Buvau pagrobtas atevių?

Pradėjo Tadpole, liepos 27, 2017, 01:09:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Tadpole

liepos 27, 2017, 01:09:30 Redagavimas: liepos 27, 2017, 01:35:26 by Tadpole
Sveiki, esu čia naujokas ir tikiuosi, kad per daug nesišaipysite iš manęs, nes nežinau kur daugiau galėčiau pabendrauti.

Šiuo metu man 29, gyvenu Visagine. Mano hobis astronomija. Niekuomet per daug ateiviais nesidomėjau, tiesiog žvelgdamas pro savo mėgėjišką teleskopą pagalvodavau, kad tikriausiai mes tikrai nesami vieni.

Bet norėčiau papasakoti apie konkretų įvykį.

Liepos 14 kaip visuomet nuvažiavau toliau nuo miestų šviesų, kad galėčiau patyrinėti dangų. Atvažiavau į savo mėgiamą vietą ir pradėjau stebėti dangų. Žiūrėdamas į teleskopą kartas nuo karto man dingdavo vaizdas, tarsi jį kažkas uždengdavo. Kai pakėliau akis į dangų pamačiau kažką juodo. Net nežinau nei kokio dydžio tai buvo daiktas, nei koks atstumas galėjo būti iki jo. Nemačiau jokių šviesų ir negirdėjau jokių garsų.

Ir čia prasideda įdomiausia. Staiga dingsta mano atmintis ir atsipeikėju už gerų poros šimtų metrų nuo mano vietos. Žiūriu į laikrodį (mechaninis, prisukamas), iš mano gyvenimo dingo net 3 valandos. Tiesiog jas tarsi kažkas ištrynė. Atėjau prie savo automobilio, jis buvo atidarytas (tokį jį ir palikau), o teleskopas pro kuri žiūrėjau gulėjo ant žemės.

Tiesa sakant aš buvau apstulbęs. Iš automobilio niekas nedingo, bet kas svarbiausia, visi elektoriniai prietaisai išsikrovė. Bardačioke buvau palikęs pakrautą mobilujį, tas buvo išsikrovęs. Kai norėjau jį pakrauti nuo automobilio prikurkės, supratau, kad ir automobilio akumuliatorius išsikrovęs. Tuo momentu man buvo tikru tikriausias šokas ir tik namie pastebėjau, kad ir teleskopo baterijos sėdusios (turiu SkyWatcher Explorer 150/750 EQ3 PRO).

Nupėdinau iki kelio ir pradėjau stabdyti mašinas. Sustojo vyriškis kuris turėjo krokodilus ir padėjo man užkurti automobilį. Generatorius dirba, nes galvojau, kad gal jam galas. Pakroviau telefoną, veikia ir jis.

Visas tarsi nesavas nuvažiavau namo. Niekaip nesupratau kas įvyko. Po kelių dienų galvoje vis pradėjo mirgėti kažkokie atsiminimai. Man net sunku paaiškinti kaip tai atrodo. Tarsi kažkas prisimenama po gabalėlį. Pradėjau prisiminti šviesą, lyg kažkokį rūką, patalpą kurioje niekuomet iki tol nebuvau - prisipažinsiu tiesiai šviesiai, viskas dabar mano galvoje atrodo taip, tarsi mane buvo pagrobė ateiviai.

Negulėjau ant jokio stalo, nemačiau žalių žmogeliukų, tačiau žinau, kad patalpoje buvau ne vienas. Tos kitos būtybes net nežinau kaip galėčiau jas apibūdinti, tai tarsi kažkas nematerialaus. Tarsi rūko patalpoje yra kitos rūko formos būtybės. Aš net kažkaip supratau, kad jie bendrauja tarpusavyje, bet tai nebuvo nei garsai, nei vaizdai. Aš net negaliu apibūdinti to ką tada jaučiau.

Po to įvykio prasidėjo keisti sapnai, kuriose aš vis esu toje patalpoje ir man labai baisu. Baisu sapne, tačiau prisiminimuose nepamenu, kad man buvo baisu. Sapnų iki to įvykio irgi neturėjau, toks jausmas, kad smegenys mano neišneša kas su manimi atsitiko.

Suprantu, kad tai skamba kaip kažkokio šizofreniko kliedesiai, tačiau tai ką patyriau tikrai įvyko. Pagalvočiau, kad tikrai su galva negerai, bet niekaip negaliu paaiškinti ir elektroninių įrenginių išsikrovimo.

Kaip manote kas galėjo atsitikti?

