Targeted justice

Pradėjo Skanutee, kovo 22, 2024, 23:02:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skanutee

Citata iš: a.t.sielis  kovo 28, 2024, 20:23:05"Implantas" - tai gali būti metafora, kad tiesiog smegenyse (kurios iš esmės yra superkompiuteris), yra kažkokia "landa", per kurią tie ateiviai ar vaiduokliai gali lengviau prie to žmogaus prikibti.
Nepuola nei vaiduokliai nei anapusinės būtybės, nei ufo, nei implantų turiu, puola konkretūs fiziniai asmenys ir įrodymai faktiniai, ne hipotezės. Nepatyrus to asmeniškai sunku įsivaizduoti kad tai gali vykti iš tikrujų. Kalbam apie vykdomą Nusikaltimą, ne kažkokių antgamtinių jėgų įsikišimą. Kad suprast reikia turėt daug žinių ir supratimą kaip techniškai visa tai padaroma.

Skanutee

wat čia neblogai aprašyta

a.t.sielis

#17
kovo 28, 2024, 21:41:08 Redagavimas: kovo 28, 2024, 22:01:23 by a.t.sielis
Citata iš: Skanutee  kovo 28, 2024, 21:06:39puola konkretūs fiziniai asmenys
Kita versija: vaiduokliai jums pasąmoningai įteigė, kad jus persekioja fiziniai asmenys. Kad sukelti paranoją ir sumaištį.

Arba iš tikro buvo kažkokių priešų fizinių asmenų, bet tuo pat metu ir vaiduokliai apsėdo.

====

Nekalbant apie kieno nors konkrečius atvejus, turiu hipotezę kaip viskas gali vykti:

1. Žmogų apsėda vaiduokliai.
2. Žmogus ieško informacijos apie savo patiriamas problemas internete, randa ten "targeted individuals" vystomas teorijas ir hipotezes.
3. Vaiduokliai, kurie apsėdo tą žmogų, įsisavina visą tą informaciją apie "targeted individuals", kurią žmogus rado internete, ir tada pagal tą informaciją pudrina smegenis tam žmogui, taip jį visiškai supainiodami, ir išlaikydami apsėdimo būsenoje, kaip savo marionetę.

Žodžiu, gaunasi, kad "targeted individuals" teorijos ir hipotezės tarsi virusas pasklido ne tik žmonių tarpe, bet ir vaiduoklių tarpe.

Skanutee

Citata iš: a.t.sielis  kovo 28, 2024, 21:41:08Kita versija: vaiduokliai jums pasąmoningai įteigė, kad jus persekioja fiziniai asmenys. Kad sukelti paranoją ir sumaištį.

Žodžiu, gaunasi, kad "targeted individuals" teorijos ir hipotezės tarsi virusas pasklido ne tik žmonių tarpe, bet ir vaiduoklių tarpe.

Echo chambers versija jau prachekinta, kaip ir konsultacija su psichiatru... Bet ačiū už dėmesį

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  kovo 28, 2024, 21:41:08vaiduokliai jums pasąmoningai įteigė
Tai, ką čia pateiki kaip "savo versiją" yra paprasčiausias temos sabotavimas. Kad psichotroninis teroras yra žmonių darbas daug įtikimesnė versija vien dėl to, kad žmogus ir jo technologijos - empirinis faktas, kurio įrodinėti nereikia, o vaiduoliai yra iš pasakų pasaulio, kuriais jokio reiškinio nepaaiškinsi įtikimiau, negu tuo, kas tikra ir įrodyta, žinoma empiriškai. Žmonės valdantys psichotroniką yra tik už horizonto, bet žinomi kaip tikri, o vaiduokliai yra už realybės ribų, kaip fantazijų kūriniai. Tad už horizonto racionaliau ieškoti tai, kas tikra, o ne kurti fantastines versijas. Tokios fantastinės versijos funkcionuoja daugiau kaip klaidinimas, kuris užmaskuoja tikrus kaltininkus. Tas, kas nori tikro išaišknimo, remiasi racionaliu įrodinėjimu ir racionaliomis versijomis. O kas stumia į mistiką, siekia klaidinti nežinančius arba nesusiorientavusius.

