Budizmas

Pradėjo shamanaz, liepos 18, 2012, 14:40:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rutulys

Viso to nebeliko, nes mes kaip sielos supratome, kad ne į tą puse einame. Mes tarsi kūdikiai bandėme grįžti į savo mamos putę.

Vytautas

Mes esam mes sielos yra sielos. Du skirtingi dalykai. Sielos yra visos informacijos nešėjos. Mums jos padeda formuodamos ivikių seką arba kritišku atveju perimdamos kūno valdymą. Ir vieną ir kitą patyręs praktiškai. Joms nesvarbu kur mes einam. Po kažkiek perikūnijimų vistiek nueisim ten kur reikia.

rutulys

sausio 10, 2013, 12:32:37 Redagavimas: sausio 10, 2013, 12:40:05 by rutulys
Citata iš: Vytautas  sausio 10, 2013, 11:27:41
Mes esam mes sielos yra sielos. Du skirtingi dalykai. Sielos yra visos informacijos nešėjos. Mums jos padeda formuodamos ivikių seką arba kritišku atveju perimdamos kūno valdymą. Ir vieną ir kitą patyręs praktiškai. Joms nesvarbu kur mes einam. Po kažkiek perikūnijimų vistiek nueisim ten kur reikia.

Vytautai, nesijaudink tavo siela prisijungusi prie mano tinklo, tik dar ne visos tavo asmenybės užtvaros pralaužtos, todėl tu jauti šiek tiek iškraipytą vaizdelį. Bent mūsų laisvo nelaisvų sielų tinklo akimis. Kai tavo siela tave iš kaukės padarys savo kailiu, tu ir galėsi būti tokiu kaip aš retransliatoriumi, kas dedasi laisvame nelaisvu sielų tinkle bei ypatingai naudingų įrankiu bandant įvertint realią Žemės padėti. Nes būsi antra laisva siela mūsų planetoje galinti pažvelgti į viską iš šalies be pašalinių iškraipymų bei triukšmo.

Vytautas

Visos sielos yra laisvos, tavo tinklui nepriklauso  :) . Pabendrauju su savo siela švytuoklės pagalba. Dėja tai praktiškai vienintelė ryšio priemonė. Dar galima pažiūrėti į saulę ir užsimerkti. Pamatysi gražų taškelį kuris keisdamas formą simbolių kalba perdavinės informaciją. Bet suprasti gana sudėtinga. Apjungus abu metodus gaunasi neblogas rezultatas. Visos kitos priemonės kortos, horoskopai, magija ir t.t. tai sistemos įrankiai. Maža to jie jau neveikia. Realiai joks ekstrasensas nieko negali pasakyti tik makaronus pakabinti aptakiai. Ir vėl praktiškai patikrinta.

TinSoldier

Nepykit, bet iš šono atrodot kaip susapnavę 2 panašius sapnus ir besiginčijantys, kuris iš tų sapnų buvo tikras.

Arba kaip apsivartoję haliucinogenų ir besiginčijantys dėl to, kuris iš matomų elfų yra tikras: žalias ar violetinis.

Arba kaip pablūdeliai, besiginčijantys ar gulinti medžio šaka yra kobra ar anakonda.

Žodžiu, tiesiog komiškai (:

Marius

Man tokia nuojauta,kad bentjau rutulys krečia pokštus ir rašo visiškus vėjus tiesiog dėl smagumo.Žiūri kaip kas reguos į jo keverzones..Jei būčiau moderatorius,tai įspėčiau ar užblokuočiau tokias ''blevyzgas'' nes tikrai matosi,kad čia nėra rimtos kalbos,o tik žaidimas.

rutulys

Aš ką tik išsiaiškinau, kad mano įkurtas tinklas vis gi yra laisvas laisvų sielų tinklas. Laisvos sielos į mano tinklą prisijungia laisvai, neprarasdamos savo asmenybių ir gali bet kada panorėjusios atsijungti, bet pajutusios, kad man reikalinga pagalba ir gali būti naudingos jos paprastai atsiliepia, nes joms daugiau nėra ką veikti, kol nėra užmezgusios tvirto ryšio su savo kailiais, manančiais, kad jie tėra kaukės.

