Technologijų žala

Pradėjo a.t.sielis, birželio 02, 2015, 11:13:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

#45
vasario 15, 2016, 08:16:44 Redagavimas: vasario 15, 2016, 09:55:37 by Mekabciel
Citata iš: time  vasario 14, 2016, 15:31:54Nes tu kitaip ir negalėtum. Viskas yra daug giliau ir tu supranti. Nemanau, kad problema paviršutiniška, nesvarbi.
Tie gilus dalykai su savokom koja koka eina.

O del tavo straipsnio tai velgi tavo nuostata, jog technologiju automatiskumas yra kenkiantis, bet kazkodel nepaminejai, apie atsiskleidziancias beribes kurybos galimybes. Kam man sedet prie skalbimo masinos ir gilintis i technologinius dalykus, kaip bus omtimaliausia isskalbti savo drabuzius, kad ju dar nesugadinus, jei uz mane padare tukstancius tyrimu ir kiti jau sprende sias problemas,o as tuo metu galiu savo ipade ar telefone papaisyti. Interaktyvumo ir galimybiu buitije dabar kur kas daugiau nei buvo anksciau. Ir tas interaktyvumas vysto eilinio zmogaus kurybini smegenu pusrutuli.
O ankstesniu zmoniu uz mane padaryti bandymai ir klaidos ir yra vystymasis.

Technologiju interaktyvumas ir dabar neuzilgo pasirodysianciu, kaip pvz oculusu, reiksme zmogaus vystymuisi ir ypac dvasiniam yra begaline, nes eilinis zmogus tures galimybe prisiliest prie realybes iliuziskumo. Tuo paciu vystomos ir kitos technologijos, kurios anksciau ar veliau pateks i eilinio vartotojo rankas ir kurios glaudziai susijusios su zmogaus pakitusios samones busena.

Va visai i tema: http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pasaulis/kaip_mes_gyvename/S-52888/

time

#46
vasario 15, 2016, 15:51:42 Redagavimas: vasario 15, 2016, 16:02:54 by time
Citata iš: Mekabciel  vasario 15, 2016, 08:16:44<...) Kam man sedet prie skalbimo masinos ir gilintis i technologinius dalykus, kaip bus omtimaliausia isskalbti savo drabuzius, kad ju dar nesugadinus, jei uz mane padare tukstancius tyrimu ir kiti jau sprende sias problemas,o as tuo metu galiu savo ipade ar telefone papaisyti. (...>
Neturiu racionalaus paaiškinimo, kad įtilpti ir pasakyti, kas yra už viso to. Galiu tik retkarčiais "pabaksnoti", sukelti realią grėsmę susinaikinimui, arba išsigelbėjimui. Tėra vienas dalykas siektinas, tėra vienas dalykas, dėl kurio reikia gyventi. Šis gyvenimas yra tavo nepirmas, neantras, tu kažko neišmokai, tai tavo "mokykla". Nėra nieko šalia tavęs, viskas kas tau duodama į rankas yra "žaislai", jie yra tavo ribotam gyvenimui, neleidžiantys tobulėti ir suvokti, kad yra begalybė. Įspausti į rankas šie daiktai buvo netavo valia, o dėl to, kad tu suvoktum, kad jais naudodamasi nieko nepadarysi, tau reikia apeiti visa tai ir suvokti, kad tu gali sukurti naują realybę, kuri yra begalinė.

Citata iš: Mekabciel  vasario 15, 2016, 08:16:44<...) Ir tas interaktyvumas vysto eilinio zmogaus kurybini smegenu pusrutuli. (...>
Interaktyvumas yra iliuzija. Kiekviena technologija yra pateikta su ribotu skaičiu funkcijų, kurias galima atlikti. Tai yra "vienkartiniai" žaislai įsitikinti savo sugalvotą realybę (fantazijas), kurios ištikųju nėra tikros. Viskas, kas padaryta be tavo įsikišimo yra padaryta ne tau. Kiekvienas žmogus yra individualus ir jis kuria išradimus tik dėl savęs, tik dėl įsitikinimo, patvirtinimo, kad realybė yra tokia, o nekitokia.