Citata iš: Skanutee  kovo 28, 2024, 20:47:24Na parašyčiau daugiau privačiai bet nežinau ar norit apie šitą dalyką kalbėt ir ar aktualu asmeniškai, kaip suprantu nuo jūsų jau atstojo, tai galbūt sukeliu nemalonius prisiminimus kuriuos reiktų pamiršt.
Pradinėse stadijose bendravimas gal ir gerai, bet dažniausiai žmogus per daug nori arba per daug tikisi, ko aš negaliu pasiūlyti. Negaliu išspręsti niekieno problemų ir neatradau jokių fantastinių gynybos priemonių. Kaip visa tai praėjau? Paprasčiausiai iškenčiau, atlaikiau - daugiau negaliu nieko patarti. Ilgalaikio teroro savybė, kad galiausiai poveikis tampa silpnesnis, jį nuima, bet prieš tai reikia praeiti tikrą pragarą. Tai mano patirtyje yra keli tokie, patys intensyviausi momentai, kai buvo pati apačia ir dugnas. Bet aš praėjau, nugalėjau ir tada poveikis buvo nuimtas arba išnyko. Tai ne kažkoks techninis metodas, bet valia, charakteris ir protas. Daugiau nieko. O tiek patarti ar pasiūlyti - labai mažai, nes visi nori magiškos piliulės, kuri nuimtų visas būsenas nieko nedarant. To negaliu pasiūlyti, o kai į mane kreipiasi kas nors, jie visi turi kaip tik tokį norą - gauti magišką priemonę, kuria jie išspręstų visas savo problemas. Tad kai atsakau, jog tokios priemonės neturiu, bendravimas nutrūksta ir netenka prasmės.

a.t.sielis

#20
balandžio 01, 2024, 11:55:28 Redagavimas: balandžio 01, 2024, 12:51:08 by a.t.sielis
Citata iš: klajunas  kovo 29, 2024, 10:24:52Žmonės valdantys psichotroniką yra tik už horizonto, bet žinomi kaip tikri, o vaiduokliai yra už realybės ribų, kaip fantazijų kūriniai. Tad už horizonto racionaliau ieškoti tai, kas tikra, o ne kurti fantastines versijas. Tokios fantastinės versijos funkcionuoja daugiau kaip klaidinimas
Galima daug kartų kartoti žodžius "fantastinės", "fantastika", "fantazijos", bet tai nei per plauką nepakeis faktinės realybės, kad ir kokia ji būtų. Jeigu jus (buvo) apsėdę vaiduokliai, jiems nuo to tik lengviau išlaikyti apsėdimą: auka net nesvarsto versijos apie tai, ir tiki vaiduoklių melais, kad čia esą fiziniai asmenys su psichotronika juos kankina. O realiai kankina vaiduokliai.


CitataPaprasčiausiai iškenčiau, atlaikiau - daugiau negaliu nieko patarti. Ilgalaikio teroro savybė, kad galiausiai poveikis tampa silpnesnis, jį nuima, bet prieš tai reikia praeiti tikrą pragarą. Tai mano patirtyje yra keli tokie, patys intensyviausi momentai, kai buvo pati apačia ir dugnas. Bet aš praėjau, nugalėjau ir tada poveikis buvo nuimtas arba išnyko. Tai ne kažkoks techninis metodas, bet valia, charakteris ir protas. Daugiau nieko.
Šita faktinė patirtis nuosekliai sutampa su vaiduoklių versija, ir nesutampa su psichotronikos versija. Jeigu psichotroniniai kankintojai daug metų kankino, be aiškios priežasties, tai ir toliau būtų kankinę. Valia ir atsilaikymas nebūtų padėję. O iškentėjus vaiduoklių atakas ir nekreipiant į jas dėmesio, vaiduokliai galiausiai atstojo.

