Nykštukai

Pradėjo Hekate, balandžio 03, 2012, 17:02:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Hekate

Na norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie šios padarėlius. Ar jais tikite? Aš tai asmeniškai, kai pirma kartą pamačiau šiuos video patikėjau. Nors dabar gal ir nebe taip. Na o jeigu turite kokios informacijos apie nykštukus, gnomus būtu neblogai jeigu parašytumėt  :) pasidalintumėte informacija  ;D

Asasinas

Mėgstu nykštukus kaip pasakų veikėjus, bet realybėje turbūt jie nelabai egzistuoja. :D

Teroras

Man tai tie nykstukai is video labiau primena i elektroninius valdomus mazus robotus :)

Ieva

Citata iš: Asasinas  balandžio 04, 2012, 02:30:00
Mėgstu nykštukus kaip pasakų veikėjus, bet realybėje turbūt jie nelabai egzistuoja. :D

Aš irgi manau, kad realybėje jie nelabai egzistuoja  :).

Hekate

Na gal egzistuoja tokie išsigimę žmonės...um  :D nors aš nesakau, kad jie išviso egzistuoja, hmm  :)

Puff

Tam antrame video man labiau panasu i kokia bezdzionele aprengta keistais rubais :D

RoxiO

Liliputizmas. Netikiu nykštukais.

Public Pervert

Citata iš: Asasinas  balandžio 05, 2012, 13:00:51
Va jums savotiškas dworfas :D
http://www.alfa.lt/straipsnis/10407088/Maziausias.pasaulio.zmogus..68.cm..ne.kliutis.susirasti.mergina=2010-09-06_14-53/

Oooo aš tą knygą turėjau. Tiksliau iš kaimynų šiukšliadežės ištraukiau. Ir sintezatorių dar. Tiesa pasakius, tie kaimynai kažkokie nykštukai buvo.

Sharikovas

Egzistuoja. Mano drauges bendradarbis gnomas, ziauriai mazas ir pratyvnas, neklykiu pamates(kaip video), bet susiraukiu ir murmu po nosim.

saone

Vien is video pavadinimo galima suprast ar verta ziuret ar ne, siuo atveju:"OMG 100% REAL, WATCH THIS AND NO OTHERS" manau viska pasako.. :D

Aukštyn