Citata iš: Mekabciel  vasario 15, 2016, 08:16:44<...) eilinis zmogus tures galimybe prisiliest prie realybes iliuziskumo (...>
Šis kelias yra, bet jis yra už tikrojo kelio ribų. Mes esam truputėli nuklydę, negalime suvokti esmės, tuo pačiu, dėl ribojimo, pasiekti begalybės, nes gyvenime duoti įrankiai kurti - yra riboti.

Citata iš: Mekabciel  vasario 15, 2016, 08:16:44<...) O ankstesniu zmoniu uz mane padaryti bandymai ir klaidos ir yra vystymasis. (...>
Tai yra "pataisos namai" - gyvenimas. Kiekvienam duotas skirtingas, individualus. Niekas kitas už tave neapspręs tavo likimo, tu priklausai nuo savęs. Jeigu tu paliksi pėdsaką istorijoje, tu būsi žinomas visų likusių šiame gyvenime. Jeigu tu gyvensi ribotą gyvenimą, tenkinsies ribotomis galimybėmis, tu mirsi - liksi nežinomas.

Menas nėra neribotas. Įrankiai duoti išreikšti meną yra riboti, draugiški gyvenimo sindromo ištekliams, "spalvos (ištekliai)" yra riboti. Apsiribojant ribotais ištekliais, kurie yra suskaičiuoti galimybių teorijomis - mes gauname ribotą gyvenimą, net jei ir variantų skaičius būtų didelis, per savo gyvenimą galėsi pateikti tik ribotą skaičių kūrinių, nieko nesuprasdamas.

Mekabciel

#47
vasario 16, 2016, 13:16:38 Redagavimas: vasario 16, 2016, 13:20:37 by Mekabciel
Time pabandyk suprasti jog tu nesupranti jog nesupranti.

Suprask, as tave i viena prasminga kelia pakreipsiu, kad tu suprastum jog dar neperėjai primityvių žinių klasės ir samonės srautu new ageini vinigreta spinduliuoji. Dar kazka naujo, originalaus pasakytum, bet vis kazkoki nenusisekusi blyna kepi kur bepaliesi vis pridege.

 Dar pridursiu jog tu prisirinkai kazkokia kritine mase ziniu, nuotrupu ir jauti jog gali jau dalintis pastebėjimais, bet as esu dievo tevo siela ir tau padėsiu,  kažko nesuvokiantis, paklydes kuriam reikia issivadavimo, esi tu, tavo siela yra paklydusi. Ir suprask, as cia tau be jokio sarkazmo padėt noriu. Reikia rimtai pasneket del taves. Nes dabar viskas yra labai rimta. Jei neziuresi i tai rimtai, tau grės mirtis ir dvasinė pražūtis. Arba tu ismoksi skaityt eilutes, visu pirma bent jau, nes tarp eiluciu dar tau prireiks laiko, arba paklysi visam dvasiniuose velnio klystkeliuose.

Na ir beabejo viskas kur kas giliau ir problema yra kur kas gilesnė. Tai net ne paklidimas paklidime. Tai zemiau nei dviguba tiesos paslėptis. Tai isvis jokio santykio su tiesa.
 

time

Citata iš: Mekabciel  vasario 16, 2016, 13:16:38Time pabandyk suprasti jog tu nesupranti jog nesupranti.
Suprantu, bet neturiu teisės tau pateikti tiesos. Ji per skaudi būtų. Tikroji tiesa yra, bet žinant tiesą gyventi dar sunkiau tai gali ištverti tik galingieji, kurie kiekvieną diena kariauja su laiku, kurie žino visus numatytus ateities planus.

Citata iš: Mekabciel  vasario 16, 2016, 13:16:38Dar kazka naujo, originalaus pasakytum, bet vis kazkoki nenusisekusi blyna kepi kur bepaliesi vis pridege.
Nes taip reikia daryti būtinai, antraip viskas bus sužlugdyta.

Citata iš: Mekabciel  vasario 16, 2016, 13:16:38tavo siela yra paklydusi.
aš praradau primityvų supratimą, nenoriu prie jo grįžti, kadangi aš esu dabar galingesnis nei anksčiau.

