Ar įmanoma parduoti sielą?

Pradėjo BloodyMary, kovo 18, 2012, 14:46:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Beelzebub

Citata iš: TinSoldier  kovo 19, 2012, 19:23:42
Nėra pigesnių ir paprastesnių būdų? :))

Iš kur aš gausiu, pvz, kažkokį "sword for evocation", arba "oleum of Baalberith" ar pan. šlamštą? Net nežinau kas per daiktai tai yra..

Jei Sephriel, Beelzebub, ar kuris iš jūsų čia nusimano, galėtumėt parašyti lietuviškai paprastą būdą, gal ir įdomu būtų pamėginti :) For fun.

Bet, vis tiek, būtų dėkui, jei parašysit paprastesnį būdą. Gal ir kam nors kitam pravers? :)

Sutinku su insomnia, kad neieškok lengvo kelio. Čia turbūt vieninteliai ritualai kurie man atrodo galbūt ir tikri (turiu omenyje būtent su demonais susiję (demonolatry.org)). Nežinau... Nebandžiau, nes man tai kolkas per sudėtinga atrodo. Ir šiaip, manau reikia daug turėti teorinių žinių prieš visa tai bandant, kaip kad insomnia kažkur minėjo. :)

O dėl lengvo ir paprastesnio būdo, tai manau ir pats esi radęs, pilna google visokių demonų kvietimo nesamonių, bet kai kurie tai taip apsurdiškai skamba, kad net nebandei manau. :)

Beelzebub

CitataTeks dabar atlikinėt..

Šiaip jei tu rimtai tai bandysi, tai bent jau pasiskaityk kažkiek apie tai. Štai saitas iš kurio tie ritualai ištraukti: http://www.demonolatry.org , siūlau pasiskaitinėti, ten yra ir daugiau video/pdf medžiagos.

Taip pat duodu link'ą į youtube channel būtent autorės (S.Conolly) tų ritualų ir dar daugelio demonolatry/magijos knygų: http://www.youtube.com/user/OFSAdrianna/videos?sort=dd&view=0&page=2

Jei pasiskaitysi/pasižiūrėsi gal bus lengviau suprast dėl tų visų reikiamų ritualams daiktų ir t.t.

TinSoldier

Na, aš labiau mėgstu daryti, nei skaityti :D

Dėkui už nuorodas. Reikės po truputį domėtis ir pabandyti kažkada :)

Jonas

CitataDėkui už nuorodas. Reikės po truputį domėtis ir pabandyti kažkada.

Nesuprantu koks tavo ir kitų tikslas prasidėti su demonais, taip sakant "parduoti" sielas jiems..
Ir taip tamsos pusėje nemažai karių yra... Nejaugi norite prisijungti prie Liuciferio armijos ?
Manyčiau, jog yra ir kitų būdų sau pačiam įsirodyti, jog egzistuoja kažkas tai mistiško, paranormalaus nesusidedant su demonais ar kitomis negatyviomis būtybėmis.
Žinoma, nereikia atmesti tokio dalyko, jog visi šitie demonai yra tik žmogaus vaizduotės vaisius, bet nereikia atmesti galimybės, jog jie iš tiesų egzistuoja, nes egzistuoja laisva valia, todėl egzistuoja ir išklydimai... Aišku yra ir kitų įrodymų - tai įvairūs egzorcizmai ir t.t.
Galimas daiktas, jog visi šitie "sielų" demonams pardavinėtojai tiesiog prisijungia prie kokių negatyvių astralinių būtybių ar egregorų, o tai nemanau, jog išeina į naudą...

TinSoldier

Citata iš: Jonas  kovo 19, 2012, 20:18:11
Manyčiau, jog yra ir kitų būdų sau pačiam įsirodyti, jog egzistuoja kažkas tai mistiško, paranormalaus nesusidedant su demonais ar kitomis negatyviomis būtybėmis.

