Anonymous

Pradėjo S3mkA, gegužės 06, 2012, 13:20:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Iron Tara

O aš esu visiška anarchistė ir visai ne anonimė. Tegul žino kas esu. Valdžią tarybom, amen.
O pats pavadinimas grupuotei 'Anonimai', manau, yra vienijantis. Tai anonimų masė, veikianti kaip vienas (kaip kokie atomai, sudarantys vieną kūną. Jie atskirai juk neturi pavadinimų).

Che-kuolis

Citata iš: Iron Tara  gruodžio 18, 2012, 22:50:43
Valdžią tarybom, amen

ura, tovarišči!!! Kas čia su ta anarchija šiais laikais..
Kad nebūt offtopas - man lygiai tokie pat klausimai kyla kaip ir visiems šioje temoje išskyrus la.beną. Nes nu - Anonymous be struktūros ir organizuotumo tėra didelė grupė žmonių pavadintų vienu vardu. Kaip kokie Pastafariai, va jie irgi nėra beveik grupuotė, bet juos vienija tikėjimas. Aišku čia skirtumas, kad Anonymous kažką nuveikia, bet žiūrint iš esmės - net pasakose tėvas moko sūnus, kad gali perlaužt vieną ražą, bet negali visos šluotos. 

la.benas

Citata iš: Markamis  gruodžio 18, 2012, 21:36:19
"Anonymous" su hackinimu daug nepasiekė. Jie daug žada, bet visada neapgalvoja savo galimybių ir nieko nesigauna.


Čia jau tikriausiai turi omenyje tą kartą,kai jie žadėjo nulaužti facebook'ą.Visų pirma,kai kurie šnekėjo,jog tai nėra oficialus pranešimas,ir jis buvo išgalvotas,bet vėl gi,nuo kada Anonimai yra grupė?Jei nieko nėra,tai kaip gi gali būti kas nors oficialaus?O antra...Facebook yra labai puiki priemonė mintimis dalintis,ir panašiai,tad kam gi naikinti savo ginklą?O šiaip tai facebooke bent jau seniau tai ne vieną sql klaidą mačiau. 
Citata iš: Markamis  gruodžio 18, 2012, 21:36:19
Jų kaipo tokių nebeliko, liko jiems prijaučiančios grupuotės.

Taip,tai ir yra būtent apie ką aš ir šneku.Anonymous jau senai nebėra hackerių grupuotė.Bet laabi senai taip buvo.
Citata iš: Markamis  gruodžio 18, 2012, 21:36:19
Tačiau, jei yra paskelbtas manifestas, reiškia tai yra judėjimas/grupė su savotiniu lyderiu.


Yra hackerių manifestas,bet apie Anonimų dar neteko girdėti...

RoxiO

la.benai, atsidaryk TorNet'ą, pamatysi ko dar nematęs apie anonimus. :) Viešajame internete jie nesiskelbia, tad čia nieko tikro nerasi. :)

TinSoldier

Citata iš: RoxiO  gruodžio 19, 2012, 18:06:19
la.benai, atsidaryk TorNet'ą, pamatysi ko dar nematęs apie anonimus. :) Viešajame internete jie nesiskelbia, tad čia nieko tikro nerasi. :)


Tai kad anonimai kariauja su tais nesveikais Tornet'o puslapiais.. :? Ar ne?

Markamis

Ne tik fb. Buvo ir interneto išjungimas. Tik čia aišku galima pateisinti, kad išgalvota viskas, kai nieko nepavyko.

la.benas

#36
gruodžio 19, 2012, 19:28:37 Redagavimas: gruodžio 19, 2012, 19:31:37 by la.benas
Citata iš: RoxiO  gruodžio 19, 2012, 18:06:19
la.benai, atsidaryk TorNet'ą, pamatysi ko dar nematęs apie anonimus. :) Viešajame internete jie nesiskelbia, tad čia nieko tikro nerasi. :)


Tu vis sakai "jie"...Kas tie jie?Manau senai mes visi jau padarėm išvadą,kad Anonimų,kaip grupės,nėra.Bet kiek neša mano smegeninė,tai tu turėjai omeny tą hakerių padalinį.Na,logiška,nėi vienas protingas hakeris nesiskelbs,kas jis toks,ar bent jau savo laimėjimų neviešins.Gal būt mūsų nuomonės ir nesutampa apie tuos dalykus,juk kiekvienas visą veiksmą mato vis kitu kampu.Bet aš galiu pasigirti,kad man teko ragauti hakerio duonos,ir vėliau už tai turėjau atsakyti,tad dabar jau kuris laikas,kaip tuo neužsiminėju.Bet žinot,seni draugai bei atsiminimai lieka,ir nuo to nepabėgsi.Manau derėtų viską detaliai aprašyti savo prisistatyme,nes mano istorija primena veiksmo filmo scenariju.

