Miego paralyžius

Pradėjo unco, sausio 26, 2012, 19:49:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

481632

Iki siol atsimenu si jausma... Mano manymu, geriau sapnuot kosmara, negu pajaust paralyziu. Man buvo taip, paryciais dar miegodamas, bet jau "pabudes" pajauciau kaip "kazkas" padejo ranka ant peties ir kazka snabzdejo... Buvo tiesiog kraupu tai suvokt, nes namie tuo metu buvau vienas.

akelo

Esu patyręs miego paralyžių mažiausiai pora kartų. Įspūdžiai tikrai nemalonūs, jautiesi lyg ir atsibudęs ir sąmoningas, bet negali nei atsimerkt nei pajudėt. Bet čia dar nieko tokio, nes atrodo, kad šalia kažkas stovi ir stebi tave. Antrą kartą kai tai patyriau atrodo, jog kažkas griebė mane už kojų ir stipriai pradėjo traukti. Jausmas buvo toks lyg kristum.

Trance

Pažįstamas jausmas, nekartą jaučiau, kai kažkas traukia už kojų, atrodo, kad ištikrųjų tave tempia. Įdomus dalykas, teko girdėti draugų pokalbius kurių šalia nebuvo, tėvų kitam kambaryje, girdėjau pasakiško grožio muziką, daug ką jausti gali tokioj būsenoj.

2Pacas

#138
kovo 22, 2014, 12:05:33 Redagavimas: kovo 22, 2014, 12:08:04 by 2Pacas
Citata iš: Trance  kovo 21, 2014, 23:20:51
girdėjau pasakiško grožio muzika
O taip! As ir esu girdejas koki gal 3kartus cia istiesu sunku zodziais nupasakoti kokia ta muzika nuostabi tesiok net nezinau kaip pasakyti,kiekviena nata girdi aiskiai aiskiai turbut danguje toke muzika groja angelai su dangiskais instrumentais..

BL0SS0M

Miego paralyziu esu patyrusi ne karta. Tokie sapnai mane aplanko rytais. Kartais sapnuojasi piktosios dvasios, snabzda i ausi, liecia. Bet uz visa tai labiau mane gasdina tie atvejai kai atsibundu miego paralyziuje, matau kambari, lubas, lova, rankas ir negaliu pajudeti, kovoju su kiekvienu savo kuno raumeneliu kad pajudeciau, is visu jegu bandau praplesti akis ir bijau kad niekada neatsibusiu. Tai blogiau nei kosmaras. Manau, kad tokiu metu haliucionaciju budu pries akis isdygsta didziausios zmogaus baimes.

paragraf 78

Psichologai, kaip ir liaudies pastebėjimai, sako, jog norint kad miego paralyžius praeitų, reikia pajudinti didijį kojos pirštą, tada raumenys atsipalaiduoja, o haliucinacijos dingsta.

Spurgutis

Man miego paralyžius pirmą kartą nutiko prieš kelis metus, važiavau autostrada į Vilnių, lengvai užsnūdau, nenorėdama užmigt bandžiau pakeist pozą, bet negalėjau pajudėt, tai truko iki pusės minutės. Atsimenu labai išsigandau (kad galiu tapti neįgali), bet niekam nieko nesakiau ir gyvenau toliau.

Antrą kartą tai nutiko sekmadienio-pirmadienio naktį, kai pažiūrėjus dvi "ekstrasensų mūšio" serijas miegojau, pabudau ir pradėjau jausti, kad mano siela atsiskiria nuo kūno. Bet ne visas kūnas, o tik plaštakos, kurias bandžiau judinti, bet vietoj to, kad judėtų  judėjo tik permatomas rankos vaizdas, rankų vaiduoklis. Pamaniau, kad į mane bando įsikūnyti demonas, bandžiau kalbėt, bet neišleidau nei garso. Tada sugalvojau, kad reikia maldas kalbėti, bet jokių nemoku (esu netikinti ir pradinėse iš principo nesimokiau, kai buvau priversta lankyt tikybą), tai vietoj to linkėjau visiems laimės, ramybės, bandžiau visus žmones gyvus ar mirusius prisimint, kuriuos esu apkalbėjus ar blogai apie kuriuos pagalvojus ir linkėjau jiems laimės ir ramybės, po kelių sekundžių išėjau iš tos būsenos. Ryte pasakiau draugui, jis tuoj sugūglino apie miego paralyžių, kad tai normali būsena, ramiai gyvenau toliau.

