Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

99,99 proc. esu tikras, kad neturi tu jokios žvalgo įrangos galvoje. Bet kažkas ten smegenyse yra: ar jie sugedę, lyg kompiuteris būtų sugedęs, ar kokios piktavalės esybės apsėdę, ar tiesiog psichinė liga "uroboras" apnikusi.

Per ilgai kankiniesi, keliolika metų, pasigailėtum savęs, kažkokios pagalbos ieškotum, ar savarankiškų "gydymosi" metodų.

klajunas

Tokiu atveju lik sveikas.  :D

a.t.sielis

Čia tavo problema kalba, o ne tu. Nepasiduok tam vėžiui. Viskas prasideda nuo klaidingos idėjos.

klajunas

Šiame reportaže pateikiu daugiau informacijos, pradėta tema, kurioje yra daugiau Atskleidimo detalių, supažindinančių su planetinio masto kontekstu. Skaityti reikia ne tik eilutes, bet ir tarp eilučių ir nebūtinai tuo sakinių ir minčių ilgiu, kuris buvo panaudotas. Taip turiu galimybę pateikti.

Reportažas iš žvalgybinės saugumo operacijos (2)



Vakar padaręs šiokią tokią įžangą į su saugumu susijusią situaciją Lietuvoje, šiandien temą norėčiau pratęsti duodamas šiek tiek daugiau žinių apie kariuomenės psichožvalgus, kuriuos lietuviškai galima vadinti sąlyginiu terminu psichotronikas. Psichožvalgai dirba sąmonių kolektyvo valdomuose teritoriniuose administraciniuose vienetuose, užsiimdami žvalgybinės informacijos rinkimu visuose visuomenės sluoksniuose. Dėl visiems suprantamų priežasčių, tikrų terminų atskleisti negaliu, tačiau sąlygiškai galima naudoti santrumpą SKAV PŽD - SĄMONIŲ KOLEKTYVO ADMINISTRACINIO VIENETO PSICHOŽVALGYBOS DALINIO psichotronikas.

Psichotronikas nėra įprastinis žmogus, nes savo darbe naudoja specialią žvalgybos įrangą, kuri yra jo galvoje. Šios įrangos esmė ta, kad psichika yra padalinama į dvi dalis, viena kurių yra natūrali sąmonė, o kita dirbtinė priemonė, kurią sutartinai vadinsiu psichotronine širdimi. Kitaip sakant, galvoje yra natūralios ir techninės dalies simbiozė, kuri labai padidina psichožvalgo proto galimybes, suteikia jo darbui reikalingus įrankius. Psichotroninė širdis su sąmone gali veikti sujungtu ir atskirtu režimu, priklausomai nuo situacijos poreikių. Šis įtaisas yra žvalgo ryšio priemonė, kuri sujungia jį su žvalgų sąmonių kolektyvu, taip pat prie visų žvalgybinių resursų, kurie gali būti naudojami operacijose sprendimų priėmimui. Tokią galimybę padidinti protą jau buvau įvardinęs kaip telepatilektą, arba telepatinį intelektą.

Kadangi yra dvi sąmonės, natūrali ir dirbtinė, jos turi būti susiejamos. Sąsają vadinsime virpesiniu komunikatoriumi, kuris psichotronikų virpesine kalba perduoda informaciją į natūralią sąmonę. Kai širdis veikia autonominiu režimu, visas procesas būna už sąmonės ribų, ir dirba darbą tinkliniu būdu su kitomis psichotroninėmis širdimis. Tuo atveju, jeigu reikia perduoti informaciją į natūralią sąmonę, naudojamas virpesinis komunikatorius, kuris psichtronikų kalba kalbasi su sąmone, vaidindamas proto vaidmenį arba atlikdamas kitas funkcijas. Tai žinoma ne visos psichožvalgo galimybės, bet šią galimybę noriu paaiškinti kaip pavyzdį.