Citata iš: Markamis  gruodžio 19, 2012, 19:19:33
Ne tik fb. Buvo ir interneto išjungimas. Tik čia aišku galima pateisinti, kad išgalvota viskas, kai nieko nepavyko.


Nepavyko,nes niekas nieko nedarė.Bet teoriškai abu variantai yra labai įmanomi,jei įdomu,galiu detaliau paaiškinti,kodėl taip manau.

Markamis

Interneto išjungimas yra teoriškai įmanomas, bet praktiškai labai sunkus. O fb užtektų visus servus DDoS'int. Prieš tai žinoma apsaugas apeinant.

Marius

Bet aš galiu pasigirti,kad man teko ragauti hakerio duonos,ir vėliau už tai turėjau atsakyti,tad dabar jau kuris laikas,kaip tuo neužsiminėju.Bet žinot,seni draugai bei atsiminimai lieka,ir nuo to nepabėgsi.Manau derėtų viską detaliai aprašyti savo prisistatyme,nes mano istorija primena veiksmo filmo scenariju.''

Man rodos tau tikrai reiktu mažiau žiurėt veiksmo filmų,nes dabar tavo pasakos apie ''anonimus'' ir kaip tu esi vienas iš jų skamba truputį vaikiškai..Jei ir esi kažką ten ''hakines'' ir sakai,kad pričiupo,tai vadinas esi nekoks hakeris ir nekoks ''anonimas'' jei prikirptas užtylai ir dabar esi ''geras vaikas''. bet neesmė,tikrai nemanau,kad apart kokio grafičio pakeverzojimo an sienos nakčia,esi kažką nuveikes..

Bet žinot,seni draugai bei atsiminimai lieka,ir nuo to nepabėgsi.''

Čia aplomai skamba ši frazė,kaip iš kokio holivudinio filmo...

Pastebėjau tokį dalyką,šitie vadinami ''anonimai'' butent ir išpopulerėjo,dėl tu kaukių,tai tapo kaip madingas simbolis jau nebežinančiam kaip čia originaliau bemaištaut jaunimėliui.Čia kaip Džestino byverio populerumo šuolis,laikinas,bet ryškus..taipat ir su ''anonimais'' kažkas išsisoko ir pasipylė jų pamėgdžiotojų,kurie jaučiasi lyg kokie super herojai,ar slapti agentai..po kiek laiko atsiras dar kažkokia mada ar išsišokeliai ir tuo anonimus visi pamirš.Taip ir baigsis žaidimas-''Mama,aš anonimas'' ..mama palinguos galva ir lieps eit valgyt pietų...

RoxiO

Soldieri, ne, jie nekovoja prieš 'alter'net'us, nes tai vienintelė vieta kur galima laisvai ir anonimiškai pasireikšti. :)

la.benai, taip, JIE tai yra grupuotė, o ta teorija, kad visa tai tik idėja prie kurios gali prisijungti kiekvienas yra vaikų bullshit'as. Pagrindiniai anonymousai ir yra grupuotė ir jų nėra tiek jau daug, be to - net geram hackeriui praktiškai nėra galimybės pas juos patekti, yra begalė kitų aspektų, bet daugiau neišsiplėsiu. :) Galiu pasakyti tik tiek, kad Lietuvoj nėra nė vieno anonymouso. :)

TinSoldier

Citata iš: RoxiO  gruodžio 19, 2012, 22:40:40
Soldieri, ne, jie nekovoja prieš 'alter'net'us, nes tai vienintelė vieta kur galima laisvai ir anonimiškai pasireikšti. :)


Tai kad skaičiau kažkur, jog nuolat bando užlaužti pedofilų puslapius, tą tornetą vadina pedofilų irštom ir bando jo atsikratyti. O ir tame TOR net'e sukurtas 'anonimų' puslapis (pirmą kartą, galvojau, tikras), kuris šaiposi iš tikrųjų anonimų. Tai, galvojau, kad yra biški nesutarimų tarp to darknet'o vartotojų ir anonimų :)

Na,bet turbūt ant anonimų tik pedofilai ten ir varo, kuriems subinės dega :)

Puslapis besityčiojantis iš anonymous: pdjfyv7v3pn34w4f.onion/about.html

Tekstas:

Citata
We are Anonymous, and we do not forgive. Forgiveness requires humility, humility requires dignity. We have neither.

