Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

pi

Sapnavau gyvatę, kurią esu gavusi kaip palikimą ir privalau saugoti. Pradžioj ji buvo nedidelė. Po kiek laiko pastebėjau, kad išaugus tiek, jog jau gali laisvai iššliaužt iš terariumo. Man dingtelėjo mintis, kad aš jos dar nė karto nemaitinau. Puoliau mąstyt, kuo galėčiau ją pamaitint. Salotos lapu? Šalia nuskambėjo patarimas, kad pienu. Toliau mąstydama prisiminiau, kad gyvatės (maniškė lygtai pitonas buvo) ne žolėdės, joms reikia mėsos. Taip ir pabudau su labai svarbiu man klausimu: "Kuo maitinti gyvatę?"

nereikalinga

Sapnavau kirmėles,ir niekada šis sapnas nepraeina kaip paprastas sapnas,po jo visada būna pasekmių ( Su sveikata ) Ir štai,sunkiai gripuoju  :'( :'(

Master

Šiąnakt sapnavau labai ryškų sapną, kas man paliko gan didelį įspūdį.
... Pamenu, vienas žmogus kažkada minėjo, kad galima susidaryti sapnų žemėlapį ir jo pagalba ieškoti sapno centro, kuriame yra lobis, kuris gali praplėsti sąmonę ar kažką panašaus..
Žodžiu, tai man labai įsirėžė į galvą ir šią naktį tai ir sapnavau...
Kad sapne bandžiau surasti tikrąją sapno erdvę. Tai kas man pavyko, jog kažkokiame darže radau medžius, kurie buvo netikri, tik atvaizdas. Sukaupus vidinę jėgą ir tada prie jų prisilietus jie ištirpdavo, o jų vietose atsirasdavo dėžutės. Kadangi sapne žinojau, kad tai sapnas, tai tuo pačiu žinojau, kad reikia negaištant laiko atidaryti kuo daugiau tų dėžučių ir išsiaiškinti kas viduje ir kas vyksta kol sapnas dar neišblėso ar nepasikeitė...
Vat... o dėžutėse buvo švirkštai ir peiliukai :/

Istillrighthere

Aš šiąnakt turėjau sapną, kaip su klase vykome į Vatikaną ir ten buvo ekskursija į vieną iš šventovių, kurioje yra JPII palaikai, bet sapne buvo ne jo, o Pranciškaus. Įėjimas į ją buvo siauras, kaip vienkiemio namelio langas. Atseit reikėjo eiti keliais, todėl jis toks siauras. Įėjom į vidų, o ten stovėjo kunigas prie tokio registratūrs stalo ir ten visus įeinančius reigstravo. Tuomet priėjom kažkokį kapą, matomą, kuriame aiškiai mačiau žmogaus veidą ir jo rankas sudėtas, kaip karste. Visi keliaklūpsčiavo ir žegnojosi minėdami, kad tai JPII, o man ten pasirodė pats Pranciškus. Paskui tas kūnas dingo ir atsirado tik kelios kūno dalys ant balto šilko permatomam karste: ranka ir dar kažkokios dalys. Aš atsiklaupiau su fotoaparatu ir galvoju nufotografuosiu, kai tuo tarpu supratau, kad reikia žegnotis. Tada apsiverkiau ir paskui atsidūriau prie Vatikano rūmų sienos su keliomis klasiokėmis. Paprašiau jų mane nufotografuoti, kadangi buvo tamsu, jos mane nufotografavo su blykste. Nuotrauką, kurią peržiūrėjau labai išgąsdino. Šalia manęs stovėjo nuotraukoje juodas, pražilusiu snukiu vilkas. Tuomet ir pabudau...