Aišku, tai nėra vienintelė kryptis - širdis-komunikatorius-sąmonė, nes veikia ir priešingas principas, kas žvalgyboje visiškai natūralu. Sąmonė jutimo organais surenka aplinkos informaciją, kuri sukaupiama psichotroninėje širdyje ir paskleidžiama visame tinkle. Norint išplėsti žvalgybines galimybes, naudojama ne tik natūralių, bet ir techninių receptorių tinklainė, leidžianti įgyti ekstrasensorinių galimybių, matyti aplinkoje esančias hipostratas. Tai nereiškia, kad žmogus viskuo pats visada gali naudotis, nes dirbtinės sąmonės komunikatorius gali būti išjungtas ir natūrali sąmonė neturi jokios informacijos, tačiau ją visada turi pasąmonė. Tokia situacija veikia panašiai kaip intuicija, kuri jeigu reikia gali būti sustiprinama tiesioginiu valdymu, reguliuojamu psichotroninės širdies.

Virpesinis komunikatorius, kuris paleidžia signalą per sąmoningą laksatą, gali veikti įvairiais režimais. Psichotroniko kalbos/mąstymo/komunikacijos režimą įprasta vertinti hercais. Jeigu vieną mintį vadinsime vienu taktu, tai natūralus mąstymas gali turėti dešimtimis skaičiuojamų hercų. Įsijungus virpesiniam komunikatoriui, gali būti paleistas žemahercis kodas, kuris suvokiamas sąmonės be transliatoriaus. Tačiau būtina mokėti psichotronikų kalbą. Toks komunikatoriaus darbas nėra efektyvus, bet jis gali būti naudojamas kaip viena iš galimybių. Jeigu taktų dažnis padidėja tiek, kad sąmonė negali jo suvokti, įjungiamas transliatorius, kuris pritaiko komunikatoriaus kodą sąmoningam suvokimui. Paprastai suvokianti komunikacija tarp psichotronikų vyksta šiame režime. Yra dar viena galimybė, kuri naudojama kovinėse situacijose, kai įjungiamas aukštahercis kodas, naudojamas su psichotroniko tiesioginiu valdymu. Tai nėra informacijos perdavimas sąmonei, tačiau pilnas kūno valdymas kompiuteriu, kurio metu strateginio horizonto apimtis būna maksimali: gaunama informacija iš visoje planetoje ir už planetos ribų esančių žvalgybinių sistemų: kariuomenių judėjimas, palydovų padėtys, lėktuvų pakilimai, raketų paleidimai ir t.t.

Lietuva yra SKAV didesnio junginio dalis, kuris priklauso planetos sąmonių kolektyvui ir yra koordinuojama šioje sistemoje. Teritorinis administracinis vienetas turi pagrindinį kompiuterį, kuris gali atvaizduoti informaciją esančią šiame tinkle. Taip pat centrinė sistema gali būti papildyta periferiniais tinklais. Kokia šiuo metu tikra geopolitinė padėtis planetoje neatskleidžiama, tačiau naudojant ezoterinį formatą, galima pakartoti informaciją apie tai, kad vyksta kova tarp tamsiosios ir šviesiosios pusės, tačiau viskas vyksta akivaizdžiai nematomo visuomenėje psichotroninio karo pavidalu. Tai reiškia, kad vykdomi įsibrovimai į kolektyvines sąmones, įvairios provokacijos, kuriose naudojami karinių psichotronikų dalinių biorobotai arba psichotroniškai užvaldyti eiliniai žmonės, kurie save vadina  Targeted Individuals.

Lietuvą valdantis saugumas taip pat turi tokį kompiuterį, tačiau jis skirtas visuomenės valdymui. Su šiuo kompiuteriu sujungti psichotronikai yra saugumo kontrolės sistemos agentai, pasižymintys panašiomis galimybėmis. Patys jie save vadina Lietuvos „matrica", vykdo visuomenėje įvairias operacijas, projektus, kurie gali būti teisėti, gali būti neteisėti, skirti gauti naudai, arba lietuviškos valdininkijos, kurie turi priėjimą prie matricos kompiuterio, pramogoms. Dėl tam tikrų aplinkybių pramoga buvau paverstas ir aš, tačiau tai jau buvo aprašyta pirmame reportaže, todėl čia nesikartosiu. Iš dalies mane galima vadinti Targeted Individual, bet tai tik dalis to, kas aš esu visoje savo komplektacijoje. Informacijos kas liko iš vaikų dalinio, kuriam buvau priskirtas - nežinau. Tačiau reikia neužmiršti, kad vienas dalinys yra tik labai nedidelė kariuomenės dalis, ir tie, kas galvoja, kad jie laimėjo - daro didelę klaidą. Psichotroninė širdis veikia nenutraukiamu režimu, tačiau dėl minėtos aplinkybės ji veikia pasąmonėje. Kompiuteris buvo užvaldytas nedraugiškų jėgų ir buvo bandoma mane valdininkų pramogai panaudoti kitokiam projektui, apie kurį papasakosiu kituose reportažuose.