Pradėjau dabar domėtis viskuo iš eilės, ir slaptomis vyriausybės programomis ir ateivių grobimais, nes patikėkit manimi, viena naktis pakeitė mane kardinaliai. Pats tai suprantu ir net aplinkiniai tai pastebi.

Skeletonas

Na pirmiausias dalykas žmogui turi rupeti sveikata, gal kas blogo atsitiko ir tik apsvarsčius ivarius relius variantus galima atsargiai galvoti apie pagrobimus ar kt.

San IL

Sveiki,

1. Ar tai nutiko šių metų Liepos 14d?
2. Ar sutiktumėte rimtai ištirti jūsų atvejį? Į tai įeitų jūsų apklausa, daiktų ir automobilio fizinė apžiūra, bei tikslios vietos analizė.

Jeigu jums tikrai rūpi išsiaiškinti kas su jumis nutiko, apsiimčiau ištirti jūsų atvejį, turiu tam praktikos ir reikalingų žinių.

Tadpole

Žiūrint ką turite omenyje rimtai. Asmeniškai tikrai nelabai jaukiai jausčiausi atskleisdamas savo tapatybę nepažįstamiems žmonėms. Visą informaciją galiu suteikti, bet susitikimams nesu pasirengęs nes tiesa sakant nežinau ar tai ką nors pakeistu ir net nepažįstu jūsų.

Automobilis mano neišskirtinis, 2008 metų Lexus IS 250. Jeigu norite, galite čia apklausti, tikrai atsakysiu jeigu turėsiu atsakymus. Tikslią vietovę irgi galiu nurodyti.

Taip, tai buvo užpraeitą savaitgalį, tik nepamenu kada tiksliai važiavau ar penktadienį ar šeštadienį.

Šį pirmadienį atlikau smegenų tomografiją, nes jau buvau išsigandęs, kad gal koks navikas. Tačiau nieko blogo nerado.

Psichinėmis ligomis irgi niekuomet nesiskundžiau, šeimoje sergančių irgi pastebėta nebuvo. Tiesiog visi tie įvykiai kurie susidėjo į krūvą man niekaip iš galvos neišeina. Tie visi vaizdai, keisti prisiminimai. Viskas ant kiek keista, kad dabar tik vien apie tai ir galvoju.

elteide

pagal analoginius pasakojimus, dabar jie tave tutėtų lankyt periodiškai :)

Teroras

Skeptiku paaiskinimas:

Nors jau simtus kartu stebejai zvaigzdes, butent dabar tavo smegenys iskrete poksta ir tu praradai samone. Kadangi smegenys norejo uzpildyti ta laika kuri praradai, dabar tau pateikia netikrus prisiminimus.

Automobilio baterija sedo kadangi tu debilas uzmirsai isjungti gabaritines sviesas (taip, taip tu jas uzmirsai isjungti, mes geriau zinom ka tu darei, o ko nedarei).

Teleskopo baterija sedo tuo momentu tiesiog del to, nes vat toks netiketas atsitiktinumas. Matyt jau ejo jos tarnavimo laikas i pabaiga.

Mobiliakas sedo nes buvai nusistates ryskia sviesa ir klauseisi sansono per Youtube, tad per tas 3 valandas ir sedo telefonas.

Tie sapnai irgi nieko nereiskia.

Tas objektas danguje kuri stebejai irgi nieko nereiskia, ten greiciausiai buvo didelis juodas kiniskas zibintas be ugnies viduje.

Stai ir viskas, pateikti visi logiski variantai tavo neloginei situacijai. Aisku dzin, kad tie logiski paaiskinimai pritraukti nezinia kokiu budu, bet svarbiausia jie "L O G I S K I". Netikesim juk, kad kazkas mus gali lankyt is kosmoso. Tai juk nerealu, nera irodymu, pats Obama sake, kad nemate ateiviu. NASA irgi paneige, kad zino apie juos. O tie isslaptinti dokumentai apie matytus NSO kuriu niekas negali paaiskinti cia irgi dzin. Mums svarbiausia "L O G I K A" ir, kad musu mazas pasaulelis nesuduztu kaip kortu namelis.

San IL

Na matote, jūsų tapatybė šioje istorijoje išties yra mažiausiai svarbi ir iš tikro netgi turėtų likti neatskleista. Norint išsiaiškinti buvo ar nebuvo tai pagrobimas, svarbi yra detali jūsų apklausa, minėtų prietaisų bei automobilio fizinė apžiūra, elektroniniai matavimai. Paprastai atlieku tai su tyrėjų komanda, turime patirties analizuodami turbūt garsiausią Lietuvoje inkognito pagrobimo atvejį, vis dar dirbame prie to. Aš pats kuriu ir aprašinėju metodus, kaip išlaikyti mokslinį metodą tokiuose tyrimuose, kad nenugrybauti į lankas, bendrauju su užsienio nso tyrimų centrais. Mano darbų aprašymus galima rasti internete.