We are void of human restraints, such as self respect and common sense.

All those who break this pact will be eliminated without hesitation. And by elimination we will put their name on an icky photo and shit in each others' mouths.

Those who perform reckless actions or wish to harm the Anonymous will be eliminated without hesitation. Again, elimination is our word for doing very little about it.

Failure is the basis of our existence.

Enemies of the Anonymous include anyone who can point out how many times we contradict ourselves in a single sentence.

Our enemies are to be flaccidly made fun of, using the same tired photoshopped stuff stolen from someone else.

Anonymous must "work" as one. No Anonymous knows anything.

Betrayal of Anonymous is both ironic and appropriate.

Manipulation of the weak and innocent is something that the truly weak believe indicates power, as such we do it alot. Not well but, often. Once a victim is no longer commodious, they are to be eliminated. Also, the cow was slaughtered in the abattoir.

REPRODUCE. REPRODUCE. REPRODUCE. Like cockroaches and Catholics we need to make sure our stupidity is at least backed by numbers. Quantity over quality. Loud = Funny.

No man-made or natural occurance can harm the Anonymous. Except when Mom and Dad ground us from the computer. That's pouting time.

Under no circumstances are Anonymous human. We are beneath humans and mortality.

Anonymous are not to partake in meaningless tasks....pffft Ahhh dude I'm totally shitting ya, that's all we do.

You are legion, for we are many. That makes it easier to defend ourselves when smart people tell us to stop acting like idiots.

Anonymous is everywhere at all times, we like to loiter. we really have nothing better to do than hang out. Yet, singular Anonymous are not permitted to know everything. Which is good, because we know very little.

All have the potential to be Anonymous until they choose to drop a bag of fertilizer on their nutsack and grow a pair. Those who are not Anonymous are to be eliminated....or photoshopped into a nasty photo which ever one requires less standing and walking. Or hack a paypal account and charge PS3's, send massive amounts of cowardly and empty death threats or, whatever weak ass "criminal" act we think will make us appear powerful.

Anonymous has no weakness or flaw. Well, except maybe getting laid. That ain't happening. And a whole bunch of others. But besides crippling personality flaws, body odor, lack of humor, not getting laid and relying on shock value and memes to speak for us...we have only a few more flaws and weaknesses.

Laws of Nature and Man cannot restrain the Anonymous. However, an IP ban, power outage or, a light punch to the solar plexus can drop us like a bag of bad habits.

Anonymous is Zero. Feuding and argument amongst the Anonymous is both constant and unavoidable.

Anonymous is in control at all times. We just choose to waste all of it.

Anonymous has no identity. Those who are not Anonymous yet know our presence must be eliminated. Again and, I can not stress this enough people, "eliminate" means sitting on our asses all day pretending to jerk off to Goatse, while our mothers yell at us to get jobs.

Anonymous cannot be contained by mere restraints. We are far too fat to fit any normal conveyance, handcuffs or standard size airline seats.

Anonymous are all equally stupid. No one is more retarded then Anonymous.

Anonymous must obey the Code. Those who do not are to be raped with our mighty e-peens, until supper time and homework, then an hour of Gameboy before bedtime.

Anonymous worships nothing because anonymous is nothing.

Anonymous cares for nothing, but Anonymous. Our existence is vapid, myopic and limited.

Humanity is the virus; Anonymous is the open wound that invites it in.

We are Anonymous, and we do not realize how little we matter.


RoxiO

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 19, 2012, 23:23:34
Puslapis besityčiojantis iš anonymous: pdjfyv7v3pn34w4f.onion/about.html


Mačiau tą :D Na jie kaip ir official'o ten neturi, jie warez/hack forumuose sėdi ten. O šiaip, kad kovoja su pedo, tai jo, bet patys tikrai naudojasi 'Hacking' kategorija. :)

la.benas

Citata iš: Marius  gruodžio 19, 2012, 21:34:30

Man rodos tau tikrai reiktu mažiau žiurėt veiksmo filmų,nes dabar tavo pasakos apie ''anonimus'' ir kaip tu esi vienas iš jų skamba truputį vaikiškai..Jei ir esi kažką ten ''hakines'' ir sakai,kad pričiupo,tai vadinas esi nekoks hakeris ir nekoks ''anonimas'' jei prikirptas užtylai ir dabar esi ''geras vaikas''. bet neesmė,tikrai nemanau,kad apart kokio grafičio pakeverzojimo an sienos nakčia,esi kažką nuveikes..



