Mokytojai

Pradėjo indigo, birželio 06, 2012, 14:07:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigo

Galbut butu norinciu kurie noretu pradet burtis ir dalintis savo susirinktomis ziniomis?

.L.U.T.H.O.R.

O tai šitas tinklalapis, ne susibūrimas? Didesnio susibūrimo manau, nerasi. Bet aišku, daugumą čia tik šiaip domina.

advena

manau jis turejo omeni susiburima realiai.

.L.U.T.H.O.R.

na jei realiai, tai nemanau, kad kas bursis :)

advena

is pavadinimo "mokytojai" supratau, kad kazkas kazka turi mokyti.

.L.U.T.H.O.R.

Tokių tai išvis čia nerasi. Visi gali nebent savo žiniomis dalintis. Aišku ir pasimokyt galima. Bet geriausias mokytojas gyvenimas ir tu pats.

advena

ai nesuprasi to indigo...

indigo

o tu nesistenk suprast :) noriu kad kasnors mane ismokytu judint daiktus o susiburti reike nes turesime daugiau energijos kai tai atlikti bandysime ne 1 zmogus

advena

kalbi apie telekineze?

.L.U.T.H.O.R.

O kam tau tas daiktų judinimas?

RoxiO

Mokausi telekinezės. Išmokau tik vieno dalyko per tiek laiko - durnumo. Nes laikyti rankas virš ko nors 20min niekam nevykstant galima pavadinti nebent durnyste.

advena

Citata iš: RoxiO  birželio 06, 2012, 17:47:41
Mokausi telekinezės. Išmokau tik vieno dalyko per tiek laiko - durnumo. Nes laikyti rankas virš ko nors 20min niekam nevykstant galima pavadinti nebent durnyste.

tai visdelto mokaisi 8). ranku nereikia laikyti. reikia tik ziureti i daikta.

RoxiO

Citata iš: advena  birželio 06, 2012, 17:49:44
tai visdelto mokaisi 8). ranku nereikia laikyti. reikia tik ziureti i daikta.

Aš labiau įsijaučiu į daiktą tada, kai laikau rankas.

advena

idomiai cia. as tai tingiu rankas laikyt ir jos man trugdo, nes atkreipia demesi. beto rankomis pasiremiu smakra, kad galva nejudetu ir nesukeltu iliuzijos.

RoxiO

Citata iš: advena  birželio 06, 2012, 17:53:05
idomiai cia. as tai tingiu rankas laikyt ir jos man trugdo, nes atkreipia demesi. beto rankomis pasiremiu smakra, kad galva nejudetu ir nesukeltu iliuzijos.

Ir ką galvoji, kai žiūri į daiktą? Ar pavyksta pajudinti?

Aukštyn