Dažnai sapnuoju panašius sapnus. Nors praktiškai nesidomiu religija, Dievu ir t.t.... Labiau mokslas ir paranormalūs reiškiniai :)

Evilazh

Sapnavau prieš 3 dienas labai keistą bei įdomu sapną, beje tai buvo pusiau normalus sapnas, pusiau sąmoningas sapnas. Kadangi užsirašau visus sapnus kiekvieną rytą, galiu perrašyti tai čia:

Taigi, pradedam:

Viskas tamsu ir niūru, matau priešais save stiklinį dangoraižį, niekada tokio neesu matęs, viduje viskas gražiai įrengta, matau ką žmonės veikia, vieni žaidžia prie biliardo stalo, kiti prie lango stovi ir dairosi. Atrodė rami naktis, tačiau jaučiau kūno vibracijas, tarsi kažkas judėtu netoli. Einu pro kambarį į virtuvę, sutikau brolį, kuris man kažką bando pasakyti, tačiau negaliu niekaip suprasti ką jis murmuliuoja. Nepamenu kaip, tačiau iš niekur nieko priešais dangoraižis sugriuvo, matėsi sprogimai, pajutau, kad viskas dreba. Išsigandau ir paėmiau brolį už rankos, pastebėjau, jog nėra mano tatuiruotės ant rankos, taigi, per visą sapną ištariau pirmus žodžius: AŠ SAPNUOJU! Suvokiau, kad tai sapnas, viskas iš juodo pavirto į spalvingą pasaulį, jausmas buvo nerealus, pradėjau viską valdyti, galėjau apsisukti, užsimaniau atidaryti langą, tačiau kai atidariau, pradėjo pūsti smarkiai vėjas į mane ir pargriuvau, sapno pabaiga. :)

a.t.sielis

Šiandien paryčiais įspūdingai sapnavau. Kitų detalių nepasakosiu, bet:

Buvo jausmas savos dvasingųjų kompanijos. Sulipom į autobusą ir ruošėmės važiuoti.

Įspūdingas vienas kompanionas buvo: kokių 2,5 m ūgio galingas vyras, labai senoviškais veido bruožais, ryškių įrėžtų veido linijų,  tikras karžygys, labai plačiais pečiais, galva prie lubų, žiūrėjau užvertęs galvą. Apsirengęs šiuolaikiškai, veidas buvo visai nudažytas, mėlyna ir gelsva manau pagrindinės spalvos buvo. Žiūrėjau į tą veidą su tokiu egzotišku jausmu, buvo labai įspūdingas, gėrėjausi. Ir buvau prisipildęs laimės, dėl savų, dėl kompanijos, ir kad joje yra toks asmuo. Norėjosi kažką klausinėti, užvesti pokalbį.

Iš interpretacijų: manau, mano žavėjimosi krikščionybe simboliai. Aukštas vyras - galbūt Jėzus Kristus. Arba apskritai, simboliškai įkūnija visą tą religiją, ST senoviškumą.

Skunk

Šiąnakt sapnavau, kad mane nušovė. Ne visai malonus jausmas.  :D Kas įdomiausia, kad tai padarė mano draugas. Gal žinot ką tai reiškia?

la.benas

Aš jau gal trečią kartą šį mėnesį NSO sapnuoju. Ne kaip nors iš arti, ar panašiai, bet švieseles išsirikiavusias linija, greitai keičiančias kursą. Žiauriai keistas jausmas apimdavo pamačius :(

Kailema

Citata iš: miegantyslokiai  balandžio 07, 2012, 00:01:53
nemalonus jausmas iskart pabundi ir jauciuosi kaip paraliziuota.


Ka turi omenyje?
[/quote]

tai kad sunku pajudeti, kvepavimas kitoks, ir ismusa prakaitas
[/quote]

Nepagalvoji, jog tau galetu buti miego paralyzius?

