Ar sutinkate su teksto turiniu?

Pradėjo Nusivyles, rugpjūčio 19, 2013, 22:11:18

« ankstesnis - sekantis »

Ar jus tenkina moderatoriu darbas?

Taip. Viska ka jie daro savo ribose.
Dalinai. Kartais persistengia.
Ne. Per daug sau leidzia.
Žemyn

Ezekiel

Kokiam biteplius.lt tai ir spamina, keikiasi, trūkdo ir nukrypstama nuo temos. Čia tai jauku, išmintingi žmonės renkasi ir aiškios diskusijos - puiki terpė greitai įgyti vertingų žinių :)

nereikalinga

savam puslapyje jie daro ką nori :) ir kaip nori,norėsi ,sugebėsi ir nė nepajusi.kad jų išvis yra :)

exdead

tai jie yra, bet cia tavo reikalas busi uzbanintas ar ne. Laikykis forumo taisykliu ir nieko nenutiks. Arba bent jau apie jas su savo isvedziojimais kad nieko nenutiktu. O tu skundiesi. Niekam cia neydomu

a.t.sielis

Čia ne į temą, bet manau reiktų apsvarstyti vieną taisyklės dėl kelių iš eilės pranešimų momentą:

- tarkim, yra sena tema, tu joje parašei paskutinis pranešimą (post'ą). po kažkurio laiko, nori parašyti kažkokios naujos informacijos į tą temą, tarkim, po kelių mėnesių. jeigu taisysi seną savo pranešimą, tada niekas nematys, kad temoje pridėta nauja informacija. reikia rašyti naują pranešimą, bet tai bus antras iš eilės.

- todėl siūlyčiau apibrėžti šitą situaciją, ir jeigu antras iš eilės pranešimas yra po ilgo laiko tarpo, ir temoje pridedamas adekvačiai prasmingas post'as, kai kuriais atvejais tai turi būti nedraudžiama.

paragraf 78

Taisyklėse tai yra aprašyta. Jei paskutinis pranešimas prabuvo temoje parą laiko, tu jo nebegali koreguoti, tada drąsiai gali rašyti naują pranešimą. Tokiais atvejais niekada nelaikoma floodinimu. Taip kad nereikia panikuoti, o tiesiog atidžiai persiskaityti taisykles :)

a.t.sielis

 :D nu jo, biškį nemėgstu skaityti taisyklių, tai neįsigilinau :)

paragraf 78

Šiaip manau, kiekvienas turėtų pieš kur nors dalyvaudamas persiskaityti taisykles, tada mažiau nesusipratimų būna :) ir moderatoriams mažiau darbo

varpainis

Kaip tik labai gerai moderuojamas forumas. Labai retai tik islenda kokios mazvaikiu nesamones

la.benas

Moderatorius tik pagirti galima už tokį darbą. Forumas-aukščiausio lygio!

Aukštyn