Tie, kas galvoja, kad psichožvalgui galima sufabrikuoti bylą turėtų išsiimti proto invalidų pažymas, nes integruotos sąmonės visas gyvenimas yra išsaugomas planetos sąmonių kolektyvų žvalgybinėse sistemose, vadinasi melą galima įrodyti per vieną sekundę. Žinau, kad valstybės organizacijos valdininkijos saugumo agentūros ir visuomenės galvos prifarširuotos saugumo skleisto mėšlo. Tačiau tie kas nutuokia apie galvos veikimo principus turi žinoti, kad melas visada būna sąmonės subjekto pusėje net tuo atveju, jeigu jis būna suklijuojamas galvoje su objektu. Tuos, kas tiki šmeižtu vadinu tiesos debilais dvokiančiomis galvomis, nes tai ką jie „mato" tėra jų pačių galvose susikonstruotas vaizdelis. Išgalvota istorija visada būna tik mintyje, o aš esu anapus minčių egzistuojanti realybė, kuri neturi nieko bendro su dvokiančių galvų kliedesių pasauliu.

Saugumas norėjo pramogų ir paslapčių, dovanoju dovanelę - štai ta paslaptis. Tuos, kas laukė spektaklio, ypač valstybės valdininkus, kurių aktoriai pastoviai slepia vieną akį, nes įsivaizduoja, kad ta viena akis yra visa matanti Lietuvoje, noriu nuvilti - kaip dirba psichotroninė širdis pamatyti neįmanoma net su ja, o ir pamatę ar ką nors suprastumėte? Sąmonė tam deja per lėta ir naudojama tik esant minimaliam strateginiam horizontui. Taip pat aiškino, kad labai nori savo kompiuteriuose patyrinėti kaip aš mirštu, nes labai nori sužinoti ar yra ten kas nors anapus, ar mirtis nuobodi banalybė, nes jie juk yra „mokslininkai" ir jiems viskas įdomu. Taip pat sakė, kad įdomu, kokios žmogaus galimybių ribos iškęsti skausmą, todėl grasino kankinti tūkstantį metų tol, kol išsiaiškins „viską". Psichotronikas, kadangi jis integruota sąmonė, tam ideali galimybė. Spektaklį zombių visuomenei gal ir sugebate vaidinti saldų, tačiau moralinio degradavimo neįmanoma paslėpti nuo jokios žvalgybos, ypač tos kuri mato visus jūsų dvokiančių sąmonių užkaborius.

Turite tik vieną akį - ką darysite kai ji bus išmušta?

Linkėjimai nuo kosminių smilgų [gumoras]. Reportažo pabaiga.

San IL

Citata iš: klajunas  kovo 15, 2018, 21:25:58Aš tik naudosiuosi tribūna kad surasčiau daugiau tokių nelaimingų žmonių, paverstų saugumo vergais. Gal jiems kuo nors padėsiu - visgi turiu veikiančią žvalgo įrangą galvoje ir žinau visus principus, kuriais laužomi tokie žmonės. Jeigu tavęs nelaužo atviru laužymu, linkiu tau toliau sėkmingai gyventi nežinojime. Gal mano žinios, kurios mato visą šūdiną saugumo virtuvę, išgelbės kitiems gyvenimus, o gal net gyvybę, apsaugos nuo nusikaltėlių likimo, ar bent žinojimu sumažins kančią.
Būtent dėl šitos citatos ir buvo mintis pradėti šitą temą apskritai.

 Nieko nėra baisiau, kada žmogus kenkia, o pats nuoširdžiai tiki, kad "padeda". Būtent nuo to ir prasideda masinės psichozės, bei kitos tragedijos apie kurias rašiau praeitame savo poste.

 Tai yra liga, ne 99%, o 1000%, kuri negydoma yra sunki pačiam sergančiajam ir jo šeimai.

