„Miręs“ egiptietis atsibudo karste

Pradėjo Benamis, gegužės 16, 2012, 15:43:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Į „mirusio" egiptiečio padavėjo laidotuves susirinkę gedėtojai buvo priblokšti, kai jis atsibudo prieš pat jį palaidojant.

28 metų Hamdi Hafezas al Nubi, gyvenančio netoli Luksoro, mirtis konstatuota po to, kai darbe jį ištiko širdies smūgis, praneša orange.co.uk.

Laikantis islamo tradicijų, jo kūną plovė ir laidotuvėms ruošė giminaičiai, įsitikinę, kad jis miręs.

Tačiau gydytojas pastebėjo, kad vyro kūnas vis dar šiltas. Kuomet jis patikrino pagrindinius organizmo būklės rodiklius, nustatė, kad H. Hafezas al Nubi vis dar kvėpuoja.

Jis vyriškį atgaivino, taip pat ir jo mamą, kuri sužinojusi naujienas nualpo.

Į laidotuves susirinkę artimieji gedulingus pietus pavertė vakarėliu, kuriame šventė vyriškio „prisikėlimą".

Praėjusį mėnesį 95 metų kinė Li Xiufeng išgąsdino kainynus, kai praėjus 6 dienoms po „mirties" išlipo iš karsto.

Lrt.lt info

advena

Noreciau paskaityt apie ta kiniete. :D

Benamis

Citata iš: advena  gegužės 16, 2012, 16:31:37
Noreciau paskaityt apie ta kiniete. :D


Tik praėjusį mėnesį 95-erių metų moteris Kinijoje išlipo iš savo karsto praėjus šešioms dienoms po to, kai visi galvojo, kad ji mirė patyrusi nesėkmingą kritimą. Li Xiufeng kaimynas rado ją nejudančią ir nekvėpuojančią savo lovoje praėjus dviem savaitėmss po to, kai ji suklupo ir susitrenkė galvą savo namuose Beiliu mieste, Guangxi provincijoje.

Kai kaimynas negalėjo jos pažadinti, pagalvojo kad senoji moteriškė numirė. Ji buvo paguldyta į karstą. Šis buvo laikomas atviras dėl kinų tradicijų, kad šeima ir draugai galėtų pareikšti pagarbą. Tačiau dieną prieš laidotuves kaimynai rado karstą tuščią, o vėliau 95 metų moterį aptiko ruošiančią maistą virtuvėje.

Aukštyn