Kodėl Žemę lanko ateiviai?

Pradėjo Anomalija, rugpjūčio 27, 2011, 18:49:40

« ankstesnis - sekantis »

Kodėl Žemę lanko ateiviai?

Prižiūri mus, kad patys sau nepakenktume.
15 (17.9%)
Ruošiasi mus pulti.
3 (3.6%)
Seka mus (pvz. mūsų vystymosi greitį).
50 (59.5%)
Kita (parašykite).
16 (19%)

Viso balsavusių narių: 84

Žemyn

Stasys

#75
vasario 10, 2014, 16:28:40 Redagavimas: vasario 10, 2014, 16:37:58 by Stasys

Atkreipkit dėmesį į tai jog paskutiniam paveiksliuke parašyta OBSERVABLE universe. tai yra "tik" tiek kiek mes sugebam matyti. ;)

Supera

Citata iš: Klebonas  sausio 29, 2014, 18:10:55
Nesilanko jokie ateiviai, nes galaktikoje, o gal net ir visoje Visatoje mes esame vieni, deja.


Mano manymu naivus toks teiginys, juolab kad visatai daugiau nei 13 mlrd. metų ir jos platybės yra neaprėpiamos bei sunkiai suvokiamos. Tai vien pagalvojus apie tai, kad kitos žvaigždžių sistemos turi savo planetas, kurios patenka į tą tarpą, kur vanduo gali būti skystas daug ką pasako.

Calibrae277

Citata iš: Stasys  vasario 10, 2014, 16:28:40

Atkreipkit dėmesį į tai jog paskutiniam paveiksliuke parašyta OBSERVABLE universe. tai yra "tik" tiek kiek mes sugebam matyti. ;)


o kas ten žino kiek dar nesugebam duodu 99proc. kad ji neturi nei pradžios nei pabaigos, o protingu butibiu ten milijonai manau o dar jei su tokio išsivistimo ligio kaip mes ir na primitivesnem formom tai manau kad išvis bųtū milijardai

Klebonas

Tai jei kažkur neaprėpiamoje Visatoje, tarkim, yra protinga civilizacija, tai ji jau būtinai lankosi pas mus Žemėje? Nebeskieskit biški, gerai?

Calibrae277

Citata iš: Klebonas  vasario 10, 2014, 22:25:29
Tai jei kažkur neaprėpiamoje Visatoje, tarkim, yra protinga civilizacija, tai ji jau būtinai lankosi pas mus Žemėje? Nebeskieskit biški, gerai?


Pats nebeskiesk tai iš kur visi filmai apie nso dokumentika visi tie trupiniai nuo nusleptos informacijos, tik nesakik kad siaip kažkas sugalvojo kad nesijaustume vieniši, kodel astronautai įšeje į pensiją pradeda kalbet apie tokius dalikus tai ką juos paperka žurnalistai? :D nebejuokink su savo pareiškimais:) jei esi užkietėjes skeptikas tai įrodik faktais savo teiguinius :)

Supera

Aš sutinku, kad ne visi pareiškimai apie ateivių grobimus ir lėkštes yra tiesa. Tai geras būdas išgarsėt ir pasipelnyt, bet, kaip jau minėjau, tvirtint, kad ten nieko nėra yra naivu. Lankosi, nesilanko, kam reikia tas žino. Mes galbūt esam per daug kvaili, atsiprašau už išsireiškimą, kad mums taip atvirai pasirodytų. Plius, manau, dauguma žmonijos pultų į isteriją.

Calibrae277

nemanau kad pultu į isteriją, jei dabar butu kokie 1000metai ir nusileistu nso kokiam vienuoline tai vienoliai galvotu jog tai dievas apsireiske, ar kad ir nebutinai vienuoline kažkur tai kur daug žmoniu butu nu as kartais taip galvoju kad tas dievas ir yra Ateiviai kurie net galbut mus sukure ir kaip daugumoje religiju visi dar laukia paskutiniojo apsireiškimo tai nu nesiplėsiu manau jau aišku apie ka kalba eina bet gal kvaila teorija na bet kartais pamastau apie tai

Supera

Vat su tuo sutinku, kad jei būtų senovė gili, tai dievais garantuotai palaikytų. Taigi ir sakoma, kad Egiptiečių dievai tai ateviai realiai ir jie tas piramides pastatė :D Dėl tos isterijos, tai pavyzdziui kokiam prisiekusiam katalikui/islamo išpažynėjui ir t.t, tai ji manau būtų, nes sugriūtų visos dogmos, kuriom aklai tikėjo, tai čia tas pats, kas asmeninė pasaulio pabaiga.
Mano vieną mokytoja, pasidalinus su tokiu pamąstymu, kad nerealiai skamba, kad žmogus ėmė ir prabilo trenkus žaibui taip iš niekur nieko. Jos manymų, tai mus ateiviai atgabeno į šią palnetą ir ištrėmė, nes kažką blogo pridirbom.

Calibrae277

Gal tavo viena mokytoja ir teisi :) ir gal ne žaibui trenkus ir ne žmogus prabilo :D pafantazuoikim  :)
tarkim atskrido nso ryskia sviesa apšviete žmogeli ir telepatiškai su juo bendraut nu o jam šokas tai tai taip gal ir gavos kad trenkė žaibas ir prabilo kažkas iš niekur:)

Supera

Nesu įsitikinus, bet tikriausiai niekas ir nežino, kaip ta,grubi, bet jau kalba atsirado :D tai galim palikt vietą fantazijom :) Gal bebėgdamas pargriuvo ir nusirito ir trenkės į kokį akmenį xD

Calibrae277

Gal smugis paaiškintu žaiba:D o, kad kažkas prabilo būtų haliucinaciją :)

Stasys

Čia tariamai kalba ateivis per žmogų, ir paaiškina kodėl nenusileidžia jų laivai.
(tai vadinama channeling)

https://www.youtube.com/watch?v=KRdYQ07xyok


viliusinas

Mano kyla tokiu spelioniu, kad mes esame dar ne tokie pazenge, o ateiviai yra labiau issivyste padarai, kurie tyrineja pasauli, kaip ir zmones kaip skaičiau 2015 metais nasa skenda ar jau atskris i kazkokia egzoplaneta kuri panasi i zeme ir galbut ten yra gyvu butybiu? Jei taip tai jie NASA skaitys kaip ateivius :D

Aukštyn