Yra šiame forume žvejų?

Pradėjo feja, birželio 22, 2012, 21:33:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Singularity

Citata iš: omcikas  liepos 12, 2012, 23:21:31
as pamises del spiningavimo.. ;D

Upej ar stovinciam vandeny? spinigas vienas geriausiu budu:) aktyvus toks:) Nors kartais ir pludinuke ar dugnine labai gerai, ramiam pasisedejimui:)

omcikas

90 Proc tvenkiniuose,ezeruose ir pan, bet pries kelias dienas buvau prie neries tai 1 lydekaite apie kila ant savadarbio voblerio isprasiau krantan  :)

Singularity

O miesto ribose zuklauji? butu ydomu pamatyt tuos savadarbius vobleriukus:) Senai meistrauji? :)

omcikas

jo miesto ribose zvejoju.. yra minciu Kaune kazkur pamegint, bet kad as ten vietiniu ezeru nepazystu.. o mano voblerius galima rast cia rimciau pradejau tik siemet kazka gamint.. http://www.kitamkrante.lt/forumas/viewtopic.php?f=115&t=2809&start=180 puslapio apacioje vartotojas ansanas.

Singularity

Tai marias geriau isbandyk:) Vobleriai tai tikrai gerai atrodo, kaip is gamyklos isvaziave:) :) meistro rankas turi:)

omcikas

dekui dekui, bet dar toli man iki meistro.. :) o mariose irgi vietas reik zinot, be to ten plotai dideli nuo kranto ne kazi ka pagausi vietu nezinodamas, o su savo kinietiskom valtim plaukti i marias butu neprotinga. . :)

Singularity

:) na tada nemunas juk yra, imi spininga ir paseileidi palei upe:) cia toks paprasciausias variantas:) aktyvus ir pazintinis butu( jei dar neteko jame zvejot) :) galu gale kakza vistiek isprasytum:)
O del plaukiojimo po marias su kiniska valtele, tai jo nelabai protinga... nors man ir su rusiska gumeska po didelius plotus plaukiot nelb jauku, na bet tokiu atveju pasiimi lemene del visa ko ir viskas ok:) Na o del vietu nezinojimo tai jo, bet jauciu kokiu eserioku su dzigelu pririesutaut imanoma:)

omcikas

Singularity o tu pats ne kaunietis?

likehsvilius

as kauno  mariose girionyse 400gramu eseri istraukiau, o tetis pries kelias savaites 659g eseri:)
Su mikromasalais.

omcikas

is valties?

OKULTISTE

Vaikystėj pažvejodavau, bet paskui pasidarė gaila draskyti burnas...

omcikas

ir ta sako mergina.... ka tik be gailescio uzmususi uoda..  ???

OKULTISTE

Che che... Tai ir nesigilnsiu, kad nesugadinčiau taiklaus pasakymo...

Singularity

Citata iš: omcikas  liepos 27, 2012, 21:10:16
Singularity o tu pats ne kaunietis?

Nea, ne kaunietis:) is sostines as:)

Beelzebub

O jum negaila žuvų? :0 Turiu omeny, suprantama, kai žmonės žvejoja būtent dėl maisto, bet kai vien dėl pramogos..

Aukštyn