Ar pamenate savo sapnus?

Pradėjo Benamis, kovo 12, 2012, 21:30:13

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

lt133

rugsėjo 05, 2013, 22:15:59 Redagavimas: rugsėjo 05, 2013, 22:22:11 by lt133
Aš pradėjau daug daugiau sapnų prisiminti po to, kai pradėjau stebėti savo protą ir mintis. Užsiimti savistaba reikia. Kuo dažniau tai darai, tuo geriau. Man pavyksta pakankamai dažnai jausti kad esu čia ir dabar, ką dabar veikiu, kas galvoj vyksta ir pan. Tik aišku negalima ignoruoti to, kad gyvenam sociume ir reikia elgtis adekvačiai su visais šito sapno veikėjais.

Jeigu prisimeni bent dalį sapno, reikia nepaleisti, ieškoti detalių, tada dar viena dalis išlenda...

nereikalinga

Kaip tik praėjusią naktį susapnavau tokį sapną,kad net iki šiol tas vaizdas kartas nuo karto iškyla prieš akis.Ir pagalvoju,nu kokia nesamonė.Prieš mane atsidūrė vyras,žilais plaukais,realybėje nematytas iš veido lyg niekur,šeip eilinis veidas bet akių vyzdžiai juodi kaip smala.Jis man sako.Nuo kitų metų Balandžio ar tai Birželio ( nepamenu,bet mėnuo iš b raidės )pasikeis VISKAS.Ir nežinau iš kur (nepamenu) tu tikrai Jėzus ? :D ( SKAMBA KEISTAI :) ) sako taip.o aš vis netikiu,kelis kartus klausiu ar tikrai,nes sapne galvoju kad pas Jėzų neturėtų būti akys juodos,ir kad jis pagal šventą raštą rašoma,kad nekalbės su jokiais gyvaisiais,iki teismo dienos.Ant galo lyg patikėjau ,kad tai jis .Bet pabudau lyg iš košmaro.Šeip nesureikšminu sapnų,naktį reikia ilsėtis ,o nevarginti savęs savistaba.Nes kūnas miega,o protas dirba net sapne,kai stengiesi save pajusti sapne,ir veikti tai ką galvoji,ar nori.

481632

Paskutiniuoju metu, visi ryškus sapnai isimenu iki smulkmenų. Labai dažnai sapnuoju ryškius sapnus, matau kiekviena spalva, atspalvi... Kartais būna, kad aplink spalvos nėra ryškios, bet tam tikro objekto spalva yra ryški. Kartą būvo nutike taip, kad susapnaves sapna, po ilgoko laiko (kažkur pora mėn.) aš į jį grižau. Viskas būvo taip artima, pažystama. Žinojau viską į priekį, tad prasibraut toliau į sapną galėjau daug greičiau. Toliau sulaukiau netikėto tęsinio.
Esu girdėjęs, kad patartina vest toki sapnų dienorašti... Gal kas nors užsiima tokiu reikalu?

Benamis

Pasidomek samoningais sapnais, is tavo aprasymo atrodo, kad lengvai sektusi juos ivaldyti :)

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=54.0

Sapnu dienorastis tikrai butu gera pagalbine priemone ;)

481632

Citata iš: lt133  rugsėjo 05, 2013, 22:15:59
Aš pradėjau daug daugiau sapnų prisiminti po to, kai pradėjau stebėti savo protą ir mintis. Užsiimti savistaba reikia. Kuo dažniau tai darai, tuo geriau. Man pavyksta pakankamai dažnai jausti kad esu čia ir dabar, ką dabar veikiu, kas galvoj vyksta ir pan. Tik aišku negalima ignoruoti to, kad gyvenam sociume ir reikia elgtis adekvačiai su visais šito sapno veikėjais.

Jeigu prisimeni bent dalį sapno, reikia nepaleisti, ieškoti detalių, tada dar viena dalis išlenda...