Šiandien ryte (penktadienis) prabudau, parašiau sms, gal dar kompiuteryje kažką pažiūrėjau, bet po 15-20min supratau kad dar noriu miego, tai atsiguliau į miego pozą ir vėl pajaučiau miego paralyžių, bet šį kartą dar ir su haliucinacijomis. Buvau atsimerkus ir mačiau kaip į mane lėtai bet užtikrintai pradėjo skrist iš kito kambario galo gažkoks padaras teniso kamuoliuko dydžio. Supratau, kad tokių dalykų nebūna ir kad tai haliucinacija, bandžiau mintimis pakeist jo kryptį, kai pakreipus akis padaro dydis ir vieta tip top atitiko šviesos į/išjungimo blokelį, padaras pranyko. Tik prasidėjus haliucionuot pirma mintis, kad man gal koks auglys pradėjo spaust kokią nors smegenų dalį.

Beskaitant forumą prisiminiau, kad prieš kokius 5 metus irgi buvę haliucinacijos, kaip šiandien, tačiau tada dar apie miego paralyžių nieko nebuvau girdėjus ir neatsimenu ar buvau suparalyžiuota. Stresavau, prieš einant miegot daug verkiau, ryte draugė pas kurią nakvojau kažkur išėjo, likau viena kambaryje. Lempos liustras į kurį žiūrėjau pavirto kažkokiais bauginančiais ir judančiais dalykais, mažomis galvomis. Daugiau nelabai atsimenu, bet malonu nebuvo.

Tai tiek.
Užsimaniau pasipasakoti, gal kada ir pas gydytoją nueisiu :)

Pajauta

Miego paralyžių teko patirti ir man, manau, kad tai susiję su tuo, kad būdavau neišsimiegojus kelias dienas prieš tai ir turėjau daug veiklos, taigi, kai ėjau miegoti, mano kūnas buvo labai pavargęs, bet sąmonė vis dar aktyvi. Atsigulus miegoti jaučiau beveik iš karto, kad fizinis mano kūnas užmiega, bet aš pati - ne. Pradėjau grimzti į gilų miegą ir kažką lyg ir sapnuoti, bet tame sapne daiktai atrodė kažkokie nerealūs ir išplaukę, kol aš supratau, kad sapnuoju, bet neprasidėjo sąmoningas sapnas, o aš pabudau, tačiau negalėjau pakrutėti visiškai. Tai truko neilgai, bet buvo baisu, kad esu įkalinta savo kūne, nemalonus jausmas.

xsistemax

Nežinau,ar tai,kas man nutiko galima pavadinti miego paralyžiumi.
Nubudau vidury nakties nuo keisto jausmo,kad kažkas miegamajame yra,kažkas,ko niekada nebuvo.Žmona šalia ramiai miegojo.
Iš tamsos pasirodė dvi jaunos moterys,bet aš iš karto supratau,jog jos nepriklauso žmonių padermei.Buvo nežemiško grožio ir tiesiog spinduliavo gėrį.Atsisėdo ant lovos krašto ir įvyko maždaug toks pokalbis: "Pagaliau mes tave suradom,maištingasis broli.Tiesiog baisu,ką su tavimi padarė tavo susikurtasis pasaulis.Palik jį,keliaujam namo,mes visi dėl tavęs labai nerimaujam."
Aš,aišku,atsisakiau,motyvuodamas tuo,jog toks mano pasirinkimas.Tada jos pažadėjo nuo šiol stebėti mane ir reikalui esant pakreipti mano gyvenimą geresne linkme.Dar kartą pasiūlė vykti kartu,po to išskydo erdvėje ir dingo.
Nuo tos keistos nakties kartais jaučiu,jog kažkas koreguoja mano gyvenimą.Neapleidžia tas nežemiškas artumo jausmas,jausmas,jog priklausau rasei,neturinčiai žmogiškų ydų.
Viso keisto įvykio metu negalėjau pajudinti nei piršto galiuko,bendravimas vyko telepatiškai,bet tikrai nemiegojau.Mačiau laikrodį,girdėjau ramiai kvėpuojančią žmoną:viskas buvo itin realu.
Esu labai skeptiškas tokiems dalykams,bet savo patirtį net nežinau,kaip vertinti.