Nežinau,kaip tau,paprastam vaartotojui,visa tai paaiškinti.Bet pamėgisniu tai padaryti,Ir paskutinį kartą,daugiau nebesileisiu į kalbas.

1.Ar tu žinai, jog Anonimai nėra grupė,ir tai reiškia, jog juo gali tapti kiekvienas, kas siekia tiesos, ir niekina korupciją? Matyt nelabai. Bet dabar žinai. Ir kitą kartą prisimink, nes prieš žinančius žmones apsijuoksi. Paminėjai grafičius. Seniau bombindavom. Dar dabar rūsį keletas can'sų mėtosi... Good times.

2.Taip, mane buvo prigavę.Tačiau kaip tai įvyko, tai ilga istorija, bet trumpai pasakius, atsirado išdavikų :) Dėl bausmės sušvelninimo išpliurpė viską, net nepagalvodamas apie tai, ką prieš penkerius metus prisiekinėjo...

Citata iš: Marius  gruodžio 19, 2012, 21:34:30

Bet žinot,seni draugai bei atsiminimai lieka,ir nuo to nepabėgsi.''

Čia aplomai skamba ši frazė,kaip iš kokio holivudinio filmo...



O kas čia tokio įpatingo? Manau tai turėtų būti tavo problėma, jei gyvenimą lygini su filmais, nes tikrai ne visi tiap daro. Net nepagalvojau rašydamas.

Citata iš: Marius  gruodžio 19, 2012, 21:34:30

Pastebėjau tokį dalyką,šitie vadinami ''anonimai'' butent ir išpopulerėjo,dėl tu kaukių,tai tapo kaip madingas simbolis jau nebežinančiam kaip čia originaliau bemaištaut jaunimėliui.



Na, turiu tave nuliūdinti. Fokso kaukė ne iš karto tapo pagrindiniu simboliu. Gan ilgai tai buvo kostiumuotas vyrukas su klaustuku vietoj galvos.Bet tikrai ne paslaptis, kad viso šito sujudėjimo pamatai yra "V for Vendetta" filmas. Jei dar nematei, pažiūrėk, pamatysi daug panašumų.

Citata iš: Marius  gruodžio 19, 2012, 21:34:30

Taipat ir su ''anonimais'' kažkas išsisoko ir pasipylė jų pamėgdžiotojų,kurie jaučiasi lyg kokie super herojai,ar slapti agentai..po kiek laiko atsiras dar kažkokia mada ar išsišokeliai ir tuo anonimus visi pamirš.Taip ir baigsis žaidimas-''Mama,aš anonimas'' ..mama palinguos galva ir lieps eit valgyt pietų...



Ir vėl vartoji tą "Jie". Šito net ir nebegaliu kritikuoti, nes tu nežinai pagrindinės anonimų esmės. Dabar vėl būsiu poetiškas ar panašiai, bet taip jau yra. Anonimai niekada nedings. Dings tik tie apsimeteliai, kaip tu vadini. Tik tie kurie remia ir vadina save anonimais tik todėl, kad jiem hacking'as atrodo kietas, ir kad kaukė kietai atrodo, ir kad jie laužo .gov webus, bei priešinasi negeriems dalykams, ir kad šiaip madinga.

Ir šiaip, aš negaliu saves vadinti anonimu dėl kelių priežasčių.
Pirma, aš, kaip anonimas, nesu nieko daug nuveikęs. Aš tik juos remiu, ir  taisau klaidingas nuomones. Visi anonimai, kaip ir aš, yra panašių pažiūrų, ir turi vienodų tikslų,bet aš esu kitoks.Aš blogesnis, nes ne visada einu dėl teisingumo. Gal būt viskas būtų buvę gerai, bet aš kartais tampu tikrai bjauriu.Kad aš buvau vadinamas "hakeris", tai jau ne paslaptis.Juk adminai ir IP mano mato, ir vardą mano žinot, ir amžiu, kas tikram "hakeriui" nebūdinga. Nebūčiau taip atsiskleidęs, jei jau senai nebūtų baigta su šituo reikalu. Na aišku aš vis dar domiuosi tais dalykais, paskaitinėju, pamokau ką, su draugais senais pabendrauju, bet pats nieko jau nebedarau.

Ir dabar specialiai kažkuriam vyrukui, kuris visą laiką man aiškino, kad aš nieko nežinau, nes niekas nieko nesako, ir internete niekas nesimeto. Kad nesimėto, tai taip, bet jeigu tu nematai, tai dar nereiškia, kad nėra :) Ir kaip mes nežinome pentagono paslapčių, lygiai taip pat ir tu nežinai anonimų dalykų :) Taip kad pradžiai tiek. Jeigu kam dar po viso šito kilo klausimų, prašom klausti, visada padėsiu. Manau su manim ginčytis smagu, bet net nemeginkit pyktis, patikėkit, nepatiks.