Žinok, panašiai ir man ivyko. Kai tik pradėti nagrinėti pasamonę, viskas pasikeičia. Kalba net eina ne apie sapnavimą jau, o apie tikra pasaulį. Kažkaip pradėdi viską priimt iš visai kitos pusės.

lt133

spalio 28, 2013, 00:11:19 Redagavimas: spalio 28, 2013, 00:22:25 by lt133
Citata iš: nereikalinga  rugsėjo 06, 2013, 09:20:47
Prieš mane atsidūrė vyras,žilais plaukais,realybėje nematytas iš veido lyg niekur,šeip eilinis veidas bet akių vyzdžiai juodi kaip smala.

Gal šitas? This man vadinamas.

481632

Citata iš: Benamis  spalio 28, 2013, 00:01:59
Pasidomek samoningais sapnais, is tavo aprasymo atrodo, kad lengvai sektusi juos ivaldyti :)

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=54.0

Sapnu dienorastis tikrai butu gera pagalbine priemone ;)

Dėkui. Jeigu kas supranta rusu, yra toks žmogus vardu Mikhail Raduga. Yra sukuręs filma "Fazė", apie samoningus sapnavimus. Labai idomus. Taip pat savo Youtube kanale jis turi online seminarus, irgi verta pažiurėti.

Owldies666

Žinoma, kad visi žmonės sapnuoja ir aš manau, kad kiekvieną naktį. Pati savo sapnus labai dažnai atsimenu, dažniausiai vos prabudus arba kas nors primena dienos bėgyje. Būna, kad pamenu tik sapno nuotrupas, o kartais viską labai aiškiai ir ryškiai. Kai sapnuoju, tai dažnai sapnuoju pranašiškus sapnus, nes jie paima ir išsipildo (gal ne viskas, bet dalis tai tikrai atitinka). Ir dar, savo sapnus labai stipriai emociškai išgyvenu, tiesiog sapnuodama labai viską jaučiu.
Anksčiau labai dažnai sapnuodavau, kaip pakylu į orą ir nejausdama žemės traukos, lengvai skraidau ore (gal čia mano paukštiškos prigimties dvasia), bet dabar jau nebesapnuoju to. Labiausiai įstrigo sapnas, kurį sapnavau du kartus tą pačią naktį. Buvo taip: prieš užmigdama, maždaug 4 val. ryto, labai ilgai ir daug galvojau apie save ir savo jausmus kai kuriems žmonėms. Tada užmigau ir susapnavau labai realistišką sapną, kuriame buvo daug emocijų ir aš jas aiškiai išgyvenau. Kai prabudau, jaučiausi keistai, lyg iš tikro būčiau tai patyrus. Paryčiais vėl nugrimzdau į miegą, nes buvau pavargus ir tada susapnavau to sapno tęsinį su tais pačiais veikėjais. Tai buvo tarsi dviejų dalių istorija, su aiškia pradžia ir pabaiga. Tas sapnas šiaip, labai susijęs su mano asmeniniais jausmais kai kam. Iš pradžių to nesupratau, aš svarsčiau, kas galėtų būti tas vaikinas (pagrindinis sapno veikėjas) su kuriuo išgyvenau tas emocijas. Ir dabar prieš kelias dienas vėl sapnavau vaikiną, kuris atrodė labai panašiai kaip ir anas. Iš to sprendžiu, kad tai tikrai vienas ir tas pats. Ir realybėje įtariu, kad tai yra tas asmuo, kurį žinau... žodžiu, čia jau mano asmeniškumai.
Galvoju, kam gaišti laiką ir tuos sapnus užsirašinėti, nes jie šiaip, niekuo naudingai nepasitarnauja, jei nemoki jų analizuoti, kad ir detaliai užsirašai. Anksčiau "kolekcionuodavau" savo sapnus, bet nebeturėjau laiko tuo užsiiminėti. Labai gaila, kai dienos rūpesčiai ir pareigos neleidžia ramiai pasėdėti ir ryte pagalvoti, ką įdomaus sapnavai... Jei galėčiau, kiekvieną dieną juos analizuočiau.

Aukštyn