Nuolat kartas nuo karto sutinku žmogų, su kuriuo ginčijuosi dėl įvairių paranormalių dalykų. Todėl nuolat atsiranda koks durnelis(no offence), kuris kiša dvasių kvietimus/obe/telepatiją/psichokinezę ir pan. Ir, jei nesi bandęs būtent jo tikimo dalyko, jis tave laiko ciniku, kvailiu, siaurapročiu.

Todėl nesu nieko prieš išbandyti viską :)

P.S. galiausiai, jau tiek šventvagysčių esu pridaręs, kad tamsos armija manęs bet kuriuo atveju laukia :D

Beelzebub

Citata iš: Jonas  kovo 19, 2012, 20:18:11
CitataDėkui už nuorodas. Reikės po truputį domėtis ir pabandyti kažkada.

Nesuprantu koks tavo ir kitų tikslas prasidėti su demonais, taip sakant "parduoti" sielas jiems..
Ir taip tamsos pusėje nemažai karių yra... Nejaugi norite prisijungti prie Liuciferio armijos ?
Žinoma, nereikia atmesti tokio dalyko, jog visi šitie demonai yra tik žmogaus vaizduotės vaisius, bet nereikia atmesti galimybės, jog jie iš tiesų egzistuoja, nes egzistuoja laisva valia, todėl egzistuoja ir išklydimai... Aišku yra ir kitų įrodymų - tai įvairūs egzorcizmai ir t.t.
Galimas daiktas, jog visi šitie "sielų" demonams pardavinėtojai tiesiog prisijungia prie kokių negatyvių astralinių būtybių ar egregorų, o tai nemanau, jog išeina į naudą...

Na aš nemanau, kad visi demonai yra negatyvios būtybės (kolkas mano tokia nuomonė). Bent jau demonolatry (nežinau lietuviško atitikmens - demonolatrija?..) dažnai aiškinama jog jie yra lyg ir tam tikra energija (nors kai kurie pasirenka tikėti jog jie yra visdėlto būtybės):

Modern Demonolatry is a polytheistic religion in which Demonic entities are worshiped and worked with as wise divinities. Each Demon is the wellspring of a single energy source. These energies can be defined as universal elements, emotions, or ideas. The most common pantheon of Gods used are Demonic - from Christian mythologies about diabolical beings, which were formerly the Gods of pre-Christian pagan religions. However, Roman, Greek, and other pantheons have been used. Perhaps the most popular of the pantheons is the Richard Dukant Hierarchy, which was developed in the early 1960's. It became the basis for many modern Demonolatry sects.

Most Demonolaters accept that:
1. Everything in the universe is interconnected.
2. There are no such things as absolute good and evil. Rather, there are many subtle shades of gray.
3. Demonic entities are teachers/guides and deserve respect.
4. Demonolaters do not, therefore, conjure/evoke Demons against the Demon's will.
5. Satan is the whole, the Demons and ourselves are parts of the whole and therefore also divine.
6. We are responsible for our every action, and every action has an equal and opposite reaction.
7. We create our own reality (with the aid of the Demons or without it).
8. Spiritual growth and self discovery take place so long as one maintains a personal relationship with one's patron/matron and the whole. i.e. The Demon is the guide that leads man to his Divine nature.
9. Belief, religion, and opinion are unique to each individual and based on individual experiences and ideas. One does not have to agree with everyone, but rather one should respect others' rights to have their own beliefs, religion, and opinion without judging or condemning them.
Demonolaters do not regard themselves as being in the tradition of Anton LaVey's Satanism, although individual Demonolators may personally believe in some aspect of his philosophy, particularly in the Self Worship aspects. However, LaVey's philosophy is not a driving force behind Demonolatry as a religion. Demonolatry advocates self empowerment and spiritual growth through developing a relationship with one's "creator" or the whole, and by discovering one's own purpose, divine nature and power within the scheme of things (or as part of the whole).

paragraf 78

Citata iš: Beelzebub  kovo 19, 2012, 20:34:04
nežinau lietuviško atitikmens - demonolatrija?

