Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Na man asmeniškai, taip pat atrodo, kad geriausiai gali išanalizuoti savo, o ne kito sapnus. Aišku kiekvienam savaip.

Master

Niekas ir neprašo atsisakyti. Man pačiai būna, kad susapnuoji tiesiogiai tai kas nutiks (bet tai be jokios perkeltinės prasmės ar simbolikos).
Galbūt kiekvieną tai veikia savaip (Och, my glob, nesąmoningai pacitavau Druwį :D), individualiai.
Tačiau taip pat manau, kad suvokti savo vidinius išgyvenimus naudingiau, nei taikyti barnumą tikintis, kad tai kažkas ypatingo, pranešančio apie abstrakčius dalykus (lyg nematerialių jėgų naudojimas būtų skirtas grįžti atgal į buitį).
Ir nereikia dėl to erzintis, Do. Juk tai ne kokios varžybos. :)

PusiauŽmogus

Labai jau nesąmoningi sapnai pas mane pastaruoju metu. Šiąnakt sapnavau, kad buvau kažkoks herojus panašus į Supermeną, bet ne Supermenas, tada atėjo kažkoks šuo su skiautere ir mane nugalėjo. Paskui nuėjau nusipirkt alaus ir keptos duonos, tada vėl atėjo šuo su skiautere ir pradėjom kartu gert ir valgyt... Tai kaip pavadint tokį sapną? :D Arba dar prieš porą dienų sapnavau, kad nuėjau į mažą parduotuvėlę, netoli namų, nusipirkt "Pringles" čipsų. Išsirinkau, pardavėja atidarė dėžutę, čipsus supylė į maišelį ir duoda man. Aš jai sakau: pala pala, aš čipsus pirkau tai dėl dėžutės. Ji sako: bet tai ir man dėžutės reikia. Nu tai... Ką aš žinau su tokiais sapnais.  :-X

do

master,do neerzėja,taip atrodo todėl,kad esu kategoriška kai kuriuose dalykuose,
o kas dėl analizavimo,tai man labiau patinka išgirsti kitą nuomonę,
aplamai dabar madinga "šviesėti",o man niekaip neišeina,užstrigusi antroje dimensijoje,net į trečiąją nepataikau,esu tarp žmonių tik tam,kad reikalinga aš jiems,šiaip jau maloniai gyvenčiau taigos vidury,labai gaila,niekas manes neleidžia,o jei pabėgčiau-surastų

illuminati

papasakosiu savo sapna, butu idomu, jei ji pakomentuotu @Do ir @Master, jus cia manau sapnu aiskinime turit daugiau patirties...

zodziu, po meditacios(situom brudu uzsemu metus virsaus laiko), uzsnudau, emiau sapnuot, jog kuna apgaubia tarytum kokonas, pakankamai erdvus, bet visiskai atskiriantis mane nuo aplinkos, as islendu is kuno, pilku dumu stulpo pavidalu - ko gero geriausias palyginimas isivaizdavimui butu dumu stulpas - butybe is Dingusiu(LOST), is kokono niekur nesitraukiu, bet uzdegu viska viduje, uginis manes neliecia, bet liepsnoja ir spiegia daugybe butybiu kokono viduje(butybiu formos daugiausia lyg zmoniu siluetai, smulkus neaiskus sutverimai, taip pat kazkokia dumu esybe panasi i mane), as(dumu stulpas) issipleciu ir tiesiogine to zodzio prasme i save itraukiu tas liepsnojancias butybes, atrodo tarsi maitinuosi jomis, pleciuosi, jos kankinasi, bando begt, bet neturi kur , kol uzpildau visa kokona ir jame nebelieka nieko daugiau apart mano kuno ir manes(pilku dumu kamuolio).

na as sapno nesureiksminu, bet visgi idomu ka papasakos apie ji sapnu aiskintojai, juoba, kad man toki sapnai tikra retenybe :) jeigu nebusiu nekuklus ir paprasysiu pasidalint nuomone.

do

o ko gi nepaaiškint
galų gale tapai tikru iliuminatu
švarus,šviesus žmogus,sunaikines savyje visoki negatyvą,vardinti,ką tu sunikinai-nesiimsiu,nes tikrų pavadinimų dar nežinau,o apsimetėliai aiškintojai prigalvoję atitikmenų,kaip astraliniai parazitai,vampyrai,religijoje atitikmuo-nuodėmė, kol kas aš sakau-negeri dalykai,kurie trukdo žmogui tapti iškilia asmenybe
su tuo ir sveikinu,nes sunaikinai sapno metu,išsinešdinai iš kūno į astralą ir apsivalei,apsišlavei,susitvarkei

domisrim

Citata iš: NEXO  liepos 29, 2014, 02:15:52
ar jūs esate sapnave ,kad valdote save ir pavizdžiui nuo kaško bėgate o bėgdami jaučiate baime ,kad nepavyks ir mastote ką čia padarius kur pasislėpti manau ,kad tokie sapnai dar idomesni

Neseniai sapnavau labai kvailą, bet įdomų sapną. Žodžiu, skambės labai kvailai, bet nesvarbu. Aš ir dar porą draugų žiauriai nuobodžiavome, ir vienas iš jų apmyžo kažkokio vyro mašiną. Šis užsivijo, mes dėjom į mišką ir vienas iš draugų pabėgo, o mus vaikėsi tas mašinos savininkas su policija, ir aš sapnuodamas galvojau, kur pasislėpti, kaip išsisukti ir visa kita.

