Mano vardas Viduutusum is Padomum planetos.

Pradėjo Viduutus, rugpjūčio 05, 2014, 00:16:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Viduutus

rugpjūčio 05, 2014, 00:16:06 Redagavimas: rugpjūčio 05, 2014, 00:23:31 by Viduutus
Sveiki visi, esu Viduutusum Delbes Swalbadi iš Padomum planetos. Trumpai papasakosiu savo tikslus , į žemę atvykau su savo grupe. Mūsų protėviai gyveno Rytų Europoje, prieš 3500 metų pas mus apsilankė ateiviai iš Kentauro žvaigždyno, įlaipino mus į erdvėlaivį ir išskraidino į Padomum planetą , nieko nesakė , tik sakė, kad toks planas. Visgi nevisus mus , pusė mūsų protėvių liko žemėje. Mes nenorime drumsti ramybės tiesiog tikimės išsiaiškinti kas nutiko mūsų tautai , kadangi niekur nesutikome panašiai kalbančių žmonių. Labiausiai į mūsų kalbą yra panašios Lietuvių bei Latvių kalbos , todėl mums nebuvo sunku ją išmokti. Mes čia atvykome prieš 2 metus , planeta nualinta globalizacijos procesų , iškirsti miškai mus labai sujaudino , išnykusios rūšys taip pat. Šį forumą atradau visai neseniai , pasikalbėjęs su vietiniu Lietuviu iš Vilniaus. Kaip jis pats sakė , niekur nėra girdejės taip šnekančio žmogaus lietuvių kalba.Panaršęs internete suradau informacijos , apie išnykusias kaip jūs vadinat Baltų Gentis, tačiau mūsų išlikusiuose raštuose nurodyta , kad pagal dabartinį žemėlapį mūsų ribos aprepia nuo Juodosios iki Baltijos , taipogi dabartinės Rusijos bei Baltarusijos teritorijas.Populiacija 1,3mlrd. dydis - maždaug kaip 5 Europos. Mano gimtoji kalba, mes ją vadinam preiseunmu , keli posakiai : Kails poskails ains par antres , ducaekt Ocho moy myle schwante panicke nobiscum. Dodi momines an nosse igdenas Magsem kleum.
Laikas antudum(miegui), iki rytojaus (manum entasum) galbūt pasimatysime , galbūt ir ne , dauguma iš mūsų jau ilgai nematė namų.

omcikas

Keisti jus Kenataurieciai.. nu kam taip nepraktiškai vardus ir pavardes pasirinkot.. a ne paprasčiau būtų vadintis K1, K2, ar K4004..  dabar liežuvi nusilaužt galima..
Nu jei jau atskridot tai gal dovanų turit..? (tas žmogiškas godumas) gal kokio įmantraus variklio brėžinį? vaistus nuo vėžio ? ne?  :( tai nors uoliena kokia iš tos planetos kur dabar sėdit? nors varžtą kokį iš erdvėlaivio? kelione aplink mėnuli gal galit suorganizuot? irgi ne? Tai apart istorijų dinozaurų laikus menančiu dar ko nors sulauksim?

TinSoldier

Citata iš: Viduutus  rugpjūčio 05, 2014, 00:16:06
Labiausiai į mūsų kalbą yra panašios Lietuvių bei Latvių kalbos<...>keli posakiai : Kails poskails ains par antres , ducaekt Ocho moy myle schwante panicke nobiscum. Dodi momines an nosse igdenas Magsem kleum.
Laikas antudum(miegui), iki rytojaus (manum entasum) galbūt pasimatysime , galbūt ir ne , dauguma iš mūsų jau ilgai nematė namų.


Oooo taip... Labai panaši kalba į lietuvių ar latvių.......

Supera

Tai papasakok kaip ta Padomum planeta vadinasi, kur randasi, žnoma jei jau ne kokia intragalaktinė paslaptis :D. Kaip ten jūs gyvenot? Taip ir neišsiaiškinot kodėl protėvius pasiėmė ir ramiai visą tą laiką gyvenot?

Trance

Galėjai ką nors ir išradingiau sugalvot.. ;)

Supera

@Trance palaukiam, dar atsiskleis gal :D

Trance

Aš labai nekantrauju, Supera, man patinka būti nustebintam..:))

Viskas

Cia adminu darbas.

Synkas

Citata iš: Viduutus  rugpjūčio 05, 2014, 00:16:06
Sveiki visi, esu Viduutusum Delbes Swalbadi iš Padomum planetos.

atsiusk savo selfie tada kad labiau patiketumem :D

do

da vienas ieško durnesnių už save

la.benas

Cirkas atvažiavo! Valio!

Galėtų administratoriai tokių kūrėjų IP paviešint ::) Nesveikai smalsu, kas slepiasi po ateivių kaukėm  :D

omcikas

kad nelabai etiška ko gero IP viešint būtų nesvarbu, kad tai internetinis trolis, nors iš tikro nelabai ką ten galima iš IP adreso gaut.. interneto tiekėjo adresa plius minus 50km atstumu ?

Supera

O man tai įdomu ką dar tokio papasakos, ar visas išmanumas baigsis su pirma žinute.

omcikas

Inkognito istorija, to ano keliautojo iš ateities istorija turėjo savyje kažką tokio, o čia... ko gero smulkaus kalibro trolis. Šeip offtopinu, bet kadangi jaučiu, kad šiai temai šeip ar taip lemta užrudyt tai gal niekam neužklius.  :)

Viduutus

Mūsų žvaigždė yra gyvybės zonoje , kaip ir jūsų. Turime 3 palydovus Launtum , Dreteysuen , Preusus.Po to kai mus paliko, mūsų civilizacija vystėsi gan greitais tempais , man žinoma istorija teigia , jog po išsilaipinimo mūsų civilizacija labai greitai prisitaikė prie aplinkos , pirmas miestas - Veomterim , pas mus valstybių nėra, tik miestai. Technologijos taip pat labai greitai vystėsi, kai kurie tiki , jog tai vyko su ateivių pagalba , tų kurie mus atskraidino. Gyvenimo trukmė 350~ metų , mūsų technologijos leidžia pažvelgti žmogaus pasamonę , prisiminimus, gydo ligas, sužeidimus,senatvę.Pas mus ,armijos nėra , tik tokia kaip jūs vadinate - Policija. Mes jau prieš 1400 metų kolonizavome palydovus , tačiau ne planetas. Visi bandymai pasibaigdavo tragiškai yra sąmokslo teorijų, jog jų kolonizuoti neleisdavo ateiviai.Paklausite, kaip pavyko atvykti į Žemę? Senas kaip mūsų pasaulis žemėlapis , kurį mūsų protėviai kelionės metu pavogė ir slaptai saugojo nuo ateivių viešai buvo parodytas prieš 500 metų iki tol buvo daug legendų apie tai. Naudodamiesi tuo žemėlapiu atkeliavome čia , tikriausiai kyla klausimas , kodėl to nesutrukdė kaip mūsų sąmokslininkai sako "tie ateiviai kurie slapta viską daro" , nežinau galbūt toks planas.Mes tikime visuotinį visatos protą. Nuo to laiko kai mus čia atskraidino ateiviai, oficialiai jokių civilizacijų nesutikome , nors pasak sąmokslininku ateiviai technologijas mums davė....

Aukštyn