Drasiaus Kedzio istorija

Pradėjo Teroras, kovo 26, 2012, 19:11:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

OKULTISTE

Aš irgi ilgokai gana diskretiška buvau šiuo klausimu, bet vakar tikrai užėjo masinė psichozė, kaip pasakojo paragraf78... Tai jau tikrai ėmiau "rėkti", kad ramintųsi...

saone

Citata iš: saone  gegužės 17, 2012, 22:07:01
Menturos tai prisirinko lyg mafiju susisaudimas koks vyktu :D O zmoniu ko ten priejo, tai irgi nesuprantu. Per zinias kazkokia boba rode, kaip skundzias tipo:"mes himna dainavom, o man rankas uzlauze ir isvede.." atsiprasant [cenzūra] taves prase kas nors dainuot, ar isvis grustis ir trugdyt zmonem ir gasdint vaika rekaujant? Mentu vietoj tokias bobas reikejo bananais dauzyt kad atsoktu ir bereikalingos betvarkes nebedarytu.

[[Prašome nesikeikti.  Kitą kart bus įspėjimas. paragraf 78.]]

Nu gi su zvaigzdutem pridengiau keiksmus  ;) O seip tai zymiai per daug ispustas burbulas cia. Belekiek metu tapati per tapati rode visokios "sroves", tai po tokiu "lietuvai svarbiu" ivykiu ,dar minimum 5 metam tures medziagos visokio plauko laidos.

Markamis

Bent jau kodėl aš palaikau "mergaitės pusę", tai todėl, kad ši istorija atskleidžia Lietuvos korupcija - suprantu, galima mane sumalti - kokia čia korupcija, teismo sprendimas juk, bet akivaizdžiai matosi, kad už L. Stankūnaitės slypi kažkas - iš kur pas ją toks geras ir brangus advokatas ir t.t.? O dar visos tos paslaptingos mirtys?

OKULTISTE

Ne mergaitės pusę, o antistankūnaitės pusę palaikote...

Benamis

O as prisipazinsiu, kad antistankunaites puse palaikau ir turiu tam pagrinda (ziniasklaidos itakojimas cia niekuo detas).

Smygolas

Citata iš: Benamis  gegužės 19, 2012, 00:44:26
O as prisipazinsiu, kad antistankunaites puse palaikau ir turiu tam pagrinda (ziniasklaidos itakojimas cia niekuo detas).

Na, ji visą laiką kovojo dėl savo kraujo.

Benamis

Citata iš: Katastrofa  gegužės 19, 2012, 01:59:55
Na, ji visą laiką kovojo dėl savo kraujo.

Kiekvienas gali tiketi kuom nori, sioje istorija taip pat. Nesigilinsiu i tolimesnias diskusijas sia tema, per daug skaudi ji man.

Beelzebub

Aš tai noriu to ar ne kurį laiką palaikiau vieną pusę, tada kitą pusę, bet galų gale supratau, kad čia tiesiog kažkas negerai su visais "veikėjais", tad nepalaikau nei vienos.
Ta pati Venckienė kaltina Stankūnaitę, kad nesidomėjo dukra, bet tai kad Venckienė neleido susitikt, skaitė laiškus, o per skype tai irgi ne kažką pabendrausi. Ir net neabejoju, kad tikrai stipriai nuteikinėjo mergaitę prieš mamą, nes tikrai nebūtų visų tu "melage, šlykštyne, durne", kai prieš tai mergaitė normaliai bendravo su mama. Beje visi turbūt prisimena, kaip Venckienė atvežė mergaitę į polikliniką ar ligoninę, kur prašė kažko (nepamenu ar diagnozės, ar priėmimo ar ko), bet gydytojai atsisakius, pakėlė didžiausią skandalą, liepė mergaitei įsiminti šitų "blogų tetų kurios nori tave nuskriausti" veidus ir visaip prigrasino darbuotojams. Mergaitė buvo visiškai izoliuota nuo normalaus gyvenimo, visą laiką apsupta kažkokių laukinių atsiprašant (tikrai ten buvo tokių žmonių).
Kitavertus, Stankūnaitė tai irgi kaip reikiant įtartina, sunku įsivaizduoti, kad tas pedofilijos kaltinimas galėtų būti išgalvotas, bet visko gali būti. Kadangi pedofilijos byla buvo neišpręsta kol D.Kedys ir A.Ūsas buvo gyvi, tai nuoširdžiai abejoju ar mes kadanors išvis sužinosim tiesą.

Benamis

As tik vieninteli dalyka parasysiu, kuri suzinojau is artimo zmogaus rato.

Jeigu kas nors pamena, tai sioje istorijoje buvo ir 2 mergaite kuria kaip tvirtino isnaudojo pedofilai. Jeigu atidziai sekete zinias, tai zinote, kad Venckiene ir ne tik pasakojo, kad berods 8 metu mergaite vaiksciojo su sauskelnemis, nes nelaike ismatu.

Gydytojas kuris operavo ta antraja mergaite yra mano vieno gero draugo pazistamas kuris man papasakojo, kad jis ja operavo net 2 dienas del ivairiu plestiniu zaizdu analineje (netgi ne vaginalineje) srityje. Tai man jau daug ka pasake. Taip pat turiu informacijos (velgi ne is ziniakslaidos) ir del vaiku globos namu Kaune, bet neviesinsiu to ka man pasakojo.

OKULTISTE

Va tikrai gana protingai belze-kažkas kalba... Kur du pešasi, trečias nukenčia...

Beelzebub

Sutinku su tavim, okultbobai.

Smygolas

Aukštyn