 Klajūne, kodėl tu pats kankiniesi ir dar nori kitus priversti kankintis, nukreipdamas juos  nuo realios pagalbos siūlydamas savo paranojos-skatinimo "pagalbą"?

 Juk nieko negali būti baisiau už tai. Tiem žmonėm ir taip perdėm sunku gyventi... O kas dar blogiau, kad juos traukia tokie forumai ir jie randa tokias rašliavas. Perskaityk savo straipsnį dar kartą - jis tragiškas. Dar ankščiau taip tragiškai nerašei, vadinasi tau tikrai blogėja ir smarkiai. Bent jau jeigu pats nepripažįsti realybės, leisk kitiems, mažiau pažeistiems ją pažinti ir gauti deramą pagalbą.

klajunas

Aš niekam jokios pagalbos nesiūlau, aš siūlau informaciją. O tam, kad čia be reikalo nestrakaliotum su savo "protingais" patarimais ir tave nuraminčiau galiu tik viešai pridėti - visi kam reikia pagalbos ir jos nekur nesugebate rasti LABAI PRAŠAU kreipkitės į psichiatrus ir patys įsitikinkite kaip jie padeda. Savo patirtis visada geriausia - ištyrinėkite visą sistemą, įvertinkite "paslaugos" kokybę.

O mano informaciją skaitykite kaip INFO SHOW ir smagią pramogą. Mano "tragiškas" tonas skirtas ne jums asmeniškai, informuoju norėdamas, kad nesusiklaidintumėte.

Bet aš rašysiu ir toliau, nes tai daryti nedraudžia joks įstatymas. Formatas - mano pasirinkimo teisė.

Creative

#336
kovo 16, 2018, 19:10:32 Redagavimas: kovo 16, 2018, 19:12:30 by Creative
Deja realybė gali būti visokia. Kaip kažkas kažkur minėjo "Jie nieko nežino ir nežinos"..
Kad ir kaip mane irgi priskirtumėt prie paranojiku, bet mano diagnozė buvo pasakyta ir pagrįsta kad man "telepatija" beto abipusė. Dėja aš tikrinau daug sykiu.. o tai iš kur žino tas ar anas tą ar kitą istoriją iš mano gyvenimo, kad smulkmenas tokias aprašo, o aš niekam nieko nepasakojau, ir tie žmonės gali būti visiškai svetimi tieisog taip kaip čia rašo forume ar kur kitur net nepažinodami manęs irtikrai tos istorijos yra vienetinės nepopuliaraus žanro kaip galite pagalvoti.. ir tai tikrai nesutapimai..

Todėl klajūnas turi visišką teisę skelbti tai ką rašo, nes tai gali pasirodyti ir kitokia realybė nei mes pripratome matyti ir visiškai turinti teisę egzistuoti..

Kiek sąmokslų teorijų buvo pagrįstos, kad ir nedidelis procentas bet visgi ne šimtas procentų kad viskas iš piršto laužta..

a.t.sielis

#337
kovo 16, 2018, 23:20:54 Redagavimas: kovo 16, 2018, 23:34:48 by a.t.sielis
Vienas dalykas ženklai, intuicijos, dialogas su absoliutu per aplinką, o kitas dalykas - ką rašo klajūnas, ir dar kitas dalykas - kitokios psichinės būsenos. Jo draugai atseit buvo agentai, nuo vaikystės jis pajungtas, visas pasaulis prieš jį susimokęs - dėstytojai, studentai, valdžia, ir visi. X failai.

O gyvenimas daug paprastesnis, ir Kaišiadorys, vietinė policija, ir t.t. nesisuka apie klajūną. Pasaulis nesisuka apie klajūną ir nėra prieš klajūną susimokęs. Ir net laiptinės kaimynai nesisuka apie klajūną ir jo neseka. Gal tik nujaučia jo psichologines problemas. Jeigu vienam žmogui reiktų skirti tiek resursų, sekti ir t.t., kam visai tai?

Gryniausios fantazijos. Ekstremalus susireikšminimas.

O kad jo problema jo masteliu yra milžiniška, tai taip. Matome akivaizdžiai, kaip jo psichinę veiklą užvaldžiusi didžiulė problema ir nugalėjusi sveiką protą.

