Kritika

Pradėjo Kritika, liepos 12, 2013, 12:54:19

« ankstesnis - sekantis »

Ar sutinkate su išsakyta kritika apie Paragrafą?

Taip, tai visiška tiesa. Metas jam atsistatidinti.
Ne, tai kliedesiai - jis turi likti administratoriumi.
Žemyn

Kritika

Laba diena visiems anomaliečiams. Norėčiau padiskutuoti apie forumo administratorių paragrafą. Žinoma senbuviai tikriausiai viešai nenorės reikšti savo minčių, todėl padariau anoniminę apklausą ar sutinkate su mano įžvalgomis. Prašau prabalsuoti tik po to, kai perskaitysite visą tekstą.

Stebint iš šalies forumą, man niekaip nesuprantama kaip pagrindiniai administratoriai iki šiol čia laiko paragrafą? Tiesiog to niekaip negaliu suvokti. Matau atsiranda žmonių kurie irgi tą patį mato kaip ir aš todėl tikiuosi, kad jeigu tokių temų padaugės, jie atkreips į tai demėsį.

Pradėkime nuo to, kad visa tai, ką aš čia parašysiu tera mano asmeninė subjektyvi nuomonė apie šį individą.

Kritika

Iš paragrafo tikriausiai nei vienas narys nėra gavės teigiamo atsiliepimo (gero žodžio). Visur, tiesiog visur kur žmonės kažką parašo (pvz. savo straipsnį) iš jo pusės būna tik vienas dalykas - kritika. Suprantu, kritika yra gerai - bet ar tokia kokia sklinda iš paragrafo? Ar jam sunku kokiam nors forumiečiui parašyti gerą žodį? Tarkime: "Labai įdomus straipsnis/žinutė/citata, bet aš nesutinku su tuo ir tuo." - ar tai nesuteiktu profesionalumo forumo adminui? Kodėl reikia viską taip drastiškai kritikuoti ir menkinti? Ar jis nemato, kad tokiais savo žodžiais tiesiog automatiškai sumažina kieno nors norą parašyti dar ką nors? O gal tiesiog bijo, kad forume atsiras daugiau išmanančių už jį? :)

Asmeniškumai

Visi žinome, kad jeigu paragrafas ko nors forume nemėgsta, tokiam žmogui čia būna labai sunku. Štai pavyzdis kuris parodo, jog toks admino bendravimas su jam nepatinkančiu asmeniu yra mažu mažiausiai nepagarbus, o jau nekalbu apie etika ir t.t.:

Citata iš: paragraf 78  kovo 30, 2013, 17:59:53
O, senas pirda, būsi karo veteranas? :)


Tokiu būdų jis ne tik atvirai demonstruoja nepagarbą asmeniui, tačiau automatiškai jį ir provokuoja už ką vėliau gali ramiai jį bausti už tai, kad neva nusižengia forumo taisyklėms:

Citata iš: inkognito  kovo 30, 2013, 18:04:57
Aš kariavau 1968 metais kai tu dar kiaušiniuose nebuvai suprojektuotas- davatka senas. Ir ne tokiems kaip tu mane senu perdyla vadinti dar snukį tau sugebėsiu kada išmalti. Nebijok atsimenu kaip tu atrodai ir kur tu būni.


Klausimas: ar tikrai žmogus kuris nesugeba susilaikyti nuo asmeniškumų yra tinkamas vadovauti šiam forumui? Aš matau tikrai daug geresnių kandidatų (pvz. Šešėlis, Benamis, eternal.bliss...). Ir iš viso Benamiui mano pagarba už tai, kad jis yra labai diplomatiškas ir taktiškas asmuo ;)

Dviveidiškumas

Neseniai skaičiau Teroro ir paragrafo diskusija, kuri manau daug ką paaiškina apie patį paragrafą:

Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 12:08:28
Master, vizualizacija neturi mokslinio pagrindo :)


Citata iš: Teroras  liepos 03, 2013, 12:20:04
Daug kas neturi mokslinio pagrindo, bet tai dar nereiskia, kad tai neveikia ar to nera :) Kvaila pasitiketi vien tik mokslu, kai ta pati placebo efekta mokslas negali paaiskinti :)


Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 12:21:31
Terore, o kuo mes galime daugiau pasitikėti nei mokslu?


Citata iš: Teroras  liepos 03, 2013, 12:28:09
Mano manymu yra dalyku pasaulyje kurie tiesiog turi likti be atsakymu.

