Pamąstymai apie astralines keliones

Pradėjo paragraf 78, spalio 04, 2013, 21:01:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Citata iš: Benamis  spalio 05, 2013, 17:37:31
Tai, kad teko daug knygu istraukas skaityti, bet tiesiog niekuomet nepataikiau ant tokios knygos kurioje buvo sakoma, kad astralinese kelionese lengvai gali matyti siuo metu tave supancia realybe :-\


Na gal čia senesnių knygų ypatybė tada, nes kai aš šiuo reiškiniu domėjausi man buvo koks 18 metų. Visi mano draugai kurie tuo domėjosi vienas pas kitą bandydavo namuose apsilankyti. Paskutinę knygą šia tema perskaičiau kokiais 2004 metais, tai galėjo viskas nuo to laiko pasikeisti. Po to tik pavienius straipsnius skaitydavau. Sakau, ezoterika labai nepatikimas dvasingumo kelias, nes jis pastoviai kinta.

Ezekiel

Citata iš: paragraf 78  spalio 05, 2013, 16:21:10
Na čia manau užtektų paprasto eksperimento: papasakoti kas yra padėta kitame kambaryje. Jei tikėti astraliniais keliautojais tai čia niekų darbas, bet net tokie paprasti eksperimentai su astraliniais keliautojais duodavo neigiamus rezultatus. Klausimas kodėl?


Taip tyrimų reikėtų atlikti daugiau. Tačiau aš žinau tik psichologą Charles Tart atlikusi eksperimentą su moterimi turėjusia nekūniškąją patirtį ir jį teisingai atspėjo atsitiktinių 5 skaičių kombinacijas. Nors psichologo išvados nelaikomos patikimomis, nes nebuvo pakartotinų sėkmingų eksperimentų. O kas nustatė, kad astralinės kelionės duodavo neigiamus rezultatus?

Kalbant apie sapnus, sąmoningą sapnavimą tai yra neįprastas ir mažai žinomas fenomenas, žmogus trečdalį gyvenimo išleidžia gyvybiškai būtinam miegui ir sapnavimui. Iš savo patirties žinau kai prisimenu sapnus matau dalykus matytus realybėje, tačiau tam tikrais atvejais matomi pasauliai, kurių niekada nemačiau. Žmonės gauna iš pąsamonės naujas idėjas, universalius archetipus. Kaip?

a.t.sielis

Citataatvejais matomi pasauliai, kurių niekada nemačiau. Žmonės gauna iš pąsamonės naujas idėjas, universalius archetipus. Kaip?


Net vaizduotė turi remtis patirtimi, tik sudeda anksčiau patirtus dalykus į naują vaizdinį. Taigi, kai kuriais atvejais, neįprastus iškylančius vaizdinius gali sukelti praeitų gyvenimų atmintis. Gyvenimas kitose planetose, kitose civilizacijose.

exdead

laikas pabut skeptiku. mazdaug pries menesi atsibudau sesta ryto. vel ejau miegoti ir sapnavau, kad mane vejasi kazkos raudonas padaras. begau pro medines tvoreles kol galu gale be begdamas supratau, kad tai sapnas atsisukau atgal padaras zinoma dingo. kadangi jau zinojau, kad tai sapnas sugalvojau pabandyti paskraidyt. kazkiek pakilau nuo zemes ir viska apgaube tamsa. pradejau jausti virpuliukus nugaroje o priekyje saves maciau kazkoki pilka bei blizganti siula jis sukosi tarsi atomas buvo panasu i saules sistema. virpuliukai stiprejo as pagalvojau, kad iseisiu i ta vadinama astrala. kiek sudvejojau ir susilpnejo. banziau atsipalaiduoti vel sustiprejo, bet galu gale pagalvojau kur nereikia ten nelysiu ir atsibudau. viskas prasidejo kai supratau, kad tai sapnas.

paragraf 78

Aš dažnai suprantu, kad sapnuoju ir ką? Aš jau astrale?

eternal.bliss

ne nu ko taip piktai?  ;D
Paskaityk, jis juk panorėjo skristi, o tu ar norejai sapne skristi?

rutulys

Citata iš: paragraf 78  spalio 06, 2013, 09:05:59
Aš netikiu astrologija, nes aš gimęs po dvynių ženklu, o dvyniai yra labai skeptiški


Aš ir pagal horoskopą dvynys, taip kad apie dvynius nespręsk vien pagal save.

Benamis

Nesupratai jo paraso esmes, rutuli :)

a.t.sielis

 :D Rutuly, jis sako, kad astrologija netiki, bet kalba apie save kaip apie "Dvynį"? :) Čia toks juokelis. Arba gyvenime nutikusi anekdotinė situacija.

paragraf 78

Citata iš: eternal.bliss  spalio 06, 2013, 10:01:50
ne nu ko taip piktai?  ;D
Paskaityk, jis juk panorėjo skristi, o tu ar norejai sapne skristi?


Ba va, nepadedi šypsenėles ir žmonės pyktį išskart įžvelgia :) gal tik pora kartų forume esu rašęs piktai ką nors :)
Tai aš kartais sapne visokius dalykėlius išdarinėju. Bet nemanau kad čia ką nors bendra turi su astralu.

Rutuly, ryškiai nepagavai bajerio :)

exdead

Citata iš: paragraf 78  spalio 06, 2013, 09:05:59
Aš dažnai suprantu, kad sapnuoju ir ką? Aš jau astrale?

nepagalvojai, kad kai sapnuoji ir esi astrale? tas sapnas buvo visai kitoks, sunku paaiskinti, bet pabandysiu. kai sapne supranti, kad sapnuoji niekas nevygsta kol pats nesugalvoji. o ten maciau kitus zmones, judejima t.t...
jie tarsi neregavo i mane. jauciausi tarsi buciau savo samones gelmese tarsi nebuciau tos vietos centras.

paragraf 78

man tai būna įvairiai, ir nieko nevyksta ir vyksta bet galiu koreguoti tai kas vyksta.
Nematau čia nieko mistiško, visiems pasitaiko tokie sapnai, vieniems dažniau, kitiems labai retai.
Tai tikrai neįrodo astralo egzistavimo.

P.S. Leisk paklausti, o tau dažnai taip būna, kad jautiesi vietos centras? :)

exdead

sapne dazniausiai bunu tas centras. bet kiek man buve tokiu sapnu tai vis begu nuo kazko. atsimenu karus kazkokius, zombius t.t...

paragraf 78

tai ir sapne egocentriškas? :)
na šiaip visai norėtūsi kad kas nors pateiktų astralo egzistavimo įrodymus, nes kolkas niekas dar nesugebėjo to įrodyti

exdead

manau, kad greitai niekas ir nesugebes irodyti.

Aukštyn