Medžių biokorekcija (bendravimas su medžiais)

Pradėjo Msj3, balandžio 06, 2017, 12:34:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Msj3

 Sveiki, ar yra Kaune žmonių bendraujančių su medžiais, t.y. tų, kurie koreguojasi savo bioenergetiką per medžius? Būtų įdomu sužonoti kur jūs tai darote, o gal ir žinotę kokią bendruomenę, kuri tokią korekciją praktikuoja. (o gal ir tema tokia forume yra? (bo ieškojau, bet neradau)).

Čia įmetu kelias nuorodas, kad aiškiau būtų apie ką kalbu.

https://www.youtube.com/watch?v=_80N_Nyxbho
medziai-guodzia-ir-gydo-1034-244596
http://anomalija.lt/2016/11/medziai-donorai-medziai-vampyrai/

Daug youtube yra medžiagos (bent jau rusų kalba) kur žmonės kalba apie medžių energiją, gydymo galias ir pan.

Msj3

upgreidinu

Tegul tai vadinasi  PARAMA KOL EINI, AR PARAMA, KOL DAR IEŠKAI KUR EITĮ.

Taigi, apeinant visokius "kodėl tai nežinoma", ar net visokius įrodomuosius faktus "kodėl tikslingai tai slepiama/naikinama" pereisiu geriau prie pačios esmės.

MEDŽIAI. Medžiai turi stiprų energetinį harmoningą lauką, šalia kurio atsidūręs žmogus patiria harmonizuojantį psichikos ir somatikos poveikį/korekciją.

Kaip tai daryti yra daugybė pvz internete. Trumpai išdėstant pagrindinius akcentus, tai su medžiu reikia elgtis kaip su asmeniu, kurį gerbiate. Tada nugara atsiglausti į jį ir mintimis tapti juo/susitapatinti. Kas yra jautresni poveikį pajaus labai greitai. Į dieną užtenka pabūti po kokias dešimt penkiolika minučių ir gauni gera dozę energijos/nusiraminimo ir panašiai.

Patartina šiuos "bendravimus" atlikinėti su tuo pačiu medžiu. Yra internete ir daugybė info, kad kaip išsirinkti medį, kaip žinoti, kuris yra stiprus/sveikas ir panašiai.

ir svarbiausia NEREIKIA ČIA NIEKUO TIKĖTI. Apie tai veikia ar ne, ir kaip veikia, supras kiekviena iš rezultatų.

Kai išmoksi pajausti medį, tai labai greitai suprasi, kad kodėl ąžuolas yra laikomas išskirtiniu ir šventu. Ir suprasi tatai ne iš kažkokių mitų/tradicijų/tikėjimų, o iš savo asmeninės patirties. Ir iš kitos pusės, kai sutiksite kažką kabantį apie medžius, kuris tą kalbėjimą grindžia kažkokiomis ten senolių tradicijomis - tai vadinasi toks žmogus pats tiesioginio patirtinio ryšio su medžiais neturi ir jam tai yra tik tikėjimo dalykas.

O dabar apie šventasiais giraites ir kodėl Bonifacijus atėjęs į Lietuvą ir užėjęs į miškelį gavo į dūdą. Reikalas toks, kad seniau kai gimdavo vaikas, būdavo sodinamas medis arba vaikui priskiriamas jau esamas koks  nors jaunas medis. Tada nuo mažens vaiką vesdavo į sąveiką su medžiu, t.y. tiesiog, kad medis jį koreguotų. Be to, jei bendraujama yra su vienu medžiu susiformuoja ilgalaikis ryšys tarp bendrautojų ir medis žmogų koreguodavo net ir tada, kai šis nebūna prie jo. O žmogus savo ruožtu nuolatos jaučia medžio palaikymą ir ryšį su juo. Čia vėlgi niekuo tikėti nereikia. Pabendraukite/pabukite su/prie medžio bent po 15 min į dieną ir jau po dviejų savaičių atsikėlus pirma vieta/jausmas į kurią norėsite bėgti, tai bus pasilabinti ir pabūti su savo nauju geriausiu draugu.

Tai va, jei toks ugtelėjęs vaikas turintis ryšį su medžiu paskui  išvyksta iš gimtojo kaimo, tai pagal medį su kuriuo jis turi ryšį, buvo galima suprasti/spręsti, ar su tuo vaiku/žmogumi viskas tvarkoje. Jei įvykdavo nelaimė, pagal medį tai būdavo galima pamatyti/pajausti, nes jie būdavo ryšyje. Ir iš kitos pusės, pakenkus medžiui pakenkiama ir žmogui, kuris su juo yra ryšyje/susijęs (taip pat kaip galima pakenkti žmogui pakenkus jo artimam žmogui, su kuriuo jis yra ryšyje)

Tad taip senovės žmogus turėdavo savo medį ir per jį koreguodavosi/sinchronizuodavosi. Arba kitaip sakant, tam tikros bendruomenės nariai turėdavo savo medžius. Štai tokių medžių erdvė/giraitė būdavo laikoma šventa ir labai gerbiama. Joje buvo draužiama laužyti šakas ar bet kaip kitaip destruktyviai veikti medžius, nes jei pakenkiame jiems, pakenkiama ir žmonėms, kurie yra su jais ryšyje. Todėl jei ten ateidavo koks nelabai ką suprantantis baobabas ir pareikšdavo, kad čia viskas yra vėjai ir dar neduok die nulauždamas kokią šaką, tai savaime suprantama, kad tokio neišmanėlio laukia liūdna pabaiga, nes jo veiksmai yra analogiški, kad kas įeitį į kaimą ir žaloti pačius žmones.

