Spiritizmo patirtis

Pradėjo BloodyMary, kovo 03, 2012, 13:36:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Jupiteris

Mano galva tai cia kontakta pagavai su zemos vibracijos butybe, kur nors arti trynesi zemo samoningumo dvasia, koks savizudis ar dar koks ir peza tau cia nesamones, demonai ar kitos didesnio samoningumo butybes taip nezaistu :)

Citata iš: ninastra  vasario 25, 2014, 17:55:05
Manau visi gyvenime daug ką išbandome.  Vieni galbūt vedami noro, kiti dar kažko.
Ir nereikia stebėtis, kad gaunami rezultatai ne visada būna geri. Juk pradžioje, visi esame žali ir visiems knieti sužinoti. O to ko negalima daryti, juk norisi daryti labiau.

Jeigu kas tikit kad blogiausia diena penktadienis ir dar  plius 13, tai drįsčiau teigti kad ne visiems ji ir bloga.
Esu gimusi 13 dieną. Ir kas 5 metus, pakliūna penktadienis, 13.  (plius dar buvo 13 gimtadienis, penktadienis, 13 diena.:D)  bet visais atvejais nieko nėra nutikę (tfu tfu tfu). Kad ir kur būčiau ir ką beveikčiau.
tokią dieną, penktadienį, 13 (per mano gimtadienį) tai buvo 4 klasėje, klasiokai mėgino išsikviesti ir velnią ir bilduką.. (ką norėjo tą). Aš neprisimenu visko detaliai, kaip kas,bet bilduką kvietė su flomasteriais ( galbūt ir nėra tokio būdo, bet..maži vaikai kūrybingai kvaili) . Dvi merginos kvietėsi (klasėje buvo pertrauka, mokytojos nebuvo), tačiau vienai atsibodo ir nutraukė tą "ritualą". Išsigando matyt ar ką, o visi klasiokai užsipuolė, kad įžeidėm bilduką ir pan.Reikia atsiprašyti. Nebepamenu ar atsiprašėme, bet.. kai prasidėjo pamoka (grįžus mokytojai nieko nesakėm, nors manau ji kažką įtarė) visos striukės su visa pakaba nukrito žemyn. Dabar gal pagalvojus visai net ne bilduko būta, tik sutapimas. Aišku tada buvome visi kvaili ir tą nutikimą priskyrėme bildukui.
Tačiau pritariu tam,kas sako, kad spirituojant, adata juda dėl tavo minčių. Ar tai prie jūsų norimos raidės, bet pasakykite man.. kodėl kai paklausiau (čia asmeninis patyrimas darytas prieš n metų) ar artimu metu mano šeimoje kas nors mirs, man atsakė kad taip. Ir pasakė kad mirs senelis (jam tik 65 metai, tvirta širdis, ramus gyvenimas, jokių galimybių ar priežasties mirti.) Po to, kai pasakė kad mirs senelis (nepriėmiau labai bet ir niekam nesakiau), po pusę metų, seneliui iš tiesų pasidarė blogai. Po geroko mėnesio (tai išviso 7 mėn po to kai seanso metu man pasakė apie netektį) visa šeimyna sužinojome kad seneliui vėžys 4 stadija.

Tai kaip tokį dalyką galima pats atsakyti? Paaiškinkite, žinantys :D

Pridėta :
Ir taip, birželio 30 dieną, 2012 metais jis mirė. 22:22 .

Šiuo postu noriu pasakyti, kad ne visada įmanoma iš tiesų kažką išsikviesti, ypač kai žinai tai ką, liaudis nugirdo iš n-tųjų žmonių.
Tačiau ar spirituojant iš tiesų žmonės patys atsako?
Bent jau asmeniškai, net nežinojau apie senelį. Ir to jam nelinkėjau.

Siuo atveju manau buvo truputi samoningesne butybe, anapus butybes yra subtilesnes ir mato visa musu pasauli, tik mes ju negalim matyti, todel ji galbut ir galejo nustatyti tai perzvelgus tavo senelio energijos laukus ( vezys pirma prasideda subtilisniuose lygiuose, poto materializuojasi i kuna ir duoda siganala, kad kazkas negerai) Manau girdejote apie zmones , kurie "stebuklingai" issigydo nuo vezio, jie tiesiog pasikeicia viduje, taip sakant subtilesniuose lygiuose, galbut gryzta i savo kelia sitam pasaulyje, galbut pakeicia poziuri i pasauli, daznai taip ir nutinka kaip atsiduri arti mirties, tada zmones susimasto :)