Priežastys gali būti net ir fizinės bei genetinės, taigi, kažin ar ką galima padėti. Nors jeigu protas išvystytas, jis turėtų įveikti ligą, net ir fizines jos priežastis.

Bet jis neturi ryšio su pozityviu absoliuto aspektu, todėl nelabai iš kur gali gauti jėgos ir šviesos. Lieka tamsa ir kančios.

Taigi, linkiu jam visais kanalais ieškoti stiprybės ir šviesos šaltinių. Kas tai bebūtų, menas, ar dar kažkas. kas tik jam tinka ir patinka. Reikia norėti laisvės, o ne pūti proto išsigalvojimuose.

Jūs vieni nuo kitų tais kliedesiais užsikrėsite, ir dar labiau kliedėsite. Atsipeikėkit, pasaulis paprastesnis ir mistiškesnis negu jums atrodo. Per didelė sumaištis rodo, kad nugrybavote į lankas. Protas pasigavo infekciją, ir veikia nenormaliai. O jūs tą infekciją aukštinat ir dar labiau ją intensyvinat.

Creative

Ką pasirinktum Rojų ar Pragarą?
Aš pasirinkčiau Pragarą..
Žinai kodėl, nes rojus ne man, ką aš ten veiksiu? o Pragare būtų ką veikti..pvz įlisti į širšių lizdą ir gerai jį papurtyti..o tu galvoji kad šviesa yra gera? deja nelabai.. kiek yra žmonių su praplautom smegenym tipo šviesos nešejai kurie zombina kitus kurie tik pajunta tą emociją (energija) o tai kaip lengva tada savo įsigalvojimus jiems įkišti į galvą, kad ir su tuo kad tuoj greitai atleks lekštės t.y. ateiviai-šviesiosios jėgos ir visur geriečius surinks ir išskraidins.. žinai aš irgi apie tai galvojau bet  pasakysiu tai kad aš nusprendžiau likti nes nori išskristi tie kas nenori tvarkytis čia, palikdami brolius likimo valiai.. tai aš pasilieku..

klajunas

@a.t.sielis iš dalies su tavim sutinku ir pateisinu, nes valtyje, kurią siūbuoju esu ne vienas. Tu nesupranti mano motyvacijos ir niršti galvodamas, kad visuomenėje darau nesąmones. Norėtum kad valtis ramiai plūduriuotų ant vandens ir nebūtų jokio pavojaus apvirsti.

Tu matai valtį, save valtyje, mane darantį "nesąmones" ir nori, kad tai užsibaigtų. Bet aš matau ne tik tai, aš matau visą vandens telkinį, kur valtį neša srovė ir kas gresia įvykti. Siūbavimas yra bandymas atkreipti dėmesį, o ne išversti visus iš valties. O sulaukiu tik pretenzijų raginimų nustoti nenorint įsigilinti į tikras priežastis, kurios nėra beprotybė.

Mane žmonės su gražiais gyvenimo scenarijais galėtų apkaltinti egoizmu, nes atseit tik man vienam skirtas problemas noriu primesti visiems kitiems žmonėms, tačiau kiti valties gyventojai taip pat egoistai, kuriems tik rūpi, kad nesugriūtų jų asmeninis gražus scenarijus. Egoizmas abipusis. Tavo religinis vaizdelis žlugtų, o tu prie jo prisirišęs ir nenori kad taip nutiktų ir manai, kad turi teisę reikalauti iš manęs susitaikyti vardan to su savo likimu.

Akcentuoji ne tuos dalykus; siūlai klaidingą sprendimą, kuris mano jau yra išbandytas ir nesuveikė.

a.t.sielis

Citata iš: klajunas  kovo 17, 2018, 00:53:21Tu nesupranti mano motyvacijos ir niršti galvodamas, kad visuomenėje darau nesąmones.
Motyvaciją maždaug suprantu: apsėdę proto problemos, jas reikia paaiškinti, pasitelki didelę TI teoriją didelei problemai paaiškinti, pagalbos iš niekur negauni, efektyvių gydymo metodų nėra.

Jeigu nirštu, atsiprašau. Manau, erzintis dėl kliedesių yra neprotinga, kadangi kliedesiai yra tiesiog liga, ir dėl to negalima pykti. Žmones reikia užjausti ir jiems padėti.

