Budizmas

Pradėjo shamanaz, liepos 18, 2012, 14:40:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Įdomias filosofijas tu čia rezgi, rutulį :D

rutulys

Šešėlį, bet jos paremtos realia mano patirtimi.

Asasinas

Citata iš: rutulys  sausio 06, 2013, 22:42:46
Aš nuoširdžiai svajoju apie amžiną meilę - savo moterį, kuri sutiktų kartu su manim keliauti amžinybėn. 

Good one. I like it.

eternal.bliss

Tu pabandyk amžiną meilę savyje išvystyti tada parodysi ar esi pajėgus apskritai būti jos akivaizdoje.

.L.U.T.H.O.R.

Na vieno žmogaus patirtis dar nieko nereiškia.

rutulys

Tai aš ant savo kailio žinau, kokia karšta gali būti meilė. Bet kaip minėjau ne visos dar užtvaros nuimtos.

O dėl vieno žmogaus patirties, tai, žinoma, gali ją ignoruoti, bet gal ką jį sudomins?
(Tau reikia kažkokios kritinės masės? kad galėtum kaip avinas su visa banda lėkti paskui kaimenės vedlį? Aš gi tau siūlau pačiam laisvai rinktis vieną iš galimų keturių krypčių.)

.L.U.T.H.O.R.

Reikia ne kritinės masės o daugiau požiūrio kampų. Dabar kaip vienas kalbi, tai nieko nereiškia. Panašiau būtų į kuriamą sektą. Siūlau rinktis vieną iš ŠIŲ keturių krypčių, nes jos yra vienintelės visatos tiesos.

rutulys

sausio 07, 2013, 00:06:41 Redagavimas: sausio 07, 2013, 00:11:06 by rutulys
Aš kol kas daugiau krypčių neatradau. Tik apsidžiaugsiu, jei tu pasiūlysi penktą.

Taip, tiesa, kai kurie ateiviai turi ir penktą kryptį. Tik mūsų technologijos per skystos, ir, tikriausiai, dar kokį tūkstantį metų bus per skystos, tad neverta apie ją ir galvoti. Nors jau ir kuriami straipsniukai apie nemirtingumą.

Asasinas

Citata iš: Šešėlis  sausio 06, 2013, 23:28:33
Na vieno žmogaus patirtis dar nieko nereiškia.

Jūs dar nežinot mano patirčių... Hahaha.

.L.U.T.H.O.R.

Aš noriu pasakyti, ne kad reikia ieškoti daugiau krypčių, o iš kur tu toks tikras, kad visa tai ką sakai yra tiesa? Tai gali būti tik tavo fantazijos vaisius :)

rutulys

Na, tu manęs nesiklausai, yra toks dalykas kaip jausmai, kurie leidžia būti užtikrintam, kiek tai įmanoma mūsų situacijoje.

Kai tavo mintis pataikys į dešimtuką, o tu jau būsi pralaužęs ledus tarp tavęs ir tavo angelo sargo, tu pats tai galėsi pajusti ir tau nebus reikalingas joks autoritetas. Kiekvienam duoto gyvenimo pilnai pakanka išsiaiškinti tokius dalykus. Tik gali būti bendravimo ar interpretavimo problemų, štai čia ir praverstų pokalbis bei dalinimasis sava patirtimi.

rutulys

Noriu kiekvienam iš jūsų asmeniškai pasiūlyti sužaisti vieną nedidelį proto-sielos žaidimą.
Įsivaizduok, kad tu esi siela, kuri jaučiasi pakankamai subrendusi palikti sielų mokyklą. Tau duodamas paskutinis išbandymas - tau reikia sužaisti kompiuterinę simuliacija, kuri truks tiek kiek reikės. Kad lengviau būtų įsivaizduoti kas tai per simuliacija, pasakysiu, kad ji niekuom nesiskiria nuo tave supančio pasaulio. Tu dabar gyveni tokioje simuliacijoje.
Bet yra vienas nedidelis niuansas prieš paleidžiant programą turi pats pasirinkti sąlygą-tikslą, kada užbaigti tokį žaidimą.

Čia rašyti tavo pasirinktos sąlygos nereikia. Nes tai tik tavo ir tavo angelo sargo reikalas. Galbūt, toks žaidimas taps paskutiniu lašu apsispręsti tavajam angelui dėl tavęs. Todėl siūlyčiau labai rimtai pažiūrėti į šį žaidimą ir nuoširdžiai jį sužaisti.

Marius

Nes tai tik tavo ir tavo angelo sargo reikalas. Galbūt, toks žaidimas taps paskutiniu lašu apsispręsti tavajam angelui dėl tavęs. Todėl siūlyčiau labai rimtai pažiūrėti į šį žaidimą ir nuoširdžiai jį sužaisti.''

Taip ir nesupratau..ar čia kažkokio angelo ir mano reikalas ar tik angelas kažka testuoja?ir kam? Ir aplomai iš kur tu ta angelą traukei?nežinau ar aš negaliu suprast ką rašai ir nori pasakyt nes esu per bukas,ar tavo rašliava perdaug protinga..

rutulys

Aš šį žaidimą pasiūliau būtent šioje temoje, nes tikėjausi, kad būsit perskaitę bent jau mano ankstesnes žinutes šioje temoje.
Atsakau, ne, tu ne bukas, tik nesusipažinęs su kontekstu. Na, bet atleisk, nenorėk, kad viską surašyčiau į vieną didelę paklodę, kurios tu vis tiek neskaitytum. ;)

interpretatorius

Mano supratimas apie mane supanti pasaulį yra mano proto  suvokimas apie pasaulėžiūrą su daug klausymų ir iš aplinkos suformuotu suvokimu. Ir pagal tai aš turiu "prieš paleidžiant programą turi pats pasirinkti sąlygą-tikslą, kada užbaigti tokį žaidimą." Aš įkalinu save fiziniame suvokime pagal kuri nusistatau "sąlygą-tikslą". Išsilaisvines iš fizinio suvokimo į dvasinį aš pamatau kad mano suvokimas buvo klaidingas, mano "sąlygą-tikslą" yra beprasmiai. Bet aš neturiu pasirinkimo nes nusistačiau sau "sąlygą-tikslą" (uždariau save į narvą). TAI KAS BELIEKA BLAŠKYTIS KAIP ŠMĖKLAI? Nes fiziniai tikslai pasiekiami tik materialiame pasaulyje ir turi prasmę jame, bet ne dvasiniame ... tai kaip per veidrodį pasiekti stiklinę.

"Įsivaizduok, kad tu esi siela, kuri jaučiasi pakankamai subrendusi palikti sielų mokyklą."
Tokiu dalyku nesivaizduosi (nebent save gali apgauti ir įtikinti kad perpratai visatos suvokimą ir turi į kiek viena klausymą teisinga atsakymą).

"Aš nuoširdžiai svajoju apie amžiną meilę - savo moterį"
Čia  tavo fizinis suvokimas. (jai esant sielai tu pamatysi Dievą ir suprasi tai tavo  tikroji  meile savo kūrėjui. Rojus ar kažkas panašaus. Ar tapsi kosmoso dalis kuri tau atskleis egzistencijos prasmę.Na ir t. t.)

Tavo kalbos kaip beviltiško įsimylėjėlio kuris ieško merginos arba nusižiūrėjęs mergina nesavo nosiai. (Čia ne tau asmeniškai, bet paskaičius tokia nuomonė peršasi iš tavo rašinių.)

Aukštyn