Vienas žmogus aprašinėja savo patirtis internete:

https://www.electro-tech-online.com/threads/electronic-harassment-in-my-home-seriously.162384/

CitataAt the risk of sounding like a complete lunatic, I am being, for lack of better terminology, electronically harassed in my home.
Someone is bombarding my home with what I can only describe as a high pitched noise (I measured it at about 12,000hz).
It not only rattles my nerves, but causes me extreme physical pain.
I am deadly serious.
They also speak to me through this tech, whatever it is.
Happens 24/7.
Literally.
I have been threatened with death.
I have been told they are going to take my property from me.
This has cause me extreme stress, to say the least.
This noise moves around the room like a freakin' ghost, and has scared me nearly to death a number of times.
It's the most intensely evil thing I have ever encountered.

So, what is this?
I promise you, I am not an irrational man, nor am I a mental patient.
I do not wear a foil beanee.

Cops will not take me seriously, and PI's won't return my calls.

I need to find a way to stop this.
Can anybody tell me what is going on here, and what tech would/could be used to do this sort of thing?

------------------------------------------------------

Since then, it has gotten much worse.
This is being done by someone.
I am being threatened, verbally abused, and whatever they are pointing at my home actually causes me great physical pain, muscle cramps, dizziness, lack of sleep, on and on...

Someone asked how I measured the noise and determined it is 12000hz.
I used a phone app called signal generator.
Created a 11,000-12,000hz sine wave that sound close.
There is more to it.
This has been 100% consistent every single day for about 3 years.
It is literally killing me.
My stress level is off the charts.
They keep me up at night.
Right now the noise and pain is so bad I can barely type this. Like a ghost crawling all over me grabbing me and talking a bunch of crap.
Incredibly evil and horrible.
I have no idea what to do.|
This is a real thing.
Kartais būna taip, kad per žmogaus vartojamus išsireiškimus ir palyginimus, galima atrasti realią problemos šaknį. Šiuo atveju, paryškinau tekste dvi vietas, kur jis palygina tas patirtis su vaiduoklio apsėdimu. Gal jis pats to ir nesupranta, bet tai realiai ir gali būti vaiduoklio apsėdimas.


Paranormalių reiškinių tyrinėtojas vysto mintį, kad vaiduokliai pasiima energijos iš elektromagnetinių laukų:

https://jonimayhan.com/2013/12/17/ghosts-and-electricity/

CitataMany enthusiasts feel this is a ghost's way of powering up. They will drain the batteries, and sometimes even the energy of the investigators themselves, in order to communicate or manifest. After living in a haunted house for 13 years, I can tell you that there is some validity to this theory.

Our house sat under high tension power lines. When we sold it in 2000, I knew nothing about electromagnetic energy. I just knew our house was haunted. Items moved of their own accord, footsteps could be heard in empty rooms, and writing once appeared on a wall. I've lived in several other locations with ghostly presences, but have never had the same level of activity. Do the ghosts feed on the extra electromagnetic energy, giving them more energy to manipulate their environment? While it doesn't explain every haunting, I think it's worth considering.

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  balandžio 01, 2024, 11:55:28Galima daug kartų kartoti žodžius "fantastinės", "fantastika", "fantazijos", bet tai nei per plauką nepakeis faktinės realybės, kad ir kokia ji būtų.
Apie vaiduoklius versijos keliamos pradinėje stadijoje, kai dar naudojami efektai ir psichologinės operacijos priemonės. Bet kuo daugiau sužinai ir pasieki tolesnį etapą, tuo tie efektai mažiau įspūdingi.