Citata iš: Mekabciel  vasario 16, 2016, 13:16:38neziuresi i tai rimtai, tau grės mirtis ir dvasinė pražūtis
Man gresia mirtis jau senai ir žinau kada ji bus, bet tai aktualu tik man, niekam tas nerūpi išskyrus mane.

Citata iš: Mekabciel  vasario 16, 2016, 13:16:38dvasiniuose velnio klystkeliuose
Velnias yra mūsų tikrasis Dievas, mes pasiklydome klystkeliuose, Gerasis dievas liko egzistuoti fantazijose.

Citata iš: Mekabciel  vasario 16, 2016, 13:16:38Tai isvis jokio santykio su tiesa.
Tu sugalvojai savo tiesą ir ja gyveni - tai vadinu įsitikinimais. Įsitikinimus reikia pralaužti. Reikia kiekvienam gyvenimo įvykiui mokėti pritaikyti formulę kad įvyktu arba vienas įvykis arba kitas, jeigu to nepadarai vyksta tik vienos krypties įvykiai tau nebūdingi.

a.t.sielis

Nufotografuotos zmogu veikiancios bangos nuo mobilaus.



Kaip apsisaugoti?

Mekabciel

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 15, 2016, 09:26:06Nufotografuotos zmogu veikiancios bangos nuo mobilaus.
Kaip apsisaugoti?
Tai gal neuzdavinet tokiu klausimu. :)

a.t.sielis

Ta prasme?? :D

Mekabciel

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 15, 2016, 09:46:29Ta prasme?? :D
Ta prasme, kad palikti ir nesigilinti i sia tema isvis, nuosaly but. :)

a.t.sielis

Ir tai pades apsisaugoti nuo wifi bangu gyvenant daugiaaukstyje?

Sakyciau, kokia folija reikia apsiklijuoti ar ka :)

Mekabciel

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 15, 2016, 09:54:06Ir tai pades apsisaugoti nuo wifi bangu gyvenant daugiaaukstyje?

Sakyciau, kokia folija reikia apsiklijuoti ar ka :)
Taip tai pades apsisaugot.
Folija taip pat tik tkejimo irankis. Tai kam tas irankis, jei galima tiesiog netiket bangomis?:)

a.t.sielis

#55
rugsėjo 15, 2016, 10:39:06 Redagavimas: rugsėjo 15, 2016, 10:43:20 by a.t.sielis
Vaziuodamas i Cernobylio zona galiu netiketi, kad radiacija mane paveiks, bet tai nepades. Neziurint kaip as tikiu ar netikiu, gamtos desniai veiks kaip veike.

Neveikia nebent tokiu asmenybiu kaip Jezus.

----

Apsauginiai drabuziai nuo wi fi ir kitu bangu:

http://www.lessemf.com/personal.html

Mekabciel

#56
rugsėjo 15, 2016, 10:46:48 Redagavimas: rugsėjo 15, 2016, 10:48:20 by Mekabciel
Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 15, 2016, 10:39:06Vaziuodamas i Cernobylio zona galiu netiketi, kad radiacija mane paveiks, bet tai nepades. Neziurint kaip as tikiu ar netikiu, gamtos desniai veiks kaip veike.
Video yra apie zmones gyvenancius cernobilio apskrity. Gyvena ir galvos nesuka.

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 15, 2016, 10:39:06Apsauginiai drabuziai nuo wi fi ir kitu bangu:

http://www.lessemf.com/personal.html
O cia tai geras biznis is baimeje gyvenanciu. :)

a.t.sielis

Jeigu yra poreikis, bus ir pardaveju. Sidabriniai rubai kainuoja nepigiai.

Kazin kokie pigesni variantai.

Mekabciel

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 15, 2016, 10:52:11Jeigu yra poreikis, bus ir pardaveju.
Jeigu yra naiviu zmoniu, yra atitinkamai ir gebanciu pasinaudoti tuo naivumu.
Sios dvi zmoniu grupes tarpusavyje dar turi isvirti. :)

TinSoldier

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 15, 2016, 10:52:11Kazin kokie pigesni variantai.
Fizikos vadovėlis.


Aukštyn