Tikro burtininko savybės?

Pradėjo Kaul, liepos 10, 2012, 10:57:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Kaul

Yra daugybė žmonių kurie dėl galios, valdžios troškimo nužudytų ne vieną. Yra žmonių, kurie nori tapti stipriais ir magija yra viena iš tų sričių kurią įvaldęs gali tapti stiprus ir pavojingas.
O juk galia labiausiai svaigina... Ir vis dėl to, labai mažai tų tikrųjų burtininkų, nes daugelis bandžiusių ar net įvaldžiusių magijos galią išprotėja ar nusižudo...
Taigi, man kilo klausimas - koks žmogus galėtų tapti tikru burtininku? Kokių jūsų nuomone savybių reikia, kad galėtum gyventi su magija ir jos sukeliamais šalutiniais poveikiais?

Asasinas

Manau valia yra butina, kad galetum tinkamai ivaldyti magija.

Beelzebub

Žmogus visų pirma manau turėtų būti labai šaltų nervų. Labai gerai mokėti suvaldyti pats save ir turėti labai stiprią valią. Netikėti aklai niekuo ir abejoti viskuo. O svarbiausia tai turėti tikslą. Kodėl užsiimi magija? Ką nori su ja pasiekti? Nes tai juk ne žaidimas - "noriu pažiūrėti ar magija tikra ar prasimanyta". Na bent jau aš taip manau.

O dėl magijos šalutinio poveikio, tai čia gal ne nuo savybių priklauso, o nuo to kokiais tikslais tu ją naudosi.

Demin

Bet kas juo galetu buti, as esu egoistas, savanaudis ir moku nemazai psychokineziu, mnemrokineze, aero, pyro ir tiesiog valdyt ki, moku magija, su kuria keiciu likimo kryptis, taciau kadangi esu milziniskas egoistas, viska darau sau i nauda

Benamis

Citata iš: Demin  sausio 05, 2013, 22:17:02
Bet kas juo galetu buti, as esu egoistas, savanaudis ir moku nemazai psychokineziu, mnemrokineze, aero, pyro ir tiesiog valdyt ki, moku magija, su kuria keiciu likimo kryptis, taciau kadangi esu milziniskas egoistas, viska darau sau i nauda

Tai tu kaip tikras Briusas Visagalis? :)

anonymusas

Citata iš: Demin  sausio 05, 2013, 22:17:02
Jau nebeskiri kur esi tikrasis TU o kur tavo pc zaidimo herojus. Iseik i gatve prasivedinti.
Kas ta mnemrokineze?

rutulys

Citata iš: Beelzebub  liepos 10, 2012, 21:49:58
Netikėti aklai niekuo ir abejoti viskuo.

Labai abejoju, kad tai galėtų būti tikro burtininko savybės. Taip ir įsivaizduoju kokį TinSoldier'į skrajojanti ant šluotos.

Demin

as blt nesakau kad esu koks briusas visagalis. o but zjbs xD , nemoku visu tu kineziu bei magijos tobulai, ribotai, bet suprantu pagrindine magijos taisykle, tai gali ismokti kiekvienas, nera tokio dalyko kaip tikro burtininko savybes. mnemrokineze atminties valdymas

Demin

Citata iš: Beelzebub  liepos 10, 2012, 21:49:58Žmogus visų pirma manau turėtų būti labai šaltų nervų. Labai gerai mokėti suvaldyti pats save ir turėti labai stiprią valią. Netikėti aklai niekuo ir abejoti viskuo. O svarbiausia tai turėti tikslą. Kodėl užsiimi magija? Ką nori su ja pasiekti? Nes tai juk ne žaidimas - "noriu pažiūrėti ar magija tikra ar prasimanyta". Na bent jau aš taip manau. O dėl magijos šalutinio poveikio, tai čia gal ne nuo savybių priklauso, o nuo to kokiais tikslais tu ją naudosi.
nepyk kad biski paneigsiu, bet nei stipri nei silpna valia nieko nepakeis, stipri valia aisku lbj gerai, nenaudosi magijos prakeikimam be reikalo, silpnavaliai irgi ja naudot gali, taciau be perstojo, kersina vienam kitam, kartais net uz tokias nesamones kad uzstate masina, girdejau pasakas kad magija naudojantys silpnavaliai isproteja nusizudo ir pns, cia ne nuo magijos ir ne nuo galios nusizude, kiekvienas nusizudantis turi siokia tokia psichikos negali, mano nuomone, magija negali nieko pakeisti suteikti nora gyventi

Demin

Citata iš: anonymusas  sausio 05, 2013, 23:31:48
Citata iš: Demin  sausio 05, 2013, 22:17:02Bet kas juo galetu buti, as esu egoistas, savanaudis ir moku nemazai psychokineziu, mnemrokineze, aero, pyro ir tiesiog valdyt ki, moku magija, su kuria keiciu likimo kryptis, taciau kadangi esu milziniskas egoistas, viska darau sau i nauda
Jau nebeskiri kur esi tikrasis TU o kur tavo pc zaidimo herojus. Iseik i gatve prasivedinti. Kas ta mnemrokineze?
atsiusk savo foto ;) pazesim kam reiks issivedinti :)

.L.U.T.H.O.R.

Demin, baik trolint. Nesupranti, net apie ką kalbi.

Benamis

Demin, gauni ispejima zodziu, nerasyk keliu zinuciu is eiles.

Teroras

Demin galiu as tau savo foto atsiusti, kad man ka blogo padarytum? :) Leidziu viska.

la.benas

sausio 06, 2013, 18:06:22 Redagavimas: sausio 06, 2013, 18:08:20 by la.benas
Burtininko savybės? Na, manau jog privaloma turėti ilgą (šiek tiek virs juosmens) barzdą, geriausiai jog būtų balta. Reikalingi ir ilgi plaukai. Taip pat reikia gyventi troboj netoli miško, o dar geriau, jeigu ir pačiam miške. Pravestų ir žemas, gilus balsas. O ką jūs manot?

P.S Jeigu rimčiau, burtinikui galiu tik vieną savybę priskirt. Burtininkas privalo būti dvasiškai pažengęs. Taip pat būtų neblogai ir keli kontraktai su įvairiais demonais.

Beelzebub

Na dėl to, jog neturėtų aklai tikėti betkokia info susijusia su magija kurią tik randa, tai nuomonės nepakeičiau. Be stiprios valios tai irgi manau neapsieisi.

Aukštyn