Aš kalbu kaip praėjęs 21 metus psichotroninės programos, ir žinau visas jų klaidinimo gudrybes. Šiuo metu korys man yra beveik išsidavęs kaip teritorinė gynyba, kuri sudaryta iš buvusių KGB draugovių, VSD ir CŽV operatyvininkų. Nedaug trūksta, kad tokia spec. tarnybų metodika butų pilnai demaskuota ir atskleista. Lietuvoje bresta tikras skandalas, nes bus sutriušinta visa "proto koncernų" ir "centrų" sistema, kuri siekia užvaldyti visuomenę ir paversti iš centrų valdomų korių vergovine santvarka.

Galiu užtikrinti, jokie vaiduoliai, Haris Poteris ar "Švarcengerio grupuotė" nepersekioja. Tai spec. tarnybų mafija su nelegalia technologija, atėjusia iš Europos ir Amerikos.

Norint netapti centrų valdomų biorobotų ir vergovinių korių sistema, reikės pakovoti. Kas apgauti su proto moduliais, įdedančiais greitakalbę, arba tekstų sakymo prompteriais, seniai žino, kad tai ne protas, o prievartos ir priespaudos sistema. Tai nauja technologinė baudžiava, kuriai pasipriešins visi protingi žmonės.

Neverta orientuotis į religiją, ezoteriką ar mistiką. Nes ji tik dar labiau įklampins ir nepsiūlys jokios pagalbos. Kas kovoja mantromis, dar yra žemutinėje evoliucijos pakopoje.

a.t.sielis

Citata iš: klajunas  balandžio 01, 2024, 19:41:49Šiuo metu korys man yra beveik išsidavęs kaip teritorinė gynyba, kuri sudaryta iš buvusių KGB draugovių, VSD ir CŽV operatyvininkų.
Abejotina, kad eilinis žmogus, nedalyvaujantis jokiuose valstybės ir kituose svarbiuose reikaluose, arba nekeliantis jokių saugumo grėsmių, būtų įdomus KGB, VSD ir CŽV. Todėl psichotroninis saugumiečių teroras yra mažai tikėtina versija.

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  balandžio 02, 2024, 15:20:06Abejotina, kad eilinis žmogus, nedalyvaujantis jokiuose valstybės ir kituose svarbiuose reikaluose, arba nekeliantis jokių saugumo grėsmių, būtų įdomus KGB, VSD ir CŽV. Todėl psichotroninis saugumiečių teroras yra mažai tikėtina versija.
Jų motyvacija visai ne tokia, kaip tau atrodo. Tai ne teisėta operacija, o black opas. Spec. tarnybos, kurios teritorijoje įklimpusios į kriminalinę veiklą, valo savo teritoriją nuo neišaiškintų ir neištirtų įvykių ir siuva juos "atpirkimo ožiams". Tai reiškia, kad ne aš grėsmė saugumui, bet jie patys, nes nori nusivalyti į mano gyvenimą savo šūdą. Bylos siuvamos kaip tik tokiu principu. Per ilgą laiką teritorijoje prikuria daug neišaiškinamų lavonų, nes tai jų darbas, ir ieško kam prisiūti. Tai nešvarus biznis, nelegalūs pinigai, "bachūrų" razborkės ir pan. Kas žino rajonų tikrą gyvenimą - tai pati įtikinamiausia versija. Jų black opas - prisiūti savo spec. tarnybų nešvarius darbus, tad kuria durnių, į kurį galėtų sukrauti visą mafijos nusikaltimų šleifą. Tai ne ta graži spec. tarnyba, tai banditai ir nusikaltėliai.

a.t.sielis

Citata iš: klajunas  balandžio 02, 2024, 16:14:01Bylos siuvamos kaip tik tokiu principu.
Tik vienas klausimas: ar tau buvo prisiūta nors viena byla? Ar teisėsauga, VSD ar bet kokios kitos valstybės institucijos per visą tavo gyvenimą turėjo tau kažkokių priekaištų?

