Siriaus diagnostika

Pradėjo Sirius, spalio 20, 2014, 12:13:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sirius

Atlieku čakrų diagnostiką.

Kam įdomu parašyti į privatą, kad pažiūrėčiau čakras reikalinga tik jūsų nuotrauka.

Neimu jokio mokęsčio.
Tiesiog savo galimybių lavinimui.

Atrašau ne tą pačią dieną, tad kantrybės savaitės bėgyje.

Taip , pat duodu patarimu kokius kristalus nešioti.
Kokias meditacijas taikyti savo dvasinio potencialo atvėrimui.

Na , o savo atsiliepimus apie mane ,  prašau parašyti šitoje temoje jeigu yra noro.

Empty.Soul

Puikiai atliko diagnostiką. Tiesa buvo parašyta 100%, siūlau ir kitiems išbandyti. :)

TinSoldier

Dėl įdomumo, kas diagnozuojama?
Na, tipo, ką išskaitai iš tų čakrų? Sveikatos problemas? Asmenybės bruožus, tipo, kaip horoskopas koks? Ar dar kažką kitką?

Aroonas

Patiko. Išsamu. Palyginimui, sakyčiau, panašu į asmeninį horoskopą.

Benamis

Leidau sau sukurti nauja tema, tikiuosi @Sirius nesupyks (tiesiog ansktesne tema ne tam buvo skirta) :)

Kazkada rasiau forume, kad paranormaliais dalykais tikrai tikiu ir jokiu budu ju neatmetu, taciau stengiuosi i viska ziureti labai "atsargiai" ir kiek imanoma viska tikrinu. Paskutinis toks kartas buvo kai lankiausi pas Vladimira Kaliuzhko: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2359.msg42538#msg42538 , o dabar kai forume pasitaike galimybe diagnostika atlikti internetu, negalejau nepasinaudoti tokiu pasiulymu :)

Siriui issiunciau savo nuotrauka ir sulaukiau is jo atsakymo mazdaug po savaites (jis apie tai mane perspejo). Nuosirdus dekui jam uz pastangas ir laika kuri man skyre (tiek atliekant diagnostika tiek ja nusiunciant man).

Nera dabar man 15 metu, kad galeciau abstulbti nuo tokios diagnostikos (taciau jokiu budu neteigiu, kad Sirius yra sarlatanas ar pan.). Tiesiog tokie dalykai man nekelia pasitikejimo, pvz.:

CitataTai simbolizuoja, kad turi nežymių , sveikatos problemu susyje su kraujų  ( kraujotaka ) arba kaulais , paša galūnės gan stiprokai


Taip pat visiskai nepataikyta (na, arba blogai padaryta diagnoze) tarkim cia:

CitataEsi pakankamai uždaras žmogus, su bet kuo nekalbi, turi maža draugų , pakankamai sunku yra išlieti savo mintys bei vidinę pozicija


Kalbu daug, juokauju taip pat, ir draugu (pazistamu) turiu nemazai. Niekuomet nebuvo sunkumu bendraujant tiek su mot. lyt. atstovemis, tiek su vyt. lyt. atstovais :) Siaip gyvenime esu kardinaliai skirtingas zmogus negu virtualioje erdveje, tai galbut buvo bandoma susidaryti ispudi apie mane is mano zinuciu forume :)

Zinoma buvo ir taikliu mano asmenybes apibendrinimu, tarkim:

CitataVisgi puikybė laikosi gana stipriai.


;D

Siaip apie senbuvius galima daug suzinoti ir is to pacio anomalijos forumo. Uztenka paskaityti nariu zinutes ir jau bus zinoma, kad:

Citatapraleidi daug laiko ypatingai Internete


Mano darbas susijes su internetu, tad tai naturalu. Be to dirbu laisvu grafiku, tad cia nori-nenori daug laiko internete praleidi :)

Bet apibendrinant Sirius parase idomiai (geriau jau jam sumokeciau, negu "parapsichologui" Kaliuzhko :D). Tiesiog parasyti dalykai yra ganetinai abstraktus, o noretusi daugiau konkretumo (t.y., kad parasytu apie tokius dalykus, kurie tiktu bent jau 80% tik man).

Dar karta aciu Siriui uz laika kuri skyre man ;)

Sirius

Na aš mokausi , todėl kaikur galiu ir stiprei klysti. Ir niekada nestebėjau ir nežiūrėjau koks žmogus forume. Kiti žmonės užsiregistravo čia tik tam , kad diagnostika gautu. Arba labai susidomėjo , žodžiu kaip būtu dėkui. Už pastabas ir klaidas analyzuosiu plačiau. Tiesiog man sunkus gebėjimas mokėti plėtoti mintys.

Aukštyn