The Secret

Pradėjo Benamis, rugsėjo 13, 2011, 20:50:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Stai sis straipsnis http://anomalija.lt/2011/07/jusu-pasamones-galia/ ir filmas, nera susije? Nes pacio filmo dar neesu mates.

Julija

Įkvepiantis filmas!

Benamis

Citata iš: Teroras  gruodžio 03, 2011, 19:49:28
Stai sis straipsnis http://anomalija.lt/2011/07/jusu-pasamones-galia/ ir filmas, nera susije? Nes pacio filmo dar neesu mates.


Taip, straipsnis ir filmas apie ta pati kalba.

coliuke

Insomnia ar paziurejai si filma ;)? laukiam atsiliepimu :)

TinSoldier

#34
gruodžio 16, 2011, 23:17:18 Redagavimas: gruodžio 16, 2011, 23:21:06 by TinSoldier
Citata iš: Benamis  spalio 15, 2011, 14:36:26
Nesamone. ElfenLara as tau pasakysiu savo pavyzdi, cia tik vienas is keliu. Yra tokia mergina, su ja mokiausiu vienoje mokykloje. Nebuvo nei labai nei ate. Manes net nepastebedavo. Ir vat nezinau kodel bet pradejau kiekviena vakara apie ja galvot, siaip visokios mintys kildavo, pvz. gal pakviest ja kur nors nueiti, gal paprasyti jos numerio ir t.t. Ir ka tu sau galvoji? Praejo gal savaite, ir man raso nezinomas numeris. Atspek kas rase? - Tai tu nori pasakyti, kad tik sutapimas?


Sorry, kad į tokią seną žinutę atsakinėsiu, tačiau man įdomu, kaip pati mergina paaiškino, kad tau parašė? Netikiu, kad nepaklausei ko nors: "kaip čia mane prisiminei" ar pan. Ar būtent tą savaitę, kai tu apie ją intensyviai pradėjai galvot, tą pačią savaitę ji apie tave pradėjo galvot? Galiausiai, netikiu, kad šiaip iš oro, po mokyklos baigimo pradėjai apie ją galvot. Manau, kad visuomet apie ją galvojai. Ir, matomai, ji apie tave pagalvodavo. Spėju, kad tie pagalvojimai galiausiai sutapo :) Nemanau, kad tu ją magiškai pritraukei. Tiesiog tu jai patikai ;)

O filmas atsako į klausimą, kodėl Afrikos vaikai, kad ir kaip svajotų ir 'vizualizuotų' maistą, miršta iš bado? Kodėl vaikų namų auklėtiniai, nors ir 10 metų kiekvieną naktį svajoja apie tai, kad juos apklostys mama, jos nesulaukia?

Benamis

Papildysiu, ta mergina buvo metais vyresne nei as. Mokykloje pastebedavau ja, kad va simpatiska panele ir t.t. taciau del tam tikru priezasciu (mazai drasos, uzimtas laikas po mokyklos - lankiau muzikos mokykla ir baseina) - nesugebedavau/nedrisdavau jos uzkalbinti.

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 16, 2011, 23:17:18
Ir, matomai, ji apie tave pagalvodavo.


Pagal tam tikrus pozymius, galima pastebeti, ar zmogus yra susidomejes tavimi - ar ne. Pas ja tokiu pozymiu nemaciau. Nebent ji sugebedavo tai nuslepti.

Matai, kai man parase ir supratau is ko gavau sms'a stengiausi neissiduoti, kad esu labai nustebes ir kelnes mano jau pilnos laimes ;D Tiesiog bendravau su ja tarsi su eiliniu zmogumi, kuris man parase is nezinomo numerio. Nes patirtis man rodo, kad kuo maziau rodai susidomejima kokia nors mergina - tuo labiau ji prie taves "limpa" (gal cia tik mano atevejais - nezinau). Paklausiau tik is kur gavo mano nr. - atsake, kad per bendra pazystama ir tiek :)

Zinoma visa tai galima pavadinti - atsitiktinumu, bet kaip jau minejau gyvenime buvo ne 1 panasus ivykis kai mano mintys tiesiogine to zodzio prasme materializavosi :)

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 16, 2011, 23:17:18
O filmas atsako į klausimą, kodėl Afrikos vaikai, kad ir kaip svajotų ir 'vizualizuotų' maistą, miršta iš bado? Kodėl vaikų namų auklėtiniai, nors ir 10 metų kiekvieną naktį svajoja apie tai, kad juos apklostys mama, jos nesulaukia?


Ne visa filma atsimeni. Paziurek dar karta. Vien vizualizacijos nepakanka :)

unco

Pažiūrėjau ir aš "The Secret".

Iš pradžių jau iš labai materelistinio kampo į viską žiūrėjo, o aš tik laukiau laukiau kol išplėtos temą apie "stebuklinga" išgyjimą, bet deja pag. vertybės ne tokios pateikiamos buvo  ;D

Čia labiausiai tiktų frazė "If you knew how powerful your thoughts are, you would never think a negative thought." ("Jeigu tik žinotum, kokios galingos tavo mintys, niekuomet negalvotum negatyviai").