klajunas

Citata iš: a.t.sielis  balandžio 02, 2024, 22:12:21Tik vienas klausimas: ar tau buvo prisiūta nors viena byla? Ar teisėsauga, VSD ar bet kokios kitos valstybės institucijos per visą tavo gyvenimą turėjo tau kažkokių priekaištų?
Tuo turėjo baigtis, bet viskas taip ir liko, nesurinkus ir nesufabrikavus įrodymų, kaip pirmos instancijos tikrinimas. Kaip žinai bylose įtariamieji tikrinami, paskui daromas ikiteisminis tyrimas suradus informacijos, tada surašomas kaltinamasis katas ir galiausiai vyksta teismo procesas duomenų patikrinimas, o tada skelbiamas nuosprendis arba išteisinimas. Tai su savo aparatūrą spec. tarnybos naršė visą mano gyvenimą ir ieškojo informacijos, ir kai nerado, nes aš niekur nesu dalyvavęs, jie pakibę ore ir nežino kaip užbaigti tikrinimą, nes skleidė melagingą informaciją, melavo, kad "jau turi", kad tuoj vyks sulaikymo operacija, o paskui viskas paaiškėdavo kaip blefas.

Tai reiškia, ką valstybė prieš mane turi yra pirmos instancijos operatyvinės bylos operacija, kurioje renka duomenis, o paskui sieja su vietinėje teritorijoje įvykusiais įvykiais. Galima įsivaiduoti, kad tokiais reikalais užsiimama "švariai", bet čia tokia pat operatyvinė byla kaip prieš Z. Vaišvilą, su kuriuo norėjo susidoroti Lansbergio klanas. Irgi vyko dvidešimt metų, kad būtų galima daryti nuolatinį spaudimą, o paskui nesurinkus įrodymų - išmesta iš šiukšlių dėžę.

a.t.sielis

Citata iš: klajunas  balandžio 03, 2024, 09:34:46nes skleidė melagingą informaciją, melavo, kad "jau turi", kad tuoj vyks sulaikymo operacija, o paskui viskas paaiškėdavo kaip blefas.
Gali būti, kad tai vaiduokliai melavo melavo, o kadangi jie ne fiziniai asmenys, ir fizinių asmenų realiai tavo persekiojime nebuvo, tai nieko neįvyko, ir negalėjo įvykti. Ir nėra jokios operatyvinės bylos. Viskas - vaiduoklių melai.

klajunas

Galima kartoti tą patį per tą pati kiek nori, bet dėl to įrodomumas nepadidėja. Vien dėl to, kad tai ne vien vadinamoji psichotroninė telepatija, bet ir gatvės teatras, gaujinis pjudymas, kur pamatai uodegą, kuri tave seka gatvėje, žmones, kurie pastoviai atsidūrę tavo akivaizdoje atlieka tą patį signalinį veiksmą, žodžiai, kurie mestelimi, kai esi netoliese, o kompanija šneka apie tave, rodydami, kad žino tavo gyvenimą ir t.t. Yra daugybė spec. tarnybų priemonių, kurios įeina į psichologinių operacijų arsenalą. Tokiais atvejais matomi konkretūs žmonės, kurie yra užverbuoti teritorinės gynybos tinklinėje sistemoje, kuri koordinuojama vidiniais telefonais, kurie smegenyse arba jungiami prie ausies nervo, kaip kurčiųjų, spec. tarnybų komunikacijai, kuri valdoma iš vietinio gyventojus kontroliuojančio centro. Nebijau to viešinti, nes grupuotė, vykdžiusi operaciją - sutriuškinta. Kad visi žinotų kur - tai Kaišiadorys.

a.t.sielis

#28
balandžio 03, 2024, 17:06:30 Redagavimas: balandžio 03, 2024, 17:21:14 by a.t.sielis
Paskaičiuok kiek žmonių reiktų surengti "gatvės teatrą", kad žmonės kiekvieną kartą nesikartotų. Jaučiu skaičiai gautųsi dešimtimis. Agentų reiktų turėti dešimtis kiekviename miestelyje. Tokio tinklo biudžetas jaučiu suvalgytų nemažai % BVP

Ir dėl ko visa tai? Koks rezultatas? Kokia nauda?