Pats rasei, kad matei savo akimis kaip zmones po maldu pasveiksta nuo ivairiu ligu, kodel neuzduodi sau klausimo kaip ta galima butu moksliskai paaiskinti? :) Tiesiog ne viskas turi remtis mokslu kuris be to labai daznai klysta.

Tegul mokslas geriau aiskinasi kodel Visata pleciasi ;)


Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 12:34:49
Išgydymai, manau irgi racionaliai gali būti paaiškinami, juk mes nežinome iki galo kaip veikia liga, kokie principai suveikia kai žmogus pasveiksta. Aš tikiu kad būna stebuklų, bet jie super retas reiškinys. Vėl gi tų išgydymų, vienareikšmiškai nepriskirčiau stebuklo kategorijai. Gal tai visiškai racionaliai paaiškinamas dalykas.
Man patinka, kad katalikai ilgai neskelbia visokių stebuklingų išgijimų. Pradžioje atliekamas ilgas tyrimas, su medikų ir kitokių mokslininkų išvadomis ir retais atvejais yra pripažįstama jog to neįmanoma paaiškinti. Tačiau daug dažniau randamos racionalios priežastys.

TinSoldier, aš gi nuo pat pradžių sakiau kad esu skeptikas, o tu netikėjai :)


Citata iš: Teroras  liepos 03, 2013, 12:37:01
Na tai tavo ziniai jau antra Jono Pauliaus II stebukla Vatikanas patvirtino: http://www.delfi.lt/news/daily/world/vatikano-ekspertai-patvirtino-antraji-popieziaus-jono-pauliaus-ii-stebukla.d?id=61761365 - mokslas miega? :)


Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 12:42:36
Tai aš sakau, kad retai bet pasitaiko tokių dalykų, bet šiaip aš netikiu tokiais stebuklais.


Citata iš: Teroras  liepos 03, 2013, 12:53:03
Tikrai nebutu nieko keisto jeigu apie moksla aiskintu zmogus kuris nesimeldzia ausktesniai jegai :) O kai tokius dalykus girdziu is taves paragraf, tai mazu maziausiai keistai tai skamba ;D Bent jau man :)

Priejome prie isvados, kad visgi buna stebuklu Zemeje, nors ir retai kuriu mokslas negali paaiskinti. Ta pati Placebo efekta galima lengvai prie stebuklu priskirti. O ir to Benamio dedes isgijimas nuo hemorojaus irgi galime pavadinti tam tikru stebuklu :)



Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 13:02:34
Terore, mokslas ir religija nėra priešai, o kas teigia priešingai tas arba vieno arba kito neišmano.


Citata iš: Teroras  liepos 03, 2013, 13:25:26
Ne apie pacia religija kalbu kaip apie visuma, o apie tavo asmenini tikejima Auksciausiuoju :) Cia jau nesiderina su skepticizmu man niekaip ;) Bet kaip visuomet pabreziu cia tik man taip atrodo. Lygiai ta pati liecia ir stebuklus - jeigu jais tiki (nors kaip tu sakai jie laaaabai retai buna - bet tai nekeicia fakto, kad buna), tai kaip gali save vadinti skeptiku? :)

Tu gal kaip ir as tik noretum buti skeptiku, bet beda tame, kad mes jais nebusime :) Nes tiek tu, tiek as tikime dalykais kurie priestarauja mokslui ir racionaliems paaiskinimams.


Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 13:33:58
Skeptikas nėra tas kuris remiasi tik mokslu, o būtent tas kuris viskuo abejoja. Aš Dievu abejoju kasdien ir kasdien ieškau įrodymų jog jis yra arba jo nėra.
Aš šiaip nelabai ir tikiu visokiais mokslo nepatvirtintais dalykais, nors dievu noriu tikėti, nes logika verčia tai daryti. Aš dievu abejoju kasdien. Tam ir studijavau teologiją, kad suprasčiau kaip ten kas yra.