481632

#309
lapkričio 02, 2013, 00:33:19 Redagavimas: lapkričio 02, 2013, 00:35:43 by 481632
Sveiki kolegos, norejau pasiklaust. Kal gam panasiai yra buve. Nakti sapnavau kovojantis su baimem, bent jau pasidare tokia isvada. Baime kelia persekijomas, bet tik tas kai jauti, kad kazkas uz taves juda, bet ten is tikro nieko ner, bent jau nesimato :) ir su trapaus aukscio vietoviemis. Sapne buvo taip: ejau koridoriumi jauciau, kad is paskos mane seka, uzsukau uz kampo ir staigiai atsisukau, pasirode pasirode butybe merginos pavidalu, tvarkinga tokia, sakyciau simpatiska. Taip pasijauciau ramiai, kad nieko blogo manes neseka.
Kita sapno dalis: kopiau labai trapia siena, tokia, kad, labai sunku uzsikabint kad kopti auksciau. Bet kopiau aukstyn ir kaip teko tiketis ant pacios pabaigos dalis sienos uz kuria uzsikabinau sutrupejo... Pamaciau aplink pilka fona, save balta spalva su issigandusiom baltom akim. Bet ne nukritau, viskas baigesi gerai. O draugas pacitavo mane taip: tu kaip angelas balta sutana, bet tik is pragaro.
Gal kas zino ar gali pasakyti ka galetu tai reiksti?
Taip pat kamuoja senas sapnas. Nesenai ji prisiminiau, nes draugas panasiai mane pavaizdavo zodziu. Maciau save sapne stovinti prie sienos balta sutana, visiskai juodom akim, placiai isiziojes juoda burna ir riaumojau grubiu balsu... Nes pries tai maciau patalpa, kaip kambari su prikbintais ant sienu ikonom.

Asasinas

Aš tai tokį biški net juokingą sapną sapnavau. Čia gal prieš dvi ar tris dienas buvo. Iš pradžių kažkur sedėjau, lyg ir naujieji metai, lyg ir ne, bet matėsi fejerverkai danguje. Šalia manęs sedėjo iš matymo pažįstamas žmogus (porografas), rankose lyg ir laikė butelį (nežinau ar tai buvo alkoholis ar ne) ant stalo buvo sudėtos lyg ir vaišės, o mes sedėjom tarsi po kažkokiu dideliu grybu ir taip, lyg kažką švęstume (na tokie linksmi ir pan.). Tada viskas staigiai pasikeitė ir atsidūriau savo darbo vietoje. Ten priėjau prie lango ir pamačiau, kaip su įjungtais švyturėliais atvažiuoja policijos automobilis ir iš jo išlipa 4 Aro kovotojai. Aš juos įleidžiu į pastatą, vienas iš jų matomai laikė "Steyer AUG" (pagal išvaizdą žinau) ginklą. Tada jie nubėgo į vidinį kiemą, o ten... pradėjo plūsti vorai. Jie juos pradėjo šaudyti, o ant žemės pasipylė daug voratinklių, nuo pastato stogo pradėjo skrieti ir strėlės. Tada vėl viskas pasikeitė ir aš atsidūriau tarsi naktyje, lyg kažkur einu ir viskas, tuom pasibaigė sapnas.

Strategas

 Sapnai sapneliai....  :o  Ir nieko čia nepridėsi jau :)

nereikalinga

Naujausias sapnas.Tai kad,koriau žmogų.Uždėjau kilpą,ir tada turėjau koja paspirti kažkokį užraktą nuo kurio turėjo,net nemoku paaiškinti,turėjo būti viskas atlikta.Tačiau iš kelių kartų nepavyko koja paspirti to užrakto.IR tada pagalvojau,kad matyt jam dar nelaikas mirti.Dar iki šiol nesuvokiamas sapnas.

crystal

Tiesiog negaliu nepapostint šiandieninio savo paryčių sapno :D. Vakar taip įsiskaičiau į Benamio istoriją apie parapsichologą pas kurį lankėsi, kad net pati labai panašią situaciją susapnavau :D. Tik mano atveju buvo susiraukus senstelėjus moteriškė, kuri man davė indelį su kažkokiu marmalu ir labai rimtai liepė man įsitepti juo kūną, nes tik ant lipnesnio kūno tvirčiau laikosi pridėti šaukštai ;D.

lexx

#314
lapkričio 05, 2013, 12:22:46 Redagavimas: lapkričio 05, 2013, 19:23:25 by lexx
Kai sapnuoju koki tai košmariką, ir mane puola kokios tai pabaisos, aš sąmoningai pradedu juos gąsdinti šaukdamas "žvėries" balsu, taip nuo jų apsigindamas. Bet svarbiausia tai, kad nemažiau būna išgąsdinti ir žmona su vaikais. :)

Aukštyn