paragraf 78

Prašau necituoti paklodžių. Apie citavimą skaitykite taisyklėse

ninastra

Nežinau kas ten buvo, iš tiesų.
Bet, nors buvo šaltokas kiek supratau neprisileido kitų, bent jau man jis nebuvo toks blogas. Atvirai tai geras. Nors galbūt (šnekėsiu kvailokai), kaip žmogus galbūt esu per daug patikli, bet bendraujant su visais "sutiktaisiais", nepasakyčiau kad buvo blogai. Taip, jie išgąsdino mane, nes buvo įjungę kompiuterį, durys buvo užstrigusios.  Ir buvo toks jausmas kad kas stebi ar stovi už nugaros. Dabar to nebėra. (aišku.)
Tačiau bendraujant su jais kai ką supratau.
Kad .. gyvenime.. ne visiems pasiseka.  Kiti yra .. Gerai, tarkim jeigu tai būtų buvę mirę žmonės, kurie su mumis bendravo, sakyčiau kad juos (50/50) augino psichopatai tėvai, norintys juos su traumuoti kad sektų jų pėdomis.
Pagalvokime, kokios sielos lieka tarp gyvųjų? ..
Ir dabar atrodo, kad tai ką spiritavimo seansu gauna (ne visi aišku) yra melas?

Synkas

Citata iš: BloodyMary  kovo 03, 2012, 19:46:24
Citata iš: Jonas  kovo 03, 2012, 19:31:40
CitataSamantha kiekviena diena su tuo susiduria

Kaip tai susiduria ? Tipo ji biški ekstrasensė ?  :) Gal galima apie tai plačiau ?

na bet girdisi keisti garsai arba siaip blogas pojūtis, kad kažkas stebi

galbut 2 metais pavelvau i atsakyma, bet noreciau biskiuka pasireikti (tikiuosi niekas nesupyks :) )

bent mano manymu, jeigu atrodo kad kazkas stebi uz nugaros, tai tikrai ne del vaiduoklio, o del to kad tu tikiesi jog ten kazkas yra (nezinau kaip paaiskinti), ir tiesiog pats galvodamas apie neigiamus dalykus (dvasias, vaiduoklius ar pan.) susikuri ta jausma, kad kazkas stebi. tarkim, dabar as paskaiciau sia tema, ir man lygiai toks pats jausmas, kad kazkas stebi, ir vis norisi atsisukti ir pasiziureti kas cia ziuri, nors seniau tokio jausmo nebuvo :)) nebent mane tas pats liuciferis stebi :DD

001

Šiaip jeigu lauke jauti, kad kažkas tave stebi (ar už tavęs yra), tai dažnai taip ir yra. Tarkim padarykit eksperimentą, lauke sėdint ant suoliuko, susiraskit akimis kitą sėdintį žmogų, ir žvilgsniu badykit jo vieną tašką, jis arba atsisuks, arba pasikasys tą vietą.

paragraf 78

Kiek tyrimų šiuo klausimu padaryta buvo, visi kaip vienas parodė, jog toks atsisukimas yra atsitiktinis, ta prasme, kad jei pažiūrėsi į pakankamąą kiekį žmonių keli iš jų atsisuks, nes žmonės visada sukiojasi. Jei netiki, pabandyk paeksperimentuoti (pats jau esu ne kartą padaręs tokį eksperimentą su keliais pažįstamais). Didžioji dalis žmonių neatsisuka, atsisuka vienetai. O tai kad tau atrodo jog atsisukinėja dažnai yra dėl elementrios atminties trūkumų. Žmonės paprastai atsimena tokius dalykus kurie nutinka kaip sutapimai ar panašiai. Tarkime pagalvojai apie draugą ir jis paskambino. Esmė ta, jog žmogus daug kartų per dieną pagalvoja apie draugus, bet todėl kad nebuvo užtvirtinimo, jis tai pamiršta, atsimena tik įsimintinus atvejus, kaip kad pagalvojai ir paskambino, pažiūrėjai ir atsisuko ir t.t.
Taip kad nereikia mistifikuoti to kas yra elementari psichologija.