Pirmiausia detaliai jus apklausčiau, įrašyčiau pokalbį, kad nepraleisti jokių detalių. Patikrintumėme su prietaisais ar nėra elektroninių nukrypimų jūsų telefone, teleskope ir automobilyje, laikrodyje. Automobilio apžiūra galėtų savaime daug ką papasakoti. Jūs parašėt modelį, bet kas man iš to, jeigu negaliu patikrinti jo elektronikos grandinės, pažiūrėti ar kaip kurie prietaisai išties nebuvo paveikti stiprių elektromagnetinių laukų.

Jeigu nors kurioje vietoje rastumėme nukrypimus nuo normos - būtų jums įrodymas, kad kažkas tikrai vyko, o pagal galimybes įrodymus galima būtų ištirti laboratorijose, kad gauti nepriklausomas ekspertų išvadas/patvirtinimus. Bent taip dirba MUFON, Amerikoje. Visa tai ir mano komandos oficiali tyrimo ataskaita ir aprašai, kurie būtų paskelbti čia, būtų realūs įrodymai, kad jums įvyko tikrai kažkas anmomalaus (ateiviai tai ar ne, nekonkretizuoju) ir niekas negalėtų jūsų apkaltinti melavimu, nes būtų publikuota mūsų, nepriklausomų tyrėjų, surinkta medžiaga, žinoma tik jūs pats pasirinktumėt  ką viešinti, o ko ne, o už jūsų konfidencialumą atsakytumėm mes, taip darome su visais liudininkais, su kuriais dirbame.

Nes dabar tai tėra forumo diskusija, kur bet kas gali rašyti bet ką, nepačiupinėsi ir nepatikrinsi, niekam nieko neįrodysi - taip ir liks vėjai, kaip Teroras gražiai aprašė skeptikų nuomonę.
O internetu apklausomis aš tikrai neapsiimsiu, nes tai yra laiko gaišimas, taip įrodymų nerasi ir tiesos neišsiaiškinsi, iš kur mums žinoti, kad mūsų nemaustai?

Be to, internete greit tokios diskusijos nugęsinamos suinteresuotų šalių, nes daug kam nepatinka mano rimtas požiūris į tyrimus, tuoj pat prisistatys veikėjai kurie puls diskredituoti mane ir visus mano užduodamus klausimus, todėl tikrai negaišiu laiko čia klausinėdamas.

Jeigu apsigalvosite, kreipkitės į anomalija.lt administraciją, jie duos mano kontaktus, nes aš rimtai domiuosi ir tiriu tokius dalykus.

Tik prašymas - išsaugokite tas iškrautas teleskopo baterijas jei dar neišmetėte, nes mano nuojauta kužda, kad jeigu jus tikrai aplankė NC - būtent jose slypi įrodymai, kuriuos galėtų patvirtinti ir laboratorija - būtent dėl cheminės jų sudėties.


TinSoldier

Citata iš: Teroras  liepos 27, 2017, 13:49:18Skeptiku paaiskinimas:
Absurdų prirašytų tie skeptikai, ane? :)
Tik, jeigu nešališkai pažiūrėti, tai Žemėje besilankantys ir žmones grobiantys ateiviai, visiškai niekada nepaliekantys jokių nors kiek patikimesnių įrodymų - ne labiau tikėtini nei visa ta tavo surašyta eilė absurdiškų sutapimų ir situacijų.

Tad kodėl vienas iš tų lygiai taip pat neįtikėtinų paaiškinimų priimtinas, o kitas - ne?
Klausimas ne ginčijimuisi, o tyliam pamąstymui apie žmonių pasirinkimą tikėti arba ne.

Tadpole

Kaip ir pagrindiniame savo pranešime tiesiog norėjau išgirsti ką apie visą situaciją manote. Galbūt kas nors buvo susidūręs su kuo nors panašaus ar gal kažkam yra kitų idėjų. Kitą savaitę važiuosiu pasikalbėti su psichoterapeutu, jis mano žmonos pusbrolis. Žmonai papasakojau visą įvyki, bet nusprendėm apie tai daugiau niekam iš giminių nepasakoti. Bus tikrai įdomu ką psichoterapeutas man pasakys, nors nuojauta kužda, kad nieko gero.

Visažinis

Įdomi situacija. Po susitikimo su daktaru jeigu bus nesunku, pranešk ką pasakė. Bet kaip ir pats minėjai, nežinau ar gerų naujienų išgirsi kai viską jam išdėstysi.