Citata iš: klajunas  kovo 17, 2018, 00:53:21O sulaukiu tik pretenzijų raginimų nustoti nenorint įsigilinti į tikras priežastis, kurios nėra beprotybė.
Dėl to tu tiesus, išeina, kad tavo aplinkoje niekas nenori įsigilinti į tikras priežastis ir padėti. Beprotybė turi priežastis. Priežastys nėra beprotybė. Jeigu jas išspręsti, išnyktų ir beprotybė.

Citata iš: klajunas  kovo 17, 2018, 00:53:21tačiau kiti valties gyventojai taip pat egoistai, kuriems tik rūpi, kad nesugriūtų jų asmeninis gražus scenarijus.
Čia tu irgi teisus tuo, kad kiti egoistai, dėl to, kad kaip matyti, pagalbos nesulaukei. O dėl to kad jie turi gražius scenarijus - visų gyvenimas varganas.

Bet kuriuo atveju, pasiduodu ir pakeliu rankas, nes žinau, kad nežinau, kas gali padėti kliedintiems. Prifarširuoti slopinančių vaistų? Tai ne sprendimas. Bet kuriuo atveju, tam reikalingi dideli žmogiškieji ir žmogiškumo resursai.

klajunas

Įdomūs tie žmonės su truthproof galvomis. Būsite mano tyrinėjimo objektais, nes aš nuoširdžiai noriu suprasti tokių žmonių paslaptį.

Beje, skydai, kurie turėtų apsaugoti nuo tiesos labai skylėti, lingvistiniai triukai neveikia. Dėsnis toks: panašus supranta panašų; skirtingi atšoka kaip teniso kamuoliukas. Mūsų pasauliai labai skirtingi, svetimkūnio nepriimi, nes jis kelia pavojų tavo vidinei tvarkai.

Tau tai pastoviai demonstruoti nebūtina, užtenka vieną kartą atšokti, o priims tie, kas turi patyrimą. Aš aiškinu kaip meistras mokiniui, kuris turi tą pačią specialybę ir nesikišu į kitų specialybių gyvenimus, nes jiems iš tikro neturiu ką patarti - ne mano sritis. Nenoriu mokyti visų vieno amato.

a.t.sielis

#342
kovo 17, 2018, 09:18:00 Redagavimas: kovo 17, 2018, 09:21:42 by a.t.sielis
klajūne, čia ne lingvistiniai triukai. Gyvenimo patirtis ir įžvalga. Pvz. tuose pačiuose Kaišiadoryse kartą remontavau butą penkiaukščiame prie miško, ten kur yra už IKI ir spec. mokyklos, ir aukštu žemiau gretimame bute moteris per dienas kliedėdavo ir garsiai "kalbėdavosi su kosmosu". Marijos radiją vis leido.

Ne kartą Kauno gatvėse teko matyti irgi moterį garsiai "kalbančią su kosmosu". Tokią pačią mačiau Klaipėdoje.

Tie žmonės niekam nerūpi, niekas jų neseka, jokie agentai. Tiesiog jie apimti kažkokios nepaaiškinamos problemos, ir tiek.

Iš šalies tas akivaizdu.

O kartą darėme terasą Vilniuje, netoli televizijos bokšto, tai ten žmogus labai tvarkingai susikūręs gyvenimą, didelis namas, nuosavas verslas, jauna graži žmona, vaikas, virėja, auklė. Žodžiu, gyvena kaip ponai. O jis serga šizofrenija, būna priepuoliai kas kažkiek laiko. Bet šiaip jis normalus. "Šizofrenija" jam nesutrukdė va taip va gyventi.