Beje, turiu klausimą, dėl meninio filmuko pradžioje - ar tai tik paprasta įžanga turėjusi parodyt tos paslapties svarbą, ar tai koks istorinis įvykis..?

TinSoldier

Benami, jei atvirai, nežiūrėjau aš to filmo.. Perskaičiau straipsnį ir pažiūrėjau tą iškarpą youtubej. Nebeatlaikė nervai :)) Gali labai trumpai parašyti, ką ten dar reikia padaryti be vizualizacijos?

Nes, šiaip, kiek iš straipsnio supratau, tai tereikia pozityviai nusiteikti ir siekti tikslo. Bet čia nieko mistiško nėra :) Pvz, neseniai pabaigiau skaityti "Yes Man" knygą, pagal kurią filmas su J. Carrey yra. Ten taip pat pagrindinė mintis, kad reikia atsisakyti negatyvių minčių ir tiesiog stengtis. Priimti gyvenimo teikiamas galimybes, o ne jas atmetinėti. Ir tai yra gana logiška. Juk į pagalvę visą dieną verkiantis žmogus pasieks mažiau nei tas, kuris eis, bandys, klups, kelsis ir toliau bandys.

Bet kaip tai gali padėti mistiškai atradinti konkretų žmogų, arba nutraukti karus, neradau :)

Benamis

TinSoldieri, patariu tau filma paziureti (nera jis labai ilgas), nes trumpai isaiskinti to kas ten pateikta nepavyks (reikalingi pavyzdziai, kuriu filme yra daug) - del ko vienas ivykis issipildo, kitas ne (nors zmogus to labai nori) ir pns.

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 19, 2011, 13:39:15
Bet kaip tai gali padėti mistiškai atradinti konkretų žmogų, arba nutraukti karus, neradau :)


Man cia ne mistika :) As pvz. The Secret teorija prilyginu kalbejimui su Dievu (ne as ji nelaikau barzdociu sedinciu ant debesies) :) Tiesiog man asmeniskai veikimo principas beveik toks pats kaip ir kokie nors prasymai per malda. Bet tai manau bus sunku suvokti zmogui kuris kaip supratau is jo pasisakymu netiki Sutvereju :-\

TinSoldier

Kūrėju netikiu, bet suvokiu ir suprantu kuo tiki. Palyginimas su malda nemažai ką patikslino :)
Eh, reikės po sesijos pabandyt prisiverst peržiūrėt tą filmą..

P.S. Pabandykit kas nors mane nuvizualizuoti į savo gyvenimus, pažiūrėsim ar suveiks :))

Teroras

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 19, 2011, 17:28:46
P.S. Pabandykit kas nors mane nuvizualizuoti į savo gyvenimus, pažiūrėsim ar suveiks :))


Kaip? Jeigu viska ka apie tave zinom yra tik tavo forumo vardas: TinSoldier?

TinSoldier

O ko dar reikia? Banko sąskaitos numerio? :) Nėra svarbiau pati idėja? Pvz, kiek žinau, tie, kas tipo skraidžioja astraliniuose lygmenyse, norėdami konkretų žmogų aplankyti neprivalo žinoti jo asmeninių duomenų? Kunigas klausykloje, kalbėdamas už mane maldas, niekada neklausė mano vardo, gyvenamos vietos ar nuotraukos atminčiai.. :) Kuo "the secret" prastesnė? :)

Teroras

O kaip as tave galiu vizualizoti?

Mintyse ivairiu spalvu pagalba rasyti zodi TinSoldier?

Pagrindinis

kaip tik turiu knyga, gal reiks paskaityti.

Dark

#44
balandžio 26, 2012, 23:00:34 Redagavimas: balandžio 26, 2012, 23:02:46 by Dark
Teko skaityti knygą, žiūrėti filmą.Pasidomėjau labiau, nors "law of the attaction" ir kiti fenomenai jau buvo žinomi senaisiais laikais, jų antplūdis prasidėjo 19-ame amžiuje, kaip New Thought judėjimo vieną iš formų - įvairios knygos, kuriose rašoma kaip pritraukti turtus ir žmones.

Su vienu draugeliu kalbėjau, tai išvadino New Thought kaip speudomokslu besiremianti propaganda, bent jau aš taip supratau jo mintį.Kabliukų filmas turi, bet pati esmė yra tikra, teko žiūrėti ne vieną dokumentiką, kurioje kalbama apie virpesius ir trauką veikiant mūsų sąmonei, tik keisčiausia,kad išeina, kad jis pseudo mokslu pavadino Kvantinę mechaniką, nors jis žino ,kad tai tikslusis mokslas, bet jo teiginys,kuriuos jis išsako savo nuomonę paneigia jo teiginį.O.o

Man kilo klausimas,  nejau visas pseudomokslas yra nesąmonė? Pastebėjau tiksliojo mokslo fanatizmą tarp žmonių. :(

Aukštyn