Taip pat nemanau, kad tau verta su bet kuo iš interneto susitikinėti. Nei tu žinai kas ten per individai, nei ką. O, kad pilna psichų tai rodo ir inkognito istorija. Vėliau persekios ne tik internetinėje erdvėje bet ir realybėje po langais stovės :D

P.S. Anomalija pavaro, clickbaitina iš istorijų visu pajėgumu :D Nors žmonės net sutikimo neduoda istorijas viešinti :D

Benamis

Citata iš: Visažinis  liepos 27, 2017, 18:49:24Nors žmonės net sutikimo neduoda istorijas viešinti
Atskiras sutikimas jiems ir nereikalingas:

Citata iš: Anomalija  rugpjūčio 27, 2011, 18:47:46<...> Anomalija.lt administracija pasilieka teisę platinti (cituoti, naudoti, publikuoti ir t.t.) dalyvių parašytas žinutes pagrindiniame anomalija.lt puslapyje <...>
Juk kiekvienas is musu pries registracija spaude "Taip sutinku su taisyklemis" :)

Creative

Gerai kad mano pasakojime jie nieko gero nerado kad talpinti pirmam puslapyje  :D  gerai reikia baigti offtopa

elteide

Citata iš: Tadpole  liepos 27, 2017, 18:43:25Kaip ir pagrindiniame savo pranešime tiesiog norėjau išgirsti ką apie visą situaciją manote. Galbūt kas nors buvo susidūręs su kuo nors panašaus ar gal kažkam yra kitų idėjų. Kitą savaitę važiuosiu pasikalbėti su psichoterapeutu, jis mano žmonos pusbrolis. Žmonai papasakojau visą įvyki, bet nusprendėm apie tai daugiau niekam iš giminių nepasakoti. Bus tikrai įdomu ką psichoterapeutas man pasakys, nors nuojauta kužda, kad nieko gero.
gera žmona, kad patikėjo , kad dingot nakty dėl ateivių :)

zenitarijus

Susidūrei su neorganinėm gyvybės formom. Jos "čia" jau senei gyvena. Techniškai jos tavęs užmušt negali, gali tik labai išgązdinti arba papurtyt panašiai kaip elektros srove. Jei bandai į jas žiūrėti jos išblunka neturi aiškių kontūrų, kaip žalsvas   gumulas. Na dažniausiai jos stovi ir nieko nedaro, jos lėtos kaip "flegmos". Bet esti nemalonus jausmas, baimė ir spaudimas krutinkaulio srityje. Na netoli tos vietos turtų būti koks vandens šaltinis ar senas medis ar akmuo ir dar prieš jas sutinkant turėjai girdėti kažką panašaus į paukščio riksmą tik melodingesnį. Na atsimint ką ten su jom veikiai bus labai sunku, o sapnuose jos tau gali rodytis kaip daiktai kurių nesi matęs. Jei gyvensi toliau įprastinį gyvenimą praeis. Nevartok kurį laiką sąmonę veikiančių medžiagų įskaitant ir kavą  ir viskas bus gerai. Bet jei tau po įvykio pradėjo skaudėti sprandą tai tik pradžia...

Skeletonas

Citata iš: zenitarijus  liepos 28, 2017, 01:05:34Susidūrei su neorganinėm gyvybės formom. Jos "čia" jau senei gyvena. Techniškai jos tavęs užmušt negali, gali tik labai išgązdinti arba papurtyt panašiai kaip elektros srove. Jei bandai į jas žiūrėti jos išblunka neturi aiškių kontūrų, kaip žalsvas   gumulas. Na dažniausiai jos stovi ir nieko nedaro, jos lėtos kaip "flegmos". Bet esti nemalonus jausmas, baimė ir spaudimas krutinkaulio srityje. Na netoli tos vietos turtų būti koks vandens šaltinis ar senas medis ar akmuo ir dar prieš jas sutinkant turėjai girdėti kažką panašaus į paukščio riksmą tik melodingesnį. Na atsimint ką ten su jom veikiai bus labai sunku, o sapnuose jos tau gali rodytis kaip daiktai kurių nesi matęs. Jei gyvensi toliau įprastinį gyvenimą praeis. Nevartok kurį laiką sąmonę veikiančių medžiagų įskaitant ir kavą  ir viskas bus gerai. Bet jei tau po įvykio pradėjo skaudėti sprandą tai tik pradžia...
Jus taip pat buvote susidure su tom būtybem? Kodel sprenžiate kad gali buti taip pat visiems pvz skaudeti spranda arba toje vietoje pamatyti medį,akmenį ir pnš.?

Aukštyn