a.t.sielis

@xsistemax, kada tai įvyko?

xsistemax

#145
gegužės 14, 2016, 18:26:30 Redagavimas: gegužės 14, 2016, 21:45:25 by xsistemax
Gal prieš pusantrų metų.Labiausiai glumina tai,kad aš jas iškart pažinau,supratau kas jos tokios,nors šiame gyvenime nesu jų matęs.Prisiminiau tai,ko tikriausiai niekada nebuvo.
Pokalbis truko 24 minutes,visą tą laiką mačiau laikrodį,buvusį joms už nugarų.Negalėjau sulaukti,kol vėl galėsiu judėti,atrodė,kad paralyžius truks amżinai.

klajunas

"Miego paralyžius" yra mokslinis mitas, toks dalykas natūraliai neegzistuoja ir šio reiškinio kilmė visai kita. Tai yra sąmonės užvaldymas, nuslopinant motorinę žievę, kurį lydi įvairios projekcijos į sąmonės ekraną, kurios vadinamos "haliucinacijomis". Tokias technologijas turi Illiuminati lygio organizacijos ir gali jomis komunikuoti su sąmone. Gali perduoti žinią, o gali tik šiaip pagąsdinti.

Aš "paralyžių" ne vieną kartą esu patyręs dieną, nemiegodamas, bet paprasčiausiai sėdėdamas ant sofos, kai kūnas kokioje nors pozoje sustingsta dešimčiai ar pan minučių ir negali pajudėti iš vietos, negali net piršto pajudinti, ir viso to metu vyksta telepatinis terorizavimas.

Todėl aš į šį reikalą žiūriu šiek tiek kitaip. Ir jau seniai nustačiau faktą, kad prie šitos sistemos gali būti pajungti visi žmonės. Tai nesunku pastebėti iš to, kai patys to nesuprasdami jie pradeda dalyvauti mobingo operacijoje prieš žmogų.

a.t.sielis

Vienas rusas, kuris bėgo iš Sovietų Sąjungos, ir iššoko iš sovietinio kruizinio lainerio į vandenyną netoli Filipinų, ir dvi paras plaukė, turėjo visokių vizijų:

Visą istoriją herojus aprašo savo autobiografinėje knygoje "Odin v okeane" ("Vienas vandenyne"), žr. http://www.e-reading-lib.com/book.php?book=31955

CitataНо потом все видения пропали. Со мной случилось что-то, что не могло быть ни сном, ни галлюцинацией.

След этого события остался во мне на всю жизнь. Я запомнил его, потому что его нельзя было не запомнить, так сильно человека не может изменить ни бред, ни сон, ни видение.

Я оказался в просторном доме, который сначала был пуст. Я обошел все комнаты -- одна была больше других, с длинными лавками вдоль стен. Только я направился к выходу по узкому коридору, как столкнулся с группой людей, мужчин и женщин, одетых в длинные светлые одежды. Я почувствовал себя неловко вначале, я совершенно не помнил, как оказался внутри дома, и не мог бы объяснить им мое вторжение. Но они как будто нисколько не удивились моему появлению и встретили меня сердечно и приветливо.

Я не берусь описать ту жизнь. Я был счастлив там, как никогда и нигде больше. Во всем ощущалось Божественное присутствие -- и в этих людях, и в природе, и во всей атмосфере той жизни. Наши души были полны любовью. Мы общались без слов, будто читая намерения друг друга. Понимание было абсолютным. Времени не существовало: не было ни прошлого, ни будущего -- всегда одно счастливое настоящее.

Я жил среди этих людей долго, может быть годы.

Несколько раз я терял это счастливое состояние и тогда оказывался среди высоких волн в ночном океане. В эти минуты я ощущал глубокий душевный перелом, какие-то необратимые явления в психике и во всем теле. Я переживал потерю чего-то бесценно чудесного. В памяти возникали какие-то неясные обрывки воспоминаний, но я не мог связать их в одно целое. Я помню вокруг себя светящуюся массу воды в непрерывном движении, огромный корабль с яркими огнями, удаляющийся от меня в темноту. Больше я ничего не мог вспомнить.