Citata iš: Teroras  liepos 03, 2013, 13:40:15
Na is tavo ankstesniu postu galima spresti, kad pvz. magija tu tikrai tiki :) Bet galu gale jeigu nori save vadinti skeptiku tai niekas nedraudzia ;)


Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 13:43:11
Ne, magija šiaip aš netikiu. Mane ji domina tik kaip sistema. Dar žinau, kad žmonėms blogai nuo to būna. Šiaip būtų blogai jei tyrinėčiau magiją ir paranormalius reiškinius ir jais tikėčiau


Citata iš: Teroras  liepos 03, 2013, 13:49:48
Na tada nezinau ;D Anksciau teigei, kad magija veikia, kad priveda prie dvasiniu kanciu, kad galedavai net merginas magijos pagalba i savo puse pavergti, o dabar teigi, kad ja netiki ;D Kazkoks vartaliojimasis juntamas :D Na bet cia sazines reikalas ;)

Tuo tikriausiai ir baigiu off-topa sioje temoje :)


Citata iš: paragraf 78  liepos 03, 2013, 13:52:45
Taip, anksčiau aš daug kuo tikėjau, bet žinai, žmonės keičiasi ;) jei nesikeiti vadinasi netobulėji.
Tavo tiesa, nusiofftopinom


Žmogus kuris praktikavo magija n metų staiga pareiškia, kad jis ją netiki ;D Maža to nors vienoje temoje teigia, kad magija netiki, jau kitoje diskutuoja apie magija visiškai rimtai ir su pagarba jai:

Citata iš: paragraf 78  gegužės 29, 2013, 17:12:24
Na tas irgi priklauso nuo tradicijos, paprastai lietuviškoje ir rusiškoje magijoje reikia žinoti krikšto vardą. Voodoo užtenka to kas užrašyta pase.
Daiktas paprastai turi būti susijęs su asmeniu kurį norima užkerėti. O nuotrauka tai nėra šiaip nuotrauka, kai kuriose magijos rūšyse atvaizdas turi saistomąją galią, nes tai yra sielos atspindys, būtent todėl visokie aborigenai neleisdavo, kad juos fotografuotų, nes tikėjo, kad taip pavagiama jų sielos dalis.
Apsauginių kerų irgi visokių yra. Bet čia jau reikia kuistis magijos knygose. Kiekvienam atvejui vis kitoks keras :) bet daug visokio šlamšto pastaruoju metu prileista, tai aš asmeniškai manau jog geriausia apsauga yra malda :)


Ar tai nėra apgailėtina? :) Tiesiog retorinis klausimas į kurį kiekvienas iš Jūsų gali atsakyti tyliai sau ;)

Religijos kišimas

Suprantu, kad paragrafas yra teologas, bet ar tai reiškia, kad visur reikia kišti savo studijų žinias ir kalbėti apie krikščionybę absolučiai visur kur to reikia ir kur to nereikia. Neveltui už šio forumo ribu anomalijos forumas apibūdinimas taip (ne pažodžiui): Forumas kuriam vadovauja fanatikas-krikščionys. Kas per daug - tas nesveika, paragrafai. Ir kas man asmeniškai juokingiausia, kad paragrafas turi tiesiog Dievo dovaną ir gali nustatyti ką tikrai galima pavadinti dvasingumu, o ko ne ;D Čia tai tiesiog viršunė.

Kas šiame forume yra Absoliutas? Žinoma - Paragrafas

Kas viską žino geriau už kitus? Ne kas kitas, o tik paragrafas. Jis šio forumo Absoliutas. Jo tiesa yra tiesesne už kitų narių tiesas ir taškas. Kas skaito ir seka foruma supras šią mano mintį, todėl per daug nesiplėsiu.

Apibendrintant

Labai daug dalyvių iš forumo pasitraukė būtent dėl paragrafo. Kai kurie tiesiog nesugebėjo jam pasipriešinti, kiti buvo užbaninti. Nors tie dalyviai tikrai buvo įdomus žmonės.

Klausimas

Ar ne laikas būtų paragrafui pagalvoti apie savotišką atsistatidinimą? Kiekvienam yra savo laikas. Gal tiesiog vertėtų užleisti administratoriaus vietą kitam nariui, o pačiam kurį laiką pabūti tiesiog paprastu forumiečiu?

TinSoldier

Nebemalkit šūdo.

Faktas, kad paragraf tikrai nepiktnaudžiauja administratoriaus teisėmis, iš oro nebanina kitų žmonių ir t.t. Nuskriaustieji, aišku, prieštaraus, bet tai tik jūsų emocingi paverkšleninimai. Tvarkosi žmogus tikrai gana objektyviai ir racionaliai.