TinSoldier

#43
gruodžio 21, 2012, 16:47:41 Redagavimas: gruodžio 21, 2012, 16:54:30 by TinSoldier
Aš kažkaip visada įsivaizduoju anonimus panašiai kaip Subkomandantę Markosą. Meksikos revoliucionerių anarchistą/marksistą, visuomet slepiantį savo veidą. Sakantį, jog jis tėra kovotojų ir paprastų gyventojų valdžios simbolis.

Citata„Norite sužinoti, kas aš esu? Markosas - gėjus San Franciske, negras - Pietų Afrikoje, anarchistas - Ispanijoje, palestinietis - Izraelyje, indėnas - San Kristobalio gatvėse, benamis - Nesė, rokeris - kaime, žydas - Vokietijoje, ombudsmenas - Sedene, feministas - politinėse partijose, komunistas - po šaltojo karo, kalinys - Sintalape, pacifistas - Bosnijoje, mapučė - Anduose, mokytojas - iš profsąjungų, artistas - be teatro, dailininkas - be molberto, namų šeimininkė - šeštadienio vakare kiekvienoje Meksikos vietovėje, partizanas - XX amžiaus pabaigos Meksikoje, streikuotojas - kiekvienoje įmonėje, reporteris, rašantis, kad užpildytų laikraštį, vieniša moteris - metro dešimtą valandą vakaro, pensininkas - Mechiko aikštėje, bežemis valstietis, marginalus leidėjas, nesutinkantis studentas, disidentas - neoliberalizme, rašytojas - be knygų ir skaitytojų ir pagaliu - zapatistas - Pietryčių Meksikoje. Pagaliau Markosas - tai žmogus kiekvienoje šio pasaulio vietoje. Markosas - tai visi atstumtieji, engiamieji, kovojančios mažumos, kurios garsiai sako savo „basta". Visos mažumos, kai jos kalba, ir daugumos, kai klausosi ir išlieka pakančios. Markosas - visa tai, kas nepatogu valdžiai ir „sveikam protui".


Ir simbolinis Marcoso kaukės nusėmimas, savo veido atskleidimas:



Ir tie anonimai, manau, per daug sureikšminti. Ir susireikšminę. Juk nėra taip svarbu, su kuo kovotojai už teisybę save tapatina? Ar su Zapatistais, ar anarchistais, ar hipiais, ar anonimais. Tiesiog dabar ant meinstryminės bangos tie anonimai, tai ir eskaluojami jie visur.

Bet, kaip la.benas, pats nuolat rašai: anonimai nėra grupė. Bet kas gali apsivadinti anonimu, bet kas gali gyventi ir veikti pagal save ir save vadinti anonimu. Tiek ta kaukė, tiek pavadinimas, tėra simbolis visų protestuotojų ir kovotojų už paprastą žmogų. Ir, nors nuolat tai kartoji, sekančiose pastraipose pradedi pats sau prieštarauti, nurodydamas anonimų veiklos apibrėžimus, ką jie daro, ko jie siekia ir pan.

Tiesiog, manau, egzistuoja anonimai, kaip grupė. Ir anonimai, kaip simbolis. Tuo simboliu gali tapti bet kuris. Vis dėl to, tai nesuteikia teisės susireikšminti ir taip sureikšminti viso to 'judėjimo'.

Anonimus galima pavadinti kokiais nors antiglobalistais arba antikapitalistais ir iš esmės niekas nepasikeis. Ne taip svarbu su kokia grupe tapatiniesi, jei siekiai ir veikla nelabai skiriasi. Tik tas 'anonimų' pavadinimas dabar labai populiarus..

la.benas

Na, aš pilnai su tavimi sutinku. Ką ten kelis kartus nurodžiau, tai ko gero buvo mano tikslai, o ne visumos. Juk kiekvienas dėl savu priežasčių įsivelia į tą dalyką. Bet ko gero, tai ir būtų pagrindiniai dalykai.Tiesa, galas korupcijai, ir dar daugybė kitų dalykų. Na o anonimai... Jau visai nebe tokie, kaip prieš keletą metų. Pasikeitė idėja smarkiai. O ar į gerąją pusę, tai ne man spręst. Juk viskas dabar keičiasi.

P.S Vadinkit mane Benu, nes matau nesąmoningai atrodo postuose, kai į mane kreipiamasi :D

Aukštyn