Каждый раз, когда я находил себя в океане, я понимал, что сбился с курса и плыву в сторону от шума прибоя. Я прислушивался, менял направление и тут же возвращался обратно. Иногда я оказывался в океане всего на несколько минут, как будто меня посылали для того, чтобы выправить курс. Оттуда, из другого мира, океан казался сном, и я быстро забывал о нем, вернувшись. Но одно впечатление, сильное и неприятное, повторялось чаще других: я завис в какой-то странной среде. У меня болит все тело, я очень устал, мне ужасно хочется встать на ноги. Я ищу под ногами какую-нибудь опору и не могу найти -- везде вокруг меня только непонятная среда. Я не понимаю, что я в воде. Я не понимаю, кто я, где, почему -- я только хочу вернуться назад, туда, где только что был.

В один из дней мы собрались в просторном зале за большим столом. Что-то необычайное происходило вокруг, и я чувствовал, что центром этого происходящего был я. Я видел обращенные на меня взгляды, в них была любовь и напутственное ободрение. Это было похоже на церемонию прощания.

И тут, прежде чем я успел понять что-либо, стены комнаты стали трескаться и раскалываться на части. Какая-то могучая сила сорвала меня с места и швырнула в ночной океан с кипящей и светящейся водой. Первые мгновения были абсолютно безмолвными -- слух еще не успел включиться, но в следующий момент я услышал рев океана. Меня сильно встряхнуло, и я стал неудержимо падать куда-то в бездну. Ясно помню свою первую мысль: «Я жив, я на рифе!» Волна отхлынула, и я оказался в пенистой, кипящей воде, а рев прибоя теперь переместился в сторону.

Mekabciel

Citata iš: klajunas  gegužės 15, 2016, 09:52:29"Miego paralyžius" yra mokslinis mitas, toks dalykas natūraliai neegzistuoja ir šio reiškinio kilmė visai kita. Tai yra sąmonės užvaldymas, nuslopinant motorinę žievę, kurį lydi įvairios projekcijos į sąmonės ekraną, kurios vadinamos "haliucinacijomis". Tokias technologijas turi Illiuminati lygio organizacijos ir gali jomis komunikuoti su sąmone. Gali perduoti žinią, o gali tik šiaip pagąsdinti.

Aš "paralyžių" ne vieną kartą esu patyręs dieną, nemiegodamas, bet paprasčiausiai sėdėdamas ant sofos, kai kūnas kokioje nors pozoje sustingsta dešimčiai ar pan minučių ir negali pajudėti iš vietos, negali net piršto pajudinti, ir viso to metu vyksta telepatinis terorizavimas.

Todėl aš į šį reikalą žiūriu šiek tiek kitaip. Ir jau seniai nustačiau faktą, kad prie šitos sistemos gali būti pajungti visi žmonės. Tai nesunku pastebėti iš to, kai patys to nesuprasdami jie pradeda dalyvauti mobingo operacijoje prieš žmogų.
Siaip jau Niutono realybes modelis yra mokslinis mitas ir iliuminatai(kuriu tu net nemates) tai tavo vidiniu savybiu projekcija isoreje, kuri pagal tave, naudodama savo technologijas telepatiskai tave terorizuoja. Tavo savybes - tave terorizuoja. Arba dar kitaip, Tu pats save terorizuoji, tik dar to nesuvoki.

Cia iliuminatu tunanciu tavyje ir per tave klaidinanciu visuomene darbas, o tu lieki dvigubai apgautas. Jie stengiasi atkreipti i save demesi nukreipdami nuo esminiu dalyku, o tau tai panasu i tiesos skleidima.
Dar kitaip - iliuminatai tai tavo vidines savybes, kurios kaip Faraonas siekia valdzios ne tik tavyje bet ir kituose.

xsistemx  - jei bus noro daugiau pasigilinti, yra toks neblogas miegu mentorius Michael Raduga jis siuos dalykus labai placiai istirinejes ne "moksliniu budu". Video tiek anglu tiek rusu kalba pilna youtubeje.

klajunas

Citata iš: Mekabciel  gegužės 15, 2016, 12:58:42iliuminatai(kuriu tu net nemates) tai tavo vidiniu savybiu projekcija isoreje
Tai, ką tu čia parašei tėra mąstymo abstraktų sujungimas, pagal viešai propaguojamo stereotipo šabloną. Tai jokiu būdu nėra tiesa.

Tikiuosi kad supranti, kuo skiriasi tavo spėlionės ir tikrovė?

Aukštyn