cituoju taisykles:

CitataTaisyklių nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia.
Dalyvaujant šiame forume, jūs sutinkate su aukščiau išdėstytomis nuostatomis.


Tai gi, kažkokia beprasmė tema gaunasi

Benamis

Na, dabar nors anonimiskai kiekvienas narys gales prabalsuoti ir tokiu budu issakytu savo nuomone apie mus :)

paragraf 78

KAd nėra objektyvumo tuose balsavimuose. Užsišiko koks "neteisingai nuskiruastasis" ir aišku prabalsuos neigiamai. O tokių atsiras. Balsavimas pati neobjektyviausia vertinimo sistema, juo labiau kai jis taip prastai susuktas, kaip šis
Dabar du balsai atiduoti už neigiamą, tai čia ryškiai šito vartotojo sukžūrusio temą vienas balsas ir dar iš savo normalaus userio prabalsavo, taip kad du balsai jau sufabrikuoti.

preacher

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1956.0 -  šios temos autorius įtariu yra Nusivyles, t.y nusivyles = kritika  :)
Nors reik pripažinti ne visada moderatorių funkcijas einantis asmenys yra objektyvus ir kartais vadovaujasi simpatijom-antipatijom  :)

Benamis

Sprendziant is rasysenos tai sakyciau skirtingi asmenys cia :)

paragraf 78

Na nepastebėjau, kad Šešėlis ir Benamis vadovautūsi simpatijomis.
Pats irgi jomis nesivadovauju, juk iš esmės gyvai pažįstu gal tik pora žmonių, tai kaip ir visi lygūs. Man visiškai nesvarbu kas padarė pažeidimą, įspėju bet kurį asmenį, kas jis bebūtų
per tiek metų forumų moderavimų atsikračiau to dalyko simpatijos antipatijos.
Man keisčiausia kai žmonės rašyme įžvelgia emocijas, pvz. karščiavimąsį. Niekada nerašau kai užplūsta emocijos, rašau tik nusiraminęs ir kitiems tai rekomenduoju daryti, nes po to ir pačiam gėda būna skaityti ką emocijų pagautas parašai

preacher

Na bet žiūrėk pvz pateikių: buvo čia diskusija apie žolininkes ir parašiau terorui, kad jis yra kvailas, kad tyki žolininkėm ir t.t Na gavau +10 įspėjimą  ;)
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1713.0 - šioje temoje mane teroras išvadino buku ir t.t ir tylu, ramu niekas net nesuregavo  ;D
Tvarkingas šiaip šis forumas ir t.t tačiau visgi smulkių nukrypimų moderatorių elgesyje yra  ;)

Benamis

As Terora ispejau zodziu uz ta zinute. Tuo tarpu tavo tokios zinutes:

CitataMiki, mes puikiai žinome tokių kaip tu dvasingumus, čiakras ir energetikas. Visokios liaudies medicinos yra peilis, žmogus praradęs vilti griebesi paskutiniojo šiaudo. Man gaila tokiu lengvatikių ir kvailių kaip tamsta...


yra kur kas daznesnes. Be to, ir baustas uz tai buvai jau ne karta. Todel kartais i tai irgi atsizvelgiama :) Del nukrypimu nesigincysiu, tobulu zmoniu nera :)

preacher

Na tada reikėjo įspėti toje temoje, kad bučiau matęs reagavimą iš moderatorių puses, bet šiaip dzin. Na, o šiaip manau reikėtu rakinti šia temą, nes panašu, kad tokias temas kūria, tam tikras "kritikas"  ;D

Aukštyn