Taip, yra toks terminas teologijoje demonolatrija. Verčiasi kaip: demonų garbinimas

Beelzebub

Citata iš: insomnia  kovo 19, 2012, 20:39:24
Citata iš: Beelzebub  kovo 19, 2012, 20:34:04
nežinau lietuviško atitikmens - demonolatrija?

Taip, yra toks terminas teologijoje demonolatrija. Verčiasi kaip: demonų garbinimas

Aišku, dėkui, dabar bent jau žinosiu, kad teisingai sakau. :) Šiaip aš tiesiog domiuosi demonolatrija, demonologija kurį laiką, skaitinėju ir pan., būtų įdomu sužinoti Tavo nuomonę apie tai (kuri turbūt bus neigiama, bet nesvarbu).

Jonas

CitataTodėl nuolat atsiranda koks durnelis(no offence), kuris kiša dvasių kvietimus/obe/telepatiją/psichokinezę ir pan

Ne, nė kiek neįsižeidžiau, nors ir kišu tau OBE fenomeną į akis, nes suprantu, jog siauro mąstymo žmonės, cinikai, pseudoskeptikai tiesiog mėgsta drabstytis purvais ir kišt savo nuvalkiotus mokslinius ortodoksinius niekalus patys doriau nieko nepasidomėdami ir neeksperimentuodami.

paragraf 78

Citata iš: Beelzebub  kovo 19, 2012, 20:49:37
būtų įdomu sužinoti Tavo nuomonę apie tai (kuri turbūt bus neigiama, bet nesvarbu).

Domėjimasis sveikintinas dalykas, tik nepatarčiau praktikuoti. Į kokį gražų rūbą bebūtų įvilkta demonolatrija, kaip bebūtų ji pateikiama, archajinės religijos pateikia mums begales pavyzdžių kad yra gerosios dvasios ir blogosios dvasios. Kiek pavarčiau tą puslapį, tai pats nedrįsčiau praktikuoti šio dalyko. Šiaip tai ten pasirodė suplakta daug dalykų į vieną krūvą: krikščionybė, judaizmas, zoroastrizmas, okultizmas. Kaip žinia tokie kokteiliai, nors ir skanūs, bet po to priverčia skausmingai viduriuoti.

Beelzebub

Citata
tik nepatarčiau praktikuoti. Į kokį gražų rūbą bebūtų įvilkta demonolatrija, kaip bebūtų ji pateikiama, archajinės religijos pateikia mums begales pavyzdžių kad yra gerosios dvasios ir blogosios dvasios. Kiek pavarčiau tą puslapį, tai pats nedrįsčiau praktikuoti šio dalyko. Šiaip tai ten pasirodė suplakta daug dalykų į vieną krūvą: krikščionybė, judaizmas, zoroastrizmas, okultizmas. Kaip žinia tokie kokteiliai, nors ir skanūs, bet po to priverčia skausmingai viduriuoti.

Kolkas praktikuoti tikrai nesiruošiu, nors ir labai traukia. Šiaip pradedu pastebėti, kad iš tikrųjų ten viskas 'į gražų rūbą įvilkta' ir mane tas šiek tiek erzina..

Daividas

Sveiki. Nežinojau į kokią skiltį forumo daugiau rašyti, tad nusprendžiau čia.
Taigi kaip jūs manote, ar įmanoma parduoti sielą velniui? Gal žinot būdų kaip tai padaryt?

massuer

O kodėl tu nori ir ar pats nori ją parduoti? Jeigu tikrai nori tai parduok man, aš perku.

Daividas

Tu ne velnias :D Ne varkė
Ir jo pats noriu

TinSoldier

Citata iš: massuer  rugpjūčio 11, 2014, 18:00:10
O kodėl tu nori ir ar pats nori ją parduoti? Jeigu tikrai nori tai parduok man, aš perku.

Rimtai, perki? Kiek pasiruošęs mokėti už vieną sielą? :)

Aukštyn