Šv. Velykos

Pradėjo Asasinas, balandžio 07, 2012, 13:34:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Nepasakyčiau kad taip yra. daugelis sąmoningų krikščionių eina į mišias arba dalyvauja velyknakčio liturgijoje, o kiaušinių valgymas tai tik priedas prie švantimo.
Velykos dabar turi dvi dimensijas: sakralią ir profanišką, kaip ir visose religijose.
Statistinių krikščionių aš net nelaikau krikščionimis, nes jie tokie ir nėra.
O tu, kaip taip mažai išmanydamas krikščionybę, labai jau generalizuotai kalbi :)

RoxiO

Aš nekalbu apie pasišventusius krikščionis, o būtent apie statistinius ir beto nereikia čia nieko išmanyt, tai tinka bet kokiai sferai. Nežinai - nedaryk.

Hekate

Citata iš: RoxiO  balandžio 09, 2012, 21:44:35
Aš nekalbu apie pasišventusius krikščionis, o būtent apie statistinius ir beto nereikia čia nieko išmanyt, tai tinka bet kokiai sferai. Nežinai - nedaryk.

O tai ką daryti jei nešvęsti  :o  :D

mastyrukas

balandžio 09, 2012, 21:57:46 Redagavimas: balandžio 09, 2012, 22:03:54 by mastyrukas
Citata iš: Hekate  balandžio 09, 2012, 21:47:29

Gal pailseti ar  uzsiimti kuo nors kitu, svesti ta pacia svente su tais paciais atributais kasmet visa gyvenima ivarytu vezi man..  Cia as apie pasyviu krikscioniu sventima  :)

RoxiO

Aš net nešvenčiau šiemet Velykų ir abejoju ar dar kada švęsiu, tai būtų savęs apgaudinėjimas.

Hekate

Citata iš: mastyrukas  balandžio 09, 2012, 21:57:46
Citata iš: Hekate  balandžio 09, 2012, 21:47:29

Gal pailseti ar  uzsiimti kuo nors kitu, svesti ta pacia svente su tais paciais atributais kasmet visa gyvenima ivarytu vezi man..  Cia as apie pasyviu krikscioniu sventima  :)

Gerai, kad pataisiai nes aš jau galvojau, kad kažką ne taip darau  :D, o šiaip aš pati pašvenčiu šventes ir jų taip jau galima sakyti ir neatsimenu. Gal kai ką bet tikrai ne viską, o tuo labiau pasikartojančius dalykus  :D

mastyrukas

balandžio 09, 2012, 22:37:56 Redagavimas: balandžio 09, 2012, 22:44:50 by mastyrukas
Man tiesiog laikas greiteja lyg geometrine progresija.. Ir reakcija i  artejancia svente ar  minejima: 'wtf? again?'  Zodziu dygsta apatiskumas kai kuriomis kryptimis..
O del kiausiniu. Gal kas mate ar margino struciu kiausinius?  :)

Beelzebub

Na aišku, nenori - nešvęsk, nieks neverčia, bet man tai nėra sunku pasėdet prie stalo su giminėm porą valandų ir apsimest, kad švenčiu.

Ieva

Citata iš: Asasinas  balandžio 09, 2012, 03:02:30
Tai kiek kiaušinukų suvalgėte? Aš tai tik du.  :)

Aš tai nei vieno nevalgiau  :), nemėgstu  :).

paragraf 78

Sveikinu visus anomaliečius su šventomis Velykomis :)

Skunk

Kolkas panasiau i Sv.Kaledas  :o

Asasinas

Man tai žiauriai liūdnos Velykos bus, kaip ir visos kitos šventės...

snofru

Asasinai, neprogramuok saves depresuchai

A.C.A.B

Kodėl liūdnos?

Pats tai aš jų nešvenčiu  :)

paragraf 78

Aukštyn