O visa kita - tik paragrafo reikalas, ką jis nori kritikuoti, kam nepritarti, kam pritarti, kur pakeisti nuomonę ir t.t. Vien todėl, kad žmogus prižiūri forumą, jis nebegali turėti savo nuomonės, parašyti, kai pamato visišką nusipezėjimą, ir privalo lysti visiems į subines? Nebesvaikit.

Beje, kiek aš pamenu, tai forume tik du žmonės per visą istoriją buvo užbaninti: 2012 ir inkognito. Ir pastarieji tikrai nusipelnė. Taip kad susiraskit ką naudingiau veikti, nei verkšlenti, analizuoti kiekvieną žmogaus pranešimą, ir kurti tokias kvailas temas :)

Teroras

Na jeigu pasakyciau, kad tekste nera ne menkiausios dalelytes tiesios - sumeluociau pats sau :) Siek tiek tiesos yra, taciau pritariu tikrai toli grazu ne viskam :)

Master

Pabalsavau ant ne, bet perskaiciau straipsni ir susimasciau. Seip Paragrafas gerai atlieka savo darba ir tas akiplesiskumas, autoritetas yra reikalingas. Pripazinkim, Paragrafas yra forumo baime, del kurio mes patikriname savo zinutes pries postindami. Mano galva apie jo atsistatydinima nereiktu mastyti. Jis lyderis, bijau, kad jam dingus forumas taptu arba siukslynu arba ne tokiu populiaru. Plius Paragrafas daug idejas i si foruma. Bet tai tik mano asmenine nuomone. Benamis, kaip administratorius butu per svelnus, tiesiog nemanau, kad jam kiltu ranka baninti ar sukelti arsesne diskusija, bliss taip pat turi savo nuomone, tad galetu ivykti panasi situacija, seselis galbut nebutu toks aktyvus. Manau, kad pats Paragrafas turetu pasitemti perskaites sia kritika, joje daug tiesos (ypac del provokavimo) As manau :)

Benamis

Citata iš: TinSoldier  liepos 12, 2013, 13:10:42
Beje, kiek aš pamenu, tai forume tik du žmonės per visą istoriją buvo užbaninti: 2012 ir inkognito.


Siaip tai labai daug uzbanintu forume :) Bet mano nuomone visi uzbaninti pelnytai :)

2Pacas

Citata iš: Kritika  liepos 12, 2013, 12:54:19


Suprantu, kad paragrafas yra teologas, bet ar tai reiškia, kad visur reikia kišti savo studijų žinias ir kalbėti apie krikščionybę absolučiai visur kur to reikia ir kur to nereikia. Neveltui už šio forumo ribu anomalijos forumas apibūdinimas taip (ne pažodžiui): Forumas kuriam vadovauja fanatikas-krikščionys.


Sitas patiko.Gal but ir yra tiesos straipsnyje na bet kiekvienam forume manau reikia tokio zmogaus kaip paragrafas,tvirto su nuomone.Bet manau kartais jau yra persistengiama,ar ne paprasciau butu tesiok kartais,kaip vyksta koke diskusija nesukritikuoti nes pats sita pastebejau kad is taves labai daug kritikos ir mazai tokiu zodeliu kaip,na galbut ir tavo tiesa,arba pagirimu kamnors.Zodziu pointas toks, kad paragrafai idealiu nera visi mes turim trukumu. :) Bet va nevisi tai pripazystam.

TinSoldier

Citata iš: Benamis  liepos 12, 2013, 13:17:46
Citata iš: TinSoldier  liepos 12, 2013, 13:10:42
Beje, kiek aš pamenu, tai forume tik du žmonės per visą istoriją buvo užbaninti: 2012 ir inkognito.


Siaip tai labai daug uzbanintu forume :) Bet mano nuomone visi uzbaninti pelnytai :)


Čia labai daug, įskaitant ir paprastus reklamerius, visokius Marius2, nevykusius pokštautojus ir pan.? Ar labai daug užbanintų žmonių, kurie aktyviai ir normaliai dalyvavo forume, bet per daug kartų prisidirbo? Kaip inkognito ir 2012?

Benamis

Citata iš: TinSoldier  liepos 12, 2013, 13:21:07
Čia labai daug, įskaitant ir paprastus reklamerius, visokius Marius2, nevykusius pokštautojus ir pan.? Ar labai daug užbanintų žmonių, kurie aktyviai ir normaliai dalyvavo forume, bet per daug kartų prisidirbo? Kaip inkognito ir 2012?