001

Citata iš: paragraf 78  liepos 06, 2014, 16:13:32
Kiek tyrimų šiuo klausimu padaryta buvo, visi kaip vienas parodė, jog toks atsisukimas yra atsitiktinis, ta prasme, kad jei pažiūrėsi į pakankamąą kiekį žmonių keli iš jų atsisuks, nes žmonės visada sukiojasi. Jei netiki, pabandyk paeksperimentuoti (pats jau esu ne kartą padaręs tokį eksperimentą su keliais pažįstamais). Didžioji dalis žmonių neatsisuka, atsisuka vienetai. O tai kad tau atrodo jog atsisukinėja dažnai yra dėl elementrios atminties trūkumų. Žmonės paprastai atsimena tokius dalykus kurie nutinka kaip sutapimai ar panašiai. Tarkime pagalvojai apie draugą ir jis paskambino. Esmė ta, jog žmogus daug kartų per dieną pagalvoja apie draugus, bet todėl kad nebuvo užtvirtinimo, jis tai pamiršta, atsimena tik įsimintinus atvejus, kaip kad pagalvojai ir paskambino, pažiūrėjai ir atsisuko ir t.t.
Taip kad nereikia mistifikuoti to kas yra elementari psichologija.

http://www.psychologytoday.com/blog/the-narcissus-in-all-us/201102/how-you-know-eyes-are-watching-you

Prašau, baik. Toks jausmas, kad pamatai mano postą, ir būtina jį paneigti, nors pat žinai, kad esi neteisus.

.L.U.T.H.O.R.

Šoviai čia @001 , tu bent skaitei ką pats numetei? :)

Sharikovas

Na irgi nelabai supratau prie ko cia pojutis, kad kazkas tave stebi ir periferinis matymas.

TinSoldier

Citata iš: Sharikovas  liepos 06, 2014, 18:29:31
Na irgi nelabai supratau prie ko cia pojutis, kad kazkas tave stebi ir periferinis matymas.

Čia kaip ir su nosimi. Juk šiaip akys mato ją, bet smegenys nefiksuoja. Tai ir periferiniu matymu gali matyti kažkokias užuominas, kad esi stebimas: šešėlius, atspindžius, dar ką nors, bet sąmoningai to nesuvokti. Tačiau į pasąmonę tai visa informacija eina, - tai ir atsiranda pojūtis, kad esi stebimas. Kylantis iš ivairios netiesioginės informacijos, kurią pasąmonė "pastebi".

paragraf 78

Puikus papildymas prie to ką parašiau. Dėkui

Sharikovas

Tai taip, kai esi lauke ar patalpoj kur yra zmoniu, tai viskas suprantama, periferinis matymas skamba racionaliau nei telepatija. Toesiog kartais buna toks pojutis ir kai esi vienas patalpoj, tai cia arba psichologinis efektas kazkoks arba tas pats periferinis matymas reaguojant I seselius tarkim, na zodziu manau, kad abu variantai turi logiska paaiskinima ir daznai be reikalo yra mistifikuojami.

paragraf 78

čia sakyčiau kokie pasamoniniai dalykai veikia, na ten matyti siaubiakai visokie ar šiaip neurozės. Juk dažnam einant per kapines nugara pagaugais eina, nors ten visi ramiai guli ir nieko neliečia. Sėdint vienam namuose irgi gali pasąmonė sužaisti, tada ne tik žvilgsnį kažkieno gali pajusti, bet ir šaltą vaiduoklišką prisilietimą.

001

Citata iš: Druwis  liepos 06, 2014, 17:22:39
Šoviai čia @001 , tu bent skaitei ką pats numetei? :)

Ne, atsitiktinai numečiau.

Synkas

Citata iš: paragraf 78  liepos 06, 2014, 20:55:26
čia sakyčiau kokie pasamoniniai dalykai veikia, na ten matyti siaubiakai visokie ar šiaip neurozės. Juk dažnam einant per kapines nugara pagaugais eina, nors ten visi ramiai guli ir nieko neliečia. Sėdint vienam namuose irgi gali pasąmonė sužaisti, tada ne tik žvilgsnį kažkieno gali pajusti, bet ir šaltą vaiduoklišką prisilietimą.

va butent tai ir turejau omenyje...

kazkur skaiciau straipsni, kur dare eksperimenta. surado apleista nama, bet jame niekas nesivaideno. ir buvo 2 grupes, reikejom jom pabuti tam name ar pavaikscioti, tiksliai negaliu pasakyti. vienai grupei pasake, kad tam name vaidenas. kitai grupei nieko nesake. ir tai grupei, kuriai pasake jog vaidenas, buvo tie visi jausmai, kad va liecia, kazkas uz nugaros stovi toks jausmas ir pan. nors kaip sakiau, ten niekas nesivaideno. kitai grupei buvo viskas normaliai. tai tie mokslininkai padare isvada, kad jei zmogus tikisi, jog tame name yra vaiduoklis, ar pan., tai ir bus tas jausmas kad ziuri uz nugaros ir t.t

Aukštyn