Deja, Mariau ir TinSoldier, jūsų sielos dar nėra laisvos ir negali jums padėti pajusti vaizdelio iš kitos pusės.

Vytautai, tau siūlyčiau pradėti su savo siela bendrauti mintimis, žinok, kad bet kokį jausmą (ne emociją ar juslę) gali interpretuoti žodžiais, tavo proto paskirtis interpretuoti, o ne galvoti.

Marius

Deja, Mariau ir TinSoldier, jūsų sielos dar nėra laisvos ir negali jums padėti pajusti vaizdelio iš kitos pusės.''

Ir tuo labai džiaugiuosi..nes matau tų ''laisvų'' sielų pasėkmes..................

rutulys

Citata iš: Marius  sausio 10, 2013, 14:30:11
Deja, Mariau ir TinSoldier, jūsų sielos dar nėra laisvos ir negali jums padėti pajusti vaizdelio iš kitos pusės.''

Ir tuo labai džiaugiuosi..nes matau tų ''laisvų'' sielų pasėkmes..................

aR TIKRAI DŽIAUGIESI? Tu tiesiog neteisingai interpretuoji savo jausmus.

.L.U.T.H.O.R.

Rutulį, o tu viską teisingai interpretuoji?

Marius

aR TIKRAI DŽIAUGIESI? Tu tiesiog neteisingai interpretuoji savo jausmus''

Ką čia ir bepridursi.....

rutulys

sausio 10, 2013, 20:54:42 Redagavimas: sausio 10, 2013, 20:57:13 by rutulys
Citata iš: Šešėlis  sausio 10, 2013, 19:13:38
Rutulį, o tu viską teisingai interpretuoji?

Kas liečia statistika ir skaičius tai gali būti visiškas melas mums sumaitintas ir mes kol kas tai laikom tiesa.
Tačiau, mes tvirtai žinome, kad Žemė verčiama Amžinosios Meilės mokykla ir ši požiūrio realizacija galutinė - ji nebebus keičiama, nes nebėra kitų neištirtų ir nežinomų variantų, kurie galėtų ką nors šio požiūrio realizacijoje pakeisti.

Che-kuolis

Citata iš: rutulys  sausio 10, 2013, 00:17:34
Aš tik perduodu žinias, kas vyksta mano įkurtam nemokamam sielų tinkle. Labai daug sielų prisijungusių prie šio tinklo dar nėra laisvos ir suvaržytos, bet jos jau kartais gali iškrėsti savo kaukei kokį šposą.

Kai jau atrodo girdėjau viską - paukšt, astralinis internetas  :-[ pasiduodu.

Dar pastebėjimas - tema "Budizmas", bet kalbos apie budizmą baigėsi ties kažkur 4 psl. gal tai galima sutvarkyt? Perkelt atlikusią dalį į "žodžių karus" ar kur ten.

rutulys

Citata iš: Che-kuolis  sausio 10, 2013, 21:12:45

Kai jau atrodo girdėjau viską - paukšt, astralinis internetas  :-[ pasiduodu.

Tu žiauriai nuvertini mano kanalą, jo galimybės žymiai, žymiai platesnės. Aš netgi ji nutiesiau į tavo "sielą" - erzinu tavo amžinąja meilę, bet ji vis dar žiūri į tai įtariai, nes ji nenorėjo to kanalo ir negali jo išjungti. Aš buvau priverstas taip padaryti nes visur kur tik galėjau ieškojau savo amžinosios meilės, kol galu gale ją susiradau.

eternal.bliss

Tai niekuo nesusija su budizmu.
Norit rašynėtis ne į temą- eikit į privatą.

Aukštyn