Kaip manote, iš kur atsirado žmogus?

Pradėjo Dieduksjee, birželio 18, 2012, 01:27:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Dieduksjee

Sveiki, taigi pirmasis Post'as..
Visi tikriausiai jau žinote ka rašysite, bet dabar paklausiu jūsų: Kodėl vieni sako kad žmones sukūrė Dievas, kiti sako kad mes išsivystėm iš beždžionių, bet kai kas nors sukuria tema apie reptilijas (tuos ateivius) ir sako kad cia jie išskirtiniai niekada nepagalvoja, o gal ir mes esam išsivystę iš driežų, tik musų kūnui nepavyko to atskleisti, gal tiem kuriem pavyko ištikrųjų esa toki patys kaip ir męs, arba jiems tai nutiko netyčia ir jie nieko nepajuto? Taigi, gal ir nekoks post'as, bet bent jau norėčiau atsakymų :)

Dieduksjee

Biskuty gal ne ten papostinau, bet tikiuosi nieko tokio  :o

.L.U.T.H.O.R.

birželio 18, 2012, 01:53:15 Redagavimas: birželio 18, 2012, 02:35:20 by Šešėlis
Na moderatorius turės perkelti. Treti sako, kad mus sukūrė ateiviai. Ir tai gana tikėtina, daugumoje religijų įdomiai apibūdinami dievai. Tai greičiau būtų ateiviai, nei kažkas dangiško :D O reptilijos yra blogi ateiviai. Galbūt yra hibridų gyvenančių tarp žmonių.

Asasinas

birželio 18, 2012, 02:29:41 Redagavimas: birželio 18, 2012, 03:48:12 by Asasinas
Iš beždžionės.  :) O šiaip gi Dievas sukūrė. Sukūrė nuogą, kvailą būtybę ir tada paleido gyvent žemėje.

Dieduksjee

Citata iš: Šešėlis  birželio 18, 2012, 01:53:15
Treti sako, kad mus sukūrė ateiviai.
Galimas variantas :)

vitake

Šiuo metu mokslininkai neigia tai, kad žmonės išsivystė iš beždžionių, anais laikais kai ši teorija buvo paviešinta,  viešpatavo masonai (nors niekas apie tai nežinojo ) ir jie tai sugalvojo stengdamiesi numenkinti žmones ligi gyvulio lygio. Kad patys išsinaikintu.

OKULTISTE

Yra Dievas Kūrėjas. Kūnai vystėsi evoliucijos bėgyje (na juk ir dabar kinta - Vytautas Didysis prieš mane būtų ganėtinai mažiukas)...

Dieduksjee

Citata iš: OKULTISTE  birželio 18, 2012, 17:01:03
Yra Dievas Kūrėjas. Kūnai vystėsi evoliucijos bėgyje (na juk ir dabar kinta - Vytautas Didysis prieš mane būtų ganėtinai mažiukas)...
Tu teisi, zmones kinta, evoliuconuoja... Siaip as tikiu y Dieva, bet kadangi jis niekuomet ir niekam nebuvo pasirodes, o tiem kas sako kad jie jy mate is tikruju tai buvo tik iliuzija (cia tas pats kaip: Ka zmones nori ta ir girdi, ka nori ta ir mato), tai dabar privercia susimastyti, gal jo isvis ir nera? Kaip kazkur skaiciau siame forume "gal Dievas ir yra koks nors ateivis/ateiviai" tik mes to nezinome... Kaip jau sakiau "gal ir mes issivyste is driezu tik musu organizmas dar to neparode"... As suprasciau jus jeigu jus sakytumet "tikriausiai mus sukure Dievas" o ne "Mus sukure Dievas".. Is kur jus galite buti toki tikri? Jugi ne vienas is jusu "Jo" dar gyvenime nesat mate, niekas nesa..

RoxiO

Žiūrint ką vadini Dievu. Jei Dievas yra gamta, molekulės, energija, tada sutinku, kad tai mus sukūrė. Jei Dievas tau yra bičiukas su barzda, tada žiūrėčiau į tai skeptiškai.

.L.U.T.H.O.R.

RoxiO tą patį norėjau parašyt. Netgi tokiais pat žodžiais, tik vietoj bičiukas, diedas :D Tai Dieduks, ką laikai Dievu?

RoxiO

Citata iš: Šešėlis  birželio 18, 2012, 18:57:51
RoxiO tą patį norėjau parašyt. Netgi tokiais pat žodžiais, tik vietoj bičiukas, diedas :D Tai Dieduks, ką laikai Dievu?

Aš magiją įvaldęs - mintis skaitau. :D

OKULTISTE

Arba čia prabilo kolektyvinė sąmonė - che che che... Aš irgi pagalvojau, kad reikėtų įvardinti, kas yra Dievas (Tomo Akviniečio Dievo buvimo įrodymus perskaičius lengviau būtų susikalbėti)...

TinSoldier

Citata iš: OKULTISTE  birželio 19, 2012, 15:42:48
Arba čia prabilo kolektyvinė sąmonė - che che che... Aš irgi pagalvojau, kad reikėtų įvardinti, kas yra Dievas (Tomo Akviniečio Dievo buvimo įrodymus perskaičius lengviau būtų susikalbėti)...

Kalbant apie Tomo Akviniečio įrodymus...
Būtų labai faina, jei nepatingėtum pažiūrėti video, ir atsakyti, į Akviniečio argumentų kritiką:

http://www.youtube.com/watch?v=U3yKxvW9yNA

Nes, neatrodo, kad tas Akvinietis labai jau gudras buvo. Ir jo įrodymai gana...mhm.. apgailėtini?..

Bildukas

O yra dar viena versija , kad mes zmones , anksciau gyvenome Okeane ir turime daug bendrumu su delfinais . Kas ten zino , o gal visos tos versijos visiskas snipstas , o gal vieni , pavyzdziui afrikieciai , issivyste is bezdzioniu , azijieciai - is reptiliju , o baltieji - is delfinu .O gal  Dievai ir buvo ateiviai , kurie medikamentu ar kazkokiu kitokiu veiklu pagalba tai ir padare palengva .Esu tikintis , bet jeigu pafantazuoti ...Isigilinus i Katalikisku misiu apeigas ir teksta( ypac anglu kalboj) , tos fantazijos turi gan realu pagrinda .Kai kunigas dalina apvalia ir balta komunija ( kuna) ir duoda gurksteleti vyno(krauja), as daznai susimastau(atleisk man Viespatie) , o gal tai ir yra raktas atklydes is neatmenamu laiku? Gal tai kazkada buvo kokiu medikamentu dalijimas primytiviam primatui,  kazkaip pakeites jo evoliucija, veliau tapes ritualu? Tai tik mano pafantazavimai.

OKULTISTE

Tai manau, kad dėl sąvokos sutarimo, labai tinka T.A. pasakymai, ką vadiname Dievu. Tai siūliau ne dėl to, kad nežinočiau, kokia yra Dievo buvimo įrodymų kritika, o dėl sutarimo sąvokose. (Galiausiai, jei tęsiant 'oftopą" apie T.A., tai jis tuos įrodymus parašė "iš reikalo", jis suvokė, kad mums kalbėti apie Dievą - tas pats, kas aklam nuo gimimo apie spalvas)...

Aukštyn