bobuciu pasakos yra tikros

Pradėjo exdead, rugpjūčio 21, 2013, 23:45:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exdead

papasakosiu gan keista istorija seniau nutikuse mano draugui, kai jam dar buvo 10m jis bande issikviesti "velnia" su dar keliais draugliais kaip pats jis man pasakoju sustojo ratu ir nenate kad dedesi rato viduja nes buvo nusisuke i kita puse ir tris kartus sake, "velnie pasirodyk" po tu zodziu sake "velnie iseik". Ir atsisuke jis i vidure rato, o ten kanopom ozio istrypta. Jo sesuo irgi mate. Nzn kiek cia tiesos ,bet manau kad jis nemeluoja nera man melaves. Tai kaip ir sakiau jau kazku NESVARBU KAIP DVASES KVIESI JEI KVIESI TAI IR ATEIS.

paragraf 78

Kadangi tai buvo kaip suprantu daryta vaikystėje, tai galėjo būti fantazijos vaisius. Aš va vaikystėje buvau miške vilkolakio pėdsakus radęs :)

exdead

suprantu ,kad galeju prisifantazuot ,bet buvo pakviete kazkoki mokytoja ar suaugusiji. Sake kad ir jis mate. O seip kaip pavadintum tas nuotraukas kur kazkoki veidai matosi stovi zmogus i salia matyt "dvasios" pedsakas. Nuvaziok i 9 forta garantuoju , kad prisigaudysi fotkiu.

paragraf 78

Tokios fotkės yra pareidolijos apraiška. Žmonės objektuose kurių negeba atpažinti nesąmoningai ieško pažįstamų formų (paprastai veido) tai gi, nenuostabu jog nuotraukoje gali pamatyti veidą, moterį viduramžiška suknele ar net patį velnią.
Kas dėl tų pėdsakų, tai jie galėjo būti iš anksčiau palikti. Be to nėra teorijos kuri kalbėtų apie velnią kaip apie materialų padarą. Kadangi velnias yra nemateriali dvasia, tai logiška jog jokių pėdsakų jis negalėjo palikti :)

exdead

man errorai kazkoki neisaugo teksto. Tai va pedsaku pries tai nebuvo. O seniau kai ejau pirmos kumunijos tokia sena vienuole pasakojo ,kad kai jo buvo pauagle pridare nesamoniu baznycioja, kitam vakare ar tai nakty is jos juokesi kazkos vyras jos balsu....
O errorai kazin ar ne del mano narsykles bus nes "opera" naudoju

paragraf 78

Naudokis Mozila, su ja paprastai problemų nebūna, opera labai nestabili yra.
Buvo ar nebuvo tų pėdsakų dabar niekas nepasakys, bet labai tikėtina, jog jei ir buvo pėdsakai, galėjo paprastas ožys, karvė ar kitas porakanopinis pamindžioję prieš tai, o pėdsakai pastebėti tik po "ritualo" atlikimo. Taip dažnai būna, tokiuose dalykuose. Tiesiog į jau egzistavusius dalykus atkreipiamas dėmesys jau po laiko.
O vienuolei iš kaltės jausmo turbūt ėmė vaidentis. Šiaip nesuprantu kaip kai kurie žmonės kitus bando gąsdinti pasakodami apie savo haliucinacijas. Man irgi pasakodavo tikybos mokytoja tokius dalykus. Bet šiaip manau jog tai tiesiog jų vaizduotė iškrėtė pokštą.

exdead

sutinku ,kad galejo pasivaidenti. Kaip pastebejau nelinkes tiketi "mistiskais" dalykas jeigu tu ju nepripazysti tai nereiskia kad nera. Sakau ,nes tikrai zinau kad yra man yra nutike tokiu dalyku ir nemazai nei as ju norejau nei ka, bet nutiko. Pvz vienas is ju buvau mieste su draugais iki nakties issiskirstem ir buvo trumpesnis kelias iki autobusu stoties per kapines (maro ar tai zydu kapines bet buvo isgriautos tai nzn kas ten) ejau takeliu ziurau prie medzio seselis stovi. Galvojau jau prisivaideno praejau sau ir viskas atsisuku atgal nera jau jo. Bisky persikau ,bet galvoju nk debesis ant menulio uzplauke, sustojau paziuret i ta vadinama menuly nieko ne debeselio ejau toliau buvo toks namas lygtais nks jame negyveno. Ir ziurau ant sienos gi tas pats seselis. Paziurejau i ji ir jis virsum namo greit praslinko. Kai dejau i kojas. Na tai paaiskink.

paragraf 78

Nematau nieko mistiško tavo pasakojime. Pats ne kartą tokius dalykus mačiau. Tačiau visa tai paaiškinama elementaria psichologija. Va gali apie tai pasiskaityti mano naujame straispnyje http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2188.0

Aukštyn