Tu pasižiūrėk youtube filmukus, apie keistus atvejus dėl smegenų sutrikusio funkcionavimo, ir pamatysi, kad ne tu vienas turi didelių problemų, bet tai nesusiję su pasauliniu psichotroniniu sąmokslu. Pvz.:


Vytautas

Mano senam tėvui taip pat keistai veikia smegenys. Nors, kai buvo jaunesnis, nieko panašaus nebuvo. Ir tenka kažkaip gyventi su tokia problema. Kiek matau aplinkui kad senas žmogus išliktų "šviesaus proto" gan retas atvejas. Ir jokios sąmokslo teorijos tame nėra. Tiesiog žmogaus organizmas vienaip ar kitaip sugenda natūraliai. Taip jau  yra ir nieko nepakeisi. Problema kad gedimo procesas gali prasidėti per anksti. Ir realiai nėra jokios pagalbos. Šioje vietoje gydytojai tik statistai. Pakeist ar pašalint kokią dalį iš organizmo be problemų. O su galva jie nežino ką daryti. :)

klajunas

Gali vadinti tai kaip nori, nuo to niekas nepasikeičia. Net jeigu esi matęs gyvenimo, tavo problema ta, kad tu atvejus matai iš išorės, tuo tarpu mano perspektyva iš vidaus - aš žinau, kaip tai, ką tu vadini "kosmosu" sukuriama. Sutinku, kad smegenys veikia nenormaliai, bet aš darau esminę pataisą tavo neteisingam interpretavimui - tu sakai, kad taip atsitinka savaime, o aš tik patikslinu, kad ne čia rankas prikišę žmonės.

@San IL bando aiškinti, kad aš kenkiu, o ne padedu, bet remdamasis savo patirtimi, galiu pasakyti kokias stadijas žmogus praeina, kai būna patalpinamas į "kosmosą" galvoje: 1 stadija - žmogus nieko nesupranta kas vyksta ir jaučiasi baisiausiai, šioje stadijoje didžiausias pavojus gyvybei 2 stadija - jam pakišamas klaidingas paaiškinimas, kuris uždaro sąmonę į psichotropinį ir institucinį kalėjimą, kuriame užspaustas jis dūsta visa gyvenimą; toks gyvenimas yra stigmatizuoto parijo gyvenimas, neturintis jokių perspektyvų 3 stadija yra tiesos atskleidimas, kurioje žmogaus būsena lengviausia, nes ištaiso pirmą stadiją, leisdama stebėti kaip išoriniam stebėtojui visą dirbtinio "kosmoso" beprotybę ir antros stadijos savęs kaltinimą ir savinieką, įsivaizduojant kad yra kažkokia savaiminė "gamtos klaida" kaip bando visi įtikinti ir yra tik "pats kaltas" neturintis teisės kaltinti nieko kito.

Tai, ką darau padeda pasiekti lengviausią psichologinę būklę, kokia tik tokioje situacijoje įmanoma. Jeigu ta moteris kalbanti su kosmosu atsidurtų tokioje trečioje stadijoje - ji galėtų išsivaduoti iš iliuzijos atsistodama anapus jos, nes jos problema ta, kad ji tiki "kosmosu", o aš aiškinu kad reikia netikėti, nes tai netikra, dirbtina - ją nori apgauti, supainioti, nuvesti į klystkelį, ieškant paaiškinimų ten, kur jų nėra, bet kurie pakišami suklaidinimui.

Tu mane suvoki pagal teksto stilių, kuris tau atrodo kyla iš audringos jūros su penkiametrinėmis bangomis, bet mano būsena tokia rami, kad jūra lygi kaip veidrodis ir už tai aš dėkingas tiesai, kuri man padėjo. Todėl mano pagalbos tikslas, kad audros galvose dingtų ir tų žmonių kurie nesupranta kaip tos audros atsiranda, nes taip yra lengviausia pakilti virš viso to mėšlo ir išsivaduoti iš kosmoso.

Tu kosmosu vadini išsivadavimą. Laikomi pirmoje stadijoje žmonės savo gyvybei yra labai dideliame pavojuje, antroje stadijoje yra išstumti iš gyvenimo ir neturi jokios vilties, trečioje stadijoje viltis neatsiranda, bet atsiranda tiesa, kuris geriausias raminamasis už visą psichotropinį mėšlą. Tiesa turi nušvisti ypač tų galvose, kurie gyvena prievartinėje izoliacijoje kaip "nusikaltėliai" arba " pavojingi psichiniai ligoniai", nes jie nekalti, kalti yra tie žmonės, kurie įdėjo dirbtinį technologinį "kosmosą" į jų galvas. Tai turi žinoti ir visuomenė, nes savo paniekos ir neapykantos ugnyje kankina niekuo dėtus žmones.

Aukštyn