Veikiausiai taip nutiko ir bonifacijui, kuris iš karto už savo neišmanymą gavo kamehame. Bet vėlgi pasikartosiu. Šitais dalykais nereikia nei kiek tikėti. Truputukas praktikų ir suvokimas ateis savaime. O praktikos šios tiek lengvos, kad jos prieinamos visiems, kurie moka skaičiuoti iki dviejų.


Tad kažkuria prasme, mes kiekvienas prie savo namų netoli turime super sveikatos stiprintojus/palaikytojus. Jei žmonės tatai praktikuotų, praktiškai didžiosios dalies nerimo/energijos trūkumo/prislėgtumo ir t.t nebeliktų. Ir tai kur kas efektyviau ir už daugumą surogatinių dvasinių praktikų. Bet dar kartą pasikartosiu - nereikia tuo tikėti, o tereikia trumpą laiką papraktikuoti ir supratimas ateis savaime iš savo paties patirčių.  





cs

Daugiau man atrodo apie psichologiją išmanai... Tai kam tau maskuotis pasakomis? Tu psichologijos profesorius, ar tik lituanistas?

xsistemax

Nežinau,ar medis gali ką nors koreguoti.Ar jam to reikia?
Koreguoja pats bendravimas su gyva esybe.Tavo paties nuostata tame bendravime.
Užtat ta pati tavo nuostata labai stipriai įtakoja medį(įrodyta daugybe eksperimentų).
Klausimas tas pats:ar medžiui to reikia?Deja,jis nuo tavęs niekur negali pabėgti. :)

Msj3

#4
balandžio 09, 2017, 09:43:39 Redagavimas: balandžio 09, 2017, 09:50:08 by Msj3
Citata iš: xsistemax  balandžio 09, 2017, 01:03:44Nežinau,ar medis gali ką nors koreguoti.Ar jam to reikia?
Koreguoja pats bendravimas su gyva esybe.Tavo paties nuostata tame bendravime.
Užtat ta pati tavo nuostata labai stipriai įtakoja medį(įrodyta daugybe eksperimentų).
Klausimas tas pats:ar medžiui to reikia?Deja,jis nuo tavęs niekur negali pabėgti. :)

Tokiu atveju galima sakyti, kad ne vanduo tave duše prausia/koreguoja, o tavo nuostata apie vandenį, t.y. bendravimas su juo. O pačiam vandeniui to nereikia, tik jis negali niekur pabėgti. O kad tavo nuostatos daro vandeniui įtaką irgi yra daug eksperimentų.

Todėl aš daugybę kartų ir sakiau, kad nereikia čia niekuo tikėti, nieko prisigalvoti (kaip ir einant į dušą), o tiesiog padaryti ir pasiiūrėti rezultatus. (arba nedaryti, jei nenori, nes čia jokia ne privalomybė ar dar kas nors).

Kitu atveju, jei koreguoja ne medis, o paties žmogaus nuostatos, tai lygiai taip pat žmogų prie laužo šildo ne ugnis, o paties žmogaus nuostatos apie ugnį/bendravimas su ja.

Dar dar kartą pasikartosiu, nereikia čia jokių nuostatų ir jomis ten bandyti kažką išspausti, išsiplacebinti. O į klausimą ar medžiui to reikia, į tai tegul atsako pats medis. Nes kitu atveju tu jam priskirsi savo paties kažkokį susigalvojimą ir manysi, kad tai neva yra jo paties pozicija.



cs

#5
balandžio 09, 2017, 10:55:45 Redagavimas: balandžio 09, 2017, 11:00:44 by cs
Keista nesutikti, ar bent pamanyti, kad susiejimai nereikalingi pačiam žmogui. Yra kažkokie tikslai ir jie vyksta tik tuomet, kai yra susiejimai. Tu tų susiejimų efektų nematai ir tau nereikia. Pasakodamas visiems apie tai priverti visus lygiai taip suprasti. Kam tu per pasaka tai perteiki, nes nematau prasmės...?

1. Kas pirmas tai pastebėjo - buvai tikrai ne tu, bet ir aš neišmaniau, kad visi eina link to, kai sužino, kad jokie susiejimai nebekelia tikėjimo ir visi atbunka nuo realybės ir santykinai išgalvotų reikšmių, priskiriamų.
2. Nuostatos yra kaip išsigalvojimas, reikia nieko neišsigalvoti ir būti atspariems betkokiai idėjai. O taip sukuriama apsauga, kuri pati yra išsigalvojimas.
3. Ignoruoti negali, nes nesiskaito, kad efekto nejauti ar atbukai nuo tam tikrų nuostatų, vistiek turi palaikyti vienaip ar kitaip, nes nėra geresnių. O tas nustoja kurtis per tokį nusistatymą. Nuostatų gali nebūti dėl tokio nusistatymo... Apie tai reikia pagalvoti...

Aukštyn