Beje, prie tos pačios temos, ar esate girdėję, kad jei miegi susirietęs, tai sapne nepabėgsi?

NEXO

Citata iš: domisrim  rugpjūčio 16, 2014, 22:44:06
Citata iš: NEXO  liepos 29, 2014, 02:15:52
ar jūs esate sapnave ,kad valdote save ir pavizdžiui nuo kaško bėgate o bėgdami jaučiate baime ,kad nepavyks ir mastote ką čia padarius kur pasislėpti manau ,kad tokie sapnai dar idomesni

Neseniai sapnavau labai kvailą, bet įdomų sapną. Žodžiu, skambės labai kvailai, bet nesvarbu. Aš ir dar porą draugų žiauriai nuobodžiavome, ir vienas iš jų apmyžo kažkokio vyro mašiną. Šis užsivijo, mes dėjom į mišką ir vienas iš draugų pabėgo, o mus vaikėsi tas mašinos savininkas su policija, ir aš sapnuodamas galvojau, kur pasislėpti, kaip išsisukti ir visa kita.

Beje, prie tos pačios temos, ar esate girdėję, kad jei miegi susirietęs, tai sapne nepabėgsi?
Taip sutinku tikrai taip idomiau sapnuot nei žiurėt iš šono ir esu pajutes jausma ,kad pvz. pavargstu ar edrenalinas pakyla

.L.U.T.H.O.R.

Sapnavau, kad galiu materializuoti įvairius daiktus. Pavyzdžiui vaisius iš paveiksliukų, pustuštį mineralinio vandens butelį vėl pripildyti :D Pridauginti maisto kiek tik reikia. Po to tas sugebėjimas dingo, bet pasimeldus kažkokiam Dievui/Dievybei atsirado vėl ir vėl taip dariau ir visą sapną :D

ponaitis

Atėjo prie duru dvi kaimynės-viena atvedė kita,atvedusi bus A o kita tarkim B,dialogas apačioje :D
A: Sakiai kad nori,todėl ja atvedžiau
B:Galiu duot,bet sumokėt turėsi vis tiek,nemokamai neduosiu.
Aš: ok,tuoj.
Nuėjau pasimt o,turbūt žiebtuvėlio,ir arba pabudau,arba neprisimenu toliau.
Dabar kiek sapnuoju visi siūlo parūkyt,rūkymas labai akcentuojamas būna(jog tuoj gausi,arba kitam sapne jog einam i balkona/lauka t.t. ir keista,visad siūlo,ir niekad neduoda,čia sapne negalima ar kas yra? :D

do

klausimas
ar tau norisi rūkyt ar tik siūlo nenorinčiam,bet eini dėl kompanijos
reikštų reikšmę pagal tavo atsakymą
jei tu nenori rūkyti,o eini,reiškia tau nieko nereikia ,bet priimi kažkieno realų pasiūlymą ,kas atneš tau tik išlaidas,o jeigu tu pats nori parūkyt ir dar pasiūlo kažkas,reiškia tu turėsi išlaidas,kažką pirksi, kelionę,ar tiesiog laisvalaikio formą ir kažkas realiai prisidės prie tavo išlaidų,
tačiau tai nebus apčiuopiama prekė,ne stalas,ne lova,kažkas tokio,ko nepačiupinėsi,pvz,išvyka prie jūros

ponaitis

Man norisi,o pats kadangi neturėjau, sapne pasiulė.(sapne niekad neturiu beveik,vargšas kaškoks :D)

do

tai gerai kad neataušes ir tau norisi ;D
patirsi išlaidas,tenkindamas savo norus,žinoma,jei tik gauni sapne parūkyt,jei taip ir  negauni,tuomet sieksi gauti realybėje-bet nepavyks

ponaitis

Vakar irgi idomus,matau jog žmogus su kaškokiu mersu(man sapne pasakė kad ten mersas) spaudžia dugna o motoroleris 49 kubu vaziuoja salia ir neaplenkia tik dėl to kad mašinu yra iš priekio.Atsirandu arčiau ir matau kad merso vairuotojui sugibsuota ranka,ir jis vairuoja viena ranka.Staiga atsirandu motorolerio vairuotojo vietoje,ir pasuku kairėn ir pradedu važiuoti žemyn kaškiokiu kalnu,o apačioje upė teka,o stabdžių niekaip nesiseka rast,staiga islygėja keliukas,randu stabdy ir sustoju.Paskui pagalvoju jog stabdžiai yra,reik žemyn iki kito nulygėjimo nuvažiuot,įsimines kur stabdžiai randasi bandau važiuoti ir apsiverčiu tam išlygėjime,pametu ratą,randu savo dviraty(pirmas tikras dalykas sapne,nes nei mofkės,nei mašinos neturiu :D ) ir dar viena motorolery,tik kitokios spalvos,aš jų padangas apžiūriu,matau firmos raides,met nesugebu perskaityti,tai užsidedu ratą ir sapnas baigiasi.
P.S. Sapnas ilgesnis yra,bet aprašiau tik tai ką prisimenu tiksliai.

do

delčia,tikėkis nesipildys,žemyn-visada prasčiau nei aukštyn,

Aukštyn