"Sinchronizacija" (kad kažkas šneka apie tavo gyvenimą ir tai esą atitinka) laisvai gali būti įsivaizduota, įsikalbėta. Proto išdaigos arba vaiduoklių skatinamos proto išdaigos. "Uodega" irgi, tiesiog žmonės eina ta pačia kryptimi kaip ir tu. O protas/vaiduokliai aiškina, kad tave seka. Sutrikdytas protas, iš pusiausvyros išmuštos emocijos daug visokių baubų gali prikurti.

Prisiminkim pavyzdį, kaip Vytautas čia forume kliedėdavo, kad švytuoklė jam pasakė, kad konkrečią datą bus kažkoks įvykis, "pasaulio perkrovimas" ar dar kažkas, ir nieko neįvykdavo. Nes Vytautas tiesiog pasimetė savo fantazijose, arba tą švytuoklę jam judindavo irgi vaiduokliai, todėl belekas ir gaudavosi, tai yra, nieko nesigaudavo, tik melų ir blefo krūva.

Analogiškai, visi tie įsivaizdavimai apie agentų tinklą, sekimą, be jokio realaus rezultato, gąsdinimai - fantazijų, baimių, melų ir blefo krūva. Bet balsai greičiausiai tikri, vaiduoklių balsai.


klajunas

Citata iš: a.t.sielis  balandžio 03, 2024, 17:06:30Ir dėl ko visa tai? Koks rezultatas? Kokia nauda?
Šimtu procentų negaliu atsakyti ir kai kuri informacija neviešintina, bet kiek surinkau duomenų siekiama tokių tikslų:

1) Centrų perversmas, kai viena grupuotė siekia nuversti kitą grupuotę ir užgrobti jos centrą.
2) Tai padaryti apšmeižiant, sukuriant rezonansinę bylą gal respublikos, o gal ir Europos mastu.
3) Vykdant transliacijas ir pardavinėjant teises įsidėti prietaisus man į galvą, surinkti lėšų.
4) Ieškoti kur "turtai" mano prietaisų sistemos, juos pavogaint arba nureketuojant.
5) Pasisavinant mano prietaisus, kurie turi jiems karjerai norimas prietaisų funkcijas, kaip matematika, skaičiuoklė, greitakalbė ir pan.
6) Savo klano imperijos vystymą, išmetant iš centrų nereikalingas gimines ir ten prastumiant savo.
7) Pinigų plovimas, kur tau nelegalių operacijų šūdai, o mums pelnas ir pan.

Centrų perversmą vykdo amerikai dirbantis klanas, kuris siekia įsitvirtinti Lietuvoje, jiems dirba praturtėti norintys šudukai, išdavikai ir kita padugnė. Sistema, kurią nori nuversti yra "sena" Lietuvos struktūra, kurią užiminėja nauja mafija, kurią išsrinko užsienio spec. tarnybos, norinčios įsitvirtinti Lietuvos teritorijoje.

Mano galvoje irgi yra spec. tarnybų modulis, bet aš niekada nebuvau centre ir jo režimai buvo įjungt tik kelis kartus. Tai yra visą gyvenimą buvau išmetamu, o mano prietaisai - pasiimami.

Kadangi sistema telepatinė, sunku patikėti, kad galima tiek laiko atsilaikyti, nes mato visą vidinę galvos dalį. Bet mano pergalės esmė ta, kad niekur niekada nedalyvavau, tad neįmanoma byla, o roboto būdu mane likviduojant - nieko nelaimima.

Kai kas gali būti psyopas, bet daug kas greičiausiai tiesa.

Aukštyn