Vaikai forume - ka su jais daryti?

Pradėjo Teroras, rugpjūčio 23, 2013, 14:58:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

jo, exdead, tu neskubėk lengvabūdiškai rašinėti, belenkaip, o parašyk ir gero turinio, ir geros gramatinės kokybės pranešimus. arba iš viso nerašyk, skaityk.

paragraf 78

Citata iš: exdead  rugpjūčio 23, 2013, 15:40:32
padariau kelias gramatines klaidas, cia jau blogai baisiai? Net jeigu ir padarau klaidu kazkaip sugebi suprast ka parasiau tai koks tada skirtumas? Rasyba ir yra skirta tam ,kad vienas zmogus suprastu kita ,o tu iskreipi viska taip kad gramatines klaidos yra rasybos pagrindas.


Rašybos pagrindas yra klaidų nedarymas. Ir tekstą su gramatinėmis klaidomis kartais iš teisų sunku sųuprasti. Jei nesugeba žmogus savo kalba be gramatikos taisyklių rašyti taip jis rodo nepagarbą asmeniui su kuriuo bendrauja. O protingas, suaugęs žmogus, gavęs pastabą dėl lietuvioškų raidžių nenaudojimo ir gramatikos klaidų padėkotų ir pasistengtų pasitaisyti.

exdead

as prisiminiau kazkokia istrorija ir greitai ja parasiau, taip pasakius nesvaistciau laiko. O tu kaip pastebejau pradejas gyventi sitame forume. Vos kas jau reikia tema kurti. Nors jo cia baisi garbe man gi kazkos nepatenkintas forumo lankytojas sukure tema apie mane. Kas nors pasikeite del sitos temos? Pasikeis? Tu tiesiog svaistai savo laika beprasmiams dalykams tokiai temai kuri nk nepakeis. Bet zinoma jeigu laiko daug turi tai gali ir paplepet.

Master

#18
rugpjūčio 23, 2013, 15:54:35 Redagavimas: rugpjūčio 23, 2013, 15:56:19 by Master
exdead- galiu paklausti?
Tai ką tu čia veiki?
Citata iš: exdead  rugpjūčio 23, 2013, 15:10:39
1. na skirtingai negu tu as negyvenu sitame forume tai......
2. As tiesiog neziuriu i si foruma rimtai.
3. Atrodo lyg tu cia gyventum lbj svarbus mano komentaras...
4. Tikriausiai esi koks bedarbis kuris gyvena forume ir is neturejimo ka veikt rasineja

Nevertini forumo, neturi poreikio diskutuoti (ypač su tokiais oponentais kaip mes)... Ir... turi daug veiklos... Aj, ne, neturi, nes jau 2 dienas be atokvėpio prarašinėjai šiame forume... (ir dar drįsti žeminti Terrorą noliferizmu... :D) Bet vis vien kažko nori iš šio forumo ir va šito aš nesuprantu...
Toooliau..
Aš nuoširdžiai prašau tavęs, nebežemink savęs. Viskas ką tu dabar darai...  Nesvarbu, kad tai yra virtuali aplinka... Kaip Paragrafas ir sakė, po laiko tau bus dėl savo žinučių mažų mažiausiai nemalonu (kad ir koks šis forumas sugriuvęs būtų). (na nebent tu visiškas interventas, nereaguojantis į aplinką, susikūręs savotišką pasaulį).  Ir tikrai žinau, ką šneku, nes man pačiai užtenka savaitės senumo posto, kad rausčiau iš gėdos.  Aišku ir dabar tu kritai visų akyse. Atrodo, kad tu negerbtum nei kitų nei savęs.

exdead

pagarba kekvienas supranta savaip. Gramatine klaida nera izeidimas ,jei tai kazkam atrodo kaip izeidimas, turetu parasyti ,o ne vaiku isvadinti. Tikites is manes kulturingo bendravimo kai patys nesamones rasot.

paragraf 78

Pasiskaityk savo žinutes, tokio atžagaraus bendravimo pas mus forume jau seniai nebuvo :) mandagumas visų pirma.
Gramatikos klaidos nėra įžeidimas, šiaip nepagarba skaitančiajam. O ir savo gimtosios kalbos negerbimas. Va tuo vaikai nuo suaugusių ir skiriasi, kad suaugęs priima kritiką ir taisosi ir dar padėkoja, o vaikas puola teisintis ir akis draskyti :)

exdead

taip as padariau kelias klaidas ar parasiau greitus komentarus. Bet nebutina to taip ispust. Sukure tema tam kad mane vaiku isvadintu. Galejo i pm parasyti ,kad jis yra nepatenkintas mano komentarais. Galejo paprastai ir mandagiai paaiskinti savo problema. Bet ne, zinoma geriau beprasmiska tema sukurt.

Asasinas

Perskaičiau "Vikingai forume"...

paragraf 78

exdead ne apie klaidas dabar kalba eina, o apie tavo nemadagų elgesį forume ir nesąmonių rašinėjimą :)

exdead

del kazkokio forumo nezadu keisti savo budo

la.benas

Tai keisk forumą :)

a.t.sielis

exdead, kodėl gi ir ne? prie kompanijos reikia prisitaikyti :)

Master

Exdead- Va dėl to ir negerbi kitų, nes rašai bet kokius, greitus komentarus. Bet mano galva tai tėra menkas pasiteisinimas. Bandymas išlikti oriu.
O šiaip aš ketinau tau parašyti... Nes jau buvo įgrisęs tas beprasmis offtopinimas (nors to, net taip nedrįsčiau pavadinti). Bet kaip tu būtum sureagavęs? Sakyk sąžiningai...
Tu ir dabar nė kiek nesusimąstei ir toliau įžūliai elgiesi... Todėl taip, tema tikrai reikalinga ir problema nė kiek neišpūsta.

paragraf 78

exdead, jei nepatinka forumas, tai panašių forumų pilna, gal rasi kokį pagal savo skonį. Jei tokių nežinai, susiek su manimi galėsiu nurodyti visus esančius Lietuvoje, ten galėsi reikštis, gal ir kompanija bus mielesnė ir taisyklės arčiau prie širdies :)
O jei jau nori būti čia, tai prisitaikyk prie kolektyvo. Nes jei tu spjausi į kolektyvą, kolektyvas nusivalys, o jei kolektyvas spjaus į tave, tada tu paskęsi :)
Ne kompanija prie tavęs turi derintis, o tu prie kompanijos, jei jau nori būti jos dalimi

exdead

ko gero butciau atsakes mandagiau. Bet jai jau kas vaiku isvadina del to ,kad padariau gramatiniu klaidu ar koki nors zodi,sakini netaip parasiau. Nieko izeisti nenorejau, jei kam nors taip atrodo tai pm rasykit.

Aukštyn