Maistas yra nuodas?

Pradėjo paragraf 78, kovo 04, 2012, 16:15:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Citata iš: OKULTISTE  birželio 11, 2012, 23:23:43
Marš visi į kaimą, patys auginkit, patys gaminkit - žinosit, ką valgot ir nedejuosit... Muhahahaha...

Nors... Tikrai ir pačiai knieti taip daryti...

Triušius auginu :) Skonis nepalyginamas su maximine mėsa.

advena

man nepatinka kai kaimynai skerdzia kiaule. kvapas tai... :-X

OKULTISTE

Tai kai ją svilina smirda kaiminystėj... O šiaip tai ir pačią prapjovus ir pauosčius panašus "grobų" kvapas būtų... va mieste mašinų 'bezdalai" tai tikrai smirda ir yra kenksmingesni už svilinamos kiaulės kvapą...

--Pasirašo: ūkininkė miesčionka Chi chi...

Asasinas

birželio 14, 2012, 02:39:45 Redagavimas: birželio 14, 2012, 02:46:44 by Asasinas
Meanwhile in Africa

Maistas mums čia yra nuodas, kai tuo tarpu afrikietės afrikiečiai neturi ko valgyt.

OKULTISTE

Bildukas

:) Apie ziurkes - mano giminaitis dirbo mesos fabrike JAV prie farso paruosimo -maldavo mesa .Pasakojo,kad labai didele svara , auksti sanitarijos reikalavimai , mesa labai gera .Po darbo turedavo labai kruopsciai isplauti milziniskus irengimus .Taciau po nakties i tuos irengimus , kur buve kur nebuve, prilisdavo ziurkiu ir kai tik  ijungdavo , kildavo baisulinis cypsmas , nes ziurkes gyvas sumaldavo. Ir taip kiekviena ryta. Tada irengimus plaudavo vel , nes jeigu kas ,cia JAV, ras mesoje kokia ziurkes uodega ar danti - uztampys teismuose negyvai su milijoninem kompensacijom. Man jaunysteje teko matyti , kai Lietuvoje po nakties ijungus ledu aparata , sis sumale gyvas ziurkes ten nakti sulindusias , vaizdas ir garsas buvo siurpus. Nuo tada nebevalgau ledu is aparatu niekur , jokioje salyje. Beja , apie taip visu megstamus "Snikerius" ir kitus tokio pobudzio sokoladus. Esu girdejes , kad leidziama priemaisu norma (visokiu vabalu) . Taip , kad jeigu rasi kokia sirse ar tarakona vietoje riesuto - bylos net nekels , nes yra leidziama norma  :o. Lietuvoje teko Kaune  nusipirkti kepaliuka duonos su ikepta pele , su vinim , viena karta net su bato padu . Taciau tais laikais niekas i tokius dalykus nekreipdavo demesio , jokiu pinigu uz toki duonos kepala negrazindavo .... Ir siaip , beja , miltinius patiekalus dabar valgyti nesveika (cia musu vegetarei ) pasidomekite internete rasite kodel (rusu kalba) . Visiskai atsisakiau bet kokiu miltiniu patiekalu, kruopu , bulviu ,saldumynu,padazu ir pienisku produktu . Jauciuosi puikiai - slamsciu vaisius , darzoves , mesa ir zuvi .Jauciuosi kaip 18-metis .  ::) . Ko ir visiems linkiu - gerai jaustis :) ka bevalgytumet  :) .

advena

tai ka tavo manymu tureciau valgyt? ant darzoviu ir vaisiu tikrai gyva neliksiu. davai visus miltinius patiekalus ir pieniskus produktus atiduodam afrikieciams. paziuresim kurie tada ilgiau gyvens.

.L.U.T.H.O.R.

Su vaisiais ir daržovėmis laisvai išgyventum :) Ir dar atitinkamu kiekiu vandens aišku. Tačiau kai kurios daržovės ir vaisiais yra gan krakmolingi, kas ir nelabai gerai.

advena

na va. taip iseina, kad visas maistas yra blogas.

.L.U.T.H.O.R.

Maistas ne blogas. Maitinimosi įpročiai blogi.

Bildukas

:) Advena , tikrai neskleidziu cia Tau jokiu rekomendaciju. Tik sakau ka valgau pats.Darausi "sumustini" ryte - vietoje duonos ciumpu salotos ar kopusto lapa , agurka ar pomidora , vietoje sviesto tepu avokada , ant virsaus teskiu kepta kiausini , ar lasiniu smota , ar kumpio , ar tuno - na ka noriu  ;D tuo metu . Vietoje pyragaiciu ir kitokiu saldesiu (kuriuos, beja, labai megdavau) slamsciu dziovintus vaisius , arba arbuzo , meliono , ar banana . Kai turejau mazakraujyste po avarijos - valgiau daug buroku , brokoliu , pupeliu , kiausiniu , SPINATU(svieziu)  ir daug budavau grynam ore - issigydziau per pusmeti. Bandziau buti vegetaru visus metus , nesigavo.Na ka galiu pasakyti - norisi man tu rukytu lasiniu nors tu ka ir saslyku norisi ir palengvicos ir steiku su krauju . Matyt esu is plesriuju gyvunu padermes :D. Cia kas kaip kam tinka . ;)

advena

kiekvienas gali rinktis ka valgyt ir ko ne. reikia dziaugtis maistu kol dar zmogus gyvas, o tai pertrenks masina ar dar kas ir bus bay, bay. galesi gulet ramiai bluosta sudejes ir nesvarbu kuo misi ant sios zemes. bet zinoma jai tau patinka krimsti vaisius, darzoves ir vargse paskersta kiaule tai...

.L.U.T.H.O.R.

Kiaulė tvarte gimė tam, kad vėliau pamaitintų visą šeimą. Jokia ji vargšė.

advena

Kristus irgi gime tvarte, bet tai nereiskia, kad turejom Ji paskerst atsiprasant.

.L.U.T.H.O.R.

Kristus gimė kitu tikslu. Kiaulė ir gimė ne šiaip sau.

Aukštyn