Dabar perziurejau sarasa, tai po to atnaujinimo del ispejimu ir banu forume, daug kam nuimti banai :-X Taigi, dabar galima pasakyti "daug" kartu su reklameriais :)

Temos autoriui aciu uz gerus zodzius, bet as tikrai niekuomet nepretenduociau i tokias pareigas - per daug isipareigojimu :) Kiekvienam geras nebusi, buciau as adminas, manau ir apie mane tokios temos butu kuriamos ;D

.L.U.T.H.O.R.

Reikėjo rašyt iš savo account'o, o ne kurtis naują ir kritikuot :D Mano manymu pati apklausa labai klaidinga, kadangi turi atsakymus, tik taip ir ne :) Galėjai padaryt bent, kažkokį viduriuką, pvz " Man vienodai, arba: man nerūpi". Manau paragraf kliūna tik nedidelei žmonių dalei šiam forume.

Mano nuomonė apie viską iš eilės.

Visų pirma čia yra forumas, jei nepatinka kritika užaukit :D Norit, kad jumis labai švelniai pakritikuotų sakydamas: 
Citata"Labai įdomus straipsnis/žinutė/citata, bet aš nesutinku su tuo ir tuo."
, net juokas ima :D  Kaip jau buvo ir pats paragraf sakęs, jisai forume bendrauja labai kategoriškai. AŠ pats, kol nesutikau jo realiai galvojau "Wow, kažkoks piktas, rimtas dėdė " :D Bet asmeniškai pabendravus visiškai pasikeitė požiūris.

Žinoma prasivardžiavimas, nei iš vienos pusės nėra gerai, bet ištraukei čia tik dalį teksto su inkognito, manau jis (inkognito) daugiau apstūmė ir išreiškė nepagarbą daugumai su juo bendravūsių žmonių, o "senas pirda" čia labai švelniai pasakyta :)

Bendravimas su Teroru, dabar kaip priminei, iš tikrųjų įdomiai atrodo, net man kilo keletas klausimų, hehe. Bet aš čia matau, ne iki galo išvystytą diskusiją apie paragraf požiūrį :)

Įdomu kas forumą taip apibūdina, skamba kaip inkognito žodžiai, hehe. Čia ne kaltinimas, tiesiog per diskusijas su juo, teko išgirsti kažka panašaus:)


Parodyk prašau temą, kur religija buvo įkišta be reikalo, man kažkaip nekilo niekur tokia mintis, o skaitau visas diskusijas. 

Na jau, paragraf tiesa tikrai nėra tiesesnė už kitų narių. O gal aš nematau, kur čia yra tai tikrai prašau, citatomis praplėsti. Ar čia turima galvoje, kad reikia priimti keisčiausias idėjas kaip tiesą, nors yra racionalus paaiškinimas? :)

Dar kartą pasikartosiu, čia tik mano asmeninis atsakas į šį pranešimą, neadvokatauju niekam ir neginu ;)

P.S. O ar kas nors pasikeistų, jeigu paragraf taptų paprastu nariu? nemanau, kad jo nuomonės reiškimas priklauso nuo to. Jei kas nepatinka visada galite skųstis aukštesnėms instancijoms :D

2Pacas

Citata iš: Šešėlis  liepos 12, 2013, 13:30:04
AŠ pats, kol nesutikau jo realiai galvojau "Wow, kažkoks piktas, rimtas dėdė " :D Bet asmeniškai pabendravus visiškai pasikeitė požiūris.


Tai as jau senai galvojau kad taip yra.Manau reikia stengtis buti tokem koks esi realybei,o ne kurtis kaskoki "pikto dedes" ivaizdi nes matai poto ir tokiu straipsniu atsiranda. :D

.L.U.T.H.O.R.

Na ,manau, čia automatiškai gaunasi. Iki meet'o okultiste manė, kad aš ir senas diedas :D Aš tokio įvaizdžio tikrai nekūriau :D

Strategas

    Esu visiškai tikras, kad po truputį po truputį, bet atsipeikės miegantys forumo lankytojai. Pats laikas. Kaip ir sakiau - ateis ta diena, kai del "viską žinančiojo" kils diskusija ir aš būsiu čia. Esu! 
  Nemalonu tik tai, kad dalis forumiečių išties bijo ar padlaižiauja dėdei krikščioniui, kuris taip niekada ir nesugebėjoiš tikro diskutuoti. Jis čia "glavnas", jis čia dalina įspėjimus, jis čia žino viską ir visada, ir nereikia, kaip kažkas bando dabar aiškinti, kad nekiša jis savo krikščionybės - išmokit skaityti tarp eilučių, pamatysit, kad kiša ir dar kaip. Prieštarauti tik tam, kad prieštarauti man atrodo nesubrendusio ir traumuoto žmogaus požiūris.
   Asmuo, sukūręs temą, jei jis senas forumietis, neturėtų bijoti ateiti į čia savo tikruoju nicku. Aš lygiai taip pat būčiau parašęs apie šį Admin, o visus kitus mokančius bendrauti - sveikinu, Jums toli iki Prfg78, bet jo pavyzdžio siūlau ir nesiekti. Giriu Šešėlį, giriu Benamį, peikiu minėtąjį. Man už jį gėda, aš už, kad jo čia išvis neliktų. Skaitau pranešimus ir visada "skipinu" jo žinutes, nes tiesiog pavargau nuo šūdo, apie kurį šneka Tinkarys. Vat čia tai tikrai šūdo malimas.
  Pagarba autoriui. Tikiuos baigs myžčioti padlaižiai ir rėš tiesą nors kartą.

la.benas

Viva la Revoliucion!

O jei rimtai, tai Paragraf, kaip ir visi žmonės, yra visoks.
Kritika tai kritika, bet jo nepakeisi jei jis pats to nenorės. Na o man tai kol kas niekuo jis neužkliuvo, viskas gerai. Bet ką pastebėjau, tai jis per daug dažnai leidžiasi į asmeniškumus, o to tikrai neturėtų būti :)

paragraf 78

Na žinoma dėkui už tokį dėmesį mano asmeniui. Pasirodo kažkam rūpiu, kad netingi kuistis forume ir ieškoti prie ko prikibti.
Tik pradžiai užduosiu pora klausimų:
1. Kas čia per turgus? Nejau negalima savo nepasitenkinimo reikšti asmeniškai? Būtina daryti turgų? Kažkodėl nei vienas kritikos neišsakė asmeniškai man. Net nežinau kodėl, gal kai gaunamas palaikymas iš kitų yra drąsiau? Tad prašau kitą kartą reikšti nepasitenkinmą asmeniškai, o jei jau nepadės tada viešai. Na bent jau taip daroma civilizuotame pasaulyje. Taip pat civilizuotame pasaulyje nesikuriamas antras acountas, kad niekas nežinotų kas teksto autorius.
2. Ar jūs manote jog administratorius:
a) negali turėti savo nuomonės ir ją ginti?
b) turi būti robotu be jausmų, nuovargio, suirzimo ir kitų žmogiškų dalykų bei silpnybių?
c) visiems patikti ir visiems pritarti?
d) jis neturi klysti?

Visiems neįtiksi. Vienam patiksi kitam ne, vienas tave dievins kitas keiks. Nėra tobulų ir neklystančių, visiems patinkančių žmonių. Aš kaip ir visi darau klaidas, esu kaip ir visi. Jei ką įžeidžiau asmeniškai, atsiprašau, niekada neturėjau tokios intencijos. Jei gavosi tai netyčia.
Jei kam nepatinka mano tiesmukiškumas, su tuo turėsite susitaikyti, nes labiausiai nemėgstu kai kalbama už akių, visada rėžiu tai ką manau į akis. Nemėgstu dviveidžių ir apsimetėlių, tad ir pats stengiuosi toks nebūti.

Tad dar katą sakau: jei kažkas nepatinka, rašykite asmeniškai.

inkognito

Manau kad paragarafas neturi teisės būti čiai adminu ir garbingiausia jam būtų atsistatydinti,aišku jei jis to garbės dar nors kiek ir beturi. Aš susidariau nuomonę kad jis čia ne administratorius bet tironas ir vyriausias inkvizitorius ir auklėja jus kad būtumėte jo klapčiukai nuolat jam palaižaudami ir visur siundomi ant to kas jam nepatinka. Asmeniškai mano veikla forumui davė daug pliusų ir negarbinga taip elgti Jums su jums į tėvus tinkančiu asmeniu. Būtų gerai kad tai suprastumėte patys jei dar visiškai nenužmogėjote kaip